Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
ja bi u ove tri prijateljske utakmice na golu dao šansu brkiću, da vidimo na čemu smo sa njim.
p.s.
vojo ubiparip opet strijelac za lech.
p.s.
vojo ubiparip opet strijelac za lech.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Tosic i Djuricic strijelci, a Lekic asistent...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
miloš bosančić pogodio dva puta za liberec u pobjedi na gostovanju kod čeških budejovica.
drugi i treći gol su njegovi. sjajni golovi.
[youtube][/youtube]
drugi i treći gol su njegovi. sjajni golovi.
[youtube][/youtube]
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
kako si samo iz prve postave perfidno izbacio sve bivše partizanovcemarconato je napisao/la:Znaci, kucam hebeni tekst pola sata o Mihi i potencijalnim igracima koji bi mogli igrat i to sve detaljno, kad zahtijeva de se logujem, i sve mi se izbrisa...![]()
![]()
![]()
Da ponovim, ukratko, bez objasnjenja...![]()
Golmani: Brkic, Jorgacevic, Stojkovic...
Odbrana: Ivanovic, Subotic, Kolarov, Bisevac, Basta, Nastasic, Obradovic, Rajkovic...
Veza: Kuzmanovic, Igrnjovski, Matic, Petrovic, Kacar, Fejsa, Medojevic, Djuricic, Ljajic, Ninkovic, Jankovic, Tosic, Tadic, Darko Lazovic, Krasic...
Napad: Lekic, Zigic, Markovic, Sulejmani, Scepovic...
Ne treba odbaciti ni mogucnost povratka Stankovica, Vidica i Lazovica, mada su sanse veoma male!
Ja bih protiv Spanije volio vidjeti nesto tipa:
.....................Lekic......................
.......Tadic......Djuricic.....Jankovic......
............Ignjovski...Kuzmanovic...........
.. Kolarov....Subotic...Ivanovic...Bisevac...
...................Jorgacevic.....................

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa ne znam ko bi realno u ovoj formaciji imao mjesta za utakmicu sa Spancima...
Sulejmani je vec duze vremena povredjen, Ignjovski je standardniji od Petrovica, Markovic sam u spicu i u ovakvoj formi ne bi imao sta da trazi...Djuricic je u dosta boljoj formi od Ljajica i maltene svaki vikend postize gol ili asistira..
Jedino Tosica da sam stavio ne bih pogrijesio, ali to je sad vec stvar ukusa, jer su i Jankovic i Tadic klasicni krilni igraci ili krilni spicevi...
Sulejmani je vec duze vremena povredjen, Ignjovski je standardniji od Petrovica, Markovic sam u spicu i u ovakvoj formi ne bi imao sta da trazi...Djuricic je u dosta boljoj formi od Ljajica i maltene svaki vikend postize gol ili asistira..
Jedino Tosica da sam stavio ne bih pogrijesio, ali to je sad vec stvar ukusa, jer su i Jankovic i Tadic klasicni krilni igraci ili krilni spicevi...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Verovatno sam jedan od retkih koji to misli ako ne i jedini ali ja bih protiv Spanaca u spic bacio Djurdjica. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Djordjevica, Djuricica ??! 

Djordjevic dok ne zaigra u Ligue 1 po meni nam ne treba u reprezentaciji.Djuricic nije klasicni spic,ustavri on uopste nije spic.marconato je napisao/la:Djordjevica, Djuricica ??!

- alan_kardec
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Djordjevic dok ne zaigra u Ligue 1 po meni nam ne treba u reprezentaciji.Djuricic nije klasicni spic,ustavri on uopste nije spic.marconato je napisao/la:Djordjevica, Djuricica ??!![]()
Misliš na onog Đurđića iz Norveške?
Ne treba u repki Đorđević zato što igra u drugoligaškom timu iz Francuske, a treba Đurđić koji igra u malo ekipici iz Norveške i koji su tek ušli u prvu ligu. Svašta.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Vidim da ne pratis norvesku ligu apsolutno.Ta "mala" ekipica kako je ti zoves je prosle godine umalo otisla u EL.Samo 1-2 boda nisam siguran sada joj je pobegao Rosenborg koji je uzeo to zadnje mesto koje vodi u EL.Ta "mala" ekipica je prvaka Norveske prosle sezone Moldea dobila 5:0 na domacem terenu,u gostima su uzeli Rosenborga,kuci nereseno sa njima igrali...Taj Haugesund spada u jednu od najnezgodnih ekipa norveske lige.I da kazes tek usli,a ljudima ovo treca sezona u ligi.
Norveska prva liga je jaca od Francuske druge lige kvalitetom.Da je kao sto ti kazes Haugesund "mala" ekipa to bi jos vise davalo znacaj mojoj tvrdnji da je Djurdjic u ovome trenutku bolji igrac od Djordjevica.Jer mnogo je teze davati golove za manju ekipu kada igras protiv jacih.
Dalje ako gledamo proslost opet je Djurdjic bolji igrac.Lik je za svoje vreme u Haugesundu,sto je neke 2.5 godine ako se ne varam dao skoro pa vise golova nego Filip igrajuci za tri kluba.U mnogo manje utakmica naravno.
Filip je zadnji gol dao pa ima sigurno dva meseca,istina zadnje kolo protiv Amiensa je imao dve asistencije,no nama to ne treba,imamo mi i vise nego dovoljno onih koji ce da asistiraju ali nemamo strelca.

