Postao/la neroazzuro » 22 mar 2013, 02:30
ficobahtic je napisao/la:amko21 je napisao/la:Selektor Latvije: "Grci, Nemojte pomišljati na bodove u Zenici. Tamo je publika strašna, cijeli stadion je ograđen velikom ogradom navijača. U grudima osjetite strah kada čujete huk sa Bilinog Polja. Želim vam mnogo sreće, ali tamo sreća ne postoji za gostujuće igrače."
Bez uvrede drug ali ovaj citat veceras vidim 39 put i nije mi jasno kakve ovo veze ima sa sutrasnjom tekmom??? Sjetimo se da su nas Grci vec trpali ko malu djecu na bilinom polju, njihovi navijaci su mozda i najludji u Evropi a Samaras redovno igra pred 60k ludih skota na celtic parku, tako da mi nije jasno sta ce se bojati pred 12k navijaca na BP??? Znaci samo ih igrom na terenu mozemo dobiti a ostalo manje vise !
Edit: Mozda se neki Latvijac i prepadne ali za Grke ovo ne pije vode!
Paša moj,de mani nas svoje suplje,ziv bio! Ako ti je argument to sto im je Rus prije 5 godina poklonio penal i igraca vise pa u zadnjih 5 min dali jos 3 gola kad su nasi vec odustali,onda ti je plaho jaka argumentacija. Ni u cemu oni nisu ispred,ni u cemu!
Trebamo ih povalit sutra i gotovo. 1-0 je dovoljno.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić