FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ubicemo ih today 1:0, Stevo s klupe zabija.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- MocMahale444
U Bracinom stilu, ovdje niko nije normalan
Jos se Aco ukljucio a sve nece te price.
Ljudi, sto se najmanje pise o Zelji? a sve vise I vise o glupostima koje su prolazne.

Jos se Aco ukljucio a sve nece te price.
Ljudi, sto se najmanje pise o Zelji? a sve vise I vise o glupostima koje su prolazne.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Igra se dva puta po 60 minuta???amazon je napisao/la:Ubicemo ih today 1:0, Stevo s klupe zabija.
Željezničar i Mladost će igrati dva poluvremena po 60 minuta.
Željo počinje u sastavu: Fejzić - S. Stevanović, Duraković, Kosorić, Husić - Hervas, Radinović, Bekrić, Lazić - Pozder, Lendrić.
Željo počinje u sastavu: Fejzić - S. Stevanović, Duraković, Kosorić, Husić - Hervas, Radinović, Bekrić, Lazić - Pozder, Lendrić.
Hvala , ajde Željo trpajAlleenn je napisao/la:Željezničar i Mladost će igrati dva poluvremena po 60 minuta.

znaci bekric desno 
u drugom bi moglo biti
Kjosevski - Memija, Kemo, Talijan, Bevab - Stevanovic, Secerovic, Blagojevic, Halvadzic - Stevo, Dzenis
I ocekujem da ce uci Zera, Mujaga i Dino bar po pola sata da dobiju
I jos Ceman i cutahija mozda dobiju po 10-15min

u drugom bi moglo biti
Kjosevski - Memija, Kemo, Talijan, Bevab - Stevanovic, Secerovic, Blagojevic, Halvadzic - Stevo, Dzenis
I ocekujem da ce uci Zera, Mujaga i Dino bar po pola sata da dobiju
I jos Ceman i cutahija mozda dobiju po 10-15min

S ovakvim ja bitke bijem na forumu. Sta god kazes on i slicni dodju da bi ispali pametni. Pogledaj danas sastav i bice ti sve jasno.sabonis je napisao/la:Nemoj da lažeš ljude ovdje, Kostić je rekao da mu nije jasno šta je Mulalić radio sa njim na pogrešnoj poziciji, jer je na svojoj poziciji mašina, bolji od stevanovicasamoplavi je napisao/la: Ne mogu jos da vjerujem da Miroslav nece igrati. Kakvo glupo pravilo. Memija je u Kosticevim planovima rezerva Sinisi. Ne vidi ga u udarnih 11, da li ce ga natjerati da promijeni misljenje vidjet cemo.
Znaci ne mogu da vjerujem. On po pripremnoj utakmici zna ko ode a ko ostaje. Bravo strucnjak sto nisi poslao papire kad se birao trener mozda bi uspio
Ko govori o tome ko ide ko ostaje. Memija nije u nekim planovima Kostica. Slovenac ga vidi kao rezervu Sinisi. Molim te procitaj post prije nego sto pokusas ispasti pametan.Alleenn je napisao/la:Znaci ne mogu da vjerujem. On po pripremnoj utakmici zna ko ode a ko ostaje. Bravo strucnjak sto nisi poslao papire kad se birao trener mozda bi uspio
To da Memija nije u planovima je glupost. Ima jos igraca koje trebaju probati da se vide kakvi su. A doci ce jos igraca mimo ovih koji su dosli vec. Tako da ti ta konstatacija ne stoji.samoplavi je napisao/la:Ko govori o tome ko ide ko ostaje. Memija nije u nekim planovima Kostica. Slovenac ga vidi kao rezervu Sinisi. Molim te procitaj post prije nego sto pokusas ispasti pametan.Alleenn je napisao/la:Znaci ne mogu da vjerujem. On po pripremnoj utakmici zna ko ode a ko ostaje. Bravo strucnjak sto nisi poslao papire kad se birao trener mozda bi uspio
Pusti ga vidiš da se pravi pametan a nije utakmice u životu pogledao
Ne vidi ga u udarnih 11 da li ce ga Memija natjerati da promijeni misljenje vidjet cemo. Tako gore pise, ali vama treba crtati. Pogledajte sastave prvog i drugog poluvremena i bice vam sve jasnije.
znaci po sastavima ne vidi ni blagojevica ni m. stevanovica u planovima? takodjer vidi durakovica kao prvog stoperasamoplavi je napisao/la:Ne vidi ga u udarnih 11 da li ce ga Memija natjerati da promijeni misljenje vidjet cemo. Tako gore pise, ali vama treba crtati. Pogledajte sastave prvog i drugog poluvremena i bice vam sve jasnije.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
haj mi fino objasni po cemu ne vidi memiju u ozbiljnim planovima?
mislim navedi po cemu si to ti zakljucio? ili ne znam procito mu misli pa znas?
niko ne zna koga on vidi u prvih 11 koga ne, pa cak ja mislim da ni on sam ne zna jos uvijek, ali eto ovdje se sve zna
mislim navedi po cemu si to ti zakljucio? ili ne znam procito mu misli pa znas?
niko ne zna koga on vidi u prvih 11 koga ne, pa cak ja mislim da ni on sam ne zna jos uvijek, ali eto ovdje se sve zna

Sve veliki navijaci, pamet svijeta pobrali a pojma nemaju ko moze i ko ne moze igrati u prvom kolu. Veca, Miroslav i Blagojevic su pod suspenzijom i zato su u sastavu za drugo poluvrijeme. Da nacrtam?irfo je napisao/la:znaci po sastavima ne vidi ni blagojevica ni m. stevanovica u planovima? takodjer vidi durakovica kao prvog stoperasamoplavi je napisao/la:Ne vidi ga u udarnih 11 da li ce ga Memija natjerati da promijeni misljenje vidjet cemo. Tako gore pise, ali vama treba crtati. Pogledajte sastave prvog i drugog poluvremena i bice vam sve jasnije., polako tek je prva prijateljska vidis da je kombinovani sastav ne moras histerisat odmah, a memija je sigurno u prvoj postavi od pocetka sezone, zivi bili pa vidjeli
-
- Kontakt:
igrao sam x poluvrijeme , kad ce to sad zavrsiiti ?
Nemoj samo pametovati ni ti nisi znao da Stevo nece igrati prvu tekmu dok mediji nisu objavili.samoplavi je napisao/la:Sve veliki navijaci, pamet svijeta pobrali a pojma nemaju ko moze i ko ne moze igrati u prvom kolu. Veca, Miroslav i Blagojevic su pod suspenzijom i zato su u sastavu za drugo poluvrijeme. Da nacrtam?irfo je napisao/la:znaci po sastavima ne vidi ni blagojevica ni m. stevanovica u planovima? takodjer vidi durakovica kao prvog stoperasamoplavi je napisao/la:Ne vidi ga u udarnih 11 da li ce ga Memija natjerati da promijeni misljenje vidjet cemo. Tako gore pise, ali vama treba crtati. Pogledajte sastave prvog i drugog poluvremena i bice vam sve jasnije., polako tek je prva prijateljska vidis da je kombinovani sastav ne moras histerisat odmah, a memija je sigurno u prvoj postavi od pocetka sezone, zivi bili pa vidjeli
-
- Kontakt:
Pa Bog ti pamet dao, ne igra se samo prvo kolosamoplavi je napisao/la:Sve veliki navijaci, pamet svijeta pobrali a pojma nemaju ko moze i ko ne moze igrati u prvom kolu. Veca, Miroslav i Blagojevic su pod suspenzijom i zato su u sastavu za drugo poluvrijeme. Da nacrtam?irfo je napisao/la:znaci po sastavima ne vidi ni blagojevica ni m. stevanovica u planovima? takodjer vidi durakovica kao prvog stoperasamoplavi je napisao/la:Ne vidi ga u udarnih 11 da li ce ga Memija natjerati da promijeni misljenje vidjet cemo. Tako gore pise, ali vama treba crtati. Pogledajte sastave prvog i drugog poluvremena i bice vam sve jasnije., polako tek je prva prijateljska vidis da je kombinovani sastav ne moras histerisat odmah, a memija je sigurno u prvoj postavi od pocetka sezone, zivi bili pa vidjeli

Nista poluvrijeme. Jaran s Kupresa mi javlja da se vidi da su noge teske, da nismo uspjeli nametnuti tempo. Vidjet cemo sad kad Blagojevic i Stevanovic budu igrali hoce li biti bolje. Straus logicno je da trener vec sada krene uigravati tim koji ce istrcati u derbiju. Po njegovom sastavu iz prvog poluvremena se to uocava.
Željo igra u sastavu: Ćeman - Memija, Osmanković, Boccaccini, Bevab - Šećerović, Blagojević, M. Stevanović, Žerić - Nikolić, Beganović.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 61 gost.