Jesi veceras uzivao?bparena je napisao/la:Samo se zezam i uzivam u klasicima.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
2xtopnik i 2xmali zeleni .....Pavon je napisao/la:Jesi veceras uzivao?bparena je napisao/la:Samo se zezam i uzivam u klasicima.
predobro.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Iz Real Madrida su potvrdili kako Mourihno i Cristiano Ronaldo neće prisustvovati dodjeli Zlatne Lopte.
MVP - Messi-Villa-Pedro
+ S.Ramos, Xabi, Casillas... razlog je sto dan kasnije igraju u Malagilosmi je napisao/la:Iz Real Madrida su potvrdili kako Mourihno i Cristiano Ronaldo neće prisustvovati dodjeli Zlatne Lopte.
http://www.as.com/futbol/articulo/mou-c ... ftb_17/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
You talkin' to me ?
jel to bas razlog ?Mamba je napisao/la:+ S.Ramos, Xabi, Casillas... razlog je sto dan kasnije igraju u Malagilosmi je napisao/la:Iz Real Madrida su potvrdili kako Mourihno i Cristiano Ronaldo neće prisustvovati dodjeli Zlatne Lopte.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jeste u cemu je problembparena je napisao/la:jel to bas razlog ?Mamba je napisao/la:+ S.Ramos, Xabi, Casillas... razlog je sto dan kasnije igraju u Malagilosmi je napisao/la:Iz Real Madrida su potvrdili kako Mourihno i Cristiano Ronaldo neće prisustvovati dodjeli Zlatne Lopte.

Npr. Uefa je mogla da pomj. termin za srijedu kao sto sto je i sam Mourinho rekao..
You talkin' to me ?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma hajde, kao da je to nešto. Svakako Zlatna lopta nije namijenjena Ronaldu. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
u tom grmu lezi zecMonolog je napisao/la:Ma hajde, kao da je to nešto. Svakako Zlatna lopta nije namijenjena Ronaldu.

Casillas kao najbolji golman, Ramos i Xabi su usli u izbor za najboljih 11 + C.Ronaldo..
Zanimljivo da ni Ronaldo ni Messi ipak nece dobiti zlatnu kopacku
nego estonac neki..

Zanimljivo da ni Ronaldo ni Messi ipak nece dobiti zlatnu kopacku

You talkin' to me ?
Mourinho - Pep je zasluzio titulu najboljeg trenera godine, nadam se da ce trofej dobiti prije od mene, izabran sam za najboljeg za 2010, a jos ga nisam dobio.
http://www.marca.com/2012/01/06/futbol/ ... 50811.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.marca.com/2012/01/06/futbol/ ... 50811.html" onclick="window.open(this.href);return false;
You talkin' to me ?
Zar nije zaslužio Ferguson laskavu titulu.Mamba je napisao/la:Mourinho - Pep je zasluzio titulu najboljeg trenera godine, nadam se da ce trofej dobiti prije od mene, izabran sam za najboljeg za 2010, a jos ga nisam dobio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Nail for Real
- Kontakt:
A sigurno je i on u top 3, ali Guardiola radi odlican posao a mislim da jos nije dobio ovo priznanje(?), tako da i ne treba puno da cudi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Još jedan dokaz kako su ograničeni ovi novinari...
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mou ... taje/71752
Umjesto da shvate kako je Mou prozvao organizatore ove manifestacije (od kojih još nije dobio nagradu koju je osvojio) oni govore kako je prozvao Pepa Guardiolu, odnosno kako se šalio na njegov račun, a ustvari čovjek rek'o kako se nada da će isti tu nagradu dobiti što prije, jer njemu još nisu poslali ni onu koju je zavrijedio 2010
Umjesto da shvate kako je Mou prozvao organizatore ove manifestacije (od kojih još nije dobio nagradu koju je osvojio) oni govore kako je prozvao Pepa Guardiolu, odnosno kako se šalio na njegov račun, a ustvari čovjek rek'o kako se nada da će isti tu nagradu dobiti što prije, jer njemu još nisu poslali ni onu koju je zavrijedio 2010

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Naime, Real je u nedavnom prvom susretu osmine finala Kupa kralja na Santiago Bernabeuu savladao Malagu 3-2 preokrenuvši zaostatak 0-2 iz prvog poluvremena, a Mourinho je kritizirao igru svojih igrača u prvom dijelu rekavši da bi "zamijenio svu jedanaestericu" da je mogao. Također, rekao je da se neki od njegovih igrača nisu vratili u dobrom stanju nakon božićne stanke.
''Neki igrači doživljavaju praznike kao vrijeme za odmor, dok drugi putuju i ne prestaju jesti i piti'', rekao je Mourinho, bez spominjanja imena ''grešnika''.
''Blagdansko je doba predviđeno za relaksaciju, odmor, da se provede s obitelji i ne razmišlja o nogometu'', izjavio je Casillas za Marcu, te je zaželio svim svojim suigračima da imaju "dobru i uspješnu sezonu".
''Neki igrači doživljavaju praznike kao vrijeme za odmor, dok drugi putuju i ne prestaju jesti i piti'', rekao je Mourinho, bez spominjanja imena ''grešnika''.
''Blagdansko je doba predviđeno za relaksaciju, odmor, da se provede s obitelji i ne razmišlja o nogometu'', izjavio je Casillas za Marcu, te je zaželio svim svojim suigračima da imaju "dobru i uspješnu sezonu".
Za 8-10 miliona eura godišnje o nogometu bi morali razmišljati i kad spavaju,trener je u pravu,kad završe karijeru onda nek uživaju u civilnom životu (vidi engleza).bambina je napisao/la:Naime, Real je u nedavnom prvom susretu osmine finala Kupa kralja na Santiago Bernabeuu savladao Malagu 3-2 preokrenuvši zaostatak 0-2 iz prvog poluvremena, a Mourinho je kritizirao igru svojih igrača u prvom dijelu rekavši da bi "zamijenio svu jedanaestericu" da je mogao. Također, rekao je da se neki od njegovih igrača nisu vratili u dobrom stanju nakon božićne stanke.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Nista novo*p!p!t@* je napisao/la:Još jedan dokaz kako su ograničeni ovi novinari...

Spisak igraca na koje Mou racuna za sutra :
Casillas, Adán, Jesús, Ramos, Marcelo, Varane, Albiol, Lass, Khedira, Granero, Sahin, Xabi Alonso, Özil, Callejón, Altintop, Kaká, Cristiano Ronaldo, Higuaín, Benzema.
Di María povrijednjen,
Pepe (zbog crvenog),
Arbeloa, Coentrao nisu uvrsteni na spisak,
Carvalho (trenirao normalno tokom sedmice, ipak nije uvrsten).
You talkin' to me ?
Znaci Albiola mi opet valja gledati sutra
sreca pa protiv Granade igramo 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
madridist je napisao/la:ponovo čviljak na forumu,opet ničim izazvan,brojimo daljebparena je napisao/la:MOU SE ŠALIO NA RAČUN GUARDIOLE ....... a Pep se godinama zeza sa njim. Bolno.Mamba je napisao/la:Mourinho - Pep je zasluzio titulu najboljeg trenera godine, nadam se da ce trofej dobiti prije od mene, izabran sam za najboljeg za 2010, a jos ga nisam dobio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.