Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
koji si ti baksuz, to nije humanoAdmir_Sa je napisao/la:
mislim da ne moze, ali se raspitaj u svakom slucajuViper je napisao/la:Da li se listic u Premieru moze braniti ako nisi clan Premier Cluba?
Da.xxl basket je napisao/la:jel jos nekome izasla notifikacija kad se salje novac da je dnevni limit 4 eura i da je mjesecni limit 4 eura ???
takođeMont0 je napisao/la:Da.xxl basket je napisao/la:jel jos nekome izasla notifikacija kad se salje novac da je dnevni limit 4 eura i da je mjesecni limit 4 eura ???
A ja ga imam x2 golova.. Sretno !Viper je napisao/la:Tooooooooooo Glentoran 1:0 a imam ih na 1X
I tebistarmo94 je napisao/la:A ja ga imam x2 golova.. Sretno !Viper je napisao/la:Tooooooooooo Glentoran 1:0 a imam ih na 1X
od pocetka meca covjek je izgubio svaki svoj gem i dobio svaki gem koji je serviro protivnik cccc i ja ga cekamEmir ZENICA je napisao/la:E ovaj Seppi je posebna prica
Na svoj servis 40:15 i izgubi gem ,ne mogu vjerovat..
I opet isto,par puta imao A:40 i opet nista,e ovo stvarno nema smisla,niti jedan svoj servis nije uzeo,e ako izgubi stvarno sam donjiarelinho je napisao/la: od pocetka meca covjek je izgubio svaki svoj gem i dobio svaki gem koji je serviro protivnik cccc i ja ga cekam
ubi me ako nije namjesten mec igraju italijan vs italijanEmir ZENICA je napisao/la:I opet isto,par puta imao A:40 i opet nista,e ovo stvarno nema smisla,niti jedan svoj servis nije uzeo,e ako izgubi stvarno sam donjiarelinho je napisao/la: od pocetka meca covjek je izgubio svaki svoj gem i dobio svaki gem koji je serviro protivnik cccc i ja ga cekam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.