Al kako ce napredovati ako je nezadovoljan? Eto Bayern mu je ponudio duplu platu i odbio vas je. Znaci nije mu do para, vec jednostavno mu se ide u Real, tamo covjek vidi sebe i moze napredovati. Ipak je puno ljepse igrati sa Raulom, Kakom, Ronaldom, Benzemom, nego sa (bez potcjenjivanja) Schweinsteigerom, Olicem, Bommelom i dr.ribery je napisao/la:A u Realu mu je zagarantovan napredakHarrison je napisao/la:Mogu samo zamisliti kakav bi to docek bio, velicanstven... ali ipak mislim da ce ga Bayern prodati ako Real bude bas navalio svim silama da ga dovede. Bude li Ribery ostao u Bayernu propast ce kao igrac, izgubice volju za igrom, a samim tim nece ni napredovati jos vise... Zato mislim da je bolje i za fudbal da Ribery predje u Real MadridJameS je napisao/la:hahahah a mi cemo mu spremiti najbolji docek na Santiago Bernabeu![]()
Nemojte da pocnemo nabrajati propale igrace
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 02 jul 2009, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da nije bilo Zidanea, ne bi on ovako pricao, nego Zizou mu napunio glavu svakojakim pricicama, a nije mi nikako jasno pa eto i ako ode u Real nece moci igrati zajedno sa Ronaldom i Kakom, imam neki osjecaj da to ne bi funkcionisalo u Realu, ljudi ba posvetite se malo odbrani, malo je Albiol.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Ribery želi u Real jer ga je Zidane nagovorio, a i svi govore da je on Zidaneov nasljednik. Pare ga definitivno neinteresuju, a ako on želi ići u Real Bayern ga treba pustiti i uzeti za njega dobru lovu, onda kupiti još par dobrih igrača i opet imamo dobar tim.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
hvala na savjetu,ali mi zelimo Riberya,a ne vasu odbranuomerbavarac je napisao/la:Da nije bilo Zidanea, ne bi on ovako pricao, nego Zizou mu napunio glavu svakojakim pricicama, a nije mi nikako jasno pa eto i ako ode u Real nece moci igrati zajedno sa Ronaldom i Kakom, imam neki osjecaj da to ne bi funkcionisalo u Realu, ljudi ba posvetite se malo odbrani, malo je Albiol.

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Malo sam prije napisao nece u Real pa kad bi sjedio na klupi ili na tribinama, tako rekao UH.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sta ima koje PM napredovati, on sto je postigao to je dostigaoHarrison je napisao/la: Al kako ce napredovati ako je nezadovoljan? Eto Bayern mu je ponudio duplu platu i odbio vas je. Znaci nije mu da para, vec jednostavno mu se ide u Real, tamo covjek vidi sebe i moze napreovati. Ipak je puno ljepse igrati sa Raulom, Kakom, Ronaldom, Benzemom, nego sa (bez potcjenjivanja) Schweinsteigerom, Olicem, Bommelom i dr.

Nabrajas te kvazi zvijezde, hmm Raul davno prdnuo na sisu, Kaka haman da isto tako, CR9 ce neko dobro zguziti

Bolje biti prvi na selu nego zadnji u gradu.

Vom Jäger zum Gejagten
pogledaj sta pises...za ovu recenicu sam ces sebi uskociti usta vjeruj migeronimo je napisao/la:Sta ima koje PM napredovati, on sto je postigao to je dostigaoHarrison je napisao/la: Al kako ce napredovati ako je nezadovoljan? Eto Bayern mu je ponudio duplu platu i odbio vas je. Znaci nije mu da para, vec jednostavno mu se ide u Real, tamo covjek vidi sebe i moze napreovati. Ipak je puno ljepse igrati sa Raulom, Kakom, Ronaldom, Benzemom, nego sa (bez potcjenjivanja) Schweinsteigerom, Olicem, Bommelom i dr., hoces reci da ce u Realu imati sanse da jos nesto usavrsi ili nesto vise postigne? Titule nece liznuti pored Barce a u ligi prvaka im je plafon medju zadnja cetiri
.
Nabrajas te kvazi zvijezde, hmm Raul davno prdnuo na sisu, Kaka haman da isto tako, CR9 ce neko dobro zguzititako da mu ne gine mahanka od jedno pola godine.

Metafora kolega, metaforaJameS je napisao/la:pogledaj sta pises...za ovu recenicu sam ces sebi uskociti usta vjeruj migeronimo je napisao/la:Sta ima koje PM napredovati, on sto je postigao to je dostigaoHarrison je napisao/la: Al kako ce napredovati ako je nezadovoljan? Eto Bayern mu je ponudio duplu platu i odbio vas je. Znaci nije mu da para, vec jednostavno mu se ide u Real, tamo covjek vidi sebe i moze napreovati. Ipak je puno ljepse igrati sa Raulom, Kakom, Ronaldom, Benzemom, nego sa (bez potcjenjivanja) Schweinsteigerom, Olicem, Bommelom i dr., hoces reci da ce u Realu imati sanse da jos nesto usavrsi ili nesto vise postigne? Titule nece liznuti pored Barce a u ligi prvaka im je plafon medju zadnja cetiri
.
Nabrajas te kvazi zvijezde, hmm Raul davno prdnuo na sisu, Kaka haman da isto tako, CR9 ce neko dobro zguzititako da mu ne gine mahanka od jedno pola godine.

