NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

PlavoZuti
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la PlavoZuti » 31 avg 2013, 03:49

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Ma da hocemo dobit Zelju ili Sarajevo. Jos kući da se igra. Ja mislim da bi bilo 4000 ljudi sigurno. :D
Ma da nama bi dobit Orasje u 1/16 ...pa onda nekog ko prodje u ovom finalu federalnog kupa ili Branitelj u 1/8 ....pa onda u 1/4 poderat Slobodu pred 4000 kod kuce i u polufinalu dobit Vitez da im se oduzimo za 0:3 od posle godine... I onda u finalu Ispusit od Zelje kod kuce pred 6000 poredanih na TPA, skolske garaze,Husanovicevu njivu, na krovu od dvorane i td... I onda kad Zeljo bude prvak BiH ...mi ko finalisti kupa idemo u drugo kolo kvalifikacija za Euro ligu.... :D :D :lol: i onda kupimo Ronalda...al onog boljeg...sto je u penziji...Roaldo Luiz Nazario Delima....i idemo poderat Dinamo Zagreb ....i da Mamic dobije srcani....i onda Misimovic i Muslimovic dodju iz Kine....kazu hoce samo za Bratstvo da igraju....

Al eto... Nebi bila losa ni utakmica pred 4000 sa Zeljom il Sarajevom

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 31 avg 2013, 08:34

GAZI Bratstvo !!!!

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 31 avg 2013, 16:38

1:0
Smajlović

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 31 avg 2013, 18:28

KRAJ: 4 - 0 Smajlovic x2, Kadric i Suljic** :D
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 31 avg 2013, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 avg 2013, 18:29

Jes jak ovaj Smajlovic, je li igrao on za Gradinu u prosloj sezoni
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 31 avg 2013, 18:32

Benjo_AFC86 je napisao/la:Jes jak ovaj Smajlovic, je li igrao on za Gradinu u prosloj sezoni
Ja msm da jest igro

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 31 avg 2013, 18:41

4:0
Smajlović 2x
Kadrić
Suljić

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 31 avg 2013, 19:28

cesc4 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Da se ugledam na onog lukavcana koji je jedno vrijeme pogadao sve tekme Radnickog.

1].Bratstvo-Iskra 1i 5+ Iskra juce krenula sa pripremama,rekli su da ce igrati samo njihova djeca.

2.Gradina-Bratstvo X2 Iz Gradine smo pokupili sto valja a uvalili smo im golmana...Ipak derbi kao derbi vuce na X ako gledamo ekipe favorit smo a opet ako gledamo domaci teren oni su favorit...Ali vidit cemo.

3.Bratstvo-Igman 1i 5+ Novajlija u ligi , treba ih fino docekat :D

4.Troglav-Bratstvo 2 Troglav jos nije ni krenuo sa pripremama u klubu je raspad sistema i pitanje je i kad ce krenuti tako da ocekujemo tri boda.

5.Bratstvo-Mladost D.K. 1i 5+ Jos jedan novajlija kojem treba spremit dobrodoslicu.

6.Sloboda-Bratstvo X2 Sloboda je favorit u utakmici na Tusnju ali imamo bolji tim nego oni.Ipak dosta zavisi i od sudenja i ostalih stvari mislim da je najvise sto mozemo donijeti bod.

7.Bratstvo-Radnicki 1 Ne smijemo napraviti kiks kuci ako zelimo nesto vise.Komsije uvjek neugodan protivnik ali ove sezone imaju dosta slabiju ekipu nego prosle , za razliku od nas koji imamo dosta jacu ekipu.

8.Jedinstvo-Bratstvo X2 U Bihacu smo uvjek dobro igrali.U zadnje 2 godine jednom pobjedili i jednom izgubili tamo.Iako je prosle godine u Bihacu bilo svega i svacega a u Gracanici se pomoglo tom istom Bihacu ocekujem makar fer tekmu pa ko pobjedi.X ce biti najblizi...

9.Bratstvo-Rudar 1 Rudar dobra ekipa mada su napravili gresku sa zamjenom trenera.Ipak kao sto rekoh ne smijemo kiksati kod kuce tako da ce ovo biti jedna od najtvrdih tekmi u prvoj polusezoni na Lukama.Ocekujem 3 boda a razlog vise sto je to prva od 2 vezane domace tekme.

10.Bratstvo-Gosk 1 Gosk ispao nisu nesto Bog zna tako da ocekujem tri boda a pogotovo ocekujem da Kerim odigra dobru utakmicu protiv njih iz njegovih licnih razloga ;)

11.Buducnost-Bratstvo X2 Ovo ce bit jaka tekma prvenstveno sto su oni nabrijani na nas jer smo im uzeli bod tamo prosle sezone zbog cega su mogli i ispast.Ipak po kvaliteti smo dosta ispred njih i ocekujem najmanje bod.

12.Bratstvo-Podgrmec 1 Stanje u Podgrmecu katastrofa ni oni jos ne treniraju i pitanje je kad ce i da li ce pocet,tako da ocekujem laganu pobjedu.

13.Capljina-Bratstvo X2 S Capljinom smo u jako dobrim odnosima ali prvo cemo morati vidjeti stanje u kakvom ce biti Capljina jer ako im ne bude bas gusto u ovom 13-tom kolu mogli bi im bez po muke uzet 3 boda ;) Ako im bude trebalo i bude se pravo igralo mozemo i pobjedit ali ne bi bio nezadovoljan ni bodom jer rijetko ko tamo pobjeduje.

