Maštam, maštam...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Niti je ko sta rekao protiv Amara, pa ne vidim ni razlog da ga ti branis, od bilo koga, osim od sebe samog!amazon je napisao/la:Ne moze Amar nikome nametnuti svoje misljenje. Svako ima svoj mozak da s njim razmislja. A prije ce se vjerovati Amaru koji je strucan, nego nekom kosarkasu koji je u fudbalu. Hajmo biti realni. Niti nas Amar moze spojiti u zajednistvo, niti nas moze rastaviti. To su nebuloze.
Po sjećanju Mile Jovin, Slaviša Božičić, Branko Karačić, Vinko Marinović, Slavko Petrović, Jirži Plišek otjeran sa klupe iako je bio lider prvenstva dok je nas vodio. Miloš Kostič je također stranac kao i naprijed pobrojani, koji su osvajali prvenstva, Kupove BiH i izlazili u Evropu sa svojim klubovima. Ima ih još, ako treba potrudi se i informiši.amazon je napisao/la:Kod Amar zaljevali pivama, bili po kafanama i s takvim osvojio duplu krunu. Jeb.es ti profesionalizam ako on ne zna uigrati ekipu. Mogu i ja napraviti trening kao u Bayerna a sto to znači kad dode utakmica. Mulalic imao trening ko pjetlic a dva puta klepio pitare. Kad se to desilo?
Da se vratimo u prošlost nase lige, pa da pogledamo kad je neki strani trener otisao s nasim klubom u evropu ili osvojio nesto. Uzmimo Sarajevo i Zelju.? Zbog toga su ljudi skeptični a oni koji su optimisti oni navijaju za uprave a ne za Zelju nažalost.
Ja sam kao navijac kluba samo jako oprezan. Radnik igra evropu a mi ovdje palamudimo kako je nesto dobro. Krstajic s tako malim klubom za godinu otisao u evropu, a ovdje se pametuje.
Nisam precizirao, ali svakako si mogao skontati da mislim na period poslije rata. Sta je bilo prije rata nema veze s ovim sad. Kakav ba Jirzi Plisek nista on nije osvojio. Nebitno, Amar je jedini poslije rata koji je pravio kakav, takav uspjeh i trofeje kluba. De bacarsijaba je napisao/la:Po sjećanju Mile Jovin, Slaviša Božičić, Branko Karačić, Vinko Marinović, Slavko Petrović, Jirži Plišek otjeran sa klupe iako je bio lider prvenstva dok je nas vodio. Miloš Kostič je također stranac kao i naprijed pobrojani, koji su osvajali prvenstva, Kupove BiH i izlazili u Evropu sa svojim klubovima. Ima ih još, ako treba potrudi se i informiši.amazon je napisao/la:Kod Amar zaljevali pivama, bili po kafanama i s takvim osvojio duplu krunu. Jeb.es ti profesionalizam ako on ne zna uigrati ekipu. Mogu i ja napraviti trening kao u Bayerna a sto to znači kad dode utakmica. Mulalic imao trening ko pjetlic a dva puta klepio pitare. Kad se to desilo?
Da se vratimo u prošlost nase lige, pa da pogledamo kad je neki strani trener otisao s nasim klubom u evropu ili osvojio nesto. Uzmimo Sarajevo i Zelju.? Zbog toga su ljudi skeptični a oni koji su optimisti oni navijaju za uprave a ne za Zelju nažalost.
Ja sam kao navijac kluba samo jako oprezan. Radnik igra evropu a mi ovdje palamudimo kako je nesto dobro. Krstajic s tako malim klubom za godinu otisao u evropu, a ovdje se pametuje.
amazon je napisao/la:Nisam precizirao, ali svakako si mogao skontati da mislim na period poslije rata. Sta je bilo prije rata nema veze s ovim sad. Kakav ba Jirzi Plisek nista on nije osvojio. Nebitno, Amar je jedini poslije rata koji je pravio kakav, takav uspjeh i trofeje kluba.carsijaba je napisao/la:Po sjećanju Mile Jovin, Slaviša Božičić, Branko Karačić, Vinko Marinović, Slavko Petrović, Jirži Plišek otjeran sa klupe iako je bio lider prvenstva dok je nas vodio. Miloš Kostič je također stranac kao i naprijed pobrojani, koji su osvajali prvenstva, Kupove BiH i izlazili u Evropu sa svojim klubovima. Ima ih još, ako treba potrudi se i informiši.amazon je napisao/la:Kod Amar zaljevali pivama, bili po kafanama i s takvim osvojio duplu krunu. Jeb.es ti profesionalizam ako on ne zna uigrati ekipu. Mogu i ja napraviti trening kao u Bayerna a sto to znači kad dode utakmica. Mulalic imao trening ko pjetlic a dva puta klepio pitare. Kad se to desilo?
Idemo Jaha, zgazi pitice..
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jahic-oc ... rbi/199276
Evo možemo vidjeti da je i tada postojao sistem ali sistem u kojem je nakon četiri godine ipak nestalo jedne stvari ... Pogodite koje ?Osim je pozvao navijače i ljubitelje fudbala na razumijevanje. ‘Očekujem od publike i javnosti da nemaju bojaznost. Nismo mi tu gdje jesmo jer jedan čovjek dobro radi. Nismo sve postigli zahvaljujući samo jednom čovjeku. Sistem je to koji ima i svojih mana, ali postoji.’, zaključuje Osim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.