Vjerujem...ne vjerujemJameS je napisao/la: pogledaj sta pises...za ovu recenicu sam ces sebi uskociti usta vjeruj mi

Dragi JameS, nemoj sve stavljati na zlatnu vagu, da znas da ste me "uspilili" (izbacili iz kolosjeka

Vom Jäger zum Gejagten
shvatamgeronimo je napisao/la:Vjerujem...ne vjerujemJameS je napisao/la: pogledaj sta pises...za ovu recenicu sam ces sebi uskociti usta vjeruj mi, sto rek'o Bajaga i Instruktori
![]()
Dragi JameS, nemoj sve stavljati na zlatnu vagu, da znas da ste me "uspilili" (izbacili iz kolosjeka), tako da....

- pasha_the_one
- Kontakt:
Ribery izgldeda ne zna za koga igra, reci nesto kao "Real Madrid ili nista", to je ultimatum klubu, a svi ovdje barem znaju da to tako ne ide u Bayernu. Ni jedan igrac ne moze Bayernu dati ultimatum. Svabe su to... znaju oni sta rade, i sasvim su smireni povodom ove situacije sto je Rummenigge izjavio. Odgovorio je na Ribery-ev ultimatum: "NISTA"... tako da nema nigdje ove godine... sad ce ga Bayern iz inata ostaviti u klubu, pare im ne trebaju, to se vise puta pokazalo, znaci 4. najbogatiji klub... tako da mogu i unistiti Ribery-ja u naredne dvije godine ako zele, da gleda svaku utakmicu sa tribina Allianz Arene.
Ribery moze pricat, hocu da idem... ali samo pricat... dok uprava Bayerna ne odluci da ga pusti... nema njemu nigdje...
Pozdrav Bavarci..
Ribery moze pricat, hocu da idem... ali samo pricat... dok uprava Bayerna ne odluci da ga pusti... nema njemu nigdje...
Pozdrav Bavarci..

"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
To se radi mudro da nebi doveli do nezeljenih reakcija kod igraca.
Jednostavno, traziti neku astronomsku sumu koju real nece moci platiti i onda reci Riberiju:
Vidis, da te stvarno zele platili bi obestecenje(time bi ga, mozda, privolili da produzi ugovor)
Oni mogu trenirati strogocu, a koliko ce to imati uspjeha kod one dilovine
Jednostavno, traziti neku astronomsku sumu koju real nece moci platiti i onda reci Riberiju:
Vidis, da te stvarno zele platili bi obestecenje(time bi ga, mozda, privolili da produzi ugovor)

Oni mogu trenirati strogocu, a koliko ce to imati uspjeha kod one dilovine

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
E cuj pare im ne trebaju, jebote kakva izjava
, bolje im je da ga sada prodaju za fine pare nego da im na kraju ode za 0 EUR, kome to jos danas ne treba 50-60 miliona Eura... Bayern se nesto kofrci, ali na kraju ce ga ipak prodati 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
- pasha_the_one
- Kontakt:
sacekajmo da prodje prelazni rok...Harrison je napisao/la:E cuj pare im ne trebaju, jebote kakva izjava![]()
, bolje im je da ga sada prodaju za fine pare nego da im na kraju ode za 0 EUR, kome to jos danas ne treba 50-60 miliona Eura... Bayern se nesto kofrci, ali na kraju ce ga ipak prodati

