Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
znate li neku aplikaciju za android pomocu koje se moze otvoriti pdf. format ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Ultras1921
- Kontakt:
Adobe reader
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Alcatel onetuch M POP ugasio ga i sad nece vise da se upali
samo mi se pojavi crna slika i pise onetuchM POP i to je sve
dali neko zna u cemu je prob
unaprijed hvala
Ako neko pomogne da proradi mob u ponn ima marku kredita
unaprijed hvala
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
HTC One V planiram uzeti,ima li netko tko posjeduje ovaj mobitel i kakvi su dojmovi?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
restartuj mob, pretezno bude da 2-3 tipke pritisnes istovremeno. proguglaj kako se restartuje taj tvoj i odradi mu restart.KEC je napisao/la:Alcatel onetuch M POP ugasio ga i sad nece vise da se upali
unaprijed hvala
*La Roma non si tifa, si AMA!*
joj imena ovih telefona, zamanta mi se...
ja imam Motorolu, ne znam ima li je iko u gradu, to je tako paglu telefon, drama...
sve je kontra, gdje ulazis, gdje izlazis, a najjaca stvar na telefonu, kad zoves nekog, nadjes ga u imeniku i nazoves, kad on tebe zove pise samo broj, i poslije toga, u buducnosti kad hoces da zove, samo brojevi, onda kad pises poruku, ako hoces da napises broj neki u poruci, izadjes, stavis "brojcani mod", vratis se, napises broj, izadjes, stavis "abc mod", hahaha telefon drama, spor katastrofa, u pregledniku slika otvara sliku sporo katastrofić... ako nisi u pregledniku, a gledas slike, ako zelis da listas slike udjes u jednu, pregledas, pa izadjes, skrolas dolje, pa udjes u drugu
e sto jest jest, ima finu kameru, zbog cega sam ga i uzeo, al kad slikas, trebas bit ekstra fokusiran da slika ispadne dobra, inace ako neko malo mrdne (il prdne) ono, zamuti se sliba...
imao sam priliku uzet telefon sa 12.1 kamerom, sony ericcson, u1 nesto, ekstra telefoncic, dok se ja omisljah i premisljah, covjek ga proda...
ja imam Motorolu, ne znam ima li je iko u gradu, to je tako paglu telefon, drama...
sve je kontra, gdje ulazis, gdje izlazis, a najjaca stvar na telefonu, kad zoves nekog, nadjes ga u imeniku i nazoves, kad on tebe zove pise samo broj, i poslije toga, u buducnosti kad hoces da zove, samo brojevi, onda kad pises poruku, ako hoces da napises broj neki u poruci, izadjes, stavis "brojcani mod", vratis se, napises broj, izadjes, stavis "abc mod", hahaha telefon drama, spor katastrofa, u pregledniku slika otvara sliku sporo katastrofić... ako nisi u pregledniku, a gledas slike, ako zelis da listas slike udjes u jednu, pregledas, pa izadjes, skrolas dolje, pa udjes u drugu

imao sam priliku uzet telefon sa 12.1 kamerom, sony ericcson, u1 nesto, ekstra telefoncic, dok se ja omisljah i premisljah, covjek ga proda...
Odradio sam al idalje je isto.Ipak hvalaElLoco7 je napisao/la:restartuj mob, pretezno bude da 2-3 tipke pritisnes istovremeno. proguglaj kako se restartuje taj tvoj i odradi mu restart.KEC je napisao/la:Alcatel onetuch M POP ugasio ga i sad nece vise da se upali
unaprijed hvala

Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
zna li neko gdje i po kojoj cijeni se mogu kupiti oni power nap jastuci za lumiu? 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Android je napisao/la:HTC One V planiram uzeti,ima li netko tko posjeduje ovaj mobitel i kakvi su dojmovi?
Ja imam HTC ONE i bolji telefon nisam vidio, a prije njega sam imao HTC Sensation koji je isto bio extra......po mom iskustvu HTC pravi odlične telefone
kako riješiti problem ram memorije, ne mogu ni jednu jaču igricu otvoriti iako je imam instaliranu, a poslije desetak sekundi na internetu piše mi memory low i izađe. zna li neko kako riješiti ovaj problem ? 

Odlazi Safete.
Ugradi ram
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
kako drug ?neo je napisao/la:Ugradi ram

Odlazi Safete.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Skineš sa netaAeGon099 je napisao/la:kako drug ?neo je napisao/la:Ugradi ram
Opet ja s moja TV,da li je moguce aktivirati jedan naj broj,kao sto stoji u onoj ponudi? Ako jeste,kako se to odradi.Pokusavao sam kao na telefonu(mobilnom)al' ne registruje uopste onaj broj,samo izbacuje.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Kupio sam telefon neki LG, ali imam problem sto ne mogu ukljuciti Bluetooth. Kad pokusam uci u tu "ikonicu" izbaci mi "You must set BD address!" i dole samo ono OK.
Zna li neko kako to da rijesim.
Zna li neko kako to da rijesim.
imam xperiu T, i gasi se... baterija bude puna i po 90% a mobitel se jednostavno ugasi i tako bude mrtav par dana pa ga opet mozes upalit, pa radi par dana pa se ugasi i tako u krug... ako neko zna zbog cega se to desava i eventualno kako popraviti...
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
odradi factory reset, to bi trebalo rijesiti problem
koji imas verziju androida, mozda ga trebas apdejtovati
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
koji imas verziju androida, mozda ga trebas apdejtovati
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
molimvas znal neko dje da otkljucam nokiu lumiu 520 u sarajevu?? svi nesto glume more idi tam idi vam mocice za par dana nakraju nista.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ista stvar kao i kad sam trazio da otkljucam iphone 4, il ne znaju il te salju bogu pod noge
Ljudi,mislio sam uzeti Samsung S4 mini, ima li iko iskustvo sa njim?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 4 gosta.