Yebo te ispada kao da je smak svijeta ako Vrsajevic odigra tekmu. Pa igrao je vecinu proslih kvalifikacija pa smo derali Latvie i Litvanije, koje su tu negdje sa Kiprom.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Kad vidim ove komentare pojedinaca.
Nemogu Susica nikako i po zaslugama ga kritikujem jos od proslih kvalifikacija od kad je prestao da igra sa zadnjim vezmin. Po meni je naj veci krivac sto nismo iz grupe izasli i nije trebao dobit novi ugovor, ali kad vidim ove "navijace" sto prizeljkivaju poraz nase repke samo da imaju sta pisati o Susicu muka mi. Prije bi potpisao da nas Susic vodi dozivotno nego da ikad pozelim poraz repke. Zato sutra u inat ovim zelim Avdiju i Tinceka od prve i pobjedu od 4-0. TSS strjelac.
Yebo te ispada kao da je smak svijeta ako Vrsajevic odigra tekmu. Pa igrao je vecinu proslih kvalifikacija pa smo derali Latvie i Litvanije, koje su tu negdje sa Kiprom.
-
Imperator98
- Kontakt:
Dobra stvar što još nisu nijedan debitovali u kvali-utakmicama,mada samo je pitanje vremena kada će biti pozvani,dobili smo još vremena ali džaba pričat kad u roku od godinu dana nisu naše guzonje ništa uradili šta onda očekivat do sledećeg spiska....Adnan89 je napisao/la:Ko nam je ostao onda jedino Tankovic i Hrgota koji mogu igrati za nas i zato ima mozda 20% prilike da se dogodi.
Kakvi god bili Pape mora pozvati da isproba bar Mahmutovica i Fajic onaj iz Maribora ipak ce covjek igrati u LP...ZA Salanovica nemam rijec, prava budala da je to bar i Luxembourg je bolji od Lichensteina hahaha
I pobijedili smo unatoc njemu, a ne zahvaljujuci njemu.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: Yebo te ispada kao da je smak svijeta ako Vrsajevic odigra tekmu. Pa igrao je vecinu proslih kvalifikacija pa smo derali Latvie i Litvanije, koje su tu negdje sa Kiprom.
Covjek nije kvalitet ni da sjedi na klupi repke, a ne da igra u prvih 11.
I ne bi se niko bunio da je to samo veceras, ali to nas ocekuje sve do januara, jer valja mu izganjati dozvolu za Englesku.
A on da igra protiv Belgije i Velsa, to je smijesno...
Izvini druze ali tvoje razmisljanje tacno ide na ruku Safetu i lopovskoj bratiji u savezu.Oni bas zele da svi tako razmisljaju dok oni u miru i rahatluku tale lovu.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Kad vidim ove komentare pojedinaca.Nemogu Susica nikako i po zaslugama ga kritikujem jos od proslih kvalifikacija od kad je prestao da igra sa zadnjim vezmin. Po meni je naj veci krivac sto nismo iz grupe izasli i nije trebao dobit novi ugovor, ali kad vidim ove "navijace" sto prizeljkivaju poraz nase repke samo da imaju sta pisati o Susicu muka mi. Prije bi potpisao da nas Susic vodi dozivotno nego da ikad pozelim poraz repke. Zato sutra u inat ovim zelim Avdiju i Tinceka od prve i pobjedu od 4-0. TSS strjelac.
![]()
Sve dok nas ne uhaka do jednoc
sva sreca sve amateri pa uleti Avdiji u pomoc na bok tokom tekme (sada ce Besic) prije Zahirovic 
- sanlituncay
- Kontakt:

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Jednu zastavu Papeta 
Od svega mi je najviše krivo što Štilić nije dobio pravu šansu. Dečko je izdanak domaće škole fudbal. Briljirao je u Lechu, evo sad je u top formi dok igra za Wislu i opet nikako da dobije pravi poziv. Svaka čast Prciću i sličnima, ali ti momci imaju nekoliko dobrih nastupa za svoje timove ( tek su počeli sa svojim karijerama) dok Semir igra odavno dobar fudbal a ovaj se nije udostojio da ga zovne. Ako ništa, može i on igrati protiv Lihtenštajna, Kipra, Andore i sličnih. Vrijeme bi pokazalo da li je igrač za jačih utakmica, ali sve dok ne dobije priliku i ne možemo znati. Možda bi i on prije prešao u neku od Liga petice da je imao koji nastup više u reprezentaciji. Jednostavno, nije mu se dalo prostora za napredak. Sve je svojim radom, talentom zaradio i nije fer da ga Pape ignoriše.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Stilic da je clan GermanijeGoodison je napisao/la:Od svega mi je najviše krivo što Štilić nije dobio pravu šansu. Dečko je izdanak domaće škole fudbal. Briljirao je u Lechu, evo sad je u top formi dok igra za Wislu i opet nikako da dobije pravi poziv. Svaka čast Prciću i sličnima, ali ti momci imaju nekoliko dobrih nastupa za svoje timove ( tek su počeli sa svojim karijerama) dok Semir igra odavno dobar fudbal a ovaj se nije udostojio da ga zovne. Ako ništa, može i on igrati protiv Lihtenštajna, Kipra, Andore i sličnih. Vrijeme bi pokazalo da li je igrač za jačih utakmica, ali sve dok ne dobije priliku i ne možemo znati. Možda bi i on prije prešao u neku od Liga petice da je imao koji nastup više u reprezentaciji. Jednostavno, nije mu se dalo prostora za napredak. Sve je svojim radom, talentom zaradio i nije fer da ga Pape ignoriše.
