Premijer liga BiH - aktuelno
-
RaymondRed
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakva golcina
-
worchester
- Kontakt:
Kakav neocekivan pad i koliko neobicnih greski rudara u drugom poluvremenu 
Da li ce nam preposteni i objektivni duska priznati u kakvom se qurcu nalaze sa parama?
Fk Željezničar.
- LondonBlues
- Kontakt:
Skoro pa kao Radnik i Sloga protiv Borcaworchester je napisao/la: ↑03 dec 2025, 14:46Kakav neocekivan pad i koliko neobicnih greski rudara u drugom poluvremenu![]()
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Ko o čemu, ku.rva o poštenju.LondonBlues je napisao/la: ↑03 dec 2025, 14:54Skoro pa kao Radnik i Sloga protiv Borcaworchester je napisao/la: ↑03 dec 2025, 14:46Kakav neocekivan pad i koliko neobicnih greski rudara u drugom poluvremenu![]()
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mozda je ranije i bilo al to odavno nije derbi vec skoro pa revijalna utakmica. Pa zajednicko navijanje cak imate, o kakvom rivalstvu i naboju pricamo danas?maroonGiant je napisao/la: ↑03 dec 2025, 12:34To da nema naboja i rivalstva, moze pricati neko ko ne prati nasu ligu uopste. Vidim da si odavno tu, izgleda da se ne sjecas prethodnih tekmi. Itekako zna biti naboja, i svega sto prati jedan derbi. Rivalstvo moze biti i bez mrznje. Imas sa obje strane ljudi koji ne simpatisu drugi klub, ali je respekt tu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 dec 2025, 12:08Nadam se da shvatate zasto vas raja ismijava za ovaj kvazi derbi. Na stranu sto broj gledalaca odmah na startu ne opravdava taj epitet, derbi ne moze biti tekma bez rivalstva i bez naboja, a pogotovo ne tamo gdje se navijaci lizu jedni sa drugima.
144 medjusobno odigrane utakmice, jedino sarajevski derbi ima vise, i to neznatno 156. Ostali timovi nemaju ni priblizan broj ovome.
Mostarac12345 je napisao/la: ↑03 dec 2025, 14:06
100% istina
Pa sinoc san svjedocio svojim ocima kako neki ljudi uopste nisu gledaki utakmicu na terenu da se ne varamo nije ni bika neke ljepote za gledat slabo su odigrale obje ekipe nego je publika gledala sta rade Horde i RA fair play navijanje jer to je lijepo viditi u ovoj nasoj drzavi da to postoji ko nije bio na stadionu ni ne zna sta je bilo zajedno pjevanje himne jedine nam drzave onda Istina za Vedrana a kad su povele navijanje horde ****** zapadni mostar auhhh
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- LondonBlues
- Kontakt:
Jel to ti svom kolegi objasnjavas?AvantiBL je napisao/la: ↑03 dec 2025, 14:55Ko o čemu, ku.rva o poštenju.LondonBlues je napisao/la: ↑03 dec 2025, 14:54Skoro pa kao Radnik i Sloga protiv Borcaworchester je napisao/la: ↑03 dec 2025, 14:46Kakav neocekivan pad i koliko neobicnih greski rudara u drugom poluvremenu![]()
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Gledajte sve ovo s pozitivne strane, dali su nam nekih 50 - 60% od prosjecne posjete stadiona, sta hocete vi, da nas bude vise od njih? E ne moze.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Poznavajuci njihov hinjski mentalitet, ne bi me cudilo da 5 do 12 jave da su nam dali citav jug.
Ne mogu da vjerujem da apsolutno niko od njihovih navijaca ne dize glas protiv ovog seljakluka i unistavanja. Cak ih vecina bas kao ovce podrzavaju sve sto im se nametne.
