FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 13 maj 2017, 21:06

pitic je napisao/la:Opet sam zadužio krpu u borbi protiv vlage u 21. :kafa:
pitic je napisao/la:Nikada ne očekujte, samo će te se razočarati. Bolje kada se desi nešto neočekivano, e to je merak. Bilo jedno ili drugo, na dobitku ste. :kafa:
Pratio rezultat utakmice na TTX, sad ušao samo da pogledam golove. Bez velikog stresa i nervoze.
SRETAN BROJ - 1725

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 maj 2017, 21:06

Željkan kupio titulu to je bar svima jasno i prije današnje utakmice. Jbt ga danas svakako nisam ništa očekivao. Pokušati sad osvojiti kup, mislim da možemo. Igračima svaka čast za borbu.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 13 maj 2017, 21:07

fks74 je napisao/la:Nemojte srati vise, momcima se nema sta reci za igru i htijenje. Nabijem vise i vas ko fol navijace, kao i savez i ovu drzavu. Sta hocete da lete po zraku, frajer ti ne sudi cist penal jos istjera trenera.Kroz neko vrijeme dobijas gol. Ja od iduce sezone ne pratim ovu ligu. :puke: :puke:
upravu si.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 maj 2017, 21:07

PitarBordo je napisao/la:Al' fakat koji kurrac radi Said na klupi uopšte? Zašto neki omladinac tu nije makar da vidi puta i utakmice sa klupe odgleda? Hoće li iko odgovarati za transfer promašaje ove sezone? Tipa Husejinović, Lelić, Livak? Ili ćemo i ove sezone kao prošle sa Hurtom reći "ne treba stalno tjerati" i onda ući identično i u sl. sezonu?
Cala je htio Ordagica i Obradovica ovi su dovedeni samo da se kaze da je neko doveden . sve je do uprave !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 maj 2017, 21:08

Dobija Krupa sutra,opustite se. :kafa: Sad ce Covic dole s.kesom para.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 13 maj 2017, 21:08

Kad sutra Krupa kone iznenadi pa ovdje opet krene priča o duploj :lol:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 13 maj 2017, 21:08

fks74 je napisao/la:Nemojte srati vise, momcima se nema sta reci za igru i htijenje. Nabijem vise i vas ko fol navijace, kao i savez i ovu drzavu. Sta hocete da lete po zraku, frajer ti ne sudi cist penal jos istjera trenera.Kroz neko vrijeme dobijas gol. Ja od iduce sezone ne pratim ovu ligu. :puke: :puke:
Samo mi reci navijac koliko smo imali kartona. Ja se sjecam Crnkica zbog prigovora. Ja dosao da serem nako, htijenje je da ti ljudi prelaze od centra do gola kao da yebeni termin u vistafonu. Oj Allahu, i ne treba nam bolje. Zadrzati Rustema i Bekice, ako ima jos rodaka nek dovedu!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 13 maj 2017, 21:08

Mene kupa nije strah, uzet ćemo to glat.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 maj 2017, 21:10

bordobijeli je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Al' fakat koji kurrac radi Said na klupi uopšte? Zašto neki omladinac tu nije makar da vidi puta i utakmice sa klupe odgleda? Hoće li iko odgovarati za transfer promašaje ove sezone? Tipa Husejinović, Lelić, Livak? Ili ćemo i ove sezone kao prošle sa Hurtom reći "ne treba stalno tjerati" i onda ući identično i u sl. sezonu?
Cala je htio Ordagica i Obradovica ovi su dovedeni samo da se kaze da je neko doveden . sve je do uprave !!!
Je l' Uprava tjera Čalu da drži Husejinovića na klupi?
Samo Saraj'vo.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 maj 2017, 21:10

Ni ja ne znam zasto se raja crnaci i nervira. Svi mi volimo i zivimo za Sarajevo dajemo zadnji atom snage, zadnji dinar za tekmu al kad nesto ne moze na silu ne moze. 22 utakmice u Mo i samo 2 pobjede protiv njih, a dolazili smo nekad dole i sa mnogo jacom ekipom pa smo gubili. Po meni je sada najbitnije stvoriti pritisak na UPRAVU.
Da neko izadje i kaze koji je plan u narednih 3-4god
- da kaze sta je sa akademijom...cilj akademije, nastavak gradnje dalje ili se akademija zove 3 tetena i tribinica od 99 bordo stolica
- objasniti gdje su potrosili pare koje su imali da zavrse gradnju kampa (mada ti to niko nece reci ni priznati ni u ludilu)
- da se zahvalimo nekim igracima, a bogami ima ih dvocifren broj
I jos 101 pitanje koje bi mogao da postavim a na koje necu nikad dobiti odgovor. E to mene boli sto nas lazu, varaju, postavljaju nam price o nekoj bordo areni, neki sponzor koji je potpisan taj dan, mazanje ociju.
A ja kao i svi ostali cu od 1995god da se nerviram i citam od tadasnjih novina do danasnjeg interneta sljedece natpise:
Idemo u Travnik da se nadigravamo
Dobrom igrom u Srebreniku po bod(ove)
Slavija je dobra ekipa, bit ce tesko
Tesko gostivanje nas ocekuje u Bihacu
Zmaj od Bosne nekad davno...nekad Posusje, Troglav, Kiseljak, Glasinac....danas neka Krupa...Vitez...Metallege....pa sunce ti hebem na sta smo spali.

