U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Miske jeste igrao srcem i jedan je od rijetkih....a vranjes nebi smio ni da prismrdi repci prije zuke sunjica memisevica bicakcica dumica...nije bolji ni od jednog od njih....na desnom beku je defamzivno dobar a ofanzivno katastrofa....3 puta je protiv okupiranog dijela irske pogrijesio pri stopanju lopte...to su osnove fudbala...po meni memija , visca pa i kadusic su na desnom beku bolji od njega jer im je to prirodna ili prirodnija pozicija nego njemu....a to za crtanje okupiranog dijela bosne je upravo razlog zasto nebi trebali na njih se oslanjat kad gradimo tim...
Onda ne trebamo se oslanjati ni na jednog Bosanskog Srbina i Hrvata ... svima njima se j@b@ za BiH ... kao i dobrom broju Bosnjaka ... a to za 'okupirani dio' ... on Vranjesu isto znaci sto tebi BiH ... a ako nije smet'o rahmetli Aliji, Silajdzicu, Ganicu, Sacirbey-u koji su ga aminovali ... sto jos uvijek smeta tebi ... ?gruezi je napisao/la:....a to za crtanje okupiranog dijela bosne je upravo razlog zasto nebi trebali na njih se oslanjat kad gradimo tim...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ne može ti niko ni prismrditi.Moggi je napisao/la:ovaj trolla bolje od mene

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kako ce smetat aliji i silajdzicu kad su to njihovi ljudi placeni da sluze njihove interese... Nisam rekao da ih netreba pozivat nikako nego imati kicmu repke sastavljenu od bosnjaka tako da njihov odaziv ili odbijenica u biti nemijenja nista....kazem ti ako imas kvalitetnog i supertalentovanog srbina u u17 ili u19 racunaj da ces ga izgubit stoga moramo unaprijed imati spremne alternative tj bazu igraca kako domacih tako iz inostranstva koji ce zauzet njihovo mjesto tako da se njihov odlazak neosjeti ....DaVinci je napisao/la:Onda ne trebamo se oslanjati ni na jednog Bosanskog Srbina i Hrvata ... svima njima se j@b@ za BiH ... kao i dobrom broju Bosnjaka ... a to za 'okupirani dio' ... on Vranjesu isto znaci sto tebi BiH ... a ako nije smet'o rahmetli Aliji, Silajdzicu, Ganicu, Sacirbey-u koji su ga aminovali ... sto jos uvijek smeta tebi ... ?gruezi je napisao/la:....a to za crtanje okupiranog dijela bosne je upravo razlog zasto nebi trebali na njih se oslanjat kad gradimo tim...
@gruezi
Dzaba ti to bosnjama govoris. Oni vole srbadiju i rvate i da glume neku multikulti foru. Nikad ti pameti nece doci. Cuj ovo jos kaze "vranjesu genocidna tvorevina znaci kao tebi BiH".
Ma **** ti genocidnu tvorevinu i svakog ko je to stvarao.
Dzaba ti to bosnjama govoris. Oni vole srbadiju i rvate i da glume neku multikulti foru. Nikad ti pameti nece doci. Cuj ovo jos kaze "vranjesu genocidna tvorevina znaci kao tebi BiH".
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Pola nam reprezentativaca iz najslavnijih dana moralo uciti jezik kad su dosli u Reprezentaciju.Mokes je napisao/la:To da nam trebaju samo igrači koji će srcem igrati tako izlizana i zaostala floskula, koja izgleda samo još kod nas pali. Njemačka i Španija, velesile, pa im je opet svaki igrač bitan, pozivaju igrače koji mogu nastupati za neke zemlje tipa Maroka, Tunisa i slično. Znači maksimalno se bore za igrače iako imaju ogromnu bazu kvalitetnih igrača, a kod ako ima neki igrač mogućnost da bira i dvoumi se, odmah ga se pljuje i govori da nam ne treba.gruezi je napisao/la:Upravo iz tih razloga mi nebi uopste trebali obracat paznju na njih... Sta ce nam igraci kojima srce kuca za drugu repku... Sta imas od kvaliteta ako igrac nema volju da pokaze ni 50 posto istog...zizu1991 je napisao/la:Svaki kvalitetan igrač nam je potreban. Mi njima nismo potrebni iz nekih drugih razloga i kraj priče.
Najbolji primjer ovoga što pišem je bio Hajrović. Kada se predomislio bili komentari šta će nam ovaj Švicarac, ne igra srcem i hop, svojim glom nas faktički odvede na SP![]()
Imaš četnika Vranješa koji crta granice drugog entiteta, pa opet svaku utakmicu daje 100%. Ili misliš da je Miske igrao srcem za BiH, a eto opet je bio voljen
Patriote u pm.

Ako neko hoće igrati za nas, neovisno o tome kada i kako, treba ga pozvati i riješiti. Reprezentacija je iznad svega. Neki igrači će na 50% dati više nego neko na 100% zato što se smatra da igra srcem.
Zalibo me za njegovo nacionalno i bilo kakvo opredjeljenje sve dok imamo rezultate a on je dio čitavog tog kompleksa koji iste kreira.
Zalibo me za njegovo nacionalno i bilo kakvo opredjeljenje sve dok imamo rezultate a on je dio čitavog tog kompleksa koji iste kreira.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Ivica Džidić u Zrinjski doveo talentovanog Sarajlića
Ivica Džidić u Ignjatiju Sarajliću vidi novog Luku Modrića. Ivica, nekadašnji kapetan Zrinjskog, gradi zavidnu menadžersku karijeru.
Na preporuku sportskih prijatelja u Mostar je doveo na “probni rad” super talentiranog petnaestogodišnjaka Sarajlića, o čemu je naš portal pisao. Nakon sedmodnevnog testiranja Ignjatija i njegov “impressario” Džidić pozvani su na razgovor u kkub. Nadareni mladić je zadovoljio sve testove.
“Sarajlić je u Zrinjski došao iz Gradiške, iz Starsa, koji vodi Saša Raca.
“Sarajlić bi od zime trebao nositi dres Zrinjskog. Struka je procijenila da Sarajlić ima kvalitet. Nakon toga razgovarao sam sa njegovim roditeljima, jer se radi o petnaestogodišnjaku. Pristali su da Ignjatija karijeru nastavi u Mostaru. Ostalo je još da se dogovorimo sa njegovim trenutnim klubom. Sarajlić je prošao školu Starsa iz Gradiške. Mnogo je naučio od Saše Race i ljudi iz kluba Stars. Njima se ovim putem zahvaljujem na svemu, posebno Saši Raci. S takvim ljudima je privilegija raditi. Nadam se da ću da nastavim uspješnu saradnju sa njima i da ćemo se brzo dogovoriti oko dogovora, kada je u pitanju Ignjatija Sarajlić”, naglasio je Ivica Džidić.
s-port-ske-ba
Ivica Džidić u Ignjatiju Sarajliću vidi novog Luku Modrića. Ivica, nekadašnji kapetan Zrinjskog, gradi zavidnu menadžersku karijeru.
Na preporuku sportskih prijatelja u Mostar je doveo na “probni rad” super talentiranog petnaestogodišnjaka Sarajlića, o čemu je naš portal pisao. Nakon sedmodnevnog testiranja Ignjatija i njegov “impressario” Džidić pozvani su na razgovor u kkub. Nadareni mladić je zadovoljio sve testove.
“Sarajlić je u Zrinjski došao iz Gradiške, iz Starsa, koji vodi Saša Raca.
“Sarajlić bi od zime trebao nositi dres Zrinjskog. Struka je procijenila da Sarajlić ima kvalitet. Nakon toga razgovarao sam sa njegovim roditeljima, jer se radi o petnaestogodišnjaku. Pristali su da Ignjatija karijeru nastavi u Mostaru. Ostalo je još da se dogovorimo sa njegovim trenutnim klubom. Sarajlić je prošao školu Starsa iz Gradiške. Mnogo je naučio od Saše Race i ljudi iz kluba Stars. Njima se ovim putem zahvaljujem na svemu, posebno Saši Raci. S takvim ljudima je privilegija raditi. Nadam se da ću da nastavim uspješnu saradnju sa njima i da ćemo se brzo dogovoriti oko dogovora, kada je u pitanju Ignjatija Sarajlić”, naglasio je Ivica Džidić.
s-port-ske-ba
Ovo mi je jasno i zvuci skroz logicno ... ali nema tu nikog da to