Iz lige 5 da padne u drugu ligu championship engleske to mi s ene svidza ali sta ces kad mu Malmö i markus diriguje gdje ce a oni ne zele da suradzuju sa drugima koji zele pomoci Anelu lopovska posla kluba i agenta kad rade zajednoHadersfild je napisao/la: ↑22 jun 2022, 19:59Anelu ne bi losa opcija bila odlazak u Championship, tacnije u Blackburn, koji se opasno zahuktao, doveli su Jon Dahl Tomassona za menadzera, koji odlicno poznaje Anela, i sigurno da ce biti u vrhu lige, eventualno u borbi za playoff.
Cvrsta liga, jako defanzivna, idealna za svakog branica. Vec je bio u mladjim selekcijama Nottinghama, stoga poznaje otprilike otocki mentalitet, i sta se trazi.
Neki ce reci, a gdje su sad interesi Chelsea, Atalante i ostalih, ali budimo realni, treba ici korak po korak, pred njim je jos dugi niz godina, a upravo Blackburn moze biti odskocna daska za Premier ligu.
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Championship je sila
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
E da mi je vas vidjet 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- marlostanf1eld
- Kontakt:
A groba od cure 

Mene je on razocarao kad sam vidio kako babu ne postuje. Covjek nam se ovdje na forumu mora zaliti. Preci mu neki glupavi agent.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Mirso je legenda.
Ahmedhodzic bi imao bolju karijeru da mu je karijeru vodio Mirso a ne neki agent.
Ahmedhodzic bi imao bolju karijeru da mu je karijeru vodio Mirso a ne neki agent.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma presmijesno, zamisli ne slusati borca ARBiH, covjek ga gurao i vodao za rukama po fudbalskim klubovima, kupovao kopacke i bio bezuslovna podrska, i ignorisati ga totalno.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Zamisli da ti najveci talenat i nada ode u drugu ligu. Pa grob te yebo
naprijed rejal
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Prenapuhan. Da je toliki potencijal kakvim ga se ovdje predstavlja, ne bi postojao agent koji bi mogao spriječiti da pređe u neki ozbiljan klub liga petice.
Ne sporim da je dobar igrač, ali world class neće nikada biti iako se ovdje dugo pisalo o njemu na takav način.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Hadersfild
- Kontakt:
Jeste druga liga, ali medijski i marketinski, kao i fudbalski miljama ispred francuske lige.SUZAVAC je napisao/la: ↑22 jun 2022, 20:46Iz lige 5 da padne u drugu ligu championship engleske to mi s ene svidza ali sta ces kad mu Malmö i markus diriguje gdje ce a oni ne zele da suradzuju sa drugima koji zele pomoci Anelu lopovska posla kluba i agenta kad rade zajednoHadersfild je napisao/la: ↑22 jun 2022, 19:59Anelu ne bi losa opcija bila odlazak u Championship, tacnije u Blackburn, koji se opasno zahuktao, doveli su Jon Dahl Tomassona za menadzera, koji odlicno poznaje Anela, i sigurno da ce biti u vrhu lige, eventualno u borbi za playoff.
Cvrsta liga, jako defanzivna, idealna za svakog branica. Vec je bio u mladjim selekcijama Nottinghama, stoga poznaje otprilike otocki mentalitet, i sta se trazi.
Neki ce reci, a gdje su sad interesi Chelsea, Atalante i ostalih, ali budimo realni, treba ici korak po korak, pred njim je jos dugi niz godina, a upravo Blackburn moze biti odskocna daska za Premier ligu.
Plate odlicne, tereni, menadzeri, historijski klubovi, a i sami ulazak u visi rang donosi lovu kao nigdje.
I rekoh da mu je potrebna jedna dobra sezona u Championshipu, i sigurno da bi zaradio interes klubova iz Premier lige, ili cak eventualni ulazak Blackburna.
Kad vec pisemo o Otoku, ne bih bjezao ni od opcije Celtica ili Rangersa.
Kult glavnog grada.
