FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sa ovim sastavom sigurno smo prvi u ligi za opstanak 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- amazon
- Kontakt:
Ma ne mozemo još procijeniti za sta cemo se boriti. Ako je suditi po onome sto sam vidio protiv Olimpica jedino pojačanje je Zeric. Sigurno je da ce Jahić biti odlična Akvizicija a ostalo je u pet deka s ovim otjeranim. Jedina razlika ce biti sto su ovo novi momci željni da pokazu da mogu posebno pred punim tribinama i to ce biti plus. Zelja i volja ce možda odlučiti. Mi moramo u Slo pobijediti ove prijateljske. Nismo gola dali još.TikTak je napisao/la:Nema ako misle. Mi cemo se boriti i moramo se boriti za titulu. Roster je dobar, poduplani smo na svim pozicijama. Trener sad to treba sve srediti i od prvog kola sto se kaze juris.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
ne znam kako mislis da mi ikome damo gol!? mi nemamo igrace, odnosno imamo neke polovnjake. trener nam je slovenacka ubleha bez trunke iskustva. igrace nam dovode preko nekog software a klubom nam upravlja mister 7%. ne vidim razlog za optimizam.amazon je napisao/la:Ma ne mozemo još procijeniti za sta cemo se boriti. Ako je suditi po onome sto sam vidio protiv Olimpica jedino pojačanje je Zeric. Sigurno je da ce Jahić biti odlična Akvizicija a ostalo je u pet deka s ovim otjeranim. Jedina razlika ce biti sto su ovo novi momci željni da pokazu da mogu posebno pred punim tribinama i to ce biti plus. Zelja i volja ce možda odlučiti. Mi moramo u Slo pobijediti ove prijateljske. Nismo gola dali još.TikTak je napisao/la:Nema ako misle. Mi cemo se boriti i moramo se boriti za titulu. Roster je dobar, poduplani smo na svim pozicijama. Trener sad to treba sve srediti i od prvog kola sto se kaze juris.
slijedi nam borba za goli opstanak!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
- amazon
- Kontakt:
OK. Popusti me sad.. Hvala
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
halali ako sam te uzbehuzurio.amazon je napisao/la:OK. Popusti me sad.. Hvala
ne mogu a da ne repliciram na takav optimizam u ovom trenutku kada je jasno vidljivo da mi ne mozemo meda. nismo dali gol Olimpicu, Mladosti... ne znam na osnovu cega se nadas da cemo dati bilo kome gol kada ovim futavcima nismo mogli!?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Stranica normalne diskusije o zelji i odmah se javi neko da pise o amazonu, pa cak i kad najveci negativac nesto pohvali...
Imam dojam da nekome jako smeta normalna diskusija na ovoj temi. Mozda nekom ko bi jako volio da njegov forum bolje radi... Ili nekom ko se boji javne diskusije nad kojom nema kontrolu... Nastavil me taj dojam obuzimati, zaista cu svaki oftopic nagraditi trajnim banom.
Imam dojam da nekome jako smeta normalna diskusija na ovoj temi. Mozda nekom ko bi jako volio da njegov forum bolje radi... Ili nekom ko se boji javne diskusije nad kojom nema kontrolu... Nastavil me taj dojam obuzimati, zaista cu svaki oftopic nagraditi trajnim banom.
- amazon
- Kontakt:
Nema potrebe da se nerviras. Ja imam svoj stav o ekipi i nećeš mi ga ti promijeniti sto baljezgate tu bezveze. Preskocis samo ha ya. Futavcima nismo mogli zabit gol, oni nama jesu, sto znaci da treba biti oprezan, a ne samo pisati kako je dobro sve i onda im **** mater svima treće kolo. Kao sto je bilo s Mulalicem i igračima a sad ih ismijavate, a prvi ste drk.ali na njih i pobjede.za_zivot_cijeli je napisao/la:halali ako sam te uzbehuzurio.amazon je napisao/la:OK. Popusti me sad.. Hvala
ne mogu a da ne repliciram na takav optimizam u ovom trenutku kada je jasno vidljivo da mi ne mozemo meda. nismo dali gol Olimpicu, Mladosti... ne znam na osnovu cega se nadas da cemo dati bilo kome gol kada ovim futavcima nismo mogli!?
Nismo pobjedili nikog na pripremama to je mjerilo i činjenica, a nije mjerilo sta pisemo ti i ja. Da smo dobri kako ti kazes mi bi Mladosti za 60min zabili 3 komada i onda odmarali. Napisao sam da cekam pripremne u SLO da vidimo kako ce igrati.
- amazon
- Kontakt:
Sretno Nedo, da nadjes dobar klub i vratis se u formu. S srećom kralju.
Ako ko nije gledao, neka obavezno pogleda. Samo nemojte molim vas i Osima pljuvati i ismijavati. Par mjeseci o ovome trubim ovdje i sad sebi sam dosadio. Sad mogu na odmor

Babo objasni kako da se namjesta u ovom novom sistemu
Salim se naravno...Osim je rekao ono sto je ocigledno i ja sam o ovome pisao jutros nekad. Da skripimo na tom sportskom dijelu i da jednu godinu mozemo i halalit i suzdrzat se negativnih komentara i kritika , ako i drugu godinu budemo losi u sportskom segmentu zna sta slijedi nogica u
S obzirom da su ljudi iz uprave usli tek u drugu godinu i da je pred nama sezona trebali bih im svi dati bezrezervnu podrsku 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
- amazon
- Kontakt:
Sve sto mi pisemo, odnosno nas par, Amar je potvrdio. Zna se ko je Tito u BiH fudbalu.
- amazon
- Kontakt:
Sta kaze kralj, mi ne znamo na sta ce ovo sve ličiti
. Ako je neko strucan da prica o ovim stvarima onda je to sigurno Amar.

