Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ako neko od vas zna raditi zadatke iz diskretne matematike neka mi se javi u pp. Hvala
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /230102073
Izgleda da je splitski sindrom stigao i do Sarajeva.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
bombaysaphire je napisao/la: ↑02 jan 2023, 03:57Direktor Aerodroma Sarajevo Alan Bajić nam je potvrdio da ima zainteresiranu kompaniju koja bi bazirala avione u Sarajevu. Postoji još interesa, no jedna kompanija se formalno javila na objavljen natječaj. Direktor Bajić nije htio reći o kojoj se kompaniji radi. Bajić je naglasio da sada pregovaraju sa zainteresiranom kompanijom, a po dovršetku pregovora će objaviti i rezultate istog .

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sramota.dscile je napisao/la: ↑02 jan 2023, 14:05https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /230102073
- akisarajevo92
- Kontakt:
udjem na temu a oni pisu o cevapima, kao da ih niko drugi ne moze priustiti, obicna prevara za 3€
Don't believe the hype.
Uvijek bih radije lastine stapice uzeo nego cevape.akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jan 2023, 14:30udjem na temu a oni pisu o cevapima, kao da ih niko drugi ne moze priustiti, obicna prevara za 3€
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jesil probo one strudle s cokoladom sto sam ti posloJustin je napisao/la: ↑02 jan 2023, 14:35Uvijek bih radije lastine stapice uzeo nego cevape.akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jan 2023, 14:30udjem na temu a oni pisu o cevapima, kao da ih niko drugi ne moze priustiti, obicna prevara za 3€

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zaboravio. Uzet cu jos i ovo dvoje.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 jan 2023, 14:39Jesil probo one strudle s cokoladom sto sam ti posloJustin je napisao/la: ↑02 jan 2023, 14:35Uvijek bih radije lastine stapice uzeo nego cevape.akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jan 2023, 14:30udjem na temu a oni pisu o cevapima, kao da ih niko drugi ne moze priustiti, obicna prevara za 3€![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Linđo čokolada perfekcija 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Da nisi slučajno iz Zenice ? Ok , znam da mrzite Sarajevo ali napisati da su ćevapi za klasu iznad , koje preseravanj.e ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Najruznije zene koje sam igdje vidio Gradacac.
Mila majko kakav je ono genetski potop. Nek mi Bog oprosti.
#noracism
Mila majko kakav je ono genetski potop. Nek mi Bog oprosti.
#noracism
- JosephNongeBoende
o ukusima se ne raspravlja, a pogotovo je besmislena rasprava, tacnije komparacija ulicne brze hrane, cija je nutritivna vrijednost slabija od mog doprinosa ovom sportskom forumu
osim ako se prica o slatkisima, tu su naravno lastini stapici bez premca

osim ako se prica o slatkisima, tu su naravno lastini stapici bez premca

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
- Kontakt:
JosephNongeBoende je napisao/la: ↑02 jan 2023, 15:33o ukusima se ne raspravlja, a pogotovo je besmislena rasprava, tacnije komparacija ulicne brze hrane, cija je nutritivna vrijednost slabija od mog doprinosa ovom sportskom forumu![]()
osim ako se prica o slatkisima, tu su naravno lastini stapici bez premca![]()
Sa bijelom čokoladom , da budemo precizni

Maloprije bio na Bjelašnici , parking džaba bio , ljudi po cesti parkiraju da uštede petaka

I to kakva auta , yebem ti papke ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Eto sad svi mrze SA jer kazemo da cevapi nisu Bog zna stabombaysaphire je napisao/la: ↑02 jan 2023, 15:24Da nisi slučajno iz Zenice ? Ok , znam da mrzite Sarajevo ali napisati da su ćevapi za klasu iznad , koje preseravanj.e ...
Stvarno ste zatucani
Vjeruj da su bolji i u Zenici i u Tuzli i u Srebreniku
Otidji na ta mjesta i uvjeri se
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Ima dobrih u Gradaccu ribica ali su vecinom u Tuzli jer furaju faks pa i nisu u Gradaccu cesto
Te sto ti vidjas su besposlene instagramusice
Sto se cura tice u drzavi, Banja Luka broj 1
Mostar broj 2 i Hercegovina dole
Sarajevo i Tuzla dijele 3 poziciju
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
lijepa jahorina iako dusom volim koljevku i heliodrom zbog tog papanluka zimi i uzivanja u skijanju Jahorina i ravna planina su bez premca, samo ove godine ni na sankama se ne mozes spustitibombaysaphire je napisao/la: ↑02 jan 2023, 15:41JosephNongeBoende je napisao/la: ↑02 jan 2023, 15:33o ukusima se ne raspravlja, a pogotovo je besmislena rasprava, tacnije komparacija ulicne brze hrane, cija je nutritivna vrijednost slabija od mog doprinosa ovom sportskom forumu![]()
osim ako se prica o slatkisima, tu su naravno lastini stapici bez premca![]()
Sa bijelom čokoladom , da budemo precizni![]()
Maloprije bio na Bjelašnici , parking džaba bio , ljudi po cesti parkiraju da uštede petaka![]()
![]()
![]()
I to kakva auta , yebem ti papke ...

najveci mi je fazon gore na Bjelašnici kad se spustas od hana prema babinom dolu u skijaskoj opremi i one fufare te gledaju kao da sam sa marsa pao a ne na skijalištu

Nema veze,lego sam ja 7 dana za tebe.JosephNongeBoende je napisao/la: ↑26 dec 2022, 17:11ono kad u pravo vrijeme odradis trodnevnu 100%-tnu internet detoksikaciju i izbjegnes isto tako 100%-tni trajni ban![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

+1
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Na stranu forumski proseri sa Lastom al fakat jesu im najbolji proizvodi u kategoriji tih proizvoda... njihovog Lindzu kad jedes osjetis puter i kvalitetnu cokoladu... za 3 klase bolji od konkurencije... strudla cokolada isto ubija...
Zivinice > Tuzla lagano

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.