NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
BEZ ĆORIĆA, CABRAJE, MATICA, MENALA I LONCARA...
Pa sto ocekivati danas?
[GOSTOVANJE U BANJA LUCI] Sablić: Pokušat ćemo ovu utakmicu „odraditi“ kako najbolje znamo
- Stigle su nas objektivne i subjektivne nevolje. Momčad je cijelu sezonu igrala na maksimalnoj razini pa je, ako izuzmemo ove tri utakmice protiv FK Željezničar, sve bilo dobro i dosta uspješno. I tu je moglo biti puno bolje, ali zaredali su se pehovi. (…) Treba znati da su nas „prorijedile“ ozljede. Igrati bez ozlijeđenih Dine i Josipa Ćorića, Dejana Čabraje i Luke Menala te kartoniranih Stjepana Lončara i Bernarda Matića bit će teško. (…) Pokušat ćemo ovu utakmicu „odraditi“ kako najbolje znamo i možemo. FK Borac Banja Luka znamo, analizirali smo ga. Ima ta momčad svoje vrijednosti. Utakmica protiv nas zadnja im je prigoda za „priključiti se“ Ligi za prvaka, izjavio je naš trener Goran Sablić u razgovoru za Vecernji.ba.
Pa sto ocekivati danas?
[GOSTOVANJE U BANJA LUCI] Sablić: Pokušat ćemo ovu utakmicu „odraditi“ kako najbolje znamo
- Stigle su nas objektivne i subjektivne nevolje. Momčad je cijelu sezonu igrala na maksimalnoj razini pa je, ako izuzmemo ove tri utakmice protiv FK Željezničar, sve bilo dobro i dosta uspješno. I tu je moglo biti puno bolje, ali zaredali su se pehovi. (…) Treba znati da su nas „prorijedile“ ozljede. Igrati bez ozlijeđenih Dine i Josipa Ćorića, Dejana Čabraje i Luke Menala te kartoniranih Stjepana Lončara i Bernarda Matića bit će teško. (…) Pokušat ćemo ovu utakmicu „odraditi“ kako najbolje znamo i možemo. FK Borac Banja Luka znamo, analizirali smo ga. Ima ta momčad svoje vrijednosti. Utakmica protiv nas zadnja im je prigoda za „priključiti se“ Ligi za prvaka, izjavio je naš trener Goran Sablić u razgovoru za Vecernji.ba.
Ima li prijenosa? Neki link?
- Evolve
- Kontakt:
- UstanikSBII
- Kontakt:
Nek me se sjeti netko ovaj putEvolve je napisao/la:Mogao bi biti stream kao i zadnji put, protiv Mladosti.

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ako bude javite u PP. Nisam zadnji put mogao gledati

Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Evolve
- Kontakt:
Poslano obojici na pp, saljite i drugima, sporo ide ako sam saljem..
NK Široki Brijeg
ŠIROKI: Bilobrk, Kožul, Barišić, Baša, Ivanković, Marić, Wagner, Ćorluka, Begonja, Bralić, Marković
Nek nam je Bog na pomoci, pogotovo nama koji smo odigrali navijački
Moze i meni PP
Nek nam je Bog na pomoci, pogotovo nama koji smo odigrali navijački

Moze i meni PP
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Bože pomozi
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Hvala legendo.Evolve je napisao/la:Poslano obojici na pp, saljite i drugima, sporo ide ako sam saljem..
ProslijediPERO1234 je napisao/la:Hvala legendo.Evolve je napisao/la:Poslano obojici na pp, saljite i drugima, sporo ide ako sam saljem..

Moze netko link?
- UstanikSBII
- Kontakt:
Meni još ništa ne počinje
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Jesi dobiosb1996 je napisao/la:ProslijediPERO1234 je napisao/la:Hvala legendo.Evolve je napisao/la:Poslano obojici na pp, saljite i drugima, sporo ide ako sam saljem..
Daj me se netko spomeni u pp ☺
- Evolve
- Kontakt:
Saljem kome mogu, kome sam slao saljite ovima, sporo ide zbog ovog ogranicenja slanja... Ako bude stream, vrlomoguce da bude kasnio pa pratite...
NK Široki Brijeg
Jeste dobili Orjuna i sretan. Poslao ali ne vidim da mi odoše
Pero, nista nije doslo
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Saljite 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.