FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dosta suplje vala. Ja bih volio vidjeti ovaj tim protiv pitica

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Slažem se, sa ovim timom su nam najveće šanse za pobjedu imamo igrača vise, a ne racunam publiku ko tog 12-tog igračaamazon je napisao/la:Dosta suplje vala. Ja bih volio vidjeti ovaj tim protiv pitica

Cak i suspendovani nam igraju

Taj tim sigurno nikad neces vidjeti obzirom da ima 12 igrača... Ali obzirom da se radi Vas pravila često mjenjaju ko znaamazon je napisao/la:Dosta suplje vala. Ja bih volio vidjeti ovaj tim protiv pitica

- amazon
- Kontakt:
Trebat ce nam igrac vise protiv pitica. 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
JoseTreci je napisao/la:Slažem se, sa ovim timom su nam najveće šanse za pobjedu imamo igrača vise, a ne racunam publiku ko tog 12-tog igračaamazon je napisao/la:Dosta suplje vala. Ja bih volio vidjeti ovaj tim protiv pitica
![]()
Cak i suspendovani nam igraju
Hah, dobar bih ja strateg bio.

- plavousrcu
- Kontakt:
Amazon ne bira sredstva za pobjedu
. Oprosteno ti je jer si se potrudio
.

- amazon
- Kontakt:

Novi pokusaj

Svaki ovakav pokusaj ili inicijativu treba pozdraviti i podrzati bez obzira slagali se ili ne slagali s nekim potezima Uprave. Pozitivne stvari ne treba praviti negativnim. Ko moze od brace nek se utali sto se kaze i bude dio lijepe price vezane za stadion.Muerte je napisao/la:I njima je jasno da ce tesko ici, ali treba probati. Nije zgoreg. Ne ovisi tribina od ove akcijeTikTak je napisao/la:Tesko ce ovo ici. Mnogo love je za nas obicne smrtnike. Mozda da se ukljuce bivsi igraci, kupe po nekoliko stolica i poklone svojoj raji. Mozda i firme malo ulete i neko od raje ko ima love.
Miroslav Stevanovic nema pravo nastupaamazon je napisao/la:
Novi pokusajhaha
- amazon
- Kontakt:
Stavit onda spanca, Bekrica na lijevo krilo(iako to ne moze nikako igrati), opet nemamo lijevo krilo.
Pravi navijač
Lazic i Halvadzicamazon je napisao/la:Stavit onda spanca, Bekrica na lijevo krilo(iako to ne moze nikako igrati), opet nemamo lijevo krilo.
Ne mogu jos da vjerujem da Miroslav nece igrati. Kakvo glupo pravilo. Memija je u Kosticevim planovima rezerva Sinisi. Ne vidi ga u udarnih 11, da li ce ga natjerati da promijeni misljenje vidjet cemo.Muerte je napisao/la:Miroslav Stevanovic nema pravo nastupaamazon je napisao/la:
Novi pokusajhaha
Stevanovic ne može igrati i po meni je ludilo krenuti bez dva vezna čista, posto nema Blagoje to moraju biti Radinović i secerovic jer ovako sa adnanom i bekrijom realno pojest ce nas na srediniamazon je napisao/la:
Novi pokusajhaha

Sad da li ce bekric lijevo, da li husic i da li ce se sa dva napadača igrat su dileme, ali polako u pripremnim ćemo vidjeti kakav ce se sistem forsirati i ko je najbliži da igra u prvih 11

Nemoj da lažeš ljude ovdje, Kostić je rekao da mu nije jasno šta je Mulalić radio sa njim na pogrešnoj poziciji, jer je na svojoj poziciji mašina, bolji od stevanovicasamoplavi je napisao/la: Ne mogu jos da vjerujem da Miroslav nece igrati. Kakvo glupo pravilo. Memija je u Kosticevim planovima rezerva Sinisi. Ne vidi ga u udarnih 11, da li ce ga natjerati da promijeni misljenje vidjet cemo.
@sabonis nemoj tako on je na kupresu i sve cuje i vidi sta trener govori
- amazon
- Kontakt:
Ma nisu za prve postave.Muerte je napisao/la:Lazic i Halvadzicamazon je napisao/la:Stavit onda spanca, Bekrica na lijevo krilo(iako to ne moze nikako igrati), opet nemamo lijevo krilo.
Ja koliko se sjećam Stevo je znao igrati lijevo i Zrinjskom.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
- amazon
- Kontakt:
Ma ne moze Nikolic lijevo krilo igrati. Igrao ga je i Lendric, pa igrac manje. Nemamo dobro lijevo krilo od Kajtaza, a ni on nije bio krilo. Sta li je s Jahicem?
Zapelo oko duzine ugovora. On hoce na 2 god da potpise, a nasi nude na godinuamazon je napisao/la:Ma ne moze Nikolic lijevo krilo igrati. Igrao ga je i Lendric, pa igrac manje. Nemamo dobro lijevo krilo od Kajtaza, a ni on nije bio krilo. Sta li je s Jahicem?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Kajkutenjoyer, Levin, Paromlinac i 64 gosta.