AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.
Koscielny se večeras pretvorio u kombinaciju Maldinija i Baresija!
Gattuso apsolutno nema plan B, ili ga barem večeras nije imao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Al kako ocajna rješenja imamo u kontrama i polukontrama
Il Club più titolato al mondo!
Gatussov poraz apsolutno , potpuno promašena taktika večeras. Sramota je vala ne dati gol lošoj odbrani Arsenala , imali su i oni dosta propusta večeras , pogotovo u prvom poluvremenu , ali kako je vrijeme odmicalo i njihova odbrana postajala sve sigurnija. Okrenuti se ligi , pa šta bude. Forza Milan. 

Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 08 mar 2018, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Da namjerno žele odigrati najgore rješenje mislim da ga ne bi odigrali tako loše kako odrade po prirodnoj reakciji. I nije to samo večeras, kroz čitavu sezonu imamo groznu kontru i polukontru.muxa je napisao/la:Al kako ocajna rješenja imamo u kontrama i polukontrama
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Fantasista
- Kontakt:
Kontru oni nemaju vec dugo. Isto kao i ideju u napadu.
Momci ne znaju i ne mogu bolje, nema se tu sta puno zamjeriti.
Momci ne znaju i ne mogu bolje, nema se tu sta puno zamjeriti.
Da da cijelu sezonu, kad imamo igraca viska u napadu nama to ništa ne znači
Il Club più titolato al mondo!
Sad će biti zanimljivo vidjeti kako će na ovo reagovati Gattuso i ekipa, već u nedjelju je teško gostovanje Genovi i već tada možemo popušiti Ligu prvaka, dakle u četiri dana srušiti nešto što si grdno gradio dva mjeseca.
Arsenal sasvim zasluženo, mnogo bolja i prije svega zrelija ekipa večeras, čestitke i njihovim navijačima na ovom forumu, dobra je to raja
PS: Roup u ekstazi, on je svakako govorio da trebamo halaliti EL i okrenuti se ligi

Arsenal sasvim zasluženo, mnogo bolja i prije svega zrelija ekipa večeras, čestitke i njihovim navijačima na ovom forumu, dobra je to raja

PS: Roup u ekstazi, on je svakako govorio da trebamo halaliti EL i okrenuti se ligi

- Romagnoli13
- Kontakt:
Koliko god to čudno zvučalo. Ovo je Wenger uzeo na iskustvo i prevaga je bila na sredini terena. Tu obavezno dovesti pojačanja ljetos. I Suso ponovo potpuno sam za sebe igra.
Bolje da je ovaj niz stao u ELi nego u ligi. Dobra samarcina i pokazatelj i samoj upravi da treba još Pure pojesti i ekipu nadograditi za neki ozbiljan rezultat u Evropi. Čak i protiv Arsenala koji je u ocajnoj seriji.
Šta je tu je. Čestitke Topnicima i idemo dalje.
Bolje da je ovaj niz stao u ELi nego u ligi. Dobra samarcina i pokazatelj i samoj upravi da treba još Pure pojesti i ekipu nadograditi za neki ozbiljan rezultat u Evropi. Čak i protiv Arsenala koji je u ocajnoj seriji.
Šta je tu je. Čestitke Topnicima i idemo dalje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
jack suso kessie biglia calabria su danas katastrofalno odigrali...posebno iritira jack i suso sa soliranjima....bili smo danas potpuno sterilni...imam osjecaj da se jos dva sata igrali nista ne bi napravili...
ma moralo se i ovo jednom desiti, sad se fino posvetiti ligi i ćao.
i neka je, ušli preležerno u utakmicu jer su valjda mislili da je pi.čkin dim dobiti arsenal, kao lafo nemamo poraza 13 utakmica, nismo primili gol zadnjih 6 utakmica i sad ćeš kao ganola dobiti arsenal, hoćeš ali u qurcu lijepom.
nisam bez razloga imao ružan predosjećaj, ljudi su kvalitetniji na sredini i to je večeras presudilo utakmicu, kad tu izgubiš bitku gotov si.
naša igra će za 50% skočiti kad dovedeš krilo i veznjaka i usput skloniš jacka i bigliju iz prve postave, naravno podrazumijeva se kupovina klasnih igrača koji će dići nivo igre.
jack -3
kesie -2
suso -1
teško je uopšte odlučiti ko zaslužuje pozitivnu ocjenu.
i neka je, ušli preležerno u utakmicu jer su valjda mislili da je pi.čkin dim dobiti arsenal, kao lafo nemamo poraza 13 utakmica, nismo primili gol zadnjih 6 utakmica i sad ćeš kao ganola dobiti arsenal, hoćeš ali u qurcu lijepom.
nisam bez razloga imao ružan predosjećaj, ljudi su kvalitetniji na sredini i to je večeras presudilo utakmicu, kad tu izgubiš bitku gotov si.
naša igra će za 50% skočiti kad dovedeš krilo i veznjaka i usput skloniš jacka i bigliju iz prve postave, naravno podrazumijeva se kupovina klasnih igrača koji će dići nivo igre.
jack -3
kesie -2
suso -1
teško je uopšte odlučiti ko zaslužuje pozitivnu ocjenu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jack -3
Biglia -2
Calabria -1
Biglia -2
Calabria -1
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Raonffa je napisao/la:Koscielny se večeras pretvorio u kombinaciju Maldinija i Baresija!
Koscielny je fantastican defanzivac.
Milan me razocarao,mislio sam sa obzirom na trenutne forme da ce Milan relativno lako do pobjede.
Pojeli nas na sredini terena, nema tu mnogo priče, ne znam samo u kojem su nas dijelu fudbalske igre više zgazili na sredini terena, fizički ili tehnički.
Kao što gore Killer napisa, kao da je Montelin Milan izašao na teren.
Calabria -3
Suso -2
Jack -1
Kao što gore Killer napisa, kao da je Montelin Milan izašao na teren.
Calabria -3
Suso -2
Jack -1
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jack od sljedeće godine ne smije biti starter. Suso takodjer. A i treba hitno uzimati igrača koji će s vremenom mijenjati Bigliu koji postepeno treba da predje u rotaciju. A ne da bude konstantno starter.
Kao što napisah. Ništa strašno. Dobra lekcija za u buduće, i da se ne može imati isti pristup u ligi i na međunarodnoj sceni. Pa Milan osim Biglie i Bonuccia nemaju igrača sa iskustvom.
Kao što napisah. Ništa strašno. Dobra lekcija za u buduće, i da se ne može imati isti pristup u ligi i na međunarodnoj sceni. Pa Milan osim Biglie i Bonuccia nemaju igrača sa iskustvom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jeste, al' večeras je rasčistio ama baš sve, pa nije vanzemaljac jbtMarvin je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Koscielny se večeras pretvorio u kombinaciju Maldinija i Baresija!
Milan me razocarao,mislio sam sa obzirom na trenutne forme da ce Milan relativno lako do pobjede.

