Nisam to znao, ali je glupo do bola.Otelo je napisao/la:@UltraSA onda se izvlace kuglice (kao za zdrijeb ) i koga se izvuce ide dalje. Glupo ali tako je to.
SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Pravo glupo.. ja bi prije kuglica uveo da se gleda ko manje crveni i zuti kartonaOtelo je napisao/la:@UltraSA onda se izvlace kuglice (kao za zdrijeb ) i koga se izvuce ide dalje. Glupo ali tako je to.

Jest glupo ali tako je no sanse za to su gotovo minimalne.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Goalgetter
- Kontakt:
Eno Bevandu i Kovacevica opljackali u Brazilu.
Potrosili lovu na one djevojcice sto su ucile engleski prije svijetskog i sad ko fol opljackani ... jah...Goalgetter je napisao/la:Eno Bevandu i Kovacevica opljackali u Brazilu.

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Da li je neko prijemtio kako je Savez zakazao u organizaciji u Brazilu?
Cinjenica da smo trazili odobrenje od FIFAe da se ne vracamo u kamp vec da iz Cuiabe produzimo direktno za Salvator govori da smo fulili u odabiru kampa!!!
A davno sam govorio da nam kamp treba biti u Braziliji jer je udaljenost od svih gradova ista + sto drugoplasirani iz nase grupe igra 1/8 finala upravo u Braziliji te nije potrebno nikakvo putovanje, vec odmorni docekati knock out fazu!
Ali ne...oni su morali uzeti kamp uz prokletu plazu i more koje je odvratno u zimskom periodu kad se igra SP2014. Otkako su u Guaruji - 2 dana su bila suncana a jedan bez vjetra!
Totalni promasaj u izboru kampa!!!!
Cinjenica da smo trazili odobrenje od FIFAe da se ne vracamo u kamp vec da iz Cuiabe produzimo direktno za Salvator govori da smo fulili u odabiru kampa!!!
A davno sam govorio da nam kamp treba biti u Braziliji jer je udaljenost od svih gradova ista + sto drugoplasirani iz nase grupe igra 1/8 finala upravo u Braziliji te nije potrebno nikakvo putovanje, vec odmorni docekati knock out fazu!
Ali ne...oni su morali uzeti kamp uz prokletu plazu i more koje je odvratno u zimskom periodu kad se igra SP2014. Otkako su u Guaruji - 2 dana su bila suncana a jedan bez vjetra!
Totalni promasaj u izboru kampa!!!!
neće oni to ni osjetitGoalgetter je napisao/la:Eno Bevandu i Kovacevica opljackali u Brazilu.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Fujsamirr je napisao/la:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kako fino prica ovaj Sredojevic,kratko i jasno! 

papak. idi liži četama dupeSarajlijc@ je napisao/la: Fuj

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Isti su mi apsolutno, a to "papak" ostavi za kuce. Skokni do Z.Mostara ili Sirokog pa da vidis kako ce te braca vatreni prihvatit.ZahaKING je napisao/la:papak. idi liži četama dupeSarajlijc@ je napisao/la: Fujvoliš ti njih
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
Reprezentacija Hrvatske sinoć je sa 4:0 savladala Kamerun. Pobjeda naših zapadnih komšija burno je proslavljena u dobrom dijelu Bosne i Hercegovine. Nažalost, u zapadnoj Hercegovini, tačnije u Čitluku, nekoliko “navijača” je proslavilo pobjedu Vatrenih uz pjesmu “Je*em te Bosno” piše Sport.ba.
kreteni!!!!!
kreteni!!!!!
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
-
- Kontakt:
'nači nema više dragog Boga tobe jarabi, da me ubijedi da podržavam hrvate, tamam kad bi došli do finala pa kad bi i osvojili SP od mene više nećete dobit ni sekundu podrške.
Mi sa vama lijepo a vi nama nož u leđa.
Dva puta je paljena naša zastava , sinoć onaj cirkus u Čitluku i protiv Argentine nam ovako dajete podršku.

Dva puta je paljena naša zastava , sinoć onaj cirkus u Čitluku i protiv Argentine nam ovako dajete podršku.

-
- Kontakt:
Evo crikus iz Čitluka
http://tuzla.nski.ba/pobjedu-hrvatske-s ... -te-bosno/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://tuzla.nski.ba/pobjedu-hrvatske-s ... -te-bosno/" onclick="window.open(this.href);return false;

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma nemojte tako to su nasa braca... Jos kad neko postavi onu pjesmu Ante Cash - Vatreni Zmajevi ( u prevodu himna NDH)

-
- Kontakt:
svi vi koji nazivate hrvatima ove iz bosne ste totalno neupuceni, daje se podrskama pravim hrvatima iz hrvatske a ovi bosanski hrvati su nebiti... ja ne vidim igdje da je u splitu ili zagrebu zapaljena nasa zastava 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Isto sra.nje drugo pakovanje.fedeltafrotta je napisao/la:svi vi koji nazivate hrvatima ove iz bosne ste totalno neupuceni, daje se podrskama pravim hrvatima iz hrvatske a ovi bosanski hrvati su nebiti... ja ne vidim igdje da je u splitu ili zagrebu zapaljena nasa zastava
to su "Bosanski Hrvati"samozeljo1987 je napisao/la:'nači nema više dragog Boga tobe jarabi, da me ubijedi da podržavam hrvate, tamam kad bi došli do finala pa kad bi i osvojili SP od mene više nećete dobit ni sekundu podrške.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja npr nemam ništa protiv Hrvata iz: Zagreba, Karlovca, Opatije, Splita, Dubovnika, Pule itd. al stoka su ovi iz Mostara, Širokog itd.
15.10.2013.
papak jedan ne zameći mržnju i pogledaj malo stranicu kako trebasamozeljo1987 je napisao/la:'nači nema više dragog Boga tobe jarabi, da me ubijedi da podržavam hrvate, tamam kad bi došli do finala pa kad bi i osvojili SP od mene više nećete dobit ni sekundu podrške.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Poklopi se i taj jadni photoshop obriši!
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, COYGBiH, HariTz, Hrammm1921, Jegres, Proximic, Sheyi, zastitaIdentiteta i 60 gostiju.