Norveska prva liga je jaca od Francuske druge lige kvalitetom.Da je kao sto ti kazes Haugesund "mala" ekipa to bi jos vise davalo znacaj mojoj tvrdnji da je Djurdjic u ovome trenutku bolji igrac od Djordjevica.Jer mnogo je teze davati golove za manju ekipu kada igras protiv jacih.

Filip je zadnji gol dao pa ima sigurno dva meseca,istina zadnje kolo protiv Amiensa je imao dve asistencije,no nama to ne treba,imamo mi i vise nego dovoljno onih koji ce da asistiraju ali nemamo strelca.

Da nije moždaa to maskirani ManU?????Devil je napisao/la:Vidim da ne pratis norvesku ligu apsolutno.Ta "mala" ekipica kako je ti zoves je prosle godine umalo otisla u EL.Samo 1-2 boda nisam siguran sada joj je pobegao Rosenborg koji je uzeo to zadnje mesto koje vodi u EL.Ta "mala" ekipica je prvaka Norveske prosle sezone Moldea dobila 5:0 na domacem terenu,u gostima su uzeli Rosenborga,kuci nereseno sa njima igrali...Taj Haugesund spada u jednu od najnezgodnih ekipa norveske lige.I da kazes tek usli,a ljudima ovo treca sezona u ligi.![]()
![]()
Norveska prva liga je jaca od Francuske druge lige kvalitetom.Da je kao sto ti kazes Haugesund "mala" ekipa to bi jos vise davalo znacaj mojoj tvrdnji da je Djurdjic u ovome trenutku bolji igrac od Djordjevica.Jer mnogo je teze davati golove za manju ekipu kada igras protiv jacih.Dalje ako gledamo proslost opet je Djurdjic bolji igrac.Lik je za svoje vreme u Haugesundu,sto je neke 2.5 godine ako se ne varam dao skoro pa vise golova nego Filip igrajuci za tri kluba.U mnogo manje utakmica naravno.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nema veze sto nisam skapirao tvoj konstruktivni post koji apsolutno nema veze sa diskusijom. 

- alan_kardec
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Vidim da ne pratis norvesku ligu apsolutno.Ta "mala" ekipica kako je ti zoves je prosle godine umalo otisla u EL.Samo 1-2 boda nisam siguran sada joj je pobegao Rosenborg koji je uzeo to zadnje mesto koje vodi u EL.Ta "mala" ekipica je prvaka Norveske prosle sezone Moldea dobila 5:0 na domacem terenu,u gostima su uzeli Rosenborga,kuci nereseno sa njima igrali...Taj Haugesund spada u jednu od najnezgodnih ekipa norveske lige.I da kazes tek usli,a ljudima ovo treca sezona u ligi.![]()
![]()
Norveska prva liga je jaca od Francuske druge lige kvalitetom.Da je kao sto ti kazes Haugesund "mala" ekipa to bi jos vise davalo znacaj mojoj tvrdnji da je Djurdjic u ovome trenutku bolji igrac od Djordjevica.Jer mnogo je teze davati golove za manju ekipu kada igras protiv jacih.Dalje ako gledamo proslost opet je Djurdjic bolji igrac.Lik je za svoje vreme u Haugesundu,sto je neke 2.5 godine ako se ne varam dao skoro pa vise golova nego Filip igrajuci za tri kluba.U mnogo manje utakmica naravno.
Vidi ovako, pratim ja norvešku mnogo više nego što ti misliš i sve druge evropske lige koje iole nešto vrijede, ako ni zbog čega drugog, onda zbog kladionice tako da mi ne trebaš prezentovati kratki istorijat haugesunda, znam ja to dobro.

Ništa ja nisam rekao protiv Đurđića niti njegovih golgeterskih sposobnosti, ne bih da dsikutujem o tome ko je bolji igrač, napadač, golgeter, ko ima bolju statistiku (znaš onu narodnu statistika je ko bikini, otkriva mnogo a ne otkriva ništa

Niti je norveška prva liga premiership, niti je francuska druga liga estonska liga, znači tu je to negdje u pet deka što bi se reklo. Mene je pecnulo to što ti kažeš da nam Đorđević ne treba dok igra u drugoj ligi.

