pa po ovome tvom postu izgleda navijaci odlucuju dali ce biti prenosa,meni bi svakao bilo drago da prenose jer je poznato da mi neidemo na utakmicu i ako se skine suspenzija,tako da barem malo budite iskreni i nemojte za sve kriviti navijace FK SarajevaBlek_Stena je napisao/la:koji su to cigani. cekaju sutrasnju odluku FS BiH oko ukidanja suspenzije koseva. ako se ukine suspenzija i navijaci budu mogli prisustvovat utakmici od prenosa nece bit nista. a ako suspenzija ostane onda ce prodat TV prava, al po paprenoj cijeni. samo da sto vise zarade. pitari nije sala. al u svakom slucaju Zeljo ce ih "mlatnut"
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- Stole iz Bora
- Kontakt:
U kojem djelu njegovog posta si ti "vidio" da prica o navijacima ..Hairlija je napisao/la:pa po ovome tvom postu izgleda navijaci odlucuju dali ce biti prenosa,meni bi svakao bilo drago da prenose jer je poznato da mi neidemo na utakmicu i ako se skine suspenzija,tako da barem malo budite iskreni i nemojte za sve kriviti navijace FK SarajevaBlek_Stena je napisao/la:koji su to cigani. cekaju sutrasnju odluku FS BiH oko ukidanja suspenzije koseva. ako se ukine suspenzija i navijaci budu mogli prisustvovat utakmici od prenosa nece bit nista. a ako suspenzija ostane onda ce prodat TV prava, al po paprenoj cijeni. samo da sto vise zarade. pitari nije sala. al u svakom slucaju Zeljo ce ih "mlatnut"

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
nije direktno ali iole pametan ce skontatiStole iz Bora je napisao/la:U kojem djelu njegovog posta si ti "vidio" da prica o navijacima ..Hairlija je napisao/la:pa po ovome tvom postu izgleda navijaci odlucuju dali ce biti prenosa,meni bi svakao bilo drago da prenose jer je poznato da mi neidemo na utakmicu i ako se skine suspenzija,tako da barem malo budite iskreni i nemojte za sve kriviti navijace FK SarajevaBlek_Stena je napisao/la:koji su to cigani. cekaju sutrasnju odluku FS BiH oko ukidanja suspenzije koseva. ako se ukine suspenzija i navijaci budu mogli prisustvovat utakmici od prenosa nece bit nista. a ako suspenzija ostane onda ce prodat TV prava, al po paprenoj cijeni. samo da sto vise zarade. pitari nije sala. al u svakom slucaju Zeljo ce ih "mlatnut"

- Stole iz Bora
- Kontakt:
ako se ukine suspenzija i navijaci budu mogli prisustvovat (*) utakmici od prenosa nece bit nista. a ako suspenzija ostane onda ce prodat TV prava (**), al po paprenoj cijeni.Hairlija je napisao/la:nije direktno ali iole pametan ce skontatiStole iz Bora je napisao/la:U kojem djelu njegovog posta si ti "vidio" da prica o navijacima ..Hairlija je napisao/la:pa po ovome tvom postu izgleda navijaci odlucuju dali ce biti prenosa,meni bi svakao bilo drago da prenose jer je poznato da mi neidemo na utakmicu i ako se skine suspenzija,tako da barem malo budite iskreni i nemojte za sve kriviti navijace FK Sarajeva
(*) O prisustvu publike (navijaca) odlucuje neka komisija NS a u dogovoru (kako kazu) sa ljudima iz UPRAVE Sarajeva.
(**) TV prava prodati mogu samo ljudi u UPRAVI Sarajeva.
Citava recenica naspram jedne rijeci. Blago tebi kad si "iole pametan" ..

Jos uvjek ne mogu naci taj dio u kojem aludira na navijace. Cak ni indirektno ...

AMAR OSIM
Slavili ste europske pobjede ove uprave, slavili pobjedu protiv nas...a sad kad ste skontali da vam je cijelo vrijeme zabijen do kraja onda se lafo bunite...uprava vam bruka klubic i grad, a vi sebe i grad!Seyo_TM je napisao/la:A sto onda vi nama govorite bilo sta oko 4-5 susnih godina!? Mozemo reci da je uprava kriva, i da nemamo nista sa njom...
Zao mi je, al to je vas klub, vasa uprava...
Da nas pobjedite sad u derbiju svaki bi od vas slavio!!
Kad popljujete sve uspjehe ove uprave onda vas necemo stavljati zajedno...do tada..."iole pametan ce skontat"
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
e jbg stole da si blize nacrtao bih ti

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Djaba, nismo svi "iole pametni" ..Hairlija je napisao/la:e jbg stole da si blize nacrtao bih ti

AMAR OSIM
- TheManiacs
- Kontakt:
Nacrtaj u paintu pa mu posaljiHairlija je napisao/la:e jbg stole da si blize nacrtao bih ti

Hairlija jarane nigdje ne spominje navijace u svom postu fulio si post .

