Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Pavon
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Pavon » 05 jan 2012, 01:31

bparena je napisao/la:Samo se zezam i uzivam u klasicima.
Jesi veceras uzivao?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 jan 2012, 01:33

Pavon je napisao/la:
bparena je napisao/la:Samo se zezam i uzivam u klasicima.
Jesi veceras uzivao?
2xtopnik i 2xmali zeleni .....

predobro.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Mamba
Kontakt:

Post Postao/la Mamba » 05 jan 2012, 07:00

slika
slika
Sinoc :mrgreen: košarkaški El Clasico..
You talkin' to me ?

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 05 jan 2012, 14:28

Iz Real Madrida su potvrdili kako Mourihno i Cristiano Ronaldo neće prisustvovati dodjeli Zlatne Lopte.
MVP - Messi-Villa-Pedro

Mamba
Kontakt:

Post Postao/la Mamba » 05 jan 2012, 14:32

losmi je napisao/la:Iz Real Madrida su potvrdili kako Mourihno i Cristiano Ronaldo neće prisustvovati dodjeli Zlatne Lopte.
+ S.Ramos, Xabi, Casillas... razlog je sto dan kasnije igraju u Malagi
http://www.as.com/futbol/articulo/mou-c ... ftb_17/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
You talkin' to me ?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 jan 2012, 14:37

Mamba je napisao/la:
losmi je napisao/la:Iz Real Madrida su potvrdili kako Mourihno i Cristiano Ronaldo neće prisustvovati dodjeli Zlatne Lopte.
jel to bas razlog ? :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Mamba
Kontakt:

Post Postao/la Mamba » 05 jan 2012, 14:39

bparena je napisao/la:
Mamba je napisao/la:
jel to bas razlog ? :shock:
Jeste u cemu je problem :?:
Npr. Uefa je mogla da pomj. termin za srijedu kao sto sto je i sam Mourinho rekao..
You talkin' to me ?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jan 2012, 15:39

Ma hajde, kao da je to nešto. Svakako Zlatna lopta nije namijenjena Ronaldu. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 jan 2012, 16:58

Monolog je napisao/la:Ma hajde, kao da je to nešto. Svakako Zlatna lopta nije namijenjena Ronaldu. :mrgreen:
u tom grmu lezi zec :D

Mamba
Kontakt:

Post Postao/la Mamba » 05 jan 2012, 17:13

Casillas kao najbolji golman, Ramos i Xabi su usli u izbor za najboljih 11 + C.Ronaldo..

Zanimljivo da ni Ronaldo ni Messi ipak nece dobiti zlatnu kopacku :mrgreen: nego estonac neki..

slika
You talkin' to me ?

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 05 jan 2012, 21:14

A štete jbt...
[youtube][/youtube]
Sretno zmajevi!!

Mamba
Kontakt:

Post Postao/la Mamba » 06 jan 2012, 16:26

Mourinho - Pep je zasluzio titulu najboljeg trenera godine, nadam se da ce trofej dobiti prije od mene, izabran sam za najboljeg za 2010, a jos ga nisam dobio.

http://www.marca.com/2012/01/06/futbol/ ... 50811.html" onclick="window.open(this.href);return false;
You talkin' to me ?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 jan 2012, 16:35

Mamba je napisao/la:Mourinho - Pep je zasluzio titulu najboljeg trenera godine, nadam se da ce trofej dobiti prije od mene, izabran sam za najboljeg za 2010, a jos ga nisam dobio.

http://www.marca.com/2012/01/06/futbol/ ... 50811.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zar nije zaslužio Ferguson laskavu titulu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 jan 2012, 18:16

A sigurno je i on u top 3, ali Guardiola radi odlican posao a mislim da jos nije dobio ovo priznanje(?), tako da i ne treba puno da cudi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 jan 2012, 18:48

Još jedan dokaz kako su ograničeni ovi novinari...