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sad kad mi stanemo i ne dobijemo 10 utakmica
Lose veceras skroz,necu ih crniti ali samo se nadati da ovo nece utjecati na njih puno. Idemo dalje,u uzvratu opusteno,probati igrati pa sta bude. Ne vjerujem da mozemo igrati losije od ovog veceras.
Forza Milan!!

Lose veceras skroz,necu ih crniti ali samo se nadati da ovo nece utjecati na njih puno. Idemo dalje,u uzvratu opusteno,probati igrati pa sta bude. Ne vjerujem da mozemo igrati losije od ovog veceras.
Forza Milan!!
Nije al vjerujes da sam gledao dosta utakmica Arsenala kada ne napadaju ko mahniti i taj lik ko da je na sihirima kad je defanziva u pitanjuRaonffa je napisao/la:Jeste, al' večeras je rasčistio ama baš sve, pa nije vanzemaljac jbtMarvin je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Koscielny se večeras pretvorio u kombinaciju Maldinija i Baresija!

-
- Kontakt:
Kessie -3
Biglia -2
Calabria -1
Loša igra u odbrani, loša igra u sredini i loša igra u napadu tako da je piraz bio neminovan. Suso, Calhanoglu i Bonaventura su baš loši bili tako da Cutrone nije ništa ni mogao. Tek je par lopti u finišu prošlo ali su bile za Kalinića tako da su i one bile osuđene na propast.
Ona tragedija u nedelju je označila kraj dobre serije. Revanš će biti pretežak ali nek odu i neka nešto pokušaju pa šta bude.
Biglia -2
Calabria -1
Loša igra u odbrani, loša igra u sredini i loša igra u napadu tako da je piraz bio neminovan. Suso, Calhanoglu i Bonaventura su baš loši bili tako da Cutrone nije ništa ni mogao. Tek je par lopti u finišu prošlo ali su bile za Kalinića tako da su i one bile osuđene na propast.
Ona tragedija u nedelju je označila kraj dobre serije. Revanš će biti pretežak ali nek odu i neka nešto pokušaju pa šta bude.
e teško je biti dobar defanzivac protiv ovako letargičnih napada 
ma ne možeš ti ba protiv ozila, mikija, vilšira, pa i ramiza, ljudima se lijepi lopta za nogu dok se ovim našim odbija kao da imaju balvane umjesto nogu, ne mogu vjerovati da se toliko saseru da ne znaju uštopati loptu i proslijediti pas.
hajde da nekako nađeš opravdanje za kessija koji je maltene dijete, ali šta reći za bigliju i jacka koji su sprdili oko 30 godina.
biglia i jack svakako nemaju šta tražiti u prvoj postavi iduće sezone i to je prva zadaća koju moraju odraditi kada nastupi merkato, a nije na odmet naći pristojnu zamjenu za kessija koji će djeliti minutažu s njim, dobar je momak ali treba istrpiti godinu-dvije da dođe tobe.
i treća stvar, ne treba bježati ni od činjenice da je gatuso preloše pripremio utakmicu... ne nužno radi toga što je loš taktičar nego je čisto neiskustvo presudilo.

ma ne možeš ti ba protiv ozila, mikija, vilšira, pa i ramiza, ljudima se lijepi lopta za nogu dok se ovim našim odbija kao da imaju balvane umjesto nogu, ne mogu vjerovati da se toliko saseru da ne znaju uštopati loptu i proslijediti pas.
hajde da nekako nađeš opravdanje za kessija koji je maltene dijete, ali šta reći za bigliju i jacka koji su sprdili oko 30 godina.

biglia i jack svakako nemaju šta tražiti u prvoj postavi iduće sezone i to je prva zadaća koju moraju odraditi kada nastupi merkato, a nije na odmet naći pristojnu zamjenu za kessija koji će djeliti minutažu s njim, dobar je momak ali treba istrpiti godinu-dvije da dođe tobe.
i treća stvar, ne treba bježati ni od činjenice da je gatuso preloše pripremio utakmicu... ne nužno radi toga što je loš taktičar nego je čisto neiskustvo presudilo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Kesa - 3
Jack - 2
Hakan - 1
Jack - 2
Hakan - 1