Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Evo pobili se!? 

-
- Kontakt:
Nemojte ocajavati molim vas. Nije kraj svijeta. Ovo je mozda nas novi pocetak sa istinskim ljudima u savezu sa nasim legendama na celu.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
HOCEMO IMENA I PREZIMENA ko je za ko protiv DA GA PLJUNEM KAD PRODEM PORED NJEGA
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
eto to je to. I trebalo je ovako. A na ovim slikama ih se pola smjeska, njima svejedno, dosta su ukrali do sad.
I ovo sto su Fanaticosi ispred nece nista pomoc, trebalo je ovo smece pohvatat prije i isprebijat ih.
I ovo sto su Fanaticosi ispred nece nista pomoc, trebalo je ovo smece pohvatat prije i isprebijat ih.
niti bi isao niti ima potrebe da se ideDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Mi da smo neki sada bi trebalo biti 10.000 pred Holiday Inn in onda rasturiti sve!!!
ne bi isao jer sam navijao za suspenziju
nema potrebe da se ide jer su sami sebe rasturili

treba nam jos igraca iz BiH
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Veliki potpis.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Mi da smo neki sada bi trebalo biti 10.000 pred Holiday Inn in onda rasturiti sve!!!
Trebali smo havarij tamo napravit.
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
- Interista di cuore
- Kontakt:
evo svadja...pobijte se mater vam jbem !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Analiticar=Ahmo je napisao/la:NAYEBEM IM SE DJECE,SESTRI,RODICA TETKI I SVEGA OSTALOG![]()
Eto vise nema savez napolje
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Delegat iz Tuzlanskog kantona Izet Banda, kao i delegati Sarajevskog kantona traže da se svi delegati pojedinačno javno izjasne za koga su klazali, dok se Čolakoviću taj prijedlog ne dopada.
Eto, sva tri naroda su sjebala. Tako da ne bude ljutnje na ostala dva.
Eto, sva tri naroda su sjebala. Tako da ne bude ljutnje na ostala dva.

Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 29 mar 2011, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3
Stoko jedna bezobrazna. **** vam najmilije svima ! UEFA pomozi !
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Zbog cega? Sami su sebi unistiliAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Veliki potpis.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Mi da smo neki sada bi trebalo biti 10.000 pred Holiday Inn in onda rasturiti sve!!!

Ne znam zasto ste iznenadjeni. Pa to so je vec prosle godine znalo da nece nista usvojit. Vidjecemo sta sad donosi suspenzija...
Treba dusmane koji su glasali protiv TRAJNO odstraniti iz bh. sporta, tu kalauzulu staviti u novi buduci statut saveza. I njih i njihove bjedne klubove
E nemos vjerovat
Sve im zensko ****!
Sve im zensko ****!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Pa zar glasanje nije bilo javno?
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ma ebe se njima oni su parice pokupili iz kase saveza, oppssssssss nije njima smak svijeta imaju oni aktivnosti druge
fetelje ih cekaju na drugom mijestu, kao i delegate.. 

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
vozdra RS-ovci napokon smo se rijesili nasih parazita ali i oni9h najvecih iz RS-a igrace vam Borac na kupu malina i jagoda ova godine haha
jbga suspenzija ....
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Znaci samo smo mi iz RS krivi,je l?E moj pacenice...mauricius je napisao/la:vozdra RS-ovci napokon smo se rijesili nasih parazita ali i oni9h najvecih iz RS-a igrace vam Borac na kupu malina i jagoda ova godine haha
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Zbog ovog svega, jer su nas doveli u ovu situaciju kakva jestBegAx je napisao/la:Zbog cega? Sami su sebi unistiliAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Veliki potpis.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Mi da smo neki sada bi trebalo biti 10.000 pred Holiday Inn in onda rasturiti sve!!!

Fudbal repke je sjeb*n od kada su oni dosli.
R.I.P VEDRAN PULJIC
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Derleiprime, Hansestadt, izdzezveubrazil, legendarnadruga, MostarNeretva, Serha, Sheyi i 45 gostiju.