FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljoooooooooo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljoooooooooo » 07 jul 2016, 17:19

Tako je!!!

A ove ''pametnjakovice'' niko ne i uzima za ozbiljno, vise puta su dokazali da pojma o zivotu nemaju, a jos manje o fudbalu.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 07 jul 2016, 17:22

amazon je napisao/la:Željo je samo pare zaradio od nase djece. Niti spanca mozes prodati, niti ti moze sta valjati, samo mozes pare potrositi. Zera, Memija su potencijal za prodati. A ubacivati pomalo drugu djecu koja su potencijal.
Postoje dvije kombinacije, prva je proizvodis i prodajes, a druga je da probas uci u grupnu fazu evropskih takmicenja.

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 07 jul 2016, 17:37

Bice zanimljivo vidjeti ovu novu formaciju koju ce preferirati Kostic. Mislim da imamo stvarno jaku odbranu racunajuci i Jahica kao stopera. Dva lijeva beka su sasvim solidni igraci za nase uslove, a Stevanovic i Memija izuzetno dobri. Po meni jedine dvije pozicije gdje smo tanki sad pred derbi jeste lijeva i desna strana veznog reda. Bekric vjerovatno lijevo, a Lazic desno. Skeptican sam u vezi Lazica. Nije jednostavno izaci pred 12 000 i odigrati na noivou Miroslava Stevanovica. Nekako u veznom redu Blagojevic i Ugljesa mi djeluju kao siguran dvojac dok u napadu pored Lendrica vjerovatno ce prednost dobiti Nikolic koji je pokretljiviji od Pozdera, a za ovu 4 4 2 formaciju mislim da je korisnije staviti Nikolica. U svakom slucaju jaci smo nego prosle sezone i treba sacekati vidjeti kakvi su ovi stranci i domaci igraci i junior Zeric, a ne donositi zakljucke neosnovane. Za derbi po meni ovako :

.......................................................Fejzic................................................

Sinisa.......................Jaha...........................Kosoric............................Husic....

........................Hervas.....................................Radinovic.............................

....Lazic................................................................................Bekric............

.................Nikolic.........................................Lendric..................................

Sigurno ce devet igraca koje sam nabrojao igrati. Jedine nedoumice su Jahic odnosno ako ne bude stoper vjerovatno ide u vezu. Hervas ili neko drugi u sredini, mada Hervas pocinje ako bude spreman i Nikolic ili Pozder, te Husic ili Bevab, ali ovaj prvi je tu 90 %. Mozda i Lazic ako bude tanak ove dvije prijateljske ostane na klupi. Falit ce itekako Blagojevic i Stevanovic, ali u derbiju se nikad ne zna. Ne igraju ulogu ni bolji i skuplji igraci, nego iskljucivo pobjedi ko ima vise one stvari, srece i zelje za pobjedom barem smo mi zadnja dva derbija na to uzeli, a igracki smo bili i slabiji i sa ocajnom formom pogotovo prvi derbi. Kokot je razvalio pitare, a covjek nije za ozbiljnog fudbala. Ne treba odmah skidati glave poslije derbija bez obzira na rezultat. Nije derbi mjerilo sezone to je sigurno.
Za zivot cijeli !

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 07 jul 2016, 18:00

Kakva ti je trenutno prevaga husejinovic, nije posteno utakmice odigrao ima tri godine?

Znaci stevanovic, lendric, blagojevic su ****?

JoseeeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeeMourinho » 07 jul 2016, 18:06

Yebem te državo kada Benko je igrač prevage, a lendric nije [emoji144]

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 07 jul 2016, 18:12

ma naši igrači su svi le.vatine i de.bili al kod protivnika su sve igračine koji osvajaju sve redovno

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 07 jul 2016, 18:24

nije siguran izmedju husejnovica koji je odigro dvije utakmice u dvije godine i najboljeg veznjaka lige :facepalm: :crazy:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 07 jul 2016, 18:27

bolje je imati igrača koji je pred penzijom nego igrača koji treba da napuni 25 godina i koji je skoro isti nivo kao benko

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 07 jul 2016, 18:38

Sa tobom je priča završena, lendric nije top napadač

pozz

JoseeeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeeMourinho » 07 jul 2016, 18:41

Majke mi pitari nebi ovoliko digli benku, a spustili lendrica kako on odradi :rol: :rol:

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 07 jul 2016, 18:58

Ja sam za drugu opciju u svakom slucaju!

A preko nje bismo i mnogo "slabiju" djecu za vise para prodali...

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 07 jul 2016, 19:01

TikTak je napisao/la:
LeTallec je napisao/la:ma naši igrači su svi le.vatine i de.bili al kod protivnika su sve igračine koji osvajaju sve redovno
Ne znam sta diskutujes kad ti ne ide od ruke. Ne moras se sloziti sa mnom, isto tako ne moras se ponasati kao djecak. Ja bih u timu volio vise Benku nego Lendrica, za Blagojevica i Husejinovica nisam nacisto samo zato sto je guzlati sklon povredama.
Blagoja izmislio fudbal za debelog trenutno!!!

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 07 jul 2016, 19:23

I imo dvije teže povrede koljena manje
ako te ne prozivam, onda te gotivim

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 07 jul 2016, 19:24

mišljenje ti je ko prkno, svak ga ima

@maticar

a čini se i treća je

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 07 jul 2016, 19:55

TikTak je napisao/la:
LeTallec je napisao/la:ma naši igrači su svi le.vatine i de.bili al kod protivnika su sve igračine koji osvajaju sve redovno
Ne znam sta diskutujes kad ti ne ide od ruke. Ne moras se sloziti sa mnom, isto tako ne moras se ponasati kao djecak. Ja bih u timu volio vise Benku nego Lendrica, za Blagojevica i Husejinovica nisam nacisto samo zato sto je guzlati sklon povredama.
Blagoja izmislio fudbal za debelog trenutno!!![/quote]
Karakteristicno je sto par forumasa ne dozvoljava drugima da imaju svoje misljenje. Ne razumijem nikako. U pravu si za ovo trenutno s tim sto je debeli bio mrtav i prosli put kad im je dolazio, a pravio je razliku. Dabogda tako sad ne bude.[/quote]

Procitaj svoju prvu recenicu pa vidi ko kome ne dozvoljava da ima misljenje.

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 07 jul 2016, 20:02

Bolje priliku dati Zericu ili Secerovicu sa Uglješom na defanzivnom,nego spanac.On ne zna sta je derbi ovaj jos,za njega obicna utakmica,dok bi ova 2 vjerujem dobro ginula da se dokazu,pokazu a i upisemo pobjedu

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 07 jul 2016, 21:11

**** debelog i Benku. Mene je strah ove dvojice iz Slobode. Saric i Ahmetovic se poznaju, dobri igraci. Sigurno su Hare i Sefer upozorili Kostica na njih dvojicu.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 jul 2016, 22:00

plavanacija je napisao/la:
amazon je napisao/la:Željo je samo pare zaradio od nase djece. Niti spanca mozes prodati, niti ti moze sta valjati, samo mozes pare potrositi. Zera, Memija su potencijal za prodati. A ubacivati pomalo drugu djecu koja su potencijal.
Postoje dvije kombinacije, prva je proizvodis i prodajes, a druga je da probas uci u grupnu fazu evropskih takmicenja.
Nemoj mi samo reci da mislis da mozes s spancem uci u grupnu fazu, sta ti je? To mora biti vrh kvalitet igraca bar tri igraca, pa tek onda samo da se nadas da mozes uci.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 jul 2016, 22:08

Najjace mi je ovo kad mi pisemo o Saidu i njegovim povredama, a doveli pola igraca koji su imali teske povredi u blizoj proslosti. Ako komentarisete, komentarisete bar malo realno, a ne kao za Mulalica sto ste pisali to je nas Simoene, bravo majstore, a na kraju je levat, glupan, pojma nema itd. Bas me zanima poslije 5-6 kola koji ce to igrac biti levat, a vrlo moguce i trener. Najsmijesnije ce sad biti kad pocnu pisati ko je to pisao, bla, bla, a svi promjenili nikove :D Ista prica se nastavlja kao s Sabljom, svi su bili beton, mi prejaki, Sablja najjaci. Sad su svi igraci beton, Kostic majstor, a znate sta slijedi za par mjeseca, nije tesko pogoditi. Zahirovic kad je dosao svrsavalo se a na kraju pojma nema levat, sad ce biti Jahic svrsavanje, beton, a za mjesec, gledaj mu sisa, pojma nema, nista nije pokazao :urnebes: :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 07 jul 2016, 23:52

amazon je napisao/la:Najjace mi je ovo kad mi pisemo o Saidu i njegovim povredama, a doveli pola igraca koji su imali teske povredi u blizoj proslosti. Ako komentarisete, komentarisete bar malo realno, a ne kao za Mulalica sto ste pisali to je nas Simoene, bravo majstore, a na kraju je levat, glupan, pojma nema itd. Bas me zanima poslije 5-6 kola koji ce to igrac biti levat, a vrlo moguce i trener. Najsmijesnije ce sad biti kad pocnu pisati ko je to pisao, bla, bla, a svi promjenili nikove :D Ista prica se nastavlja kao s Sabljom, svi su bili beton, mi prejaki, Sablja najjaci. Sad su svi igraci beton, Kostic majstor, a znate sta slijedi za par mjeseca, nije tesko pogoditi. Zahirovic kad je dosao svrsavalo se a na kraju pojma nema levat, sad ce biti Jahic svrsavanje, beton, a za mjesec, gledaj mu sisa, pojma nema, nista nije pokazao :urnebes: :urnebes:
Cemu tako negativno razmisljanje? Kako znas da je Spanac los? Jaha vise ne moze? Svrsavala su djeca i na Edisa i na igrace. Covjek je bio u nezahvalnoj situaciji jedan kiks ga je vodio u provaliju i to se dogodilo i to nije nista neocekivano s obzirom na situaciju u kojoj se Zeljo tad nalazio. Ja nikad necu psovat i omalovazavat Mulalica i on je legenda Zeljeznicara i u ovom poslijeratnom periodu ne znam niti jednog covjeka koji je vise dao Zelji. Ruku na srce bilo je primitivni i nepotrebnih stvari, ali Edis je kao igrac obiljezio jedan lijep period Zeljine historije,a dvije pobjede u sarajvskim derbijima govore da nije los trener sigurno.

Ni ja nisam neki optimista inace, ali brate i ne razmisljam totalno negativno. Niko nije vidovit da zna sta ce se desiti sa Kosticem i pojacanjima. I on je pod velikim pritiskom i derbi ne treba da odlucuje sudbinu njega i igraca jer bismo onda nastavili circus s trenerima od prosle sezone. I da Zahirovic je bio solidan, a ne los.
Za zivot cijeli !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic i 41 gost.