FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 03 jul 2016, 13:24

Scout1921 je napisao/la:Mladost i Olimpik su bile provjere forme igraca,tek sada slijedi takticki dio,uigravanje,prve 2 utakmice nisu nikakvo mjerilo,ko god je trenirao fudbal zna da se na prvim treninzima krece od trcanja,kondicije...Naredne 2 utakmice u Sloveniji ce pokusavati uigrati,dati sansu i svima i tek na 3.utakmici ocekujem realno stanje,nakon toga cemo znati ko je pojačanje

Ocigledno je da ti nisi nikad trenirao. Ekipe poput Mladosti se moraju pobijediti jer mi smo Zeljo. Slozis im 3 komada za 20 minuta dok imas snage i cao dzaci. A ne da se u svakom porazu trazi razlog, kakav si ti to navijac

Znas, Mladost trenira već mjesec a ti tek poceo. Ne treba ublehe prodavati.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 03 jul 2016, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 03 jul 2016, 13:26

samoplavi je napisao/la:Pokusavam sebe danima uvjeriti da sam previse pesimistican, ali ne ide mi. Pricajte sta hocete, serite koliko hocete, svrsavajte na trening sa tegovima i "dekicama" za trbusnjake, ovaj Kostic meni ne ulijeva povjerenje. Dzaba je, mi imali Edisa pocetnika i sad doveli Milosa pocetnika. Dabogda se za par mjeseci ugrizao ja za jezik.
Ma bice Evropa, ne sekiraj se! Uporedo s tim, izgraditi istok, vratiti još dio dugova, popraviti što treba popraviti.
Evo, nakon 100 sezona, uspjeli smo produziti ugovor sa najboljim igračem, i to na 2 godine.

Eh sad, jedino ako ti odmah ocekujes duplu i da se u grupe CL plasiramo...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 jul 2016, 13:29

Prvo moramo pobijedit .nekog s novim trenerom, pa onda adaptirat parking koji nije dobro odradjen i zapad dotjerati.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 03 jul 2016, 13:32

Parking je super, a i zapad izgleda perfektno kako se obnovilo, zaista nemam zamjerki niti na jedno, niti drugo.
Potogotovo kad se uzme u obzir kako je prije bilo...
A pobijedit cemo kada bude trebalo, ima lige koliko hoces, samo laganini.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 03 jul 2016, 13:34

#zeljooo Lendric je vrhunski igrac za nase uslove, ali po meni dva nasa najbolja igraca prosle sezone su bila Blagojevic i Stevanovic... taj trio treba drzati na okupu. E ja upravi skidam kapu jer su najbolji igraci od prosle sezone ostali na okupu, od ovih prinova valjda ce se nesto ubosti, Jahic je provjeren ;)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 jul 2016, 13:36

Ne mogu napisati da je nesto dobro odradjeno kad nije. Parking poslije kise bude kao bazen. Nismo mi Travnik, da cekamo ligu pa nekog pobjedimo. Derbi za manje od tri sedmice, ne mozes uci u ligu da nisi nikog pobijedio na pripremnim. Ne moras pobijediti bar zabiti gol. Ko god da mi mozemo u igrati ovoliko velik broj igrača, taj.nije dobar. A liga sve jaca od samog pocetka.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 03 jul 2016, 13:42

plavanacija je napisao/la:#zeljooo Lendric je vrhunski igrac za nase uslove, ali po meni dva nasa najbolja igraca prosle sezone su bila Blagojevic i Stevanovic... taj trio treba drzati na okupu. E ja upravi skidam kapu jer su najbolji igraci od prosle sezone ostali na okupu, od ovih prinova valjda ce se nesto ubosti, Jahic je provjeren ;)
Slažem se s tobom, a napisao sam za Lendrica jer je bilo "upitno" da li ce ostati...
Za Jovana se zna da je sa nama, a riješiti stvar oko Stevanovica bi bila perfekcija.

Ostao je i Bekric, kojeg novi trener treba "podići", napucati i motivisati, ne treba previse trositi rijeci oko toga koliko nam moze on jos dati, Jahic eto provjeren, Kosoric standardan - ne bih sad mogao zamisliti ekipu bez njega, Memija ove godine može biti samo bolji...

I što kazes, od svih pojacanja ce se ubosti nesto, pa onda treba sve baciti na papir i vidjeti šta imamo. A misljenja sam da jača imena odavno nismo imali, a to ce donijeti rezultat.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 03 jul 2016, 13:42

Sve ove pripremne se igraju u kombinovanim sastavima, jedno poluvrijeme jedna ekipa, drugo poluvrijeme druga ekipa... Provjera nije napuniti protivniku mrezu do vrha, nego se gledaju druge predispozicije... Kostic je ozbiljan trener, jer jednu recenicu sto je rekao treba dva puta podvuci, a to je da nece tolerisati nesportski zivot. Profesionalac ne smije pusiti, piti i nezdravo se hraniti, do kasno po kafanama i sl. Nikad necu zaboraviti slike po portalima, gdje Svraka, Stanic i Jamak rostiljaju na Trebevicu i zaljevaju pivom...

