FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pred Amarom je puno posla sto se tice ekipe. Vecini trepa pokazati izlazna vrata i dovesti nove igrace (vjerujem Zuju kad kaze da ce biti para za pojacanja). Evo moje zelje za sljedecu sezonu.
------------------------------Nurkovic----------------------------
Bucan------------Cocalic----------------Mulalic---------Hrgovic
------------------------------Jovanovic---------------------------
Beslija-------------------------------------------------------Zeba
--------------------------------Bekric-----------------------------
--------------------Rovcanin-------------???????------------------
Na starnici fkz.com sam cuo da su pregovori sa Jovanovicem i Zebom pri kraju, a sto se ice jednog doborg napadaca pored rovcanina stvarno nemam pojma koga bi mogli dovesti.
------------------------------Nurkovic----------------------------
Bucan------------Cocalic----------------Mulalic---------Hrgovic
------------------------------Jovanovic---------------------------
Beslija-------------------------------------------------------Zeba
--------------------------------Bekric-----------------------------
--------------------Rovcanin-------------???????------------------
Na starnici fkz.com sam cuo da su pregovori sa Jovanovicem i Zebom pri kraju, a sto se ice jednog doborg napadaca pored rovcanina stvarno nemam pojma koga bi mogli dovesti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- eliminator
- Kontakt:
meni nije jasno sto svi izostavljaju iz ekipe harisa besliju on je jedan od boljih igraca
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma treba dovesti Spalevica iz Slavije...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- eliminator
- Kontakt:
nadam se da nisi ozbiljanZELJO DO GROBA je napisao/la:ma treba dovesti Spalevica iz Slavije...
Ne mogu ni zamisliti kako bi dočekali Spalevića. Svaka utakmica bi mu bila gostovanje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
sto se tice igracke kvalitete on je mozda i TOP 3 naoadaca u nasoj ligi, mad je to isto kao da si amater al eto...eliminator je napisao/la:nadam se da nisi ozbiljanZELJO DO GROBA je napisao/la:ma treba dovesti Spalevica iz Slavije...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Kad bi se Dialiba vratio bilo bi extra, mada cisto sumnjam da ce ga pustiti.
Spalevic je poznat troprstas, pa zato ga ne zelim vidjeti na Grbavici kao vecina ljudi ovdje na forumu. Nije do kvaliteta igraca.
Spalevic je poznat troprstas, pa zato ga ne zelim vidjeti na Grbavici kao vecina ljudi ovdje na forumu. Nije do kvaliteta igraca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
U njegovom slučaju kvalitet uopšte nije upitan. Bitne su neke druge stvari, znaš i sam. Mislim da mu nije mjesto na Grbavici.ZELJO DO GROBA je napisao/la:sto se tice igracke kvalitete on je mozda i TOP 3 naoadaca u nasoj ligi, mad je to isto kao da si amater al eto...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Drop majstore valja li tebi iko? Za tebe su svi letve, takvi kao sto si ti su i Dzeku otjerali...
010 ISN'T JUST A CODE
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
uh to sam potpuno zaboravio za spalevica, nista od njega....
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
nemoj porediti Džeku sa ovim lopatama...ovi su imali 5 godina da pokažu šta znaju...a ucinak znamo svi.RK Gradacac je napisao/la:Drop majstore valja li tebi iko? Za tebe su svi letve, takvi kao sto si ti su i Dzeku otjerali...
2 GODINE NISU MOGLI POBJEDITI NIKOGA ŽIVOG NA STRANI...Navijaci su im pjevalii "Plave dame nisu same" i slicne pjesmice.
Dalja poredjenja sa Džekom nisu primjerena nikako.
I nisam ja tjerao Džeku

Pazi šta pišeš.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ljudi nezz je li neko citao s.p.o-rt.......al istuk kaze da su pregovori sa mirsadom beslijom pri kraju....ili je to samo suplja....samo treba da nam celik odvede najboljeg(ako imamo majboljeg) igraca!!!????
Iskreno vjerujem da je to najobicnija patka..tarzoo je napisao/la:ljudi nezz je li neko citao s.p.o-rt.......al istuk kaze da su pregovori sa mirsadom beslijom pri kraju....ili je to samo suplja....samo treba da nam celik odvede najboljeg(ako imamo majboljeg) igraca!!!????
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma to je suplja, pa gdje ce on u celik....pa jedino bi mogo u visocku Bosnu, a ostalo u BiH teskotarzoo je napisao/la:ljudi nezz je li neko citao s.p.o-rt.......al istuk kaze da su pregovori sa mirsadom beslijom pri kraju....ili je to samo suplja....samo treba da nam celik odvede najboljeg(ako imamo majboljeg) igraca!!!????
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- el-fighter
- Kontakt:
Čista patka.tarzoo je napisao/la:ljudi nezz je li neko citao s.p.o-rt.......al istuk kaze da su pregovori sa mirsadom beslijom pri kraju....ili je to samo suplja....samo treba da nam celik odvede najboljeg(ako imamo majboljeg) igraca!!!????
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
nezz.....istuk je vodio bosnu dok je on tamo igrao....a menadjer mu bio pekic.....koji ga je prodavao kako je htjeo
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nisu 5 godina tu nego su vecina njih tek godinu. A ocekujes od pojedinaca da se dokazu a skoro da nisu imali prilike...drop je napisao/la:nemoj porediti Džeku sa ovim lopatama...ovi su imali 5 godina da pokažu šta znaju...a ucinak znamo svi.RK Gradacac je napisao/la:Drop majstore valja li tebi iko? Za tebe su svi letve, takvi kao sto si ti su i Dzeku otjerali...
2 GODINE NISU MOGLI POBJEDITI NIKOGA ŽIVOG NA STRANI...Navijaci su im pjevalii "Plave dame nisu same" i slicne pjesmice.
Dalja poredjenja sa Džekom nisu primjerena nikako.
I nisam ja tjerao Džeku![]()
![]()
nemoj na moju adresu tu plasirati.
Pazi šta pišeš.
010 ISN'T JUST A CODE
- bistrikboy
- Kontakt:
Zadnje dvije godine kada smo gostovali nasi igraci(Muharemovic,Seslija) su bili izvrijeđani od strane provincijalca i usput fidbalera Slavije Darka Spalevica,uz to je taj isti igrac nakon postignutog gola se okrenuo jugu pokazao 3 prsta i rtekao "Evo vam qrac",ako taj isti ikada potpise jedno je sigurno selim se na sjever da me bolje cuje
Ako je tacno za Zebu i Jovanovica onda dobiva apsolutno 2 pojacanja i to upravo na pozicijama gdje smo strasno tanki,od napadaca se spominje Nenad Stojanovic,bivsi fudbaler Leotara i Zvezde...
Vratio se Osim i profesionalizam,ali prije svega vratio se Željo

Ako je tacno za Zebu i Jovanovica onda dobiva apsolutno 2 pojacanja i to upravo na pozicijama gdje smo strasno tanki,od napadaca se spominje Nenad Stojanovic,bivsi fudbaler Leotara i Zvezde...

Vratio se Osim i profesionalizam,ali prije svega vratio se Željo

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Ferroviere1987 i 18 gostiju.