Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
[youtube][/youtube]
JEDAN PO CEVAPE DRUGI PO LUK
JEDAN PO CEVAPE DRUGI PO LUK
Samo da nas Grčka ne spusti kao Rumunija u prošlim kvalifikacijama i bice sve okk 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Zadovoljan sam. Premašili su mojih 10 golova u ovom dvomeču, pa je zadovoljstvo još i veće. Vjerujem u još bolju igru kad uleti mali Stevo, i možda još kakav igrač iz U21...
Jedva čekam Pirej, na aparatima sam dotad.
Jedva čekam Pirej, na aparatima sam dotad.

Hayley <3
- roy_makaay
- Kontakt:
Rutinski,nema šta,svi na nivou,jedino Salihović je večeras im'o centaršuteve ala svojevremeno Massimo Oddo
,Vedad je morao bar jednom poentirat al' nek ga pospremi zato Grcima.

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Svi su bili sjajni od Begovića do Džeke. Čestitke ekipi i Papetu. Vršajević ima mjesta u ovoj reprezentaciji, makar na klupi. Nemam veze sa Čelikom, al' ozbiljno tako mislim. Koristan je igrač.
Ognjen je takodje dobitak za našu reprezentaciju. A na mene je lično Vedad ostavio veći utisak danas nego Džeko. Ibišević je danas u 95% situacija donio prave odluke pravovremeno, možda malo finiš, al' u njemu ima najmanje njegove krivice.
Ipak čestitke sJema. Drago mi je za Edinovu prečku, jer ih dosada nismo puno pogadjali, ono ja Edinu pripisujem kao gol. Toliko mi je draga.
Sad, kako će ko shvatiti zaboli me...
Uskoro Grčka i ja vjerujem da ova ekipa ima dovoljno samopuzdanja i vjere da uzme najmanje bod u (vjerovatno) Atini ili Solunu.
Ognjen je takodje dobitak za našu reprezentaciju. A na mene je lično Vedad ostavio veći utisak danas nego Džeko. Ibišević je danas u 95% situacija donio prave odluke pravovremeno, možda malo finiš, al' u njemu ima najmanje njegove krivice.
Ipak čestitke sJema. Drago mi je za Edinovu prečku, jer ih dosada nismo puno pogadjali, ono ja Edinu pripisujem kao gol. Toliko mi je draga.

Uskoro Grčka i ja vjerujem da ova ekipa ima dovoljno samopuzdanja i vjere da uzme najmanje bod u (vjerovatno) Atini ili Solunu.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Arnelinho je napisao/la:Svi su bili sjajni od Begovića do Džeke. Čestitke ekipi i Papetu. Vršajević ima mjesta u ovoj reprezentaciji, makar na klupi. Nemam veze sa Čelikom, al' ozbiljno tako mislim. Koristan je igrač.
Ipak čestitke sJema. Drago mi je za Edinovu prečku, jer ih dosada nismo puno pogadjali, ono ja Edinu pripisujem kao gol. Toliko mi je draga.Sad, kako će ko shvatiti zaboli me...
A dzeko izvuko penal,namjestio gol i zabio:)..razmisli malo..

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jesu golovi i asistencije vazni ali iskreno, ma yebo takav pogled na fudbal. Treba gledati na cjelokupni ucinak tokom 90 minuta, ne moze svaki napad rezultirati sa loptom u mrezi.NEZALAGANJE je napisao/la:a sta igra sine dragi?gleda se konkretan ucinak,ne estetski dojam...nedim1993 je napisao/la:Ko da samo golovi i asistencije igraju ulogu i odabirau igrača utakmice
Usput, vec sam napisao na njegovoj temi, za mene je Pjanic bio igrac utakmice. Sa kakvom lakocom iznosi lopte, dijeli pasove, dao je i gol. pa i ona asistencija za Misimovica je bilo puno teza nego sto mnogi misle, u onoj situaciji bi 90% igraca opucalo (i promasilo) a Mire nabaci Misimovicu u punom trku loptu pravo na nogu.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 11 sep 2012, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Odlicna igra nase reprezentacije i zasluzena pobjeda. Jedino sto im se moze zamjeriti je skok igra i donekle realizacija prilika koje su imali.
Takodjer je odlicno sto smo ove dvije utakmice apsolvirali bez ijednog zutog kartona, a takodjer treba pohvaliti psihicku stabilnost ekipe od dolaska Susica. Prije se uvijek raspadnemo neakon primljenog gola i uvuce se panika medju igrace, no toga vise nema i to najvise zahvaljujuci Susicu.
Takodjer je odlicno sto smo ove dvije utakmice apsolvirali bez ijednog zutog kartona, a takodjer treba pohvaliti psihicku stabilnost ekipe od dolaska Susica. Prije se uvijek raspadnemo neakon primljenog gola i uvuce se panika medju igrace, no toga vise nema i to najvise zahvaljujuci Susicu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Principatus
- Kontakt:
Ma yes no retoricno i to.geronimo je napisao/la:Bas ih ne volis, ne znam zasto.Principatus je napisao/la: U Grcku otici i dati im udarac od kojeg se nece oporaviti do kraja kvalifikacija.Aaaa, ne volem ih ni ja. Razloga puno.
Na gornji dio tvog posta nemam odgovor jer nisi postavio ovaj znak![]()

Ne volim ih brate, kad se jos sjetim kako su se Grci sepurili na Transfermarktu kao da su Brazil poslije izvlacenja grupa. Kao njima drago sto su nas izvukli. Oni su prvaci Europe blabla. Jes super sto su bas izvukli nas, posto smo najlaksi bili iz tog sesira, a oni nama najtezi, kamo srece da izvukosmo Spaniju.

