Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

ever
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la ever » 10 feb 2011, 10:17

:lol: :lol: :lol: :lol:

slika

Bio sam ubijedjen da ce biti golijada,hebem im meksicki skakutavi grah..Alal im cundara..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 feb 2011, 10:20

Analitico je napisao/la:
hare_king je napisao/la:e jbm ti Bosnu, zar nije mogao josh jedan go past :evil: :evil: :evil:
Popushu kitu....Pazi sta psujes...Dabogda izgubio svih narednih 1000 listica i na svakom da padnes po jedan par i tou zadnjoj minuti, gade nevaspitani....

Pao sam juce 5 listica, 3 sam fulao pozamasno a na dva samo po jedan par, Turska za 200 km i Slovacka za 260...Umri SIROTINJO, crkni.....Nikkad da dodjem pameti, nikad se ne treba kladiti na gladnu sirotinju, sirotinji samo treba steglnuti omcu oko vrata i dati da jos vise teglji siromastvo, crknite ebem vam Seherzadu i sve slovacke kurave...
A ti pazi kome govoriš da crkne ( usto i sirotinja ) :)

Monolog je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
hvala bogu, jel 20, jelde ;)
harry_90 je napisao/la:Veci .
legenda reala je napisao/la:javi mi kolki
Sram vas bilo, bezobraznici!!

:lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 feb 2011, 10:22

Ma ja sam jučer pogin'o u pravom smislu te riječi. Prvo ide prokleti Čilić(kad igram na njega, on ne može mrežu prebaciti, kada igram protiv njega, onda se pretvori u Nadala :mrgreen: ). Odem da se popravim pa redom počnem padati: Belgija X/1(tu je mali iznos bio u pitanju, al' sasvim dovoljan da se nastavi sa nešto boljim uplatama), Škotska 0-2(Škoti se raspucali, te zabili 3 gola), onda na red dođoše Nijemci, te na kraju i yebeni Španci koji usranim narkodilerima nisu mogli zabiti još 2 gola(Villa i njegove stative :( ). Ostade još večernji sa NBA poenima igrača i ukupnim brojem poena, a tu me pošteno syeba Stoudamire koji je im'o briljantan šut iz igre 10/13, al' je zabio svega 23 poena(igr'o svega 27 minuta).

PATNJA BRAĆO. PATNJA!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 10 feb 2011, 10:41

Turci uvijek useru kad su ove prijateljske, ama bas uvijek..no gledao sam utakmicu, mogli su jos i izgubiti, neka oni uokvire dobro ono 3. mjesto sa SP, nece oni vise nikad bit nesto vazno u fudbalu...koji su to degenerici, 80 miliona u turskoj a igraju im oni mutavci..Ako je ono najbolje sto tih 80 miliona moze da isprdi onda su bas jadni.....Jos imaju i super trenera...No dzaba kad odrastu na kukuruznoj puri i maslanici, jarane ne mogu se sa loptom sastat.....

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 feb 2011, 12:20

Monolog je napisao/la:
PATNJA BRAĆO. PATNJA!
slika

:|

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 feb 2011, 12:29

Gdje je onaj Willy da malo prostudira tenis :)

Zanimaju me parovi:

Youzhny - De Bakker
Verdasco - Karlović

;)

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 12:34

A ja mislio odigrat 3+ pp,hvala Bogu preskočih utakmicu u širokom luku.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

ŠalataBoy
Kontakt:

Post Postao/la ŠalataBoy » 10 feb 2011, 13:12

Pozdrav, ja sam jedan od najvećih kladioničara u mom mjestu i nadam se da ću vam pomoći svojim savjetima. Možete me pitati sve što vas zanimsv o svim ostalim sportovima, a najjači sam na urdčopju tenisa i košarke, te italijanske odbojke i švedskog rukometa. Za početak našeg, nadam se nviodg druženja, moji prijedlozi za danas su:

