fera ili ti baka sliskovic o otvaranju prvenstva u kosarcifera je napisao/la:
aj tinks dis turnament is open ju no vat ju von
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Baka je za njeg profesor doktorPapastathopoulos je napisao/la:fera ili ti baka sliskovic o otvaranju prvenstva u kosarcifera je napisao/la:
aj tinks dis turnament is open ju no vat ju von![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
za mene ?messilla je napisao/la:Baka je za njeg profesor doktorPapastathopoulos je napisao/la:fera ili ti baka sliskovic o otvaranju prvenstva u kosarcifera je napisao/la:
aj tinks dis turnament is open ju no vat ju von![]()
You are someone else I am still right here
- Megamon
- Kontakt:
admin je napisao/la:vrlo optimistično.drH je napisao/la:Statisticari su upravo izracunali da decko drH guzi tvoju majku vise u njenoj kuci nego u svojoj. I to nesto znaci!miki917 je napisao/la:Statističari su upravo izračunali da dečko drH ima više postova na temi o gradskom rivalu nego na domicilnoj. Ajde i to nešto znači.
PS. Pozdrav svima, pisemo se za 7 dana!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
i jel ga trajno? 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- fanatic1991
- Kontakt:
meni jos jaci admin
VRLO OPTIMISTICAN
oplakah
VRLO OPTIMISTICAN
oplakah
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- Megamon
- Kontakt:
Pa u adminu je i fazonfanatic1991 je napisao/la:meni jos jaci admin
VRLO OPTIMISTICAN![]()
![]()
![]()
oplakah
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Megamon je napisao/la:Pa u adminu je i fazonfanatic1991 je napisao/la:meni jos jaci admin
VRLO OPTIMISTICAN![]()
![]()
![]()
oplakah![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Aj,placem..Fanatic (Y)
ovo je znaci prvi put da je neko komentarisao smijesni post,a da njegov post odmah moze zavrsiti na istoj temi

Zadnja izmjena: ever, dana/u 15 jul 2011, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
- fanatic1991
- Kontakt:
- Arsenalisation
- Kontakt:
hahahha ovaj kralj se k'o fol smije a ne zna izgleda ni sta je glavno,a smijesno... 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- fanatic1991
- Kontakt:
Statisticari su upravo izracunali da decko drH guzi tvoju majku vise u njenoj kuci nego u svojoj. I to nesto znaci!Megamon je napisao/la:Statističari su upravo izračunali da dečko drH ima više postova na temi o gradskom rivalu nego na domicilnoj. Ajde i to nešto znači.
PS. Pozdrav svima, pisemo se za 7 dana![/quote]
vrlo optimistično.[/quote]
meni je smijesno i ovo pisemo se za 7 dana uz admina al opet to je samo meni
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Ja sam uvijek govorio da je admin super osoba pravi humorista samo što ga položaj zeza pa ne smije puno provaljivat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mog ... aula/60715
Trazio sam temu 'Najgluplji tekstovi na SS.u' ali je nema, pa cu ovdje zalijepit... Pored toga sto su prepisali ovu glupost iz hrvatskih medija, jos su samostalno dodali kako Schalke ne igra Evropu naredne sezone...

Trazio sam temu 'Najgluplji tekstovi na SS.u' ali je nema, pa cu ovdje zalijepit... Pored toga sto su prepisali ovu glupost iz hrvatskih medija, jos su samostalno dodali kako Schalke ne igra Evropu naredne sezone...
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
E sad su usr*ali sve dosadasnje godine radaMulder je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mog ... aula/60715
Trazio sam temu 'Najgluplji tekstovi na SS.u' ali je nema, pa cu ovdje zalijepit... Pored toga sto su prepisali ovu glupost iz hrvatskih medija, jos su samostalno dodali kako Schalke ne igra Evropu naredne sezone...![]()
A nmgu da vjerujem,RAUL
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Da, a kako je najavljeno nakon ovog uslijedice jos nekoliko velikih transfera u klubove regije:kelner je napisao/la:E sad su usr*ali sve dosadasnje godine radaMulder je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mog ... aula/60715
Trazio sam temu 'Najgluplji tekstovi na SS.u' ali je nema, pa cu ovdje zalijepit... Pored toga sto su prepisali ovu glupost iz hrvatskih medija, jos su samostalno dodali kako Schalke ne igra Evropu naredne sezone...![]()
![]()
A nmgu da vjerujem,RAUL![]()
![]()
![]()
![]()
Ozil u Sesvete, Gerrard u Javor a Neymar odbija i Real i Barcu i prelazi u Laktase!
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Pa ... kad se bolje vidi valjda se brže vozi ...
To je sa ejdnog drugog foruma
To je sa ejdnog drugog foruma
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.