Ne mogu da vjerujem da apsolutno niko od njihovih navijaca ne dize glas protiv ovog seljakluka i unistavanja. Cak ih vecina bas kao ovce podrzavaju sve sto im se nametne.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ne, nego tebi.LondonBlues je napisao/la: ↑03 dec 2025, 14:59Jel to ti svom kolegi objasnjavas?
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja bi dao citav jug manijacima , željezničar je nas sportski rival koji nikad nije pravio probleme oko karata na grbavici . Uvijek dobijemo koliko želimo i to treba uzvratiti.
Trenutni kapacitet Koševa je 30 121 sjedećih mjesta (ako u međuvremenu još koja stolica nije odletjela), dakle 1506 karata je 5%. Sve po zakonu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- LondonBlues
- Kontakt:
Moja greška. Mislio sam da pišeš svom kolegi, jer je stvarno apsurd da navijač Borca prvi počne pričati o poštenju..
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Dabogda ništa ne dobili.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 dec 2025, 15:03Poznavajuci njihov hinjski mentalitet, ne bi me cudilo da 5 do 12 jave da su nam dali citav jug.
Prvo poluvrijeme danas možda najbolje poluvrijeme Rudara ove sezone. Ali ponavlja se uvjek isti problem. Realizacija. Drugo poluvrijeme Rudar nestao. Moram pogledati snimak da vidim jeli golman Zrinskog dirao rukama loptu van 16 m . Sabrija očajan. To nije više namjera,već neznanje na štetu obe ekipe. I da,Štimac krkan teški. Cijelu utakmicu svadja se sa publikom. Psuje majku,vrijedja...Strašno.
Sramota je za gradski derbi i grad Sarajevo i klubove i fudbal u Sarajevu da ti klubovi u Zenici mogu za svoje navijače dobiti 2000 ulaznica protiv Čelika a u svom gradu gdje gradski derbi i najveca utakmica bh fudbala ne mogu se dogovoriti hoce li jedni drugima dati 500 ulaznica ili onda ovi vratiti sa 1500. Sjebali ste sami sebi derbi.
Hajde sto nema kvaliteta fudbala nego i vrhunsku atmosferu i ambijent sjebaste.
Hajde sto nema kvaliteta fudbala nego i vrhunsku atmosferu i ambijent sjebaste.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nemate napadača. Amin.Zigazaga je napisao/la: ↑03 dec 2025, 15:32Prvo poluvrijeme danas možda najbolje poluvrijeme Rudara ove sezone. Ali ponavlja se uvjek isti problem. Realizacija. Drugo poluvrijeme Rudar nestao. Moram pogledati snimak da vidim jeli golman Zrinskog dirao rukama loptu van 16 m . Sabrija očajan. To nije više namjera,već neznanje na štetu obe ekipe. I da,Štimac krkan teški. Cijelu utakmicu svadja se sa publikom. Psuje majku,vrijedja...Strašno.
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- LondonBlues
- Kontakt:
Ako misliš na situaciju u drugom poluvremenu, tada ga je lopta pogodila u glavu, imao je više sreće nego razuma.Zigazaga je napisao/la: ↑03 dec 2025, 15:32Prvo poluvrijeme danas možda najbolje poluvrijeme Rudara ove sezone. Ali ponavlja se uvjek isti problem. Realizacija. Drugo poluvrijeme Rudar nestao. Moram pogledati snimak da vidim jeli golman Zrinskog dirao rukama loptu van 16 m . Sabrija očajan. To nije više namjera,već neznanje na štetu obe ekipe. I da,Štimac krkan teški. Cijelu utakmicu svadja se sa publikom. Psuje majku,vrijedja...Strašno.
Onda posteno, svakako rasulo u grupi i u klubu, valja opet kakvu dominaciju odraditi kao laksi trening.
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, Amazon [Bot], Argentina, avalPacidoroP, COYGBiH, Grk1234, MikiPirs, Rigoletto, signalidunapark, Zaboljesutra i 82 gosta.