NK Vitez

Rooney88
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la Rooney88 » 27 sep 2015, 17:03

FanVitez je napisao/la:
HercUSrcu je napisao/la:Kakva steta.
Igrate dobro, bolji ste a ovi mamlazi zabijaju.
ubijamo ih igrom ali nazalost brani frajer nemoguce ...ne zabijes,primis :/
I tako 4 puta. :mrgreen:

Salim se naravno, Vitez igra odlican fudbal duze vremena. Sigurno da ne zasluzujete ovu poziciju na tabeli i iskreno se nadam da ostajete u ligi, grehota bi bila da ekipa koja igra ovako lijep fudbal ispadne. Muka mi je vise od mesara i bunkera pa gledas uzas na ionako losim terenima, Vitez je sigurno pravo osvjezenje od ovih "manjih" klubova.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 27 sep 2015, 17:08

Rooney88 je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:
HercUSrcu je napisao/la:Kakva steta.
Igrate dobro, bolji ste a ovi mamlazi zabijaju.
ubijamo ih igrom ali nazalost brani frajer nemoguce ...ne zabijes,primis :/
I tako 4 puta. :mrgreen:

Salim se naravno, Vitez igra odlican fudbal duze vremena. Sigurno da ne zasluzujete ovu poziciju na tabeli i iskreno se nadam da ostajete u ligi, grehota bi bila da ekipa koja igra ovako lijep fudbal ispadne. Muka mi je vise od mesara i bunkera pa gledas uzas na ionako losim terenima, Vitez je sigurno pravo osvjezenje od ovih "manjih" klubova.

Ma kvalitet vas je neosporan,favoriti ste s kim god igrate... a to je i realnost s takvom ekipom jbg :D odigrali smo dobro u prvom poluvremenu,pocetkom drugog isto i onda pali... ozbiljna ste ekipa i kaznjavate svaki nas promasaj i gresku :D a pokazali smo da znamo igrati,nekad je i sreca potrebna... volio bi da ostanemo u inat hejterima,ali bit ce tesko... pozdrav
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 sep 2015, 17:17

Ostajete sigurno s ovakvom igrom. Samo jedna mala greska u koracima, ja navijam ze Zelju. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 27 sep 2015, 17:23

:salut:
Rooney88 je napisao/la:Ostajete sigurno s ovakvom igrom. Samo jedna mala greska u koracima, ja navijam ze Zelju. :D
Ne zamjeri :D nisam ni pogledao taj opis na profilu jbg :facepalm:
TH 1950

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 sep 2015, 17:50

Cestitke na otvorenoj i borbenoj igri. Da nije bilo Mateja, Bgm svasta bi bilo iako rezultat drugacije govori...
Sretno u nastavku.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 27 sep 2015, 19:16

Uopste niste losa ekipa. Ako ovako nastavite mogao bi se opstanak izboriti.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 27 sep 2015, 19:21

Najbolja ekipa koja je igrala ove godine na Kosevu. Svaka cast.
1946

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 27 sep 2015, 19:27

Sto reci,iako rezultat govori drukacije dobro smo odigrali....rezultat nerealan,ali to je kvalitet sarajeva,a posebno Delaca koji je top golman.... mislim da smo se fino predstavili na Kosevu,otvoreno igrali i mozda smo trebali biti nagradeni s nekim golom :D

@AdiFKS, Belosevic28,franklampard8 Hvala momci na realnom misljenju,pozdrav!
TH 1950

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 27 sep 2015, 19:54

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: jedni ste od rijetkih koji su došli na AFH da se nadigravaju. Druga je stvar što mi imamo vanzemaljca na golu i realan rezultat je minimalno 4-3 za FKS. 1 poluvrijeme ste bili po meni čak i bolji bar kada su šanse u pitanju. Ja ne znam detaljno šta se je sve promjenilo kod vas jer nisam pratio situacija, ali ova vaša ekipa ako bude vako igrala može uzeti svakome bodove. Realno ni u snovima nisma pomislio da ekipa Viteza može ovako odigrati na stadionu AFH protiv velikog Sarajeva. Delač od kada je došao u FKS kada mu sraćunamo sve posudbe koje je odradio ovo mu je utakmica života bila u FKS.
SRETAN BROJ - 1725

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 27 sep 2015, 19:59

Svaka vam cast.Mislim da nijedna ekipa iz nase lige u zadnjih 10 godina,najmanje,nije napravila vise sansi na utakmici,na Kosevu.Sreca pa smo imali Mateja na golu inace bi svega bilo...
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 27 sep 2015, 20:21

franklampard8 je napisao/la:Najbolja ekipa koja je igrala ove godine na Kosevu. Svaka cast.
Apsolutno se slazem, jos ljudima falilo pola ekipe.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 27 sep 2015, 20:24

MCMXLVI je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:Najbolja ekipa koja je igrala ove godine na Kosevu. Svaka cast.
Apsolutno se slazem, jos ljudima falilo pola ekipe.
Bolji su im ovi nego ti što fale.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 sep 2015, 11:32

Izvještaj: FKS - Vitez

SRETAN BROJ - 1725

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 28 sep 2015, 12:54

Falilo im toliko igrača i ovako odigrali? :salut:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 28 sep 2015, 13:36

Ajzea je napisao/la:Falilo im toliko igrača i ovako odigrali? :salut:

Bas sam gore nabrojao sve igrace koji nisu mogli nastupiti,sto ozljede sto kartoni jbg... Juric zadnji vezni igrao stopera u paru s Jevticem... Protiv Zrinjskog nam se vraca obrana,i par vaznih igraca koji su prvotimci... Ako ponovimo igru s Koseva, uz losu realizaciju Zrinjskog koja ih muci ,mozemo se nadati pozitivnom ishodu :) Borac je pokazao kako se treba igrati protiv njih...

