FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A sta ako vam u zadnjem kolu bude sve gotovo, jer imate bolji medjusobni skor od zrinjskog?
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
pa pusticemo borac ko ce vas slusat godinu danaStrumph_tm87 je napisao/la:A sta ako vam u zadnjem kolu bude sve gotovo, jer imate bolji medjusobni skor od zrinjskog?

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
- Kontakt:
Vidjecemoadnanhz je napisao/la:pa pusticemo borac ko ce vas slusat godinu danaStrumph_tm87 je napisao/la:A sta ako vam u zadnjem kolu bude sve gotovo, jer imate bolji medjusobni skor od zrinjskog?![]()
(SALA) a sad ozbiljno mogu ti samo reci da Fudbalski Klub Sarajevo nije nikad bilo prozivano zbog nekih necasnih radnji u ovakoj "postenoj" ligi i tako ce ostat

hahaahaadnanhz je napisao/la:pa pusticemo borac ko ce vas slusat godinu danaStrumph_tm87 je napisao/la:A sta ako vam u zadnjem kolu bude sve gotovo, jer imate bolji medjusobni skor od zrinjskog?![]()
(SALA) a sad ozbiljno mogu ti samo reci da Fudbalski Klub Sarajevo nije nikad bilo prozivano zbog nekih necasnih radnji u ovakoj "postenoj" ligi i tako ce ostat
vic godine...selami te muco i celo!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Kad skontas bolje da nas slusate godinu dana zbog titule nego iducih 100 godina zbog pustanja "njima". A historija je cudna nauka, nekad te dobro osamari. Mozda sljedece godine budu zamjenjene uloge? 

- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Kakvi pitari bolan nama od njih ništa ne treba! Nek puste Borcu nek se ponižavaju do mile volje, mi HVALA BOGU zavisimo sami od sebe.Strumph_tm87 je napisao/la:A sta ako vam u zadnjem kolu bude sve gotovo, jer imate bolji medjusobni skor od zrinjskog?

Kao što ŠEF kaže 7 bodova i titula, a prva tri već u subotu abd jer nismo ovog proljeća ostali dužni nikome!

PS ooooooo ooooooo ooooooo JE.....te.....sa..........

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Bog te cuo za ovo zadnje a malo bolje procitaj ono u zagradi sto je velikim slovima napisano ,a selam i za tebe seyoStrumph_tm87 je napisao/la:Kad skontas bolje da nas slusate godinu dana zbog titule nego iducih 100 godina zbog pustanja "njima". A historija je cudna nauka, nekad te dobro osamari. Mozda sljedece godine budu zamjenjene uloge?

Mi se ne furamo mi smo furka.
posteni pitari tjeraju postenu upravu haha

No pitar no cry

No pitar no cry

- plavimomak
- Kontakt:
Vjerujte vi meni mene je vise strah Laktasa nego njih, onaj Dodik nece tek tako lako pustiti da njegova ekipa ode u drugu ligu
Mes Que Un Club
Zelis da kazes da Laktasi imaju sanse na Grbavici ? Mogu samo tricu primit.amertiger je napisao/la:Vjerujte vi meni mene je vise strah Laktasa nego njih, onaj Dodik nece tek tako lako pustiti da njegova ekipa ode u drugu ligu
× Plava krv ispod koze ×
Sto su pitarima suspendovali stadion kad ih ionako nema.Divi ovog placke.U subotu ponjet maramica i udjelit Avdicu,nesto mi ga zao,svabo je kriv sto mu go ponisti.Sram ga bilo.
i numere iz naseg studija 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
haha nemoj viseSeyo_TM je napisao/la:i numere iz naseg studija
[youtube][/youtube]

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
znam da je ovo vec neko postavljao, ali sigurno ima raje koja nije procitala i nek se ovaj post ponovi jos 30x ako treba, ali cilj je jasan....
Kad nam je onemoguceno da idemo na derbi , kad vec necemo moci pruziti podrsku nasim igracima za vrijeme utakmice, manijaci su odlucili da idemo grupno svi na zadnji trening pred derbi...Dan i satnica se jos nezna a o tome ce te biti svi blagovremeno obavjesteni..
Da manijaci idu na trening prosirite po naseljima, po skolama, po fakultetima znaci svaki covjek je bitan , svaki pojedinac, dajte da se napuni jug koliko toliko nemojte stajati sa strane negdje stanite svi na jug svi u sektor C, da im pjesmom i porukama kazemo sta ocekujemo i sta nam predstavlja taj derbi...
SVI NA TRENING
prema danasnjim informacijama iz kluba trening u petak je u 17:30h...
org
Kad nam je onemoguceno da idemo na derbi , kad vec necemo moci pruziti podrsku nasim igracima za vrijeme utakmice, manijaci su odlucili da idemo grupno svi na zadnji trening pred derbi...Dan i satnica se jos nezna a o tome ce te biti svi blagovremeno obavjesteni..
Da manijaci idu na trening prosirite po naseljima, po skolama, po fakultetima znaci svaki covjek je bitan , svaki pojedinac, dajte da se napuni jug koliko toliko nemojte stajati sa strane negdje stanite svi na jug svi u sektor C, da im pjesmom i porukama kazemo sta ocekujemo i sta nam predstavlja taj derbi...
SVI NA TRENING
prema danasnjim informacijama iz kluba trening u petak je u 17:30h...
org
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
hahahahaSeyo_TM je napisao/la:i numere iz naseg studija
[youtube][/youtube]

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Meni ce se, ipak, ispuniti zelja da ove godine odigramo protiv Partizana - pa makar prijateljsku.
Sto se derbija tice - s njima nisu nikada bila cista posla. Ti su uvijek zabranjivali TV-prenose. Ipak, ne smijemo zaboraviti da su oni Divovi i da su osvojili posteno titulu u, kako to oni vole reci, nepostenoj ligi. Kako vole istaci, te su godine svi osim njih stimali, a ipak oni osvojili. To je samo po sebi kontradiktorno, no to od njih ne iznenadjuje.
Sto se tice Laktasa - oni imaju sansu samo onoliko koliko se mi opustimo... No, tesko da su oni ti koji mogu u ovom trenutko odnijeti bodove iz Doline.

Sto se derbija tice - s njima nisu nikada bila cista posla. Ti su uvijek zabranjivali TV-prenose. Ipak, ne smijemo zaboraviti da su oni Divovi i da su osvojili posteno titulu u, kako to oni vole reci, nepostenoj ligi. Kako vole istaci, te su godine svi osim njih stimali, a ipak oni osvojili. To je samo po sebi kontradiktorno, no to od njih ne iznenadjuje.
Sto se tice Laktasa - oni imaju sansu samo onoliko koliko se mi opustimo... No, tesko da su oni ti koji mogu u ovom trenutko odnijeti bodove iz Doline.
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
SVI KO JEDAN, SVI NA TRENING! u petak u pola sest
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
Vidim ima tu i handžarovaca,turaka,afganistanacadrop je napisao/la:hahahahaSeyo_TM je napisao/la:i numere iz naseg studija
[youtube][/youtube]![]()
od 1.50 do 2.15 najjaci kolaži FGR-a

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Treba se malo na njima izivit u subotu , lagano 0 : 3 

Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Proximic i 55 gostiju.