"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Sto se ti prosipas. I sta sad kad ne dopuste Riberyu da ode u Real te se na taj nacin pocnu odnositi prema njemu, sta mislis ko ce onda preci u taj vas klub?pasha_the_one je napisao/la:Ribery izgldeda ne zna za koga igra, reci nesto kao "Real Madrid ili nista", to je ultimatum klubu, a svi ovdje barem znaju da to tako ne ide u Bayernu. Ni jedan igrac ne moze Bayernu dati ultimatum. Svabe su to... znaju oni sta rade, i sasvim su smireni povodom ove situacije sto je Rummenigge izjavio. Odgovorio je na Ribery-ev ultimatum: "NISTA"... tako da nema nigdje ove godine... sad ce ga Bayern iz inata ostaviti u klubu, pare im ne trebaju, to se vise puta pokazalo, znaci 4. najbogatiji klub... tako da mogu i unistiti Ribery-ja u naredne dvije godine ako zele, da gleda svaku utakmicu sa tribina Allianz Arene.
Pozdrav Bavarci..
Znas i sam da su iz Manchestera govorili da nedaju ronaldu nigdje, pa je zavrsio u realu...tu se igrac pita vise nego klub ako je dobra cijena
- pasha_the_one
- Kontakt:
A sto se ti prosipas... pa ribery nema postovanja prema klubu kao sto je bayern, pa jbt ne igra vise u Galati ili Marseilleu pa da moze pricati po novinama sta hoce... kakve je sve izjave davao u zadnjih godinu dana... igrao kako mu se digne... a zeli otici... uprava je rekla, moze otici ali zna se cijena... 80 mil €... ko hoce bujrum...BrnJeeH je napisao/la: Sto se ti prosipas. I sta sad kad ne dopuste Riberyu da ode u Real te se na taj nacin pocnu odnositi prema njemu, sta mislis ko ce onda preci u taj vas klub?
Znas i sam da su iz Manchestera govorili da nedaju ronaldu nigdje, pa je zavrsio u realu...tu se igrac pita vise nego klub ako je dobra cijena
Pozz
Igrac se ima pravo odnositi prema klubu kako hoce, ali to steti njemu, bas kao sto klubu steti kad se ruzno odnosi prema njemu, i to kvari ugled kluba, pa koga ce onda kupiti? nekog ocajnog koji moli boga da ga takvi pozovu...pasha_the_one je napisao/la: A sto se ti prosipas... pa ribery nema postovanja prema klubu kao sto je bayern, pa jbt ne igra vise u Galati ili Marseilleu pa da moze pricati po novinama sta hoce... kakve je sve izjave davao u zadnjih godinu dana... igrao kako mu se digne... a zeli otici... uprava je rekla, moze otici ali zna se cijena... 80 mil €... ko hoce bujrum...
Pozz
kakav ribery 80 miliona, pa njegova cijena je 50 miliona maks, mada je i to previse
- bayern4ever
- Kontakt:
BrnJeeH je napisao/la:Postao/la BrnJeeH dana 03 jul 2009, 16:19
pasha_the_one je napisao/la:A sto se ti prosipas... pa ribery nema postovanja prema klubu kao sto je bayern, pa jbt ne igra vise u Galati ili Marseilleu pa da moze pricati po novinama sta hoce... kakve je sve izjave davao u zadnjih godinu dana... igrao kako mu se digne... a zeli otici... uprava je rekla, moze otici ali zna se cijena... 80 mil €... ko hoce bujrum...
Pozz
Igrac se ima pravo odnositi prema klubu kako hoce, ali to steti njemu, bas kao sto klubu steti kad se ruzno odnosi prema njemu, i to kvari ugled kluba, pa koga ce onda kupiti? nekog ocajnog koji moli boga da ga takvi pozovu...
kakav ribery 80 miliona, pa njegova cijena je 50 miliona maks, mada je i to previseIgrac se ima pravo odnositi prema klubu kako hoce, ali to steti njemu, bas kao sto klubu steti kad se ruzno odnosi prema njemu, i to kvari ugled kluba, pa koga ce onda kupiti? nekog ocajnog koji moli boga da ga takvi pozovu...pasha_the_one je napisao/la:
sta seti prosipas brnjica![]()
riba je bolji od raula i bakraca i on ostaje
![]()
![]()
A sto se ti prosipas... pa ribery nema postovanja prema klubu kao sto je bayern, pa jbt ne igra vise u Galati ili Marseilleu pa da moze pricati po novinama sta hoce... kakve je sve izjave davao u zadnjih godinu dana... igrao kako mu se digne... a zeli otici... uprava je rekla, moze otici ali zna se cijena... 80 mil €... ko hoce bujrum...
Pozz
kakav ribery 80 miliona, pa njegova cijena je 50 miliona maks, mada je i to previse
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- pasha_the_one
- Kontakt:
ne vrijedi ni CR7 cca. 90 mil €, pa ga opet Real platio tolike pare... po tvojoj logici je uredu da se igrac odnosi kako hoce prema klubu, a klub ne moze prema igracu... kako igrac zasluzi, tako se i klub odnosi... po tvojoj logici ko ce kupiti igraca koji nema postovanja prema klubu u kojemu igra...???BrnJeeH je napisao/la:Igrac se ima pravo odnositi prema klubu kako hoce, ali to steti njemu, bas kao sto klubu steti kad se ruzno odnosi prema njemu, i to kvari ugled kluba, pa koga ce onda kupiti? nekog ocajnog koji moli boga da ga takvi pozovu...pasha_the_one je napisao/la: A sto se ti prosipas... pa ribery nema postovanja prema klubu kao sto je bayern, pa jbt ne igra vise u Galati ili Marseilleu pa da moze pricati po novinama sta hoce... kakve je sve izjave davao u zadnjih godinu dana... igrao kako mu se digne... a zeli otici... uprava je rekla, moze otici ali zna se cijena... 80 mil €... ko hoce bujrum...
Pozz
citaj malo sta pises... i btw. ovo je forum za navijace Bayern-a, a ne Reala...

P.S. navedi mi bolje lijevo krilo na svijetu od Ribery-ja!!! (jos samo da kazes Robben ili Robinho)

- bayern4ever
- Kontakt:
haha riba je kralj izvrijedi ko sto raula
haha riba je kralj izvrijedi ko sto raula
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.