Baghdatis - F.Lopez(s.t.) 1 1,45
Bellucci - Chela 1 1,55
Del Potro - Lacko 1 1,25
Youzhny - De Bakker 1 1,40
Cueva/Schwa - Fogni/Marre 1 1,50
Zagreb - Zadar (Finale) 1 1,20
Fener.Ulker - Banvit 1 1,25

Uk. koef.: 8,85

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 feb 2011, 13:16

Monolog je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
hvala bogu, jel 20, jelde ;)
harry_90 je napisao/la:Veci .
legenda reala je napisao/la:javi mi kolki
Sram vas bilo, bezobraznici!!
:lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 feb 2011, 13:22

19:00 Mello-Andujar 1 1.75

Prvi par je tenis,sastaju se u okviru cetvrt-finala turnira u Costa Da Saupe podloga zemlja Brazilac Mello i Spanjolac Andujar obojica tipicni zemljasi.Mello igra u veoma odlicnoj formi,ovdje veoma iznenadujuce pobjedio Giralda i Montanesa obojicu po 2:0.Prosle sedmice igrao turnir u Santiagu izgubio je u 2 kolu od Robreda sa 6:0 7:6 tie break sa 9:7,danas ce publika bit na njegovoj strani bit ce to dodatan motiv za ovog Brazilca.S druge strane ga ceka Spanoljac Andujar koji je ovdje dobio Gimena-Travera i Robreda sa 2:1 izgleda da je umor vec uvatio Robreda jer je igrao 10-ak meceva u roku 2 sedmice puno naravno.Andjuar tipicni zemljas ima naravno sanse u ovom mecu ali mislim da ce iskusniji Brazilac potpomognut svojim navijacima stici do pobjede i plasirati se u polu finale turnira.Sretno.!

Cet,15:15 Sharapova – Mattek 1 1.80

*Bice bolje,samo optimizam,samo nada u bolje rezultate,idemo dalje.Prvi tip na koji ulazem svoj “krvavo” zarađeni novac je pobjeda Sharapove protiv Mattek.Mec je sa turnira iz Pariza,igra se u dvorani na hard podlozi.Proslogodisnja pobjednica turnira je Elena Dementieva.Inace za ovu godinu organizator se pobrinuo da novcani iznosi za turnir bude 618.000$,a pobjednik turnira osvaja 103.000$.Eh sad kad sam se nalupao ovih nebitnih informacija,idem da se prihvatim pravog posla.