Nek oni prave svoje formacije za SP14, odigrat ce ih....ali na Playstation 4.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma nema smisla se raspravljat sa ovim "očevima" i stručnjacima o nekim stvarima. Pa nek ostane tako kao je on reko' 

Vođa zna.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pape je ispao supak prema jednom momku , Sesaru! U ovako teskom trenutku ga zvati da sjedi na klupi, a priliku dobije Medunjanin je krajnje neozbiljno. 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
J.ebo to,ali je to tako,znas i sam i tako se odlucuje igrac utakmice....calcio je napisao/la:Jesu golovi i asistencije vazni ali iskreno, ma yebo takav pogled na fudbal. Treba gledati na cjelokupni ucinak tokom 90 minuta, ne moze svaki napad rezultirati sa loptom u mrezi.NEZALAGANJE je napisao/la:a sta igra sine dragi?gleda se konkretan ucinak,ne estetski dojam...nedim1993 je napisao/la:Ko da samo golovi i asistencije igraju ulogu i odabirau igrača utakmice
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma o čemu pričate?
Pa Mire večeras prekuc'o ovu igru pod imenom fudbal(u nekim zemljama i nogomet
).
Ubjedljivo naš najbolji igrač večeras !
Pa Mire večeras prekuc'o ovu igru pod imenom fudbal(u nekim zemljama i nogomet

Ubjedljivo naš najbolji igrač večeras !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Nisam ni rekao da je bio los..Imao je onu sjajnu reakciju u 2 pol..Ali nije za stopera..Kod onog gola on i Lulic cuvaju jedan drugogceze je napisao/la:Ma nije Vranjes bio los, imao je i par dobri intervencija, ali da je za prvih 11- nije.Rios je napisao/la:Cestitke Safetu i momcima..Sigurna pobjeda u dobroj predstavi nase repke..Desilo se ono sto nikako nismo zeljeli a to je da Latvijci povedu,ali smo def pokazali da smo sazreli kao repka,nastavili da dominiramo i preokrenili u kratkom periodu..Nakon toga mirno utakmicu priveli kraju uz dodatna dva gola..Sad o igracima koju rijec..
Begovic-dobro odradio posao..Skinuo jedan zicer u 2 pol.. 7.5
Mujdza-standardno dobar i u ofanazivi i u defanzivi.. 7.5
Vranjes-snosi najveci dio krivice za primljeni gol sa Lulicem..Stajao je ko ukopan umjesto da pokrije igraca..Ne moze on igrati na stoperu po meni.. 7
Spahic-sta reci..Ustati pa spomenuti njegovo ime..Da mu Bog podari dobro zdravlje do kraja kvalifikacija..Nasa odbrana prakticno.. 8
Lulic-igrao malo za neki konkretan komentar..Nadam se da nije nista ozbiljno sa povredom.. -
Salihovic-ne sjecam se kad je Sejo podbacio..I veceras odlican.. 8
Vrsajevic-dodavao je tacne pasove..Jedino to mogu napisati za njega..Puno srece u nastavku karijere ali se nadam da vise nece dobijati pozive..Limitiran igrac koji nije kvalitet za A tima.. 7
Zahirovic-trka,trka i samo trka..Veceras presjekao neke napade..Pravi def vezni.. 7.5
Pjanic-maestralan..nije ni cudo sto ga ganjaju Barsa i Real..Nas play definitivno..Bravo Mire!! 8.5
Misimovic-dobar Miske..Zabio dva gola sto je najvaznije,ored toga jos nekoliko dobrih pasova 8
Ibisevic-veceras nekao rezervisan..Fulio jednu "mrtvu" sansu..Korektna tekma Vede 7.5
Dzeko-iako je fulio ono sto se teze fula nego daje u 1 pol,iako je fulio i u 2 pol dobru sansu,po meni igrac utakmice..Izborio penal,asistirao Pjanicu i na kraju majstorija..Bravo Dzeko! 9
Medunjani odigrao minimalno za neki komentar..
Elem,zabiljezili smo dvije sigurne,ubjedljive pobjede koje smo i ocekivali..Istakli jasno kandidaturu za 1 mjesto u grupi..Ne treba nikako padati u euforiju,ipak su ovo dvije najslabije repeke u nasoj grupi,ali svejedno daje veliku nadu i optimizam da mozemo na SP..
Po meni,nismo nasli rjesenje za mjesto 2 stopera uz Spahu a o lijevom beku da ne govorim..Ni Sunjic a ni Vranjes ne mogu odgovoriti adekvatno na taj zadatak..Nadam se da ce Pape vidjeti i druge solucije do naredne utakmice..
Eto toliko..
Vedo, nista posebno vala.
Ostalo se slazem

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Mene brine da zbog onog "lasera" ne nayebemo. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
12 golova u 2 tekme, a iza nas 6 golova su dali par ekipa i to je najvise za 2 kola 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
I dedo ti je jeo Tiru-Liru
Jao reklama večeras oplak'o sam
[youtube][/youtube]

Jao reklama večeras oplak'o sam

[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pa za očekivati je da ćemo biti kažnjeni, ali ništa strašno. Nije ovo prvi put da neko laserom zajebava fudbalere.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Principatus
- Kontakt:
Igrac utakmice za mene golman Latvije. 2 razloga.
Mogli su popiti vise, i jos sto je poceo odugovlaciti od 5 minute.
Valjda "ga je vec osjetio" kao onaj komentator protiv Turske.
Mogli su popiti vise, i jos sto je poceo odugovlaciti od 5 minute.

Valjda "ga je vec osjetio" kao onaj komentator protiv Turske.

Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 11 sep 2012, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.