Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

EPL
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la EPL » 31 avg 2015, 12:25

So come on down to UTD where everything must gooo

GO GO GO GO. We've got cheap strikers, promising wingers for loan and goal keepers for free so come on down to old trafford. What are you waiting for !!!

sa redcafea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 31 avg 2015, 12:25

Asteriks je napisao/la: I da, zaboravih te pitat, vidis li kakav napredak? :lolno:
slika

ja mu jos vjerujem
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 31 avg 2015, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 31 avg 2015, 12:27

Vjerujem i ja, iako nema napretka, al' u naredna tri meca bi mogli def viditi na cemu smo, uzimajuci u obzir i ovaj prelazni rok. Znas i sam kako se kod klokana preko noci od obicnog pritiska do onog poraza protiv Evertona drasticno promjenila situacija.

Znaci min 7 bodova pred dva teska gostovanja (Arsenal i Everton) a onda na OT dolazi City.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 31 avg 2015, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 31 avg 2015, 12:33

treba cekati do nove g. i tek onda vidjeti na cemu smo jer jos je rano za neke prognoze koji cemo biti na kraju sezone
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 31 avg 2015, 12:34

Pa ovo su ti pravi testovi. Ne kazem da bi nakon toga mogao biti nogiran, ali ogroman pritisak u slucaju event neuspjeha, plus pocinje lp, itd itd.

Sjecate se one izjave da smo dobro popunjeni u napadu, tu su pored ostalih Chica te Ado (koji na nase cudenje moze igrati u vrhu). Sada oba igraca vjerovatno napustaju klub.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 31 avg 2015, 12:48

to me i brine igramo puno utakmica ove sezone a odlaze 2 igraca koja su bila u uzem planu za narednu sezonu

moraju doci min. 2 nova pojacanja

nadam se da ne misli igrati sa istim timom konstantno i koristiti 13 ili 14 igraca
MrUnited,OfficialAgent.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 avg 2015, 12:51

Paradajz je napisao/la: Nije mi jasno sta je Utd cekao ovoliko dugo da se aktiviraju na pijaci.
Pa realno, išli smo po druge mete, nismo bili neaktivni, sad što ih nismo uspjeli dovesti je druga priča, očito smo ganjali Mullera koji je Van Gaalov vlažni san, a od njega nema ništa, Pedro je bio meta, ali ta naša nesigurnost u njega i interes Joze je presudilo da ode u Chelsea (što je i logično, jer je bolji izbor za njega i njegovu porodicu, London kao grad i Cesc kao prijatelj tu je isto igralo ulogu, dakle tu je on očito samo čekao poziv od Joze) a pored toga Bale je bio meta isto tako (i ostat će :mrgreen: ), ali takvi igrači teško da će promijeniti sredinu zbog Uniteda, plus su veoma rijetki a da su dostupni na tžištu. Morali smo pokušati, jer imamo lovu, LP je izborena, tako da nije da nismo pokušavali.

Vjerujem da smo se raspitivali i za Greizmanna i Reusa, ali smo odmah u startu od njih dobili odbijenicu, te stoga nije bilo nekih ozbiljnijih pokušaja, jer ni jedan ni drugi očigledno ne žele mijenjati sredinu u kojoj im dobro ide zbog Uniteda. Tako da ostaju ovi mladi, talentovani igrači sa velikim potencijalom kao treća opcija, odnosno kao treća grupa potencijalnih pojačanja na našoj listi, jer je Martial vjerovatno skautiran od ranije, i stavljen na tu listu, čekao se ishod ovih drugih pokušaja koje sam spomenuo gore i da se riješi viška.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 31 avg 2015, 12:51

jasko__ je napisao/la:Pošto nam je formacija trenutno takva da bi krila trebala da prave razliku, ko su nam opcije osim Memphisa i Mate???

Young i Valencia??

Ja očekujem goru sezonu od prošle...tj. nešto kao što bi i prošla bila da nije bilo čarobnjaka na golu...6-7 mjesto
Mislim da pretjerujes...

I dalje tvrdim da je Junajted favorit za cetvrtu poziciju. Siti je neprikosnoven. Celzi ce proraditi. Arsenal ima boljeg trenera, bolju igru, igrace... Mogli bi se sa Celzijem boriti za drugu poziciju...

Totenhem je odradio lose prelazni rok. Malo me razocarao Pocetino. Liverpul nista posebno nije napravio. Dali su bruku kesa za pivota u napadu. Everton nazaduje. Definitivno, Junajted je favorit za cetvrtu poziciju.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 31 avg 2015, 12:55

Ima li smisla vjerovati čovjeku koji je do sada ima 3 prelazna roka .... brdo para koje je potrošio.... a u sezonu ulazi bez stopera, golmana, napadača i lijevog krila?? :shock:

Ubleha i bolesnik (vidi mu se na faci) koju treba protjerat sa ostrva i zabranit mu ulazak u Englesku zbog narušavanja ugleda najvećeg engleskog brenda.

TULIPAN OUT! :puke:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 31 avg 2015, 12:57

Nadam se da ću sutra kad istekne prelazni rok niti demantovan, ali ovo što se radi je potpuno van svake pameti......ajmo redom:

GOLMAN - ostaje nam nesigurni i nekonzistentni Romero. Ja kad mu vrate loptu da je ispuca, okrećem glavu i ne smijem da gledam, a jučer je pokazao da nema potrebno iskustvo da brani za tako velik klub. De Hea će otići, a ostaje nam onda Džonston koji je neiskusan. Znači, treba pojačanje. Sve što nije Leno ili Ljoris, bilo bi užas. Mene ovaj Silesen nimalo ne impresionira...Dole niske lopte još nekako, ali istrčavanja su mu katastrofa, gori od Kasiljasa i Valdesa (za kojeg mi nije jasno što je ikad i doveden kad je tako jasno da u engleskoj ligine može dabrani...pa ni onda kad je bio na vrhuncu, a ne sada kada tone...

BOČNI IGRAČI su nam dobro popunjeni i to nam je najveća snaga. Desno Darmian i Valensija koji je dobra zamjena, lijevo Šo (najbolji u ligi, možda i u Evropi i Svijetu trenutno), po potrebi Blind i Roho.

ODBRANA - SMoling odličan, bez obzira što je sinoć morao bit ispred Gomisa kod drugog gola, ali samo se čekao trenutak kada će postatividljivo da Blind nije dobra opcija na tom mjestu za jače utakmice. Kada se oporavi Džouns i pod uslovom da ga van Gal stavi na tu lijevu stranu, to bi moglo izgledati dsta bolje, ali pitanje je koliko može Dđouns izdržati, a da se opet ne povrijedi. Eto, da je konstantno zdrav, ostaje nam tu još i Roho koji može solidno da pokrpi to, ali je oept smiješan protiv jačih igrača. MekNer je obećavao, ali nema a nikako. Neigranje će mu unijeti dodatnu nesigurnost, takodane znam koliko on uopšte može. Sad još kada su otišli Evans i Bleket, u slučau neke povrede, donji smo i na toj poziciji. Nadam se da bi tu mogao stići neki igrač, mada uopšte ne vidim ko i kako, pogotovo kad se uzmeu obzir ovaj besmisao sa ljevakom na lijevoj strani..

VEZNI RED - odlično popunjen, da ne trošim riječi, samo mi se čini da Švajnštajger nije više za najveće domete. Toliko kaska za tempom igre u Engleskoj, ali vidjećemo ajde...neka mu koji mejsec da se prilagodi, samo je ptianje može li fizički to podnijeti onako istrošen.

KRILA i ofanzivni vezni - Depaj je dobar, odličan. Mlad je igrač i za očekivati je da nekad upadne onako u mrak kao jučer, ali iz aviona se vidi da je vrh. On će sigurno doći na svoje na toj lijevoj strani, gdje mu ni zamjena Jang nije toliko loša i možeda iznese teret. Problem je ova desna strana, gdje se MAta još kako tako i snalazi, iako mu nije prirodna pozicija. Fino to djeluje onako kad još zasjeca u sredinu, ali ova pozicija ofanzivnog veznog gdje se gurao Januzaj koji je premekan i Erera koji je ipak bolji kada je malo defanzivniji, da iznosi loptu sa svoje polovine, nam je katastrofa. Tu bi po meni morao igrati Runi, ali Runi je posebna priča, ni sjena Runija od prije par godina, tako da je pitanje veliko da li i on to više može. Postao je premekan otkad je kosu sebi posadio. E zamisli još da puste Januzaja u Dortmund, pa gdje je tu zdrava logika. Znaju li oni da igraju ligu šampiona i još da takmičenja. Pa ko će igrati u slučaju bilo kakve i bilo čije povrede. Da ne pominjemo da na tom desnom krilu nemamo NIKAKVU zamjenu, osim ako ne misle na tim ofanzivnim pozicijama forsirati Pereiru i Lingarda, ali opet...halo...to su zeleni igrači. Njima treba prvo polako davati priiku protiv slabijih timova, u već dobijenim utakmicama (ako ovo samo zvuči "več dobijene utakmice" - ne pamtim kada sam zadnji put to vidio kod nas)... Znači i tu neophodno pojačanje.

NAPAD - Sa mekanim RUnijem i Vilsonom za kojeg važi isto što za Pereiru, i sa Ernandesom koji svakako i odlazi, i sa Felainijem kojij je to dobar, ali zadnjih 15 min kada se ganja rezultat.....ovo je najkatastroflnije pokrivena pozicija, rekaobih ucijeloj ligi. Ne znam gdje je mozak čovjeku koji potjera van Persija i Falkaa a ne dovede im zamjenu, a pritom još potjera i njihove rezerve, pa ni njima ne donese zamjenu. Onda ti ni ne ostaje ništa drugo nego da zadnji dan prelaznog roka kada svi znaju da si očajan....da ti neko utrapi mačka u vreći za 50 miliona. Da je ne znam koji talenat taj MArtial, za njega vađi isto kao i za Vilsona....Kaljenje u slabijim utakmicama maksimum, a ne znamo još ni jel' za toga. Pa Kristijanu Ronaldu je u tim godinama trebalo godinu-dvije da proigra a nama je napadač potreban odmah i to čovjek koji će odmah zabiti minimum 15 golova. Inače bojim se da nam ne gine sezona gora od Mojesove.

Eto nadam se da ću poejsti svoje riječi, ali...

Prelazni rok u cjelini je bio fino počeo, ali drugi dio je kriminalno odrađen. Pa bem ti u mozak, jel iko stvarno mislio da mi možemo dovesti Milera, Bejla, Nejmara, Grizmana, Ronalda i ne znam ti ni ja koga. To je dovelo do toga da nam realne mete izmaknu....
Zadnja izmjena: dnalydal, dana/u 31 avg 2015, 13:01, ukupno mijenjano 2 puta.

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 31 avg 2015, 12:57

Zvanicno, prelazi malac u United.
Anthony Martial (photo) s'est présenté ce lundi à 11h00 au rassemblement de l'Equipe de France à Clairefontaine. Il a sollicité auprès de Didier Deschamps l'autorisation de se rendre en Angleterre pour y signer un contrat avec Manchester United.
Compte tenu des circonstances exceptionnelles, le sélectionneur a accédé à la demande du joueur.
Anthony Martial a quitté Clairefontaine ce lundi à 12h00. Il sera de retour mardi matin.

En savoir plus sur http://www.fff.fr/actualites/164024-570 ... GWgsKk3.99
Fudbalski savez FR-a dozvolio da putuje.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 31 avg 2015, 12:58

Nema izgovora Rio. Ti propustas Pedra koji je proveren igrac, da bi sad na kraju platio Martiala 15m funti vise.
Evo FFF (fudbalski savez Francuske) objavio na zvanicnom sajtu da je Martial pusten iz kampa, radi pregovora.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 31 avg 2015, 12:59

Znaci vjerovatno dolazi.

Nek je malom s srecom, akoBogda da ga odmah svi popljujemo.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 31 avg 2015, 13:03

takva ce mu i biti dobrodoslica ovdje ako odmah ne pogodi :lol:
MrUnited,OfficialAgent.

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 31 avg 2015, 13:04

This is the official statement released by the French FA regarding the breaking news of Manchester United target Anthony Martial.

They said: "Anthony Martial was presented Monday at 11:00 at the gathering of the France team at Clairefontaine . He requested from Didier Deschamps permission to travel to England to sign a contract with Manchester United.

"Given the exceptional circumstances, the coach has acceded to the request of the player.

"Anthony Martial left Clairefontaine Monday at 12:00. He will return on Tuesday morning."

ovaj nas jel neko ikad pratio ovog igraca?sta ovo kupise jbt.za ove pare?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 avg 2015, 13:05

Pa nije izgovor, nego realno stanje stvari, Pedro se odlučio za bolji klub i grad po njega i njegovu porodicu u ovom trenutku, šta smo mi mogli učiniti, očito nije bilo prevelike želje ni kod njega, a Barca ga je željela sačuvati za tekme finala ovih superkupova, tako da čim se pojavio Chelsea on je odlučio da ode tamo :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 31 avg 2015, 13:06

Koliko para?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 31 avg 2015, 13:07

Izvinite sto postam ali

Martial ce biti igračina za par godina, kaparisali ste odličnog igrača :salut:

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 31 avg 2015, 13:08

AA23 je napisao/la:Izvinite sto postam ali

Martial ce biti igračina za par godina, kaparisali ste odličnog igrača :salut:
zasto izvinite :lol: :lol:
MrUnited,OfficialAgent.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la JoseMourinho » 31 avg 2015, 13:09

Andrej je napisao/la:Koliko para?
Kažu 36£=50€ al vidjet ćemo :D

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.