*Maria Sharapova rođena je 19.04.1987 godine u Nyagan(Rusija),dok sada prebiva u Bradenton(Florida).Manje vise sve se o njoj zna,ali eto reci cu da je tenis pocela trenirati sa svoje 4 godine,a vec sa 9 godina bila je u poznatoj akademiji Nicka Bollettieria.Od 2001 godine se takmici kao profesionalac,a trenutno se nalazi na 13 mjestu WTA ljestvice.Jos je ona itekako mlada,ali da su je zaobisle povrede u karijeri imam osjecaj da bi bila jos bolja teniserka.Kako god,danas je tu gdje jeste.Proslu sezonu zavrsila je na skoru 35-11,osvojila je 2 turnira Memphis(indoors/hard), i Strasbourg(zemlja) ,te igrala finala na turnirima Birmingham,Stanford i Cincinnati ali ih je sve izgubila.Ja cu se osvrnuti na njene nastupe u dvorani kroz karijeru,jer ovaj turnir je u dvorani.Dakle,Maria u dosadasnjoj karijeri kada je u pitanju dvorana i hard podloga,ima skor 46-14.Dosad je na ovoj podlozi tokom karijere osvojila 4 turnira.Od ta 4 prosle godine je osvojila upravo jedan na ovoj podlozi,i to onaj u Memphisu,gdje je i upisala jedinih 5 meceva na toj podlozi prosle sezone.Novu sezonu krenula je sa turnirom u Aucklandu,i trenutno je na omjeru 5-3.Turnir u Aucklandu(hard) je dobro pocela,pobijedila je u prva dva kola Brianti(62,63) i Voracovu(63,75),ali je onda ispala od Arn sa 2:0 u setovima,po gemovima 62,75.To je svakako bilo veliko iznenađenje,a i kvota na pobjedu Arn je bila svega nekih 7,50.Rekao bih da se tu odmorila za nastup na AO,te uzela dan vise za odmor i dobru pripremu na vaznijem turniru.Na AO prosla je 3 kruga vrlo lako,pobjedama nad Tanasugarn(61,63),Razzano(76,63) i Goerges(46,64,64),a zatim u 4 kolu izgubila od Petkovic sa 2:0 u setovima,po gemovima 62,63.Opet dosta lako izgubila,nije uspjela pruziti neki veci otpor iako je bila favorit u tom mecu,no ne pobjeđuju uvijek favoriti.Nakon AO,nije nastupila nigdje,a nedavno je odigrala mec u Fed Kupu,kojeg je izgubila od Razzano sa 2:0(63,64).Taj mec se igrao u dovrani na hard podlozi,i malo me cudi poraz Sharapove od Razzano,ali sto je tu je.Ipak ruskinje su okrenule vodstvo Francuske od 2:0 i u konacnici slavile sa 3:2.
Sto se tice stila igre Marie Sharapove,i to vec mnogi znaju,preferira igru na betonu i travi.Igra desnom rukom,krasi je servis koji je jedno od njenih najjacih oruzija u igri,mada ima i sjajan forehand.Ove sezone je vec najavljivala da zeli da uđe u top10,a u to ime imala je i dosta priprema u Januaru.Ipak ono sto mene najvise nervira kod Sharapove jeste sto nikad ne znas na cemu si sa njom.Cas moze biti odlicna a onda odjednom izgubi kad ne treba.Uz to ako pocne grijesiti na forehand onda je tesko da se iscupa.Nadam se da to u ovom mecu nece biti problem.

*Bethanie Mattek Sands rođena je 23.03.1985 godine u Rochesteru,a kao mjesto boravka prijavila je Phoenix.Tenis je pocela trenirati sa 5 godina,a kao profesionalac nastupa od 1999 godine.Radi se o kako kazu buducnosti americkog tenisa,barem tako kazu,mada meni ni nije nesto posebno draga(dosta puta me oborila).Trenutno se nalazi na 48 mjestu WTA ljestvice,a proslu sezonu zavrsila je na 35 mjestu.Sto se tice rezultata,u prosloj sezoni imala je skor 38-19,te je igrala finale u Quebecu(indoor/hard) ali je izgubila od Paszek.Kroz karijeru u dovrani na hardu ima skor 26-26.Nema niti jedan osvojen turnir kada je ova podloga u pitanju.U novoj sezoni ima skor 8-5,a pocela ju je sa Hopman Kupom,koji se igrao u dovrani na hardu.Startala je pobjedom nad Mladenovic(36,63,61),potom je pobijedila i Schiavone(64,64),u polufinalu je bila bolja od Robson(64,62),ali je u finali izgubila od Henin sa 2:0(76,63).Njen sledeci turnir je Hobart koji se igrao na hard podlozi.I na tom turniru je ostavila dosta dobar utisak,redom je izbacivala Pavlyuchenkova(62-predaja),Morita(63,61),Kerber(64,64),Peng(46,61,61),ali je u finalu izgubila od Groth sa 2:0(64,63).Onda je pokvarila dosta dobro otvaranje sezone,ispadanjem u prvom kolu AO,od Arantxe Rus(61,36,75),sto je svakako bilo iznenađenje.Na Fed Kupu,odigrala je dva meca i oba izgubila.Igrala je protiv Wickmayer i izgubila(61,76) i protiv Henin i izgubila(67,62,61).Ta dva meca su također bili u dvorani na hard podlozi.Sada je u Parizu,i pocela je dobro.U prvom kolu pobijedila je Suarez-Navarro sa 2:0 u setovima,po gemovima 60,63.
Sto se tice njene igre,ona igra desnom rukom,preferira hard podlogu,a krasi je backhand.

