fera ili ti baka sliskovic o otvaranju prvenstva u kosarcifera je napisao/la:
aj tinks dis turnament is open ju no vat ju von

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
fera ili ti baka sliskovic o otvaranju prvenstva u kosarcifera je napisao/la:
aj tinks dis turnament is open ju no vat ju von
Baka je za njeg profesor doktorPapastathopoulos je napisao/la:fera ili ti baka sliskovic o otvaranju prvenstva u kosarcifera je napisao/la:
aj tinks dis turnament is open ju no vat ju von![]()
za mene ?messilla je napisao/la:Baka je za njeg profesor doktorPapastathopoulos je napisao/la:fera ili ti baka sliskovic o otvaranju prvenstva u kosarcifera je napisao/la:
aj tinks dis turnament is open ju no vat ju von![]()
admin je napisao/la:vrlo optimistično.drH je napisao/la:Statisticari su upravo izracunali da decko drH guzi tvoju majku vise u njenoj kuci nego u svojoj. I to nesto znaci!miki917 je napisao/la:Statističari su upravo izračunali da dečko drH ima više postova na temi o gradskom rivalu nego na domicilnoj. Ajde i to nešto znači.
PS. Pozdrav svima, pisemo se za 7 dana!
Pa u adminu je i fazonfanatic1991 je napisao/la:meni jos jaci admin
VRLO OPTIMISTICAN![]()
![]()
![]()
oplakah
Megamon je napisao/la:Pa u adminu je i fazonfanatic1991 je napisao/la:meni jos jaci admin
VRLO OPTIMISTICAN![]()
![]()
![]()
oplakah![]()
Statisticari su upravo izracunali da decko drH guzi tvoju majku vise u njenoj kuci nego u svojoj. I to nesto znaci!Megamon je napisao/la:Statističari su upravo izračunali da dečko drH ima više postova na temi o gradskom rivalu nego na domicilnoj. Ajde i to nešto znači.
E sad su usr*ali sve dosadasnje godine radaMulder je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mog ... aula/60715
Trazio sam temu 'Najgluplji tekstovi na SS.u' ali je nema, pa cu ovdje zalijepit... Pored toga sto su prepisali ovu glupost iz hrvatskih medija, jos su samostalno dodali kako Schalke ne igra Evropu naredne sezone...![]()
Da, a kako je najavljeno nakon ovog uslijedice jos nekoliko velikih transfera u klubove regije:kelner je napisao/la:E sad su usr*ali sve dosadasnje godine radaMulder je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mog ... aula/60715
Trazio sam temu 'Najgluplji tekstovi na SS.u' ali je nema, pa cu ovdje zalijepit... Pored toga sto su prepisali ovu glupost iz hrvatskih medija, jos su samostalno dodali kako Schalke ne igra Evropu naredne sezone...![]()
![]()
A nmgu da vjerujem,RAUL![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.