Ja očekujem samo da se ne obrukamo, a poraz nam je neminovanmessilla je napisao/la:Nadam se jednoj odličnoj utakmici sa puno golova i naravno neka bolji pobjedi.Boateng_27 je napisao/la:Čuvajte se, stiže Crveno-crna furija![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ja očekujem samo da se ne obrukamo, a poraz nam je neminovanmessilla je napisao/la:Nadam se jednoj odličnoj utakmici sa puno golova i naravno neka bolji pobjedi.Boateng_27 je napisao/la:Čuvajte se, stiže Crveno-crna furija![]()
![]()
![]()
Qrac , vi sad to pričate pa kad nas pobjedite da ispadne da smo vas podcjeniliBoateng_27 je napisao/la: Ja očekujem samo da se ne obrukamo, a poraz nam je neminovan
BAs suprotno barca je uvjek blijeda u grupnoj fazi pogotovo u gostima nebi me iznenadilo da nas dobijete na san siruBoateng_27 je napisao/la:Ja očekujem samo da se ne obrukamo, a poraz nam je neminovanmessilla je napisao/la:Nadam se jednoj odličnoj utakmici sa puno golova i naravno neka bolji pobjedi.Boateng_27 je napisao/la:Čuvajte se, stiže Crveno-crna furija![]()
![]()
![]()
pu i pravda vise pa zasto messiju zasto ne xaviju zasto koja je to nepravda boze j***** i mesija vise isto ko da je on barca samo on ko da nema drugih jednako dobrih igraca trebali bi barcu preimenovat u f.c messi onda bi bilo sve u redu .Ad0 je napisao/la:
A zasto bi to Xavi trebao dobiti ovo priznanje, okani se gluposti decko je miljama ispred ostalih to kaze i sam Xavi i onda se nadje neki strucnjak i kaze "nepravda"Mentalist je napisao/la: pu i pravda vise pa zasto messiju zasto ne xaviju zasto koja je to nepravda boze j***** i mesija vise isto ko da je on barca samo on ko da nema drugih jednako dobrih igraca trebali bi barcu preimenovat u f.c messi onda bi bilo sve u redu .
dobro je barem neko da to kazeMonolog je napisao/la:
Ah, da ne zaboravim. Nezasluženo je Messi dobio nagradu za najboljeg igrača.
hm cuj ovako prvo xavi je to priznanje zasluzio ,drugo xavi je javna licnost a i igra u istom timu sa messijem i nemoze rec sad hej pa i ja sam tu zasto ja nisam dobio priznanje mislim ispalo ruzno pre ruzno ali eto ti si vidovnjak i znas da je xaviju drago sto messi uzima sve nagrade a njemu ne ostaje nista i trece ovo nisu gluposti messi je dobar igrac i svaka mu cast ali treba biti malo obazriv i pogledati sta je xavi sve doprinjeo i sta sve radi na terenu on je mozak i srce barce i to je jednostavno .........xaviesta je napisao/la:A zasto bi to Xavi trebao dobiti ovo priznanje, okani se gluposti decko je miljama ispred ostalih to kaze i sam Xavi i onda se nadje neki strucnjak i kaze "nepravda"Mentalist je napisao/la: pu i pravda vise pa zasto messiju zasto ne xaviju zasto koja je to nepravda boze j***** i mesija vise isto ko da je on barca samo on ko da nema drugih jednako dobrih igraca trebali bi barcu preimenovat u f.c messi onda bi bilo sve u redu .
Dalje tvoj post i ne treba čitati. Već si sve rekao.Mentalist je napisao/la: hm cuj ovako prvo xavi je to priznanje zasluzio ,drugo xavi je javna licnost a i igra u istom timu sa messijem
pa to sto je on srce i dusa Barce je nebitno u ovom slucaju, al moramo priznati da je Messi proslu sezonu odigro i bolje od Xavia i od curice, zbog toga je dobio ovu nagradu, to je realnostMentalist je napisao/la:hm cuj ovako prvo xavi je to priznanje zasluzio ,drugo xavi je javna licnost a i igra u istom timu sa messijem i nemoze rec sad hej pa i ja sam tu zasto ja nisam dobio priznanje mislim ispalo ruzno pre ruzno ali eto ti si vidovnjak i znas da je xaviju drago sto messi uzima sve nagrade a njemu ne ostaje nista i trece ovo nisu gluposti messi je dobar igrac i svaka mu cast ali treba biti malo obazriv i pogledati sta je xavi sve doprinjeo i sta sve radi na terenu on je mozak i srce barce i to je jednostavno .........xaviesta je napisao/la:A zasto bi to Xavi trebao dobiti ovo priznanje, okani se gluposti decko je miljama ispred ostalih to kaze i sam Xavi i onda se nadje neki strucnjak i kaze "nepravda"Mentalist je napisao/la: pu i pravda vise pa zasto messiju zasto ne xaviju zasto koja je to nepravda boze j***** i mesija vise isto ko da je on barca samo on ko da nema drugih jednako dobrih igraca trebali bi barcu preimenovat u f.c messi onda bi bilo sve u redu .
Joj bruke dobio samo 3 glasaxaviesta je napisao/la:Ronaldu dali glas, portugalac naravno, neka zena i armenac![]()
http://www.uefa.com/uefa/uefa-best-play ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
bolje da nije ni ucestvovo...Ad0 je napisao/la:Joj bruke dobio samo 3 glasaxaviesta je napisao/la:Ronaldu dali glas, portugalac naravno, neka zena i armenac![]()
http://www.uefa.com/uefa/uefa-best-play ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.