Mora napraviti dvije stvari ako misli napredovati:BoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 18:01Prenapuhan. Da je toliki potencijal kakvim ga se ovdje predstavlja, ne bi postojao agent koji bi mogao spriječiti da pređe u neki ozbiljan klub liga petice.
Ne sporim da je dobar igrač, ali world class neće nikada biti iako se ovdje dugo pisalo o njemu na takav način.
1. postaviti babu Mirsu kao glavnu osobu koja ce brinuti o njegovoj karijeri
2. nogirati malu cigancicu
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ahmedhodžić gotovo sigurno neće napraviti karijeru koju smo svi zamišljali. Više bih volio da ga gledam u Dinamu, nego u Bordeauxu ove sezone.
bošnjanin
Sabur…vedranbadjun je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:49Ahmedhodžić gotovo sigurno neće napraviti karijeru koju smo svi zamišljali. Više bih volio da ga gledam u Dinamu, nego u Bordeauxu ove sezone.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gotovo je to, napravit će možda, nešto jaču karijeru od Spahića.ReX je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:02Sabur…vedranbadjun je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:49Ahmedhodžić gotovo sigurno neće napraviti karijeru koju smo svi zamišljali. Više bih volio da ga gledam u Dinamu, nego u Bordeauxu ove sezone.
⚜️~⚜️~⚜️
A kakvu karijeru si zamisljao? Po svim parametrima i dalje je nas najbolji stoper a i mozda jedini igrac od kojeg mozemo ocekivati da napravi karijeru u ligama 5ice. Brojevi mu idu u korist a posebno ogromni procenti progresivnih pasova iz zadnje linije, moderni stoperi kao on zlata vrijede u danasnjem fudbalu. Vidi se da mu fali jos iskustva a i ciste fizicke snage na cemu ce poraditi ako predje u Englesku pa gdje god to bilo. Uz sve to ima 23 godine, daleko od primea stopera.vedranbadjun je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:49Ahmedhodžić gotovo sigurno neće napraviti karijeru koju smo svi zamišljali. Više bih volio da ga gledam u Dinamu, nego u Bordeauxu ove sezone.
Prva pogreška je što naši mediji precijene naše igrače. Okej, biće sigurno više nego solidan igrač, ali treba dosta vremena i strpljenja. Kad vidim Ahmedhodžića osjeti se doza drskosti u njegovom ponašanju na terenu, što je super stvari, ali ako fizička snaga to ne prati, teško je da će tim "ludilom" nadoknaditi te nedostatke.StevieG8 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 00:45A kakvu karijeru si zamisljao? Po svim parametrima i dalje je nas najbolji stoper a i mozda jedini igrac od kojeg mozemo ocekivati da napravi karijeru u ligama 5ice. Brojevi mu idu u korist a posebno ogromni procenti progresivnih pasova iz zadnje linije, moderni stoperi kao on zlata vrijede u danasnjem fudbalu. Vidi se da mu fali jos iskustva a i ciste fizicke snage na cemu ce poraditi ako predje u Englesku pa gdje god to bilo. Uz sve to ima 23 godine, daleko od primea stopera.vedranbadjun je napisao/la: ↑23 jun 2022, 23:49Ahmedhodžić gotovo sigurno neće napraviti karijeru koju smo svi zamišljali. Više bih volio da ga gledam u Dinamu, nego u Bordeauxu ove sezone.
bošnjanin
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2022, 21:47Ma presmijesno, zamisli ne slusati borca ARBiH, covjek ga gurao i vodao za rukama po fudbalskim klubovima, kupovao kopacke i bio bezuslovna podrska, i ignorisati ga totalno.

Ne dozvoli da ti sin u kuću dovede ciganku Mirso.SUZAVAC je napisao/la: ↑24 jun 2022, 08:28DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2022, 21:47Ma presmijesno, zamisli ne slusati borca ARBiH, covjek ga gurao i vodao za rukama po fudbalskim klubovima, kupovao kopacke i bio bezuslovna podrska, i ignorisati ga totalno.![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.