-
Nerminovic
- Kontakt:
AhmetNY je napisao/la:Pa ja imam trebusamo kazem za ove sestre Kardashian.
Virtualni kao sto neko rece pisi aplikacija za posao moderatora. Godina pokusavas, tako kazu
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
I ja najvise zalim za Seferovicem i to vec godinu, dvije unazad. Jer sam uvijek imao osjecaj da cemo ostati polako bez napadaca a da ce Haris biti sve bolji i bolji. Vec sada se moze porediti sa Ibisevicem ove sezone ko ce postici vise golova i slicno u Bundesligi. A jedan ima 22 godine a drugi 30. Dobro ako nista bar Tankovic jos nije izgubljen. Mozda se predomisli kao sto je nekad Hajrovic koji nam je sada itekako potrebanHead je napisao/la:Jedino zalim Seferovica, kakav bi napad imali s njim.
Ustavri imamo samo jednog jos potenicjalnog koji je mladi perspektivan a to je Tankovic.
Kako se samo situacija okrece do nedavno su ga krivili i psovali mu sve zivo i mrtvo a danas se treba ici covjeku na vrata i kleiciti mu na koljenima da nas i on ne odbije.
U zadnje vrijeme nas sve vise igraca odbija. Da se razumijemo mi krademo igrace to nije nista novo, ali nepreostaje nam nista novo kada ovi nasi klubovi i akademije nisu vec pravo dugo izbacili mladog igraca vrijednog pomena odnosno ni priblizno te kvalitete kakvih ima u dijaspori.
Kako se samo situacija okrece do nedavno su ga krivili i psovali mu sve zivo i mrtvo a danas se treba ici covjeku na vrata i kleiciti mu na koljenima da nas i on ne odbije.
U zadnje vrijeme nas sve vise igraca odbija. Da se razumijemo mi krademo igrace to nije nista novo, ali nepreostaje nam nista novo kada ovi nasi klubovi i akademije nisu vec pravo dugo izbacili mladog igraca vrijednog pomena odnosno ni priblizno te kvalitete kakvih ima u dijaspori.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 09 sep 2014, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
Hajrovic 2 - Tankovic ce biti klasa Seferovica za par godina.dinoze je napisao/la:Ustavri imamo samo jednog jos potenicjalnog koji je mladi perspektivan a to je Tankovic.
Kako se samo situacija okrece do nedavno su ga krivili i psovali mu sve zivo i mrtvo a danas se treba ici covjeku na vrata i kleiciti mu nakoljenima da nas i on ne odbije.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Zaboravimo tog Seferovica vise! @Ajax, preboli ga i odpisi!!!! Iskreno, dosadan si vise sa njim. Bilo i proslo, nit prvi nit posljednji.