Nije meni trebao Amar da vidim ono sto samo slijepac ne vidi. Gubimo se u sportskom segmentu radi ega, ali ne moze se reci i da tu nije uradjeno dobrih stvari. Mnogo vise losih, ali na greskama se uci i ocekujem da i nasi nauce. Cini se da im ide bolje, Jahic i Lendric. Treba nam pobjeda na pripremama radi samopuzdanja i krucijalna stvar je dobiti pitice. Ako njih ne dobijemo bojim se da ce sve otici u pm.amazon je napisao/la:Sve sto mi pisemo, odnosno nas par, Amar je potvrdio. Zna se ko je Tito u BiH fudbalu.
Kad se vrate momci sa priprema ako Bog da , ja bih zakazao par pripremnih sa nizeligasima da ih malo trpaju. Sigurno bih se bolje osjecao Lendric , Bekric ili bilo ko da zabije 3,4 komada pa makar to bio i Jug Bjelave
To i nije losa ideja, ali smo zakasnili. Veliki klubovi cesto prve prijateljske utakmice igraju sa nizeligasima i to na njihovom terenu gdje ima navijaca tih velikih klubova. Napravi se pravi dernek, klub se jos popularizuje, a napadaci se hrane samopuzdanjem.Merhaba je napisao/la:Kad se vrate momci sa priprema ako Bog da , ja bih zakazao par pripremnih sa nizeligasima da ih malo trpaju. Sigurno bih se bolje osjecao Lendric , Bekric ili bilo ko da zabije 3,4 komada pa makar to bio i Jug Bjelave
Amar priča logično o sportskom segmentu, koji jeste najbitniji, ali za mene ove druge stvari koje se rade nisu ništa manje bitne. Osvajaš titule i igraš Evropu, ali ne igraš na svom stadionu, plaćaš da igraš na lavoru, zar tu nismo svi na gubitku?
Treba gurati istovremeno i sportski segment i druge dobre stvari koje se rade, a to se može sigurno.
Treba gurati istovremeno i sportski segment i druge dobre stvari koje se rade, a to se može sigurno.
Ih , bas bih nas ljudi zagotivli da im zabijes pet komada i to pred familijomsamoplavi je napisao/la:To i nije losa ideja, ali smo zakasnili. Veliki klubovi cesto prve prijateljske utakmice igraju sa nizeligasima i to na njihovom terenu gdje ima navijaca tih velikih klubova. Napravi se pravi dernek, klub se jos popularizuje, a napadaci se hrane samopuzdanjem.Merhaba je napisao/la:Kad se vrate momci sa priprema ako Bog da , ja bih zakazao par pripremnih sa nizeligasima da ih malo trpaju. Sigurno bih se bolje osjecao Lendric , Bekric ili bilo ko da zabije 3,4 komada pa makar to bio i Jug Bjelave

Da nismo s Amarom osvojili sve ove trofeje danas ne bismo imali nacin na koji cemo stvoriti euforiju, nacin na koji cemo se mi navijaci "natjerati" da kupimo stolicu dvije, clansku, sezonsku. Lijepo je pricati porodica, radnicki klub, ali da nemamo trofeja, da su se nasi raspodjelili izmedju pitica i tuzlaka kod nas bi bilo totalno zatisje, me bismo imali ni ovoliko navijaca u drzavi. Zato je sportski segment najvazniji. Slazem se da je djaba i nova brazilska Maracana ako nema rezultata jer ce biti prazna.Blueboy1 je napisao/la:Amar priča logično o sportskom segmentu, koji jeste najbitniji, ali za mene ove druge stvari koje se rade nisu ništa manje bitne. Osvajaš titule i igraš Evropu, ali ne igraš na svom stadionu, plaćaš da igraš na lavoru, zar tu nismo svi na gubitku?
Samo jednu stvar zaboravljate... Da ne bude pogresno protumaceno ovo da pljujem Amara.... Vidili smo politiku Zuje i kompanije a tu ne ubrajam Osima jer je bio trener samo... U prvom manadatu Zuje ostali dugovi koji su bili veci nego sad... Zujo se opet vratio dogovarao plate kakve je dogovarao bez pokrica i opet dugovi koje vracamo evo vec 3 godine... Ako neko misli da se kuca pravi od krova pa do temelja malo se zajebao... Ovo je prvi put da se ispravno radi napravis dobre temelje i onda ide sportski dio sam od sebe, Jer imas dovoljno prostora a i novca da se samo time bavis...
Ova uprava je usla u realizaciju jednog po jednog djela... Vidimo svi da je dosao na red sportki dio a bgm i uprava je to vidjela pa se sad tome okrenulo...
Ova uprava je usla u realizaciju jednog po jednog djela... Vidimo svi da je dosao na red sportki dio a bgm i uprava je to vidjela pa se sad tome okrenulo...
- amazon
- Kontakt:
Amar je covjek koji je donio vecinu trofeja u klub.Da njega nije bilo ne bi bili najtrofejniji klub u drzavi, ne vi osvojili duplu krunu i ostalo. Ko god pokusava da se.re na Osima i uvlaci u neke debilske price je presmijesan, a ima takvih iznad more. Amar nas je zaduzio da ne znam sta je uradio on je tito fudbala. Tata fudbala u ovoj ligi i veliki covjek prije svega.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 55 gostiju.