Nakon što je mene citirao, upratio sam i ja, da se radi o majmunuMonolog je napisao/la:Vratio se stari poznanik.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nakon što je mene citirao, upratio sam i ja, da se radi o majmunuMonolog je napisao/la:Vratio se stari poznanik.
Ne budi naporan.. Idi odigraj' na Andujara i pocasti se svojim poznavanjem svijeta tenisa..ŠalataBoy je napisao/la:Jesi ti možda gledao tu publiku koja treba nositi Mella (koji je daleko od tipičnog zemljaša, što pokazuje i njegovo učešće iduće sedmice na 500-tici u SAD-u) do pobjede? Njih 17 sjedi, razmak između svakog od njih je između 2 i 3 metra, u desnoj ruci košpice, a u lijevoj ponuda lokalnih kladionica. Obavezan dodatak je brazilska ljetna kapa.Baja_Zvjerka je napisao/la:19:00 Mello-Andujar 1 1.75
Prvi par je tenis,sastaju se u okviru cetvrt-finala turnira u Costa Da Saupe podloga zemlja Brazilac Mello i Spanjolac Andujar obojica tipicni zemljasi.Mello igra u veoma odlicnoj formi,ovdje veoma iznenadujuce pobjedio Giralda i Montanesa obojicu po 2:0.Prosle sedmice igrao turnir u Santiagu izgubio je u 2 kolu od Robreda sa 6:0 7:6 tie break sa 9:7,danas ce publika bit na njegovoj strani bit ce to dodatan motiv za ovog Brazilca.S druge strane ga ceka Spanoljac Andujar koji je ovdje dobio Gimena-Travera i Robreda sa 2:1 izgleda da je umor vec uvatio Robreda jer je igrao 10-ak meceva u roku 2 sedmice puno naravno.Andjuar tipicni zemljas ima naravno sanse u ovom mecu ali mislim da ce iskusniji Brazilac potpomognut svojim navijacima stici do pobjede i plasirati se u polu finale turnira.Sretno.!
Stvarno je 'strucnjak' bio u pravo, mec otkazan, bravo!crvenocrni je napisao/la:Ti mora da si joj fitnes trener ili nesto tako pa znas bolje od svih ozbiljnih kladionica na kojima je njen mec u ponudi danas, hajde vjerovat cemo tebiIpak ti si 'strucnjak'
Thursday, February 10, 2011crvenocrni je napisao/la:Ti mora da si joj fitnes trener ili nesto tako pa znas bolje od svih ozbiljnih kladionica na kojima je njen mec u ponudi danas, hajde vjerovat cemo tebiIpak ti si 'strucnjak'
Pogledaj bet365 i Pinnacle, mec je jos u ponudi, eto bas sam mislio na nase kladionice strucnjak...ŠalataBoy je napisao/la:Thursday, February 10, 2011crvenocrni je napisao/la:Ti mora da si joj fitnes trener ili nesto tako pa znas bolje od svih ozbiljnih kladionica na kojima je njen mec u ponudi danas, hajde vjerovat cemo tebiIpak ti si 'strucnjak'
WTA - Paris (FRA) - Hardcourt, World
2:00 PM
Yanina Wickmayer (BEL) 1.45
Klara Zakopalova (CZE) 2.55
3:30 PM
Jelena Dokic (AUS) 3.55
Nadia Petrova (RUS) 1.25
7:00 PM
Andrea Petkovic (GER) 1.09
Kristina Kucova (SVK) 6.10
8:30 PM
Kaia Kanepi (EST) 1.28
Sofia Arvidsson (SWE) 3.30
Sigurno su bet-live i williams ozbiljne kladionice, a bwin neozbiljna
Trebalo bi moc' u williamsu, bar je tako bilo dok sam igrao kod njih, sav fudbal je bio moguc u singlu, valjda se nije nista promijenilo...harry_90 je napisao/la:Da vas pitam,moze li se jedan prijateljski mec klubova igrat u singlu ?? Da uplatim na jedan par cenera..
izvinjenjeŠalataBoy je napisao/la:crvenocrni očekujem izvinjenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.