Pa kad mozemo bez jednog Ibrahimovica i Handanaovica (imamo mozda i bolje zamjene) onda cemo moci i bez tih izdajica
Pa kad mozemo bez jednog Ibrahimovica i Handanaovica (imamo mozda i bolje zamjene) onda cemo moci i bez tih izdajica
za Handanovica imamo, Begovic je po meni bolje golman, ali za Ibru nemamo. Takav igrac se nece pojaviti u narednih 100 godina.MaksuzBaksuz je napisao/la:Zaboravimo tog Seferovica vise! @Ajax, preboli ga i odpisi!!!! Iskreno, dosadan si vise sa njim. Bilo i proslo, nit prvi nit posljednji.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Bez Handanovica se moze jer imamo Begovica. Ibrahimovic bi uvijek dobro dosao i sa njim bi sigurno ako nista prosli grupu cak i sa taktikom bez beka ( mada njih dvojicu nisam ni spominjao ) a ni Francuzima nebi bilo lako. Seferovica je spomenuo momak ja sam se samo nadovezao i rekao svoje iskreno misljenje. On bi nam bio jako potreban i da Vedo ima 25 godina a ne 30. Zato se nadam bar Tankovicu inace ne izgleda sijajno vec za par godina. I ko je za to kriv, niko ?? Nego jeli Hajrovic ( i jos neki igraci ) jos uvijek izdajica ?? Jesi li ti svijestan da nam je treci napadac jedan Visca koji veze nema i to godinama a jedna Hrvatska vodi petoricu + jednog rezervnog napadaca na SP. Treci napadac je trebao da bude prioritet vec godinama a nije. Nego se je samo ganjao trenutni rezultat. Ciji posao je to da pozove potencialne napadace i da ih isproba ?? Sve i prema svima se treba odnositi samo po zaslugama i rezultatima ( selektor, igraci, svi )

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:Bez Handanovica se moze jer imamo Begovica. Ibrahimovic bi uvijek dobro dosao i sa njim bi sigurno ako nista prosli grupu cak i sa taktikom bez beka ( mada njih dvojicu nisam ni spominjao ) a ni Francuzima nebi bilo lako. Seferovica je spomenuo momak ja sam se samo nadovezao i rekao svoje iskreno misljenje. On bi nam bio jako potreban i da Vedo ima 25 godina a ne 30. Zato se nadam bar Tankovicu inace ne izgleda sijajno vec za par godina. I ko je za to kriv, niko ?? Nego jeli Hajrovic ( i jos neki igraci ) jos uvijek izdajica ?? Jesi li ti svijestan da nam je treci napadac jedan Visca koji veze nema i to godinama a jedna Hrvatska vodi petoricu + jednog rezervnog napadaca na SP. Treci napadac je trebao da bude prioritet vec godinama a nije. Nego se je samo ganjao trenutni rezultat. Ciji posao je to da pozove potencialne napadace i da ih isproba ??
Nista licno protiv tebe, stvarno ne...u zadnje vrjeme mi dajes stvarno puno dobrih i realnih izjava (Koje mi se svidjaju), napredovao si u mojim ocima
Samo kazem dosta mi je tog usranog Seferovica koji nas je izjebo kao niko drugi. I on jeste izdajica (Halilovic junior nije, jer je on pola pola, ali njegov stari sa svim igrama i izjavama je izdajica i pol). Nema se vise sta zaliti za njega, bilo-proslo-gotovo! On je Svicarac kao sto je Ibrahimovic Svedjanjin, Handanovic Slovenac, Januzovic Austrijanac, Marin Njemac, Subotic Srbin itd. On NEZASLUZUJE vise da se spominje na ovoj temi. Ako hoces napravi mu temu tako gdje je i Ibrahimoviceva i pisi sta hoces oko njega (kukaj sto smo ga izgubili 3 dana ako hoces) ali on vise nije i zaboravljan ni potencijalan (nema vise nista sa temom treci napadac)!!! Svacas sta hocu reci!?
Za Tankovica se da jos boriti jer jos ima sansu da zaigra za nas (nebi bio posljednji koji bi se predomislio), o njemu mozemo jos uvjek pisati sve dok i zvanicno nepostane Svedjanjin!
Slazem se da nam uskoro treba perspektivan mladi napadac, ali ako takvog nemas nemozes ga izvuci iz sesira...pa nije selektor madjijonicar .... Tankovica smo molili, obecavali mu mjesto za SP ali on nas je odbio (tako sam ja to svatio), dali ce se predomisliti ili ne ostaje da vidimo. Ja sam uvjeren da ce uskoro iskociti neko novo ime jer mi sa napadacima nikad nismo imali problema.
Iskreno govoreci..Tankovic i Hrgota nebi imali mjesta u repki za prvi 11 ispred Dzeke i Vede i tako Pape razmislja ali ne konta da Dzeko i Vedo nece zauvijek igrati za nas i da vec sada treba polako uvodti ove igrace. Sigurno hoce da BiH ima losu buducnost pa da se moze hvalti i reci " Vidi ja sam njhov najuspjesni trener "..
Mene najvise brine odbrana protiv Velsa bez Kolasinca i Zuke Bale moze sam predriblati nasu odbranu cak i Hazard.
Mene najvise brine odbrana protiv Velsa bez Kolasinca i Zuke Bale moze sam predriblati nasu odbranu cak i Hazard.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- sanlituncay
- Kontakt:
Šta li će biti sa ovim Harisom Tabakovićem iz Young Boysa,za mladu Švice zabi 2 komada u 3 minute... Očekujem da ga pozove u Austriju na teferič,u martu,da upozna Avdiju,Tinu,Hadžića i tako... I ovo će bit još jedan Seferović u nizu haman 

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Najveca glupost koju sam ikad procito!Adnan89 je napisao/la:Iskreno govoreci..Tankovic i Hrgota nebi imali mjesta u repki za prvi 11 ispred Dzeke i Vede i tako Pape razmislja ali ne konta da Dzeko i Vedo nece zauvijek igrati za nas i da vec sada treba polako uvodti ove igrace. Sigurno hoce da BiH ima losu buducnost pa da se moze hvalti i reci " Vidi ja sam njhov najuspjesni trener "..
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, General505 i 25 gostiju.