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
kakav stole....???1921 je napisao/la:*Hvala Stoleumene zeljo je napisao/la:Željo protiv Partizana, Hajduka i Vardara
Fudbalski klub Željezničar dobio je ponude beogradskog Partizana i skopskog Vardara za odigravanje prijateljskih utakmica u glavnim gradovima Srbije, odnosno Makedonije
Fudbalski klub Željezničar dobio je ponude beogradskog Partizana i skopskog Vardara za odigravanje prijateljskih utakmica u glavnim gradovima Srbije, odnosno Makedonije.
"U Beogradu ćemo sa Partizanom igrati prijateljsku utakmicu vjerovatno u junu ili julu. Sa Vardarom još nismo dogovorili termin. Također, dogovaramo i prijateljsku utakmicu sa Hajdukom na Grbavici. Međutim, problem je uskladiti termine susreta", rekao je Dželaludin Muharemović, direktor FK Željezničar za sutrašnji broj «Oslobođenja», naših najdugovječnijih dnevnih novina i zvanično najbolje novine planete 1992. godine
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ne vidis ti to, nisi "iole pametan" ..TheManiacs je napisao/la:Hairlija jarane nigdje ne spominje navijace u svom postu fulio si post .

AMAR OSIM
ali zato moras biti "iole pametan" da se furas sa nickom bivsih navijacaStole iz Bora je napisao/la:Ne vidis ti to, nisi "iole pametan" ..TheManiacs je napisao/la:Hairlija jarane nigdje ne spominje navijace u svom postu fulio si post .

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Željezničaru mjesto u marketingu
U Ženevi će se 6. i 7. septembra ove godine održati generalna skupština Udruženja Evropske asocijacije klubova, a čiji je FK Željezničar jedini stalni član iz BiH. Bit će izabrano rukovodstvo Udruženja, a kako je prezentirano na jučerašnjem sastanku regionalnog ogranka EKA održanom u Beogradu, Željin predstavnik trebao bi dobiti mjesto u odjelu za marketing.
Sastanku u glavnom gradu Srbije kao gosti bila su prisutna izaslanstva Sarajeva i Širokog Brijega. I Zrinjski je dobio poziv od klubova iz naše zemlje, no čelnici mostarskog tima nisu se pojavili u Beogradu.
Asocijacija evropskih klubova okuplja neke od najjačih timova Evrope, a najviše se bavi finansijskim aspektom. Na sastanku u Beogradu, između ostalog, bilo riječi i o mogućnosti da EKA vrši medijaciju između klubova prilikom transfera, a ono što je zanimljivo je zapravo finansijski fair-play.
Bit finansijskog fair-playa je da klub ne može potrošiti više novca od onoga koliko zaradi tokom sezone. Kako je potvrđeno u Beogardu, ova asocijacija bi pomogla neke siromašnije klubove koji ne mogu finansijski pratiti određena takmičenja. Iniciran je i prijedlog da profesionalne ekipe imaju maksimalno 25 igrača pod ugovorom.
U Beogradu se razovaralo i o tome kako siromašniji klubovi u regiji da se zaštite od odlaska mladih igrača, a na ovu temu bit će riječi i na generalnoj skupštini u Ženevi...
Uz predstavnike naših timova, na jučerašnjem sastanku odražnom na stadionu FK Partizan bili su i čelnici svih većih klubova iz zemalja bivše SFR Jugoslavije, poput Partizana, Hajduka, Dinama, Vardara, Crvene zvezde, Maribora, ali i drugih manje renomiranih ekipa kao što su Domžale, Rabotnički i dr... Na regionalnom forumu EKA bili su i funkcioneri poljskih, kao i klubova iz Češke Republike...
U Ženevi će se 6. i 7. septembra ove godine održati generalna skupština Udruženja Evropske asocijacije klubova, a čiji je FK Željezničar jedini stalni član iz BiH. Bit će izabrano rukovodstvo Udruženja, a kako je prezentirano na jučerašnjem sastanku regionalnog ogranka EKA održanom u Beogradu, Željin predstavnik trebao bi dobiti mjesto u odjelu za marketing.
Sastanku u glavnom gradu Srbije kao gosti bila su prisutna izaslanstva Sarajeva i Širokog Brijega. I Zrinjski je dobio poziv od klubova iz naše zemlje, no čelnici mostarskog tima nisu se pojavili u Beogradu.
Asocijacija evropskih klubova okuplja neke od najjačih timova Evrope, a najviše se bavi finansijskim aspektom. Na sastanku u Beogradu, između ostalog, bilo riječi i o mogućnosti da EKA vrši medijaciju između klubova prilikom transfera, a ono što je zanimljivo je zapravo finansijski fair-play.
Bit finansijskog fair-playa je da klub ne može potrošiti više novca od onoga koliko zaradi tokom sezone. Kako je potvrđeno u Beogardu, ova asocijacija bi pomogla neke siromašnije klubove koji ne mogu finansijski pratiti određena takmičenja. Iniciran je i prijedlog da profesionalne ekipe imaju maksimalno 25 igrača pod ugovorom.
U Beogradu se razovaralo i o tome kako siromašniji klubovi u regiji da se zaštite od odlaska mladih igrača, a na ovu temu bit će riječi i na generalnoj skupštini u Ženevi...
Uz predstavnike naših timova, na jučerašnjem sastanku odražnom na stadionu FK Partizan bili su i čelnici svih većih klubova iz zemalja bivše SFR Jugoslavije, poput Partizana, Hajduka, Dinama, Vardara, Crvene zvezde, Maribora, ali i drugih manje renomiranih ekipa kao što su Domžale, Rabotnički i dr... Na regionalnom forumu EKA bili su i funkcioneri poljskih, kao i klubova iz Češke Republike...
AMAR OSIM
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Eno vidi sad sta mi uradi ...Hairlija je napisao/la:ali zato moras biti "iole pametan" da se furas sa nickom bivsih navijaca

Lako ti je mene kad nisam "iole pametan". Nadji sebi ravnog pa njemu to radi ..

Ne mogu vise sa tobom da se nosim, predajem se! Duboki naklon za "iole". Pozdravljam te ..
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 11 maj 2010, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM
- TheManiacs
- Kontakt:
Hairlija je napisao/la:ali zato moras biti "iole pametan" da se furas sa nickom bivsih navijacaStole iz Bora je napisao/la:Ne vidis ti to, nisi "iole pametan" ..TheManiacs je napisao/la:Hairlija jarane nigdje ne spominje navijace u svom postu fulio si post .
Ti da si iole pametan sklonio bi se sa nase teme

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
Kako se blizi rasplet prvenstva vi sve ludji i ludji haha
Ko reko? Zeko reko! hhaha

Ko reko? Zeko reko! hhaha

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
-
- Kontakt:
Al hajd ti budi iskren pa reci ko je kriv za suspenziju najpopularnije utakmice u BiH????? Nismo valjda mi.Hairlija je napisao/la:pa po ovome tvom postu izgleda navijaci odlucuju dali ce biti prenosa,meni bi svakao bilo drago da prenose jer je poznato da mi neidemo na utakmicu i ako se skine suspenzija,tako da barem malo budite iskreni i nemojte za sve kriviti navijace FK SarajevaBlek_Stena je napisao/la:koji su to cigani. cekaju sutrasnju odluku FS BiH oko ukidanja suspenzije koseva. ako se ukine suspenzija i navijaci budu mogli prisustvovat utakmici od prenosa nece bit nista. a ako suspenzija ostane onda ce prodat TV prava, al po paprenoj cijeni. samo da sto vise zarade. pitari nije sala. al u svakom slucaju Zeljo ce ih "mlatnut"
A i da je rekao direktno da su navijaci krivi ima pravo. Nama netrebaju takvi huliganizmi ja sam svjestan da su to pojedinci i da to nisu istinske horde uradile ali to je losa reputacija za nas glavni grad. Znaci nije bitno da li navijas za Zelju ili sarajevo, neko iz drugog grada ili jos gore iz druge drzave ce te pitat kakvi ste to vi navijaci u Sarajevu pa se neznate ponasat na utakmici?
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
36 golova Armina Hodžića u 20 prvenstvenih utakmica za kadete, za koje ima pravo igrati i sljedeće godine!
Zna li iko koji je rekord? Sjećam se da je Džeko u 3 utakmice za juniore dao 10 golova(Đip trenutno ima 11 golova u 20 utakmica za juniore), pa ga je Plišek morao vratiti u seniore. A i zabio je 4 u finalu kupa protiv Slobode. I Štilić je bio strašno efikasan, ali mislim niko ni blizu k'o ovaj mali, mašala, da ga ne ureknem. Kaže mu trener da daje golove i lijevom i desnom i glavom, što je rijetkost čak i za seniore(znam da sam ovo već pisao, ali mali ima fascinantnu statistiku). Bilo bi super pročitati neki njegov intervju, a Amaru svaka čast što mu je dao stipendijski ugovor.
Zna li iko koji je rekord? Sjećam se da je Džeko u 3 utakmice za juniore dao 10 golova(Đip trenutno ima 11 golova u 20 utakmica za juniore), pa ga je Plišek morao vratiti u seniore. A i zabio je 4 u finalu kupa protiv Slobode. I Štilić je bio strašno efikasan, ali mislim niko ni blizu k'o ovaj mali, mašala, da ga ne ureknem. Kaže mu trener da daje golove i lijevom i desnom i glavom, što je rijetkost čak i za seniore(znam da sam ovo već pisao, ali mali ima fascinantnu statistiku). Bilo bi super pročitati neki njegov intervju, a Amaru svaka čast što mu je dao stipendijski ugovor.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
momak je zara igrac. ima sve. jednostavno mora uspjeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.