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 03 jul 2016, 13:48

zeljoooooooooo je napisao/la:
plavanacija je napisao/la:#zeljooo Lendric je vrhunski igrac za nase uslove, ali po meni dva nasa najbolja igraca prosle sezone su bila Blagojevic i Stevanovic... taj trio treba drzati na okupu. E ja upravi skidam kapu jer su najbolji igraci od prosle sezone ostali na okupu, od ovih prinova valjda ce se nesto ubosti, Jahic je provjeren ;)
Slažem se s tobom, a napisao sam za Lendrica jer je bilo "upitno" da li ce ostati...
Za Jovana se zna da je sa nama, a riješiti stvar oko Stevanovica bi bila perfekcija.

Ostao je i Bekric, kojeg novi trener treba "podići", napucati i motivisati, ne treba previse trositi rijeci oko toga koliko nam moze on jos dati, Jahic eto provjeren, Kosoric standardan - ne bih sad mogao zamisliti ekipu bez njega, Memija ove godine može biti samo bolji...

I što kazes, od svih pojacanja ce se ubosti nesto, pa onda treba sve baciti na papir i vidjeti šta imamo. A misljenja sam da jača imena odavno nismo imali, a to ce donijeti rezultat.
Istog sam misljenja, 8, 9 igraca je ostalo iz prve postave, a doslo je dosta novih igraca, pored Jahica. Samim tim mi mozemo samo biti kvalitetniji ;)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 jul 2016, 13:54

Kod Amar zaljevali pivama, bili po kafanama i s takvim osvojio duplu krunu. Jeb.es ti profesionalizam ako on ne zna uigrati ekipu. Mogu i ja napraviti trening kao u Bayerna a sto to znači kad dode utakmica. Mulalic imao trening ko pjetlic a dva puta klepio pitare. Kad se to desilo?
Da se vratimo u prošlost nase lige, pa da pogledamo kad je neki strani trener otisao s nasim klubom u evropu ili osvojio nesto. Uzmimo Sarajevo i Zelju.? Zbog toga su ljudi skeptični a oni koji su optimisti oni navijaju za uprave a ne za Zelju nažalost.

Ja sam kao navijac kluba samo jako oprezan. Radnik igra evropu a mi ovdje palamudimo kako je nesto dobro. Krstajic s tako malim klubom za godinu otisao u evropu, a ovdje se pametuje.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 03 jul 2016, 14:01

plavanacija je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:

Istog sam misljenja, 8, 9 igraca je ostalo iz prve postave, a doslo je dosta novih igraca, pored Jahica. Samim tim mi mozemo samo biti kvalitetniji ;)
Da, otisli su svi za koje su raja prizeljkivala da odu + Zahirovic koji se nije pokazao kao vele pojacanje za kojim bismo trebali žaliti. Moze se pricati o prometu igraca kroz klub, ali dosao je Kostic, koji ima svoje planove, i to je normalno. Ako se desi da na polusezoni Kostic bude tu, a mi opet dovedemo 10 i isto toliko igraca otjeramo, onda je problem. Za sada, sve ide normalnim tokom..

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 03 jul 2016, 14:12

Amazon da ja i ti odmah nesto rascistimo.
1. Zelju volim od djetinjstva, moj otac me je vodio na utakmice prije rata, protiv Zvijezde, Partizana itd, tako je moj dedo vodio mog starog a dedu vodio pradedo i to je to... znaci od samog postanka kluba 1921.god moja familija navija za isti, i nikad se nismo odrekli Zeljeznicara.
2. Upravu ne gledam po imenima, vec po onome sta urade...
3. Svaki klub treba imati plan razvoja, sto nazalost u vrijeme drugih mandata nije bilo primarno...
4. Svi mi mozemo supljirati, pametovati, (imam ja jarana koji zive u oblacima, usporedjuju Zelju sa Realom, Bayernom i sl.,kako moze Bayern, Juventus dovesti igraca i sl., koliko oni prodaju clanskih, koju posjecenost oni imaju itd),
5. Svi mi ovdje smo na strani Zeljeznicara, interesuje me vizija ljudi u upravi, rad ljudi u upravi i kao zadnje rezultati u svim segmentima kluba...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 jul 2016, 14:17

Slažem se s tobom. Sto znaci da smo jednu sezonu bacili u zaborav, a za trofej ne znamo godinama. Ovu sezonu moraju uzeti trofej, a viziju imam i ja da idem na Himelaje a necu nikad otici. Pusti mi se vizija, nisam pogledao s mirom utakmicu na Grbavici godinama. Patnja do patnje. Zbog toga dolazim na stadion.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 03 jul 2016, 14:23

amazon je napisao/la:Slažem se s tobom. Sto znaci da smo jednu sezonu bacili u zaborav, a za trofej ne znamo godinama. Ovu sezonu moraju uzeti trofej, a viziju imam i ja da idem na Himelaje a necu nikad otici. Pusti mi se vizija, nisam pogledao s mirom utakmicu na Grbavici godinama. Patnja do patnje. Zbog toga dolazim na stadion.
To si u pravu i ja se ne sjecam utakmice da smo bas nadigrali protivnika, uvijek je kilavo... ali nadam se da su uvidjeli greske, zato fizicki i psihicki spremiti igrace i idemo jakoooo...