14.Bratstvo-Orasje 1i 5+ Prica se da se mozda nece ni takmicit tj. da ce istupit.Otom potom novajlije pa ako krenu da ih docekamo kako treba.

15.Branitelj-Bratstvo X2 Ovo 2 je bas bas navijacki jer rijetko ali rijetko ko iz Rodoca donese i bod jer je tamo strasno tesko igrati i sami znate za te incidente prosle sezone ali nista nije nemoguce pa tako i ja ocekujem najmanje bod :D
Hahahha i treca pogodena. Malo me zeznu ovo 5+ realno je trebalo biti ali eto tamam je i cetiri
www.nkbratstvogracanica.com

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 avg 2013, 19:43

GracanicaAA je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Jes jak ovaj Smajlovic, je li igrao on za Gradinu u prosloj sezoni
Ja msm da jest igro
jebte, ovde niko ne zna za ironiju :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 31 avg 2013, 19:53

laganini a moglo je i ubjedljivije

da smo zabili Iskri i Igmanu ono što smo "morali" sad bi umjesto 9 golova moglo stajati jedno 15-ak :D

očekujem bod(ove) iz Livna i još bolje Bratstvo u nastavku prvenstva
Undici stelle - ACM 1899

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 31 avg 2013, 20:13

cesc4 je napisao/la: Hahahha i treca pogodena. Malo me zeznu ovo 5+ realno je trebalo biti ali eto tamam je i cetiri
Sad je na redu prekid serije. slika
Hayley <3

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 avg 2013, 21:40

badblueboylivno je napisao/la:
cesc4 je napisao/la: Hahahha i treca pogodena. Malo me zeznu ovo 5+ realno je trebalo biti ali eto tamam je i cetiri
Sad je na redu prekid serije. slika

kakav crni prekid serije, vidiš da je Damir Smajlović u životnoj formi, ovakav nije bio čak ni kod nas u Premier :lol: dajte mu kapitensku odma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 31 avg 2013, 22:42

Odavno slabija ekipa nije gostovala na Lukama..dva pasa ne mogu odigrat..Bratstvo nista posebno..tanka posjeta na tribinama..

RMCF
Kontakt:

Post Postao/la RMCF » 01 sep 2013, 18:49

OMLADINSKA LIGA ( 3 KOLO )

Kadeti: Bratstvo Gracanica-Borac Šamac 5:0

Juniori: Bratstvo Gracanica-Borac Šamac 6:1

Kadeti su drugi na tabeli sa 6 bodova iz 3 utakmice.
Gol razlika:14:6

Juniori su prvi na tabeli sa 9 bodova iz 3 utakmice.
Gol razlika: 13:2

Kadeti i Juniori sljedece kolo igraju u srijedu protiv Slobode u Tuzli.

https://www.facebook.com/NKBRATSTVOGRACANICA" onclick="window.open(this.href);return false;

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 01 sep 2013, 21:44

Btw; jučer mi je bilo zanimljiv jedan razgovor između Šuše i Sadikovića, u prvom poluvremenu, kod 1-0, kapiten na onoj drugoj strani iz svog šesnaesterca prilikom ubacivanja sa strane dobacuje:

Šuša: "Galami na njih",
Sadiković: "Ma na koga?",
Šuša: "Pa na igrače!",
Sadiković: "MA ŠTO?",
Šuša: "PA DA DAMO JOŠ JEDAN GOL J*** JE LJEB!"

Tu je čak i kontrolor suđenja puko u smijeh. :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 01 sep 2013, 21:54

Casp3r je napisao/la:Btw; jučer mi je bilo zanimljiv jedan razgovor između Šuše i Sadikovića, u prvom poluvremenu, kod 1-0, kapiten na onoj drugoj strani iz svog šesnaesterca prilikom ubacivanja sa strane dobacuje:

Hahahah , nego nesto ti ovaj link gore ne radi ....
www.nkbratstvogracanica.com

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 01 sep 2013, 21:56

Kod mene prika moj solidni radi link, evo baš sam poslao još nekim ljudima, svima radi. Možda si uletio na prezauzet server, pošto je trenutno cijela naša opština na stranici čekaju izvještaj s ove današnje utakmice... ;)

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 01 sep 2013, 22:01

Casp3r je napisao/la:Btw; jučer mi je bilo zanimljiv jedan razgovor između Šuše i Sadikovića, u prvom poluvremenu, kod 1-0, kapiten na onoj drugoj strani iz svog šesnaesterca prilikom ubacivanja sa strane dobacuje:

Pa i treba Sadikovic da galami na ove spic igrace mi dobro otvorimo utakmicu povedemo i onda se Smajlovic i klapa u spicu pocnu sprdat da tako kazem, upravu je šuša nije to on dzaba reko sadikovicu umjesto da se u prvom zabije 3 komada i rahat ovako slucajno sta zaluta 1 1 pa ti ganjaj rezultat,sreca pa kasnije dodje taj gol 2 0,uglavnom dobro se igra i ima napredka vidi se da denis dobro radi sad u livno ja zadovoljan sa bodom,me de to je šuša reko denisu kapitenski nema tu svadje zna i denis da je bez šuše dole 0 a vidi se da i denis ima korektan odnos sa svim igracima to je za pohvalit!!!!

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 01 sep 2013, 22:10

Nije loša prijatelju, nego mi na um pade ta situacija, nije svađa nego ako ništa simpatično je to Šuša odradio, još ga ovaj iznervira u sekundi, Šuša inače ionako nema fitilj. :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 15 gostiju.