Hvala navijacima Sarajeva na objektivnom misljenju i pohvalama... :bow: vidjeli ste dobru utakmicu,da ih je vise s onakvim tempom kako bi nam se liga popravila :D
TH 1950

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 01 okt 2015, 16:40

Ajde sad dobit Zrinju meni za rođendan tri boda :D

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 02 okt 2015, 10:32

Respekt ali ne i strah

Nakon 10 odigranih kola Vitez ima 10 0svojenih bodova, 9 postignutih i 16 primljenih golova. Malo, premalo za ambicije koje Vitežani gaje, a to je ostanak u Premijer ligi.

Istina, trenutna situacija je vrlo nepovoljna, međutim kada se zna da je Vitez 6 utakmica odigrao u gostima, 4 na svom terenu, te da je za protivnike imao trenutno najbolje plasirane i najbolje momčadi izuzme li se Zrinjski, onda ta trenutna pozicija pokazuje, vjeruju u Vitezu, i drugu povoljniju stranu medalje. Međutim, pitanje je može li se ova slika promijeniti u 11. kolu kada Vitezu u goste dolazi lider Zrinjski?

„Imamo mi maksimalni respekt o poštovanje spram Zrinjskog koji je, već godinama, u vrhu najboljih bosanskohercegovačkih klubova. Uostalom, dolazi nam s liderskom pozicijom, a jasno je da Zrinjski, uz Sarajevo, ima i najbolju momčad. Pa i unatoč tim činjenicama očekujemo povoljan rezultat uz naglasak kako se „nećemo igrati nogometa“, nećemo „umirati u ljepoti“, nego zalaganjem, disciplinirano, žestoko i samoprijegorno od svakog našeg igrača, tražiti put ka našem cilju“, kazao je trener Viteza Karačić, a novinari ga priupitali, što podrazumijeva „ostvarenje našega cilja“? „Znači“, dodao je Karačić, „da ne bi bili nezadovoljni neodlučnim ishodom, ali ćemo sve poduzeti da dođemo do punoga plijena“.

Uz trenera Karačića, pred susret sa Zrinjskim, gosti novinara bili su i Borislav Pilipović i Hrvoje Barišić, igrači koji u službi momčadi, po potrebi, vrlo uspješno igraju na različitim pozicijama.

„O Zrinjskom ne treba trošiti riječi, izuzetno ih respektiramo, no mi se trebamo okrenuti sebi, zbiti redove, dati sve od sebe i bude li tako, a nema razloga da ne bude, za nas povoljan rezultat neće izostati“, kazao je Pilipović, a još uvijek je otvoreno pitanje hoće li protiv Zrinjskog igrati lijevog braniča, ofenzivnog bočnog, ili nešto treće, kako je zagonetno kazao trener Karačić.

Hrvoje Barišić je skupa s Karačićem bio u Zrinjskom koji ga „vidi“ i stavlja na zadnjeg veznog, a po potrebi, vrlo uspješno igra i srednjeg braniča, a to će mjesto, zbog ozljede Peze, vjerojatno igrati i u susretu sa Zrinjskim.

„Što god trener kaže bez pogovora ću prihvatiti kao i do sada i nastojati opravdati povjerenje“, kazao je Barišić i u osvrtu na Zrinjski naglasio: „Unatoč visokom porazu u Sarajevu (4 : 0), dobro smo odigrali i rezultat zaista nije bio i stvarni odraz pokazanog na terenu. Vidljivo je da se igrom, zalaganjem i koncepcijom „dižemo“ na višu razinu. Igramo mi dobro, nesumnjivo bolje nego što to pokazuje naš bodovni konto i položaj na prvenstvenoj ljestvici, pa i usprkos činjenici da je Zrinjski vrhunska bh nogometna kvaliteta, mi vjerujemo u svoje sposobnosti i uz maksimalan angažman koji neće izostati, imamo realne šanse za povoljan rezultat“.

Karačić u ovom susretu ne može računati na ozlijeđene Przu, Sadikovića i Jusufbašića, pojačanje Fajić će, sigurno, debitirati pred navijačima Viteza, a momčad će, vjerojatno, protiv Zrinjskog početi u sastavu: Živković, Livančić, Jevtić, Barišić, Alić, Muminović, Šantić, Anastasov, Kapetan, Fajić, Pilipović.

Ajmo momci kao nikad prije dajte sve od sebe,ako budemo upola igrali kao na Kosevu mozemo do pobjede,Zrinja jest favorit ali nije nepobjediv!!! :pray:
TH 1950

Duff

Post Postao/la Duff » 02 okt 2015, 13:08

Koliko je karta za goste
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 02 okt 2015, 13:20

Duff je napisao/la:Koliko je karta za goste
Ma 5 KM su obe tribine.. Nema u nas tih izdvajanja kao kod drugih,kad gostuju jace ekipe da se masno zaraduje na protivnickim navijacima i gostima :D
TH 1950

Duff

Post Postao/la Duff » 02 okt 2015, 13:23

Može li "dva na jednu?" :lol:

Šalim se, hvala na brzom odg, vidimo se..
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.