*H2H između ove dvije igracice je 5:0 u korist Sharapove.Od toga ja bi da spomenem samo dva zadnja nastupa,jer su oni najsvjeziji,a oba su iz prosle sezone.Prvi je bio u Memphisu,a taj turnir je Sharapova i osvojila.Zavrsio je pobjedom Sharapove sa 2:0 u setovima(61,61),a igran je u dvorani na hardu.Drugi mec je sa trave,i to turnira Birmingham,gdje je Sharapova opet slavila sa 2:0(60,63).Nekako sam uvjeren u pobjedu Marie,i nadam se da nece je krenuti losa serija udaraca,i da nece biti nervozna.Inace ovo je njen prvi nastup u Parizu na ovom turniru,bas kao i za Mattek.H2H ide u Marijinu korist,uz to voli igrati na ovoj podlozi,iza sebe ima dosta jakih meceva na istoj podlozi,tako da se nadam da ce iz ovog meca izaci kao pobjednica.

Cet,14:00 Wickmayer – Zakopalova 1 1.40

*Drugi par na tiketu je pobjeda Wickmayer protiv Klare Zakopalove.Radi se o istom turniru,Pariz,kao i u mecu Sharapova-Mattek,gdje je usput da kazem kvota dosta korigovana.Volio bi da je i u ovom mecu kvota barem 1.55 na Wickmayer,jer ova 1.40 je zaista malo,ali ajde nema veze.

*Yanina Wickmayer rođena je 20.10.1989 godine u Lieru(Belgija),ali je vec sada skontala da se zbog poreza prijavi u Monte Carlo.Dobar potez nema sta,svaka joj cast.Tenis je pocela trenirati sa 9 godina,a kao profesionalac nastupa od 2004 godine.Trenutno se nalazi na 26 mjestu WTA ljestvice,a proslu sezonu zavrsila je na 23 mjestu.Tu proslu sezonu zavrsila je na skoru 43-21,i osvojila je 2 turnira,prvi u Aucklandu(hard) te ITF turnir u Torhoutu(indoors/hard).Na jacim turnirima ispadala je u 3-4 krugovima,dakle i tu je bila dosta solidna.U dvorani i hard podlozi zavrsila je na skoru 7-3, i napisao sam vec da je osvojila taj jedan turnir prosle sezone na ovoj podlozi.Inace u karijeri na ovoj podlozi ima skor 35-17.U novoj sezoni ima skor 8-3,na u dvorani na hardu ima skor 3-.Pocela je sa turnirom u Aucklandu.Taj turnir prosle sezone je i osvojila,a i ove je dosla do finala ali ga je izgubila.Redom je izbacivala sledece igracice: Safina(63,67,61),Lisicki(62,36,62),Halep(60,62),Peng(36,76,75) ali je u finalu izgubila od Arn sa 2:0(63,63).Na turniru u Sydneyu ispala je u prvom kolu od domace teniserke Stosur sa 2:0(75,64).Na AO dosta los nastup,i izgubila je tu određeni broj bodova.U 1 kolu dobila je Groth sa 2:1(63,26,64),ali onda je ispala od Sevastove sa 2:0(64,62).Na Fed Kupu,igrala je dosta dobro,a oba meca je dobila.Inace Fed Kup se igrao u dvorani na hard podlozi,a ona je pobijedila Mattek sa 2:0(61,76) i Oudin sa 2:0(62,60).Dosta dobra forma u Fed Kupu,i sa takvom je dosla u Pariz.Jucer je igrala protiv Vesnine,i ja sam gledao 1 set tog meca.Lose je usla u mec,i Vesnina je odma napravila break,ali nije ga uspjela zadrzati kod rezultata 4:3.Tada je Wickmayer odigrala sjajno i uzela taj gem,a kasnije u tie breaku i set.U drugom setu je igrala dosta bolje te isti dobila sa 6:2.Ono sto sam ja primjetio jeste da je u prvom setu dosta forsirala servis,i tu je najvise i grijesila,dok je u razmjeni udaraca bila dosta dobra.Ipak raduje me to sto je igrala dosta agresivno na servis Vesnine,i tu je osvojila mec sigurno.
Sto se tice stila njene igre,ona obicno igra sa osnovne linije,dosta je visoka 180centimetara,a igra desnom rukom.Omiljena podloga za nju je zemlja,mada ima dosta dobre rezultate i na ostalim podlogma.Ima dosta solidan servis,ako je krene,ako ne,onda loptice obicno zavrsavaju u mrezi.

*Klara Zakopalova rođena je 24.02.1984 godine u Pragu,koji je i prijavila kao mjesto boravka.Tenisom se kao profesionalac bavi od 1999 godine,a trenutno zauzima 35 mjesto na WTA ljestvici,a proslu sezonu zavrsila je na 41 mjestu.Sto se tice skora,istu je zavrsila sa omjerom 38-26.Osvojila je jedan turnir prosle sezone,i to ITF Marseille(zemlja),a igrala je i finala Kopenhagena i Seula,ali je oba izgubila.Kada je u pitanju dvorana i hard,u karijeri ima skor 32-32,a proslu sezonu zavrsila je na skoru 5-3.Najbolji nastup sto se tice ove podloge imala je u Kopenhagenu,gdje je dogurala do finala,usput pobijedivsi i Na Li,ali je izgubila finale od Wozniacki.U novoj sezoni ima skor 5-2,a sezonu je pocela u Hobartu(hard).Tu je igrala dosta dobro,pobijedila je Oudin(63,76),Brianti(16,64,62),i Bartoli(64,62),ali je izgubila od Groth u polufinalu sa 63,62.Na AO ispala je u 2 krugu,bas kao i Wickmayer.U prvom kolu pobijedila je Oudin(61,36,61),ali je u drugom ispala od Safarove sa 2:1(63,67,75).Prvi mec u dvoranu ove sezone odigrala je u Parizu.U prvom kolu igrala je protiv Bacsinszky,i dobila ju je sa 2:0 u setovima,po gemovima 63,63.
Zakopalova preferira zemljane podloge,gdje i ima najbolje rezultate.Dosta je niska,166centimetara,igra desnom rukom,i poprilicno je strpljiva i mirna,te se ne uzrujava previse ako grijesi.

*H2H između njih dvije ne postoji,ovo im je prvi mec koji ce igrati.Rekao sam vec da bi bio zadovoljniji sa malo vecom kvotom,ali sto je tu je.Mislim da ce Wickmayer dobiti ovaj mec,prije svega na servis.Dosta je viša od od Zakopalove,koja je pokretnija na terenu,mada je i Yanina jucer imala dobru kretnu po terenu.Kako god,svoj novac polazem na pobjedu Wickmayer,koja je za mene bolja teniserka i trebala bi slaviti u ovom mecu.

Randers - Hobro 1 (svi kazu da je namjestaljka, i kvota je drama spala)

Dugopolje - Hajduk 2

Ovo su sigurice.. Ko zeli da proba rukomet 2.6 kvotu na Lugi - Alingsas 2 nek' odigra, imam osjecaj da je to 2, a i neki dan je ovaj Alingsas ubio Drotta u gostima takodje, pa im valjda lezi ta igra..

SRETNO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ŠalataBoy
Kontakt:

Post Postao/la ŠalataBoy » 10 feb 2011, 13:26

Baja_Zvjerka je napisao/la:19:00 Mello-Andujar 1 1.75

Andujar jedini dobio Robreda u zadnje dvije sedmice, a Sharapova ni ne igra danas.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 feb 2011, 13:29

ŠalataBoy je napisao/la:

Andujar jedini dobio Robreda u zadnje dvije sedmice, a Sharapova ni ne igra danas.
Dobro..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 feb 2011, 13:30

