Sport i TV
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Taj je meni radio bez problema bas to su kanali od rusa i radili su, pokušaj ugasit upalit tablet 

Au valja istrpiti 5 NFL tekmi sedmično i sve to sa reprizama. Yebem ti dan 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
akisarajevo92 je napisao/la:Š'a sam ti rek'omiki_92 je napisao/la:SK ce raditi 5 tekmi NFL-a sedmicno![]()
I to sa najjacim komentatorom na ovim prostorima za NFL, koji se vratio sa usavrsavanja u SAD-u.

Max Allegri
ovaj put se slažem s tobom.... kako neko to može gledatimessilla je napisao/la:Au valja istrpiti 5 NFL tekmi sedmično i sve to sa reprizama. Yebem ti dan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- akisarajevo92
- Kontakt:
Utakmice se vecinom igraju samo nedeljom i sezona traje jedva 3-4 mjeseca, a SK ima 6 kanala, i vi nasli vec kukat? 

Don't believe the hype.
DANTES je napisao/la:jedna sedmica je previše

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Hahahamessilla je napisao/la:DANTES je napisao/la:jedna sedmica je previše![]()

Max Allegri
'sovaćemo im majkuMig_Mig je napisao/la:HahahaA najjace ce biti, nedjelja 19h termin, spanci igraju a na prvom klasik NFL.a u HD.u
Sta cemo tad ocekivati, ako ste vec poceli

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
E bice mi vas zaomessilla je napisao/la:'sovaćemo im majkuMig_Mig je napisao/la:HahahaA najjace ce biti, nedjelja 19h termin, spanci igraju a na prvom klasik NFL.a u HD.u
. Ionako imam pik na njih, još od kada sam propustio 20-ak minuta Barcine tekme zbog yebenog hokeja i odbojke, što se Areni nikada nije desilo.

Max Allegri
Eh tamam će stavljati te pokušaje od sportaMig_Mig je napisao/la:Hahahamessilla je napisao/la:DANTES je napisao/la:jedna sedmica je previše![]()
A najjace ce biti, nedjelja 19h termin, spanci igraju a na prvom klasik NFL.a u HD.u

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Isto kao što neko može gledati ona sranja sa vješticama koja ti gledašDANTES je napisao/la: ovaj put se slažem s tobom.... kako neko to može gledati

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hoćeš reći da Češka liga ne valja?Mig_Mig je napisao/la:E bice mi vas zaoSuti stari,arena je iskreno u pravim ****, izgubili su sve sto se moglo izgubiti ! Imam i arene i Sk, i jedina sreca je sto rade Juventus al bukvalno 45utakmica godisnje i to im nikako ne mogu zaboraviti !

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
valja malo NFL-a za promjenu, dosta je više raznoraznih Granada i Deportiva kad god prebacim vikendom

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, to!akisarajevo92 je napisao/la:Š'a sam ti rek'omiki_92 je napisao/la:SK ce raditi 5 tekmi NFL-a sedmicno![]()
I to sa najjacim komentatorom na ovim prostorima za NFL, koji se vratio sa usavrsavanja u SAD-u.

DANTES je napisao/la:ovaj put se slažem s tobom.... kako neko to može gledatimessilla je napisao/la:Au valja istrpiti 5 NFL tekmi sedmično i sve to sa reprizama. Yebem ti dan

Mekonahi jeste ružan ali nije vještica. nemoj takorio_Ferdy88 je napisao/la:Isto kao što neko može gledati ona sranja sa vješticama koja ti gledašDANTES je napisao/la: ovaj put se slažem s tobom.... kako neko to može gledati
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Izgleda da je problem ipak bio u mx playeru,instalirao sam sopcast i izvrstno radiJoseMourinho je napisao/la:Taj je meni radio bez problema bas to su kanali od rusa i radili su, pokušaj ugasit upalit tablet

Nabijem vam vaš torrent tv ru
, arenavision zakon 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Re: RE: Re: Sport i TV
ee kad sam ja momce arenavision gledomessilla je napisao/la:Nabijem vam vaš torrent tv ru, arenavision zakon

pa gleda se to normalno, spanska primera normalno sa spancima ,canal plusom-canizaresom i co

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.