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mou ... taje/71752

Umjesto da shvate kako je Mou prozvao organizatore ove manifestacije (od kojih još nije dobio nagradu koju je osvojio) oni govore kako je prozvao Pepa Guardiolu, odnosno kako se šalio na njegov račun, a ustvari čovjek rek'o kako se nada da će isti tu nagradu dobiti što prije, jer njemu još nisu poslali ni onu koju je zavrijedio 2010 :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 06 jan 2012, 19:02

Naime, Real je u nedavnom prvom susretu osmine finala Kupa kralja na Santiago Bernabeuu savladao Malagu 3-2 preokrenuvši zaostatak 0-2 iz prvog poluvremena, a Mourinho je kritizirao igru svojih igrača u prvom dijelu rekavši da bi "zamijenio svu jedanaestericu" da je mogao. Također, rekao je da se neki od njegovih igrača nisu vratili u dobrom stanju nakon božićne stanke.
''Neki igrači doživljavaju praznike kao vrijeme za odmor, dok drugi putuju i ne prestaju jesti i piti'', rekao je Mourinho, bez spominjanja imena ''grešnika''.
''Blagdansko je doba predviđeno za relaksaciju, odmor, da se provede s obitelji i ne razmišlja o nogometu'', izjavio je Casillas za Marcu, te je zaželio svim svojim suigračima da imaju "dobru i uspješnu sezonu".

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 06 jan 2012, 19:17

bambina je napisao/la:Naime, Real je u nedavnom prvom susretu osmine finala Kupa kralja na Santiago Bernabeuu savladao Malagu 3-2 preokrenuvši zaostatak 0-2 iz prvog poluvremena, a Mourinho je kritizirao igru svojih igrača u prvom dijelu rekavši da bi "zamijenio svu jedanaestericu" da je mogao. Također, rekao je da se neki od njegovih igrača nisu vratili u dobrom stanju nakon božićne stanke.
''Neki igrači doživljavaju praznike kao vrijeme za odmor, dok drugi putuju i ne prestaju jesti i piti'', rekao je Mourinho, bez spominjanja imena ''grešnika''.
''Blagdansko je doba predviđeno za relaksaciju, odmor, da se provede s obitelji i ne razmišlja o nogometu'', izjavio je Casillas za Marcu, te je zaželio svim svojim suigračima da imaju "dobru i uspješnu sezonu".
Za 8-10 miliona eura godišnje o nogometu bi morali razmišljati i kad spavaju,trener je u pravu,kad završe karijeru onda nek uživaju u civilnom životu (vidi engleza).

slikaslika trening danas
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Mamba
Kontakt:

Post Postao/la Mamba » 06 jan 2012, 20:13

*p!p!t@* je napisao/la:Još jedan dokaz kako su ograničeni ovi novinari...

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mou ... taje/71752

Umjesto da shvate kako je Mou prozvao organizatore ove manifestacije (od kojih još nije dobio nagradu koju je osvojio) oni govore kako je prozvao Pepa Guardiolu, odnosno kako se šalio na njegov račun, a ustvari čovjek rek'o kako se nada da će isti tu nagradu dobiti što prije, jer njemu još nisu poslali ni onu koju je zavrijedio 2010 :lol:
Nista novo :mrgreen:

Spisak igraca na koje Mou racuna za sutra :
Casillas, Adán, Jesús, Ramos, Marcelo, Varane, Albiol, Lass, Khedira, Granero, Sahin, Xabi Alonso, Özil, Callejón, Altintop, Kaká, Cristiano Ronaldo, Higuaín, Benzema.

Di María povrijednjen,
Pepe (zbog crvenog),
Arbeloa, Coentrao nisu uvrsteni na spisak,
Carvalho (trenirao normalno tokom sedmice, ipak nije uvrsten).
You talkin' to me ?

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 06 jan 2012, 20:43

Znaci Albiola mi opet valja gledati sutra :evil: sreca pa protiv Granade igramo :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 jan 2012, 20:46

madridist je napisao/la:
bparena je napisao/la:
Mamba je napisao/la:Mourinho - Pep je zasluzio titulu najboljeg trenera godine, nadam se da ce trofej dobiti prije od mene, izabran sam za najboljeg za 2010, a jos ga nisam dobio.

MOU SE ŠALIO NA RAČUN GUARDIOLE ....... a Pep se godinama zeza sa njim. Bolno. :mrgreen:
ponovo čviljak na forumu,opet ničim izazvan,brojimo dalje
:mrgreen: samo ti broj ... sad ce sljedeci classico - ;)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.