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 03 jul 2016, 14:24

amazon je napisao/la:
Scout1921 je napisao/la:Mladost i Olimpik su bile provjere forme igraca,tek sada slijedi takticki dio,uigravanje,prve 2 utakmice nisu nikakvo mjerilo,ko god je trenirao fudbal zna da se na prvim treninzima krece od trcanja,kondicije...Naredne 2 utakmice u Sloveniji ce pokusavati uigrati,dati sansu i svima i tek na 3.utakmici ocekujem realno stanje,nakon toga cemo znati ko je pojačanje

Ocigledno je da ti nisi nikad trenirao. Ekipe poput Mladosti se moraju pobijediti jer mi smo Zeljo. Slozis im 3 komada za 20 minuta dok imas snage i cao dzaci. A ne da se u svakom porazu trazi razlog, kakav si ti to navijac

Znas, Mladost trenira već mjesec a ti tek poceo. Ne treba ublehe prodavati.
Ajd Sokrate ne s....,Mladost nas je i u ligi pobijedila ,nije to Vrbanjusa,nemas ti pojma,da se tako lahko daju 3 gola ne bi ni postojale pripreme,i treba nam poraz,da vidimo gdje su nam mane i da to ispravimo,bolje sad nego kad liga krene,rekao sam vec misljenje o pripremama,a ti ga nekad baci i u wc ne moras ovdje ostavljat fleke....

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 03 jul 2016, 14:40

Možemo li malo ostaviti Amara po strani i dati podršku trenum stručnom štabu. Jako pozitivna stvar je pokušati uvesti malo profesionalizma u naše igrače, a ne pokušati i to ismijati kao "kod Amara igrači cugali i uzimali titule". To je prošlo vrijeme i u ovoj ligi to više ne prolazi. Amar sad u Kataru trenira poluamatere pa se svake sezone grčevito bori za opstanak, što znači da se profesionalizam itekako isplati.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 03 jul 2016, 14:52

Blueboy1 je napisao/la:Možemo li malo ostaviti Amara po strani i dati podršku trenum stručnom štabu. Jako pozitivna stvar je pokušati uvesti malo profesionalizma u naše igrače, a ne pokušati i to ismijati kao "kod Amara igrači cugali i uzimali titule". To je prošlo vrijeme i u ovoj ligi to više ne prolazi. Amar sad u Kataru trenira poluamatere pa se svake sezone grčevito bori za opstanak, što znači da se profesionalizam itekako isplati.
Kako cu ostaviti Amara po strani kada svako malo po direktivi ovdje uletite i pokusate sve sto je uradio napraviti manje vaznim od vasih gradjevinskih radova. To tati i sinu ne odgovara ni Amar i sad je cilj ocrniti ga. Poluamtersku ekipu ciji najslabije placeni igrac ima vise od naseg najplacenijeg. Hajde pokusajte s necim drugim nemojte biti plitki. I kako smo slabo trenirali i neprofesionalno kod Amara kada smo ritmom lomili svakog protivnika.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 03 jul 2016, 14:55

Blueboy1 je napisao/la:Možemo li malo ostaviti Amara po strani i dati podršku trenum stručnom štabu. Jako pozitivna stvar je pokušati uvesti malo profesionalizma u naše igrače, a ne pokušati i to ismijati kao "kod Amara igrači cugali i uzimali titule". To je prošlo vrijeme i u ovoj ligi to više ne prolazi. Amar sad u Kataru trenira poluamatere pa se svake sezone grčevito bori za opstanak, što znači da se profesionalizam itekako isplati.
Ko moze takvo poredjenje dati definitivno pojma o fudbalu nema, i njegovo misljenje i ne uzimamo za ozbiljno.

A sjajna je stvar da se profesionalizam uvodi, to mora donijeti rezultat.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 03 jul 2016, 15:09

Samo profesionalizam, samo fudbal, samo Zeljo ;)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 jul 2016, 15:19

Amar kad je bio igraci cugali, a bili najspremnija ekipa u ligi-koji levati mati draga. Igrali na dva fronta svake godine, nismo izgubili 4-5 godina u Kupu, sve jace utakmice lomili na kraju susreta. Napravili milion jedan rekord lige i dode neko da napise nesto o Amaru. Kao Zeljo postoji od kad su ovi dosli, zamisli profesionalci ahhahah. Djeco drago, vi sto pratite Zelju od prije godinu, bolje da ne pratite vise nikad. Kad neko uradi polo sto je Amar u sportskom dijelu,neka mu odmah lik ugraviraju ispred stadiona, pa makar to bio Kostic.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Redfire16 i 29 gostiju.