Čuj imamo mi ko će asistirati. Zar nije plus svakom napadaču ako je nesebičan i ako zna i hoće da asistira kad je saigrač u boljoj poziciji???
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Gledao sam oba igraca u poslednjih mesec dana.Djurdjica u mozda i najboljem izdanju u ovih prvih par kola kada su igrali 3:3 u gostima sa Stromsgodsetom,a Djordjevica sam gledao u mecu sa Amiensom to zadnje kolo kada su ih ubili 5:0.
Djurdjic bi se vise uklopio u nas stil igre verujem,jer ne bi bila velika razlika u odnosu na Haugesund.Oni igraju neku modifikovanu 4-4-2 formaciju ali sa Soderlundom koji stoji realativno daleko od Djurdjica za drugog spica,pa bih to opet nazvao 4-5-1 formacija.Proces prilagodjavanja na reprezentaciju ne bi trebao da je dug.
Nantes opet ako igraju u najjacem sastavu igra varijantu 4-3-3 formacije sa Wiltordom Djordjevicem i Bangourom u samom spicu,i upravo u tome lezi odgovor na tvoje pitanje zasto sam napisao da nam ne treba asistent.Imas uvek 2 resenja u napadu,to je mnogo drukcije od nase 4-5-1 gde si sam gore i gde cekas da se iz pozadine prikljuce dva krila(to su ovde dva napadaca) te jos neko iz veze i logicno je da ti je lakse asistirati.Ne svidja mi se uopste sto je Djordjevic skoro 4 godine u Nantesu,vecina vremena u drugoj ligi,da je pokazao nesta vise i da je reprezentativni kalibar pojavili bi se vec interesanti,ovako skeptik sam po njegovom pitanju.
Djurdjic bi se vise uklopio u nas stil igre verujem,jer ne bi bila velika razlika u odnosu na Haugesund.Oni igraju neku modifikovanu 4-4-2 formaciju ali sa Soderlundom koji stoji realativno daleko od Djurdjica za drugog spica,pa bih to opet nazvao 4-5-1 formacija.Proces prilagodjavanja na reprezentaciju ne bi trebao da je dug.
Nantes opet ako igraju u najjacem sastavu igra varijantu 4-3-3 formacije sa Wiltordom Djordjevicem i Bangourom u samom spicu,i upravo u tome lezi odgovor na tvoje pitanje zasto sam napisao da nam ne treba asistent.Imas uvek 2 resenja u napadu,to je mnogo drukcije od nase 4-5-1 gde si sam gore i gde cekas da se iz pozadine prikljuce dva krila(to su ovde dva napadaca) te jos neko iz veze i logicno je da ti je lakse asistirati.Ne svidja mi se uopste sto je Djordjevic skoro 4 godine u Nantesu,vecina vremena u drugoj ligi,da je pokazao nesta vise i da je reprezentativni kalibar pojavili bi se vec interesanti,ovako skeptik sam po njegovom pitanju.

Gledao sam sada Napoli-Palermo.Kao i u prethodih par kola svoje mesto u zadnoj liniji Palerma zauzeo je Milanovic.Ovo mi je prvi put da ga gledam za Palermo tako da nisam znao sta da ocekujem od njega i utisak je jos uvek poprilicno nedefinisan. Igrao je nenamerno rukom u 16 kada je krenuo da izblokira centarsut klizecim startom ali je ruka ostala gore i De Marco je pokazao na belu tacku.Dosta dobro mi se svidja njegovo postavljanje na igraca te igra glavom,sjajan skok ima,ali mi se ne svidja sto previse izlazi napred i kada ne treba,dosta puta sam ga video na centru u trenutku kada Napoli ima loptu.Ako ovako nastavi igrati mislim da ce izrasti u odlicnog stopera,mada ipak verujem slabijeg od Nastasica. 

Veselinovic strelac za Kortrijk.
Jankovic strelac za Genou
Tadic za Groningen
Tosic dva puta za CSKA
Lekic dobio crveni na pauzi za poluvreme.
Jankovic strelac za Genou
Tadic za Groningen
Tosic dva puta za CSKA
Lekic dobio crveni na pauzi za poluvreme.

- alan_kardec
- Kontakt:
A golčine Jankovića
Delio Rossi napao Ljajića.
Šta se sve može vidjeti u calciu ccc
Ovoga nema ni kod nas na Balkanu. 

Delio Rossi napao Ljajića.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nisam ni ja tvoju odu sjajnom norveškom drim timu, i njihovoj zemaljskoj ligi... Imam temperaturu ovih dana pa kad sam čitao u jednom trenu pomislih da se radi o EPL i manču....Devil je napisao/la:Nema veze sto nisam skapirao tvoj konstruktivni post koji apsolutno nema veze sa diskusijom.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bosko ubija pauka
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.