ŠalataBoy je napisao/la:Pozdrav, ja sam jedan od najvećih kladioničara u mom mjestu i nadam se da ću vam pomoći svojim savjetima. Možete me pitati sve što vas zanimsv o svim ostalim sportovima, a najjači sam na urdčopju tenisa i košarke, te italijanske odbojke i švedskog rukometa. Za početak našeg, nadam se nviodg druženja, moji prijedlozi za danas su:

Bellucci - Chela 1 1,55
Del Potro - Lacko 1 1,25

Welcome ;)

Pratim Bellucci-a i Youzhny-a :)

ŠalataBoy
Kontakt:

Post Postao/la ŠalataBoy » 10 feb 2011, 13:31

mandraX je napisao/la:
ŠalataBoy je napisao/la:Pozdrav, ja sam jedan od najvećih kladioničara u mom mjestu i nadam se da ću vam pomoći svojim savjetima. Možete me pitati sve što vas zanimsv o svim ostalim sportovima, a najjači sam na urdčopju tenisa i košarke, te italijanske odbojke i švedskog rukometa. Za početak našeg, nadam se nviodg druženja, moji prijedlozi za danas su:

Bellucci - Chela 1 1,55
Del Potro - Lacko 1 1,25

Welcome ;)

Pratim Bellucci-a i Youzhny-a :)
Pametno, pratiš vrlodobre servise obojice i fantastičan forhend ljevorukog Brazilca i prelijepi bekend omalenog Rusa.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 feb 2011, 13:32

Vratio se stari poznanik :mrgreen: .
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 10 feb 2011, 13:37

ŠalataBoy je napisao/la:

Slab si mi ti neki tenis expert kad kazes da Sarapova ne igra danas, pogledaj malo bolje...

ŠalataBoy
Kontakt:

Post Postao/la ŠalataBoy » 10 feb 2011, 13:38

Prvi par je tenis,sastaju se u okviru cetvrt-finala turnira u Costa Da Saupe podloga zemlja Brazilac Mello i Spanjolac Andujar obojica tipicni zemljasi.Mello igra u veoma odlicnoj formi,ovdje veoma iznenadujuce pobjedio Giralda i Montanesa obojicu po 2:0.Prosle sedmice igrao turnir u Santiagu izgubio je u 2 kolu od Robreda sa 6:0 7:6 tie break sa 9:7,danas ce publika bit na njegovoj strani bit ce to dodatan motiv za ovog Brazilca.S druge strane ga ceka Spanoljac Andujar koji je ovdje dobio Gimena-Travera i Robreda sa 2:1 izgleda da je umor vec uvatio Robreda jer je igrao 10-ak meceva u roku 2 sedmice puno naravno.Andjuar tipicni zemljas ima naravno sanse u ovom mecu ali mislim da ce iskusniji Brazilac potpomognut svojim navijacima stici do pobjede i plasirati se u polu finale turnira.Sretno.!

Jesi ti možda gledao tu publiku koja treba nositi Mella (koji je daleko od tipičnog zemljaša, što pokazuje i njegovo učešće iduće sedmice na 500-tici u SAD-u) do pobjede? Njih 17 sjedi, razmak između svakog od njih je između 2 i 3 metra, u desnoj ruci košpice, a u lijevoj ponuda lokalnih kladionica. Obavezan dodatak je brazilska ljetna kapa.

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 10 feb 2011, 13:40

da ovo nije onaj sto prodaje dojave za marku i ceteres??? :D :D :D :D :D

Najveci kladionicar u svom selu hahahahahah, ima 195 cm.......

ŠalataBoy
Kontakt:

Post Postao/la ŠalataBoy » 10 feb 2011, 13:40

crvenocrni je napisao/la:
ŠalataBoy je napisao/la:

Slab si mi ti neki tenis expert kad kazes da Sarapova ne igra danas, pogledaj malo bolje...
Eto ti živi u zabludi da će igrati danas, a ja ti kažem da se ona danas može samo igrati prstićima u svojoj sobi broj 202 na 17. spratu Hiltona

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.