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 13 maj 2017, 21:10

bordobijeli je napisao/la:Novakovic kriminalan danas !!! Dva teska stopera a visoko smo izasli ,Miha trebao stoper biti . borili su se danas ovo je maksimum ove ekipe , ako nista ostaje da smo posteno igrali i bez pomoci sudija ( cak su nam uzeli neke bodove ) Sirokom se okrenuti i probati uzeti kup .
Isto ce nam biti i u srijedu kao i veceras.. Daj Boze da se varam.. Cak i sastav isti.. Eventualno da Rustem bude starter..
IDEMO PONOVO!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 maj 2017, 21:10

BelminM23 je napisao/la:Mene kupa nije strah, uzet ćemo to glat.
Ma **** kume kup, mene realno kup ne moze ni 5% utjesit, boli me neka stvar iskreno za tim smijesnim takmicenjem, kup moze samo posluziti kao slag na tortu u slucaju da uzmes titulu pa ti donese duplu, ovako realno sezona nam je ocaj i jedva cekam kraj, ne moramo nista uzet ko sto najvjerovatnije i necemo, Cali se zahvalit, dovest Husrefa ako htjedne i pustiti mu da sebi napravi ekipu, neka otjera ih sve do jednog nece mi bit sekunde zao.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 maj 2017, 21:11

Joj Indijo pa sta je ovo? Taman se vrate i opet isto...ja vise nemam snage ni pisati, kako me psihicki hebu :D
Da mi je kakva moc, da ustrojim to sve :urnebes:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 13 maj 2017, 21:11

BelminM23 je napisao/la:Mene kupa nije strah, uzet ćemo to glat.
Ja kao vjecni optimist ne vjerujem u to. Ako i ti skontas na vrijeme, vjeruj bice ti lakse prebrodit ove poraze. Kao sto rece momak iznad, tri ramazana mi nece pomoci koliko sam puta opsovao.
Amer Dupovac!

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 13 maj 2017, 21:12

bordobijeli je napisao/la:Novakovic kriminalan danas !!! Dva teska stopera a visoko smo izasli ,Miha trebao stoper biti . borili su se danas ovo je maksimum ove ekipe , ako nista ostaje da smo posteno igrali i bez pomoci sudija ( cak su nam uzeli neke bodove ) Sirokom se okrenuti i probati uzeti kup .
100%

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 13 maj 2017, 21:13

Obio nam se o glavu u ovom plej ofu katastrofalan zimski prelazni rok, nakon onog prošle sezone, najgori u historiji kluba.Bar dva kapitalca - prevage na terenu, da su stigla, veceras bi se pricalo o duploj kruni i invaziji na Krupu.O upravi se nema šta reći, najgora u 71 godini postojanja kluba.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 13 maj 2017, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 maj 2017, 21:14

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Radovac Samir...
:lol:

Pogledajte ga kod drugog gola Zrinjskog. Spor kao puž golač, ne izgleda kao profesionalni igrač :shock:
SRETAN BROJ - 1725

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 13 maj 2017, 21:15

Ja sam kriv sto ulazi Rustemovic umjesto Radovca kad se 2 gola ganjaju, nije Cala.

Cala ko covjek svaka cast, kao trener je bez muda i van svake pameti.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 13 maj 2017, 21:16

Ma kakav Husref, dovedi nekog stranca plati ga kako bog zapovjeda i nek uspostavi sistem od predpionira do seniora. Da ih nauči fudbala igrati, ala Kodro. Pod njim smo igrali najljepši fudbal ubjedljivo ali nije lopta htjela u gol. Ja sebi još nisam došao od srijede, a već novi nokaut. Kako se nadati nečemu više, mi nismo u stanju igrati ni kad nas napadne ekipa a kamol sad kad se listica zatvori. Da nije žalosno bilo bi smiješno.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 maj 2017, 21:16

Čala je čovjek koji voli ovaj klub, koji nas je iz mrtvih dig'o, gdje bismo bili da nije njega Bog zna. Al' realno gledajući, nije stručnjak, nije taktičar. On je za nas što je bio Roberto Di Matteo Chelseaju. Došao tu, na neku furku i ložionu uze trofeje i izgubi se sa evropske scene. Ja mislim da bi Čala bio isti i da ima ne znam ti kakav tim na raspolaganju. I možda će nekom bit smiješno, al' ovaj Baka nije uopšte ubleha, nego pravo školovan trener koji nije za ovaj nivo fudbala. Čovjek tačno radi taktičke izmjene, rotira ispravno, ima lijepe zamisli koje se ne mogu baš ostvarit u našoj ograničenoj ligi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, forgempp, Hajdeee, Lecler, Samozdravlje i 36 gostiju.