Ni ja ne znam zasto se raja crnaci i nervira. Svi mi volimo i zivimo za Sarajevo dajemo zadnji atom snage, zadnji dinar za tekmu al kad nesto ne moze na silu ne moze. 22 utakmice u Mo i samo 2 pobjede protiv njih, a dolazili smo nekad dole i sa mnogo jacom ekipom pa smo gubili. Po meni je sada najbitnije stvoriti pritisak na UPRAVU.
Da neko izadje i kaze koji je plan u narednih 3-4god
- da kaze sta je sa akademijom...cilj akademije, nastavak gradnje dalje ili se akademija zove 3 tetena i tribinica od 99 bordo stolica
- objasniti gdje su potrosili pare koje su imali da zavrse gradnju kampa (mada ti to niko nece reci ni priznati ni u ludilu)
- da se zahvalimo nekim igracima, a bogami ima ih dvocifren broj
I jos 101 pitanje koje bi mogao da postavim a na koje necu nikad dobiti odgovor. E to mene boli sto nas lazu, varaju, postavljaju nam price o nekoj bordo areni, neki sponzor koji je potpisan taj dan, mazanje ociju.
A ja kao i svi ostali cu od 1995god da se nerviram i citam od tadasnjih novina do danasnjeg interneta sljedece natpise:
Idemo u Travnik da se nadigravamo
Dobrom igrom u Srebreniku po bod(ove)
Slavija je dobra ekipa, bit ce tesko
Tesko gostivanje nas ocekuje u Bihacu
Zmaj od Bosne nekad davno...nekad Posusje, Troglav, Kiseljak, Glasinac....danas neka Krupa...Vitez...Metallege....pa sunce ti hebem na sta smo spali.