Da vas Zrinja nabije iduce kolo...
Moderator/ica: vlakanje
Gol primljen iz kornera, dva crvena, i vi se time ponosite? Pa u prvom poluvremenu smo vas rastavili od fudbala!Sarajevolljubavi je napisao/la:Sarajevoooóoo!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Druga liga !!!! ...... Seselj sve!!!
Ko gubi ima pravo da se ljutijubitubi je napisao/la:Dugo gora ekipa nije gostovala na Gradskom. Molili boga da se utakmica zavrsi sto je prije moguće , valjanje po terenu. Al to je taj sarajevski mentalitet, drhte ruke oko Banjaluke"drugoligas" ih ubio sa 9 igraca haha. A ko se sve bori za Evropu majko mila tacno zalost.
Nema veze za poraz, bitna je igra, a momci su se trudili. Sad pokusati bod uzeti u mostaru AJ BORAC!
Stari ti ko Pape...RedBlue je napisao/la:Kakva druga liga, jos 21 bod u igri.
Sta se ti javljas. Kako te nije sramota prozivati, pobjedili ste 10 puta slabiji klub po igrackom kadru. Jedan korner, 2 crvena, a vi se sa igracem vise branite 20 minuta i cupate zivu glavu. Dodjite momci pobjedite 3-0 rastavite nas od fudbala, pa cu ja reci ovo je ekipa, ovo je Sarajevo a ne supacki pobjediti pa onda nas dolazite prozivati Druga liga. Vama sve najbolje iduce sezone a za dvije godine se ponovo vidimo u Premjier ligi Bih sa mnogo jacim Borcem. Pozdrav momcinoSarajevolljubavi je napisao/la:Sarajevoooóoo!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako je to onaj sto je skoro bio u Sarajevu, cini mi se da je on kiks golman, sjecam se koliko su mu i ovdje na forumu *** sve po spisku ovi iz Sarajeva.vlakanje je napisao/la:Izgleda da cemo do kraja sezone imati koliko toliko normalnog golmana. Navodno Ostrakovic treba da potpise na 2 mjeseca. Dosta je vise ovog cirkusanta na golu!
Sa 6 pobjeda se borimo za Evropu, pretjera ga ti.staragarda je napisao/la:Stari ti ko Pape...RedBlue je napisao/la:Kakva druga liga, jos 21 bod u igri.![]()
... Bodova ima kolko ima al jedno je sigurno... Vi u narednih 7 kola morate 6 puta pobijediti da bi se nečemu nadali...i tad je vrlo upitno jer ne zavisite od sebe... Po meni poslije pitara vaše šanse za opstanak su oko 30%
Sto je najapsurdnije, ako je iko ikoga rastavio od fudbala, onda smo mi njih. Realno smo igrali bolje, i vecina forumasa sto su predvidjali utakmice su predvidjali nasu pobjedu ili barem remi. Buraz, pobjedili ste uz pomoc sudija, i sarajvo ce biti sampinjon, ne bi me cudilo kad bi vam namjestili 6-0-0 do krajabluearmy je napisao/la:Sta se ti javljas. Kako te nije sramota prozivati, pobjedili ste 10 puta slabiji klub po igrackom kadru. Jedan korner, 2 crvena, a vi se sa igracem vise branite 20 minuta i cupate zivu glavu. Dodjite momci pobjedite 3-0 rastavite nas od fudbala, pa cu ja reci ovo je ekipa, ovo je Sarajevo a ne supacki pobjediti pa onda nas dolazite prozivati Druga liga. Vama sve najbolje iduce sezone a za dvije godine se ponovo vidimo u Premjier ligi Bih sa mnogo jacim Borcem. Pozdrav momcinoSarajevolljubavi je napisao/la:Sarajevoooóoo!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...igra Borac ko Barca..Avantii je napisao/la:Ciribu ciriba...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.