Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Meni cijelo jutro premier odlično fercera to je nešto do vas
radi stranica, otvara ponudu i sve ali se ne moze prijavitiedohz je napisao/la:Meni premier odlično fercera to je nešto do vas
edit: popravili su, sad moze
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Valjda zato što je Madrid i sa drugim sastavom bolji od Porta i Zenita zajedno.EmirSioux89 je napisao/la:Zašto je na Porto ovolika kvota?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Znam brate ali ovoliko razlika izmedju bodova ne bi se Atletiko trebao zalagati nesto previse, mislim da Porto moze izvuci neriješeno a mozda i pobjediti.Prisoner je napisao/la:Valjda zato što je Madrid i sa drugim sastavom bolji od Porta i Zenita zajedno.EmirSioux89 je napisao/la:Zašto je na Porto ovolika kvota?
Manchester United!
zato hladno spucat single na 10-20eura, isplati se probat po ovolikoj kvoti.EmirSioux89 je napisao/la:Zašto je na Porto ovolika kvota?

*La Roma non si tifa, si AMA!*

(desni klik view image)
sva tri pala zbog blowouta, steta, ostatak tiketa imate u dobitnim

pazi sa izjavama slijedeci putanelbavarac je napisao/la:Veceras ako ko prodje na NBA ljubim mu ku.rac

- diplomatija
- Kontakt:
Je Li neko od vas igrao sinoc plzen-cska zute kartone, ja odigrao vise i evo i Sad nisu proglasili gubitnim iako je bilo 3 kartona, sve zeleno, samo ta bijela hah
diplomatija je napisao/la:Je Li neko od vas igrao sinoc plzen-cska zute kartone, ja odigrao vise i evo i Sad nisu proglasili gubitnim iako je bilo 3 kartona, sve zeleno, samo ta bijela hah

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
I sjebase me onda samo zuti na tekmi Bayerna. 

- diplomatija
- Kontakt:
Hah hvala, hvala, **** Sam sinoc sasinom ljubomimcu sve, ovom prilikom se izvinjavam, znaci Nova lova ce leci
- stomaklija
- Kontakt:
Gazda oćel dobit ovaj Lines?? Vodio je 3:1, pa gubio 3:4 sad je 4:4. Sta je ovo bog te ne mazobevanda4 je napisao/la:haha.. prvi put čujem za tako nešto. Svaki turnir ima svoja pravila unaprijed postavljena. Tu i tamo, neka od njih se znaju izmijeniti, kao i u svakom sportu. Ali broj frejmova, koliko sam upoznat, uvijek je isti!
Možda si čuo informaciju o nekom egzibicijskom meču, pa pomiješao

- diplomatija
- Kontakt:
Mislim da su opet napravili previd, drogba je 90 posto dobio zuti karton kada je sutnuo loptu, ali ga niko zabiljezio nije
To ti je, prijatelju, takozvani "grč"..stomaklija je napisao/la:Gazda oćel dobit ovaj Lines?? Vodio je 3:1, pa gubio 3:4 sad je 4:4. Sta je ovo bog te ne mazobevanda4 je napisao/la:haha.. prvi put čujem za tako nešto. Svaki turnir ima svoja pravila unaprijed postavljena. Tu i tamo, neka od njih se znaju izmijeniti, kao i u svakom sportu. Ali broj frejmova, koliko sam upoznat, uvijek je isti!
Možda si čuo informaciju o nekom egzibicijskom meču, pa pomiješao??
Dosta česta pojava kod većine koji su bar jednom kročili u kladionicu.
Ekvivalent su mu hemeroidi kod informatičara.
Kao i svaki grč, ovaj također ima svoj kraj, još samo malo strpljenja.. (rezultat 54-6. Na stolu otvoreno 67 bodova)
U desetom selu živi Antuntun!
Definitivno se isplati odigrati dvicu uz Jacksona da daje gol, mora opravdati 40 milki što traže za njega.EmirSioux89 je napisao/la:Znam brate ali ovoliko razlika izmedju bodova ne bi se Atletiko trebao zalagati nesto previse, mislim da Porto moze izvuci neriješeno a mozda i pobjediti.Prisoner je napisao/la:Valjda zato što je Madrid i sa drugim sastavom bolji od Porta i Zenita zajedno.EmirSioux89 je napisao/la:Zašto je na Porto ovolika kvota?

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
- diplomatija
- Kontakt:
Leni bias mozes Li gdje iskopati da je drogba dobio zuti u 93. Minuti ili da zovem premier neka provjeravaju oni
54-23
štap u o'donnellovim rukama.. u prijevodu: "grč se nastavlja!"
štap u o'donnellovim rukama.. u prijevodu: "grč se nastavlja!"
U desetom selu živi Antuntun!
- stomaklija
- Kontakt:
Ma ajde imam jos 2 para veceras. Uvezao ova tvoja 2+Galatu 1X na 5 eura. Ali bio sam na poslu u 11 i nesto kad su poceli. Evo jos igraju
Pretpostavljam da ti gledas pa eto da pitam majstora. U svakom slucaju, danke na preporuci 

- stomaklija
- Kontakt:
Jel se još grči, sestru svoju ****??

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.