Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Od A do ŽAjax je napisao/la:Velika vecina ljudi koji su kritikovali Tina su govorili da on jedini ima neki potencijal ali samo kao ofanzivni vezni a ne kao zadnji vezni i to se je tako i pokazalo. Tino jeste srcan igrac koji ima veliki potencijal. Danas je odigrao dobro samo on nije glavni igrac ovog kluba. Kao sto su to bili npr. Ibricic ili Sharbini kada si znao da svaka lopta ide na njih ( kada oni to zatraze ) i da se ceka njihov momenat magije. Tino Susic je samo jedan od igraca Hajduka. Postize fine golove ali svi su mu slicni. Lopta u prostor i podkopa lijevom nogom. Nema tu driblinga vise igraca, nema tu udaraca sa 25+m. Susic je sasvim zasluzeno clan reprezentacije. Ali nikako ne moze igrati 10-tku ispred Pjanica i Vrancica. Mislim da nije bolji igrac ni od Prcica ni od Stilica ali to se jos i nekako moze porediti. Vi bi igraca koji nije cak ni prvi igrac ovakvog Hajduka ( a nije ) u prvih 11 reprezentacije![]()
Ne nisam, Besic je prosao skolu HSVa, koji je upao u krizu bas kada je Besic trebao da se dokaze u Bundesligi. Momak je ponovo u jakoj ligi, sve je zaradio svojim trudom i znojom. Niko nije morao izmisljati pozicije za njega. Za razliku od laznog DMa Tine.Edol je napisao/la:Kod nas se izgleda HNL neće prestati potcjenjivati dok Dinamo ne osvoji Ligu prvaka. Samo me zanima, jesi li tako govorio za Bešićevu mađarsku ligu i spektakle sa Kecskemétijem, Szombathelyijem i Nyíregyházam?Principatus je napisao/la: Ma HNL je zlatno mjerilo, igrati protiv Istre i Osijeka, pa tek onda spektakl protiv Slaven Koprivnice uuh.
Ne zelim to pobiti sto pises, ali da li ti isto shvacas kada ti kazem, da mene to boldirano bas ne impresionira.Edol je napisao/la:Možda Osijek i nije neki klub (mada je i on jako privlačan za "bolje" igrače bh. lige poput Jamaka i Mešanovića), ali zato Rijeka, Hajduk, Dinamo, Split itekako jesu. Istra, s kojom se sprdaš, u vlasništvu je ruskog bogataša pa im u našoj ligi finansijski može parirati samo FKS, a po infrastrukturi možda Čelik. E, a kod njih je ovih 5 klubova 50% lige, jer su učinili pravu stvar i skratili ligu.
Njegov Amidza je bio 10x bolji igrac od njega. Imao je sve. Covjek je driblao po dvojicu, trojicu igraca. Znao je postici gol iz svih pozicija. Tino trenutno nije takav igrac ni blizu nazalost. Ja nebi imao nista protiv da jeste. Pozitivno mu je jer sam danas vidio da je jako srcan i da ne da na sebe znaci karakteran ali nije on jos za prvih 11 mozda ako napreduje. Njega uposle saigraci kao i sve ostale igrace. Igra Hajduka se ne bazira oko njega sto je mozda i greska Tudorova jer im on jeste jedan od boljih igraca trenutno. I uvjek sam govorio da mu je teze zbog prezimena samo ne treba momka uzdizati nerealno.firefirefirely je napisao/la: Od A do ŽSasvim realno i istinito
A kome ih je to Pjanić postizao.sanlituncay je napisao/la:Ajax ba,džaba ti je ublehama objašnjavat,sad kad postigne gol Lihtenštajnu biće svemirski brod,Pjanić će mu biti rezerva...![]()
![]()
Pa bio je mlađi od njega kad je zabijao jednoj ekipi...Virtu4l je napisao/la:A kome ih je to Pjanić postizao.sanlituncay je napisao/la:Ajax ba,džaba ti je ublehama objašnjavat,sad kad postigne gol Lihtenštajnu biće svemirski brod,Pjanić će mu biti rezerva...![]()
![]()
Haj reci mi da se salisVirtu4l je napisao/la:A kome ih je to Pjanić postizao.sanlituncay je napisao/la:Ajax ba,džaba ti je ublehama objašnjavat,sad kad postigne gol Lihtenštajnu biće svemirski brod,Pjanić će mu biti rezerva...![]()
![]()
Postizanje golova nije jedini kriterijum kada poredis ofanzivne veznjake. Kada si vidio da Tino napravi nesto nalik Papetu i da predribla par igraca. Van pameti je ako Tino bude igrao umjesto Pjanica 10-tku. To moze biti katastrofa protiv Belgije i Walesa. Ni protiv Nigerije nije nesto puno pokazao. Iran nije mjerilo ni za sta. Pjanic i Vrancic su drugi svijet za Tina. Sa Prcicem, Medunjaninom i Stilicem se jos nekako moze i porediti. Mada sta je Medunjanin radio u njegovim godinama. Evo gledam opet je u prvih 11 Deportiva a sa novim klubom tek 15-20 dana. Prcic isto. Stilic za kojega si sam govorio da nije dobio pravu sansu je lider svog tima.Virtu4l je napisao/la: A kome ih je to Pjanić postizao.
viKK je napisao/la:ostavimo trollanje i ostale gluposti na stranu - nije sve u golovima, pogotovo na poziciji i ulozi koju pjanić igra u reprezentaciji
Kao prvo u reprezentaciji se zna,sta Pjanic igra i koji mu je zadatak... A njegov posao nije da daje golove! A ti vrlo dobro znas kome je davao! Ja koliko sam upućen od strane našeg selektora Tino Sušić je defanzivni vezni,pa nam pojasni prvo koju poziciju igra,jer to u klubu ne igra,koliko sam mogao primetiti a kao takav je doveden u reprezentaciju da menja Rahimića ! A Pjanić i Tino se ne mogu poredit,jer ovaj drugi igra seosku ligu nakon sto je sa zapada izbacen i vraćen u Balkanske gudure ! Ali je poenta da ces ti npr prvi napisat nesto o aparatima ako zabije amaterima iz Lihtenštajna gol,a tu ekipu bi vjerovatno i Mladost iz Obarske nabila 2-3 razlikeVirtu4l je napisao/la:Reprezentacija.
Ko ovde piše o Vrančiću,Tino je defanzivni vezni (ako je vjerovat Papetu) a Vrančić centralni vezni,njih dvojica nisu konkurencijacalcio je napisao/la:Kada Vrancic sredi papire i pokaze da zasluzuje poziv, onda cemo pricati. Imam osjecaj da su mnogi tek culi za njega pa misle da je neka igracina, ali ima nas koji ga pratimo vec 5-6 godina pa znamo da nije opravdao ocekivanja koja je nekad imao. Nije on bez razloga proveo godine i godine na posudbama po trecim ligama.
Znaš Ajax šta je glavni problem,što je Senijad Ibričić prekucao tu HNL i bio najbolji igrač Hajduka i dobio poziv u repku na osnovu toga! Hajdučko Srce = Senijad Ibričić! A Tino nije ni blizu niova na kojem je bio Ibro i neće ni biti najvjerovatnije,da Safet nije na klupi,ova tema na forumu ne bi sad ni postojala,kao ni Avdijina...Ajax je napisao/la:@ sanlituncay
Dobar je Tino igrac samo je jos nedovrsen. On bi trebao da bude lider svog tima ( za koji god igrao ) da se za sve on pita. Da svaki drugi napad ide preko njega. Tek tada bi stekao jos poneku vjestinu koja mu nedostaje. Od driblinga, asistencija, golova iz svih pozicija, sigurnosti na lopti itd. A sada on dobije loptu a onda 20 minuta nista. Ali za nesto takvo igra se mora bazirati oko njega i dati mu svu slobodu. Ocigledno to Tudor nije spreman ili se nije nametnuuo kao prvi igrac tima. Sve treba doci u svoje vrijeme najgore je kada se nesto na silu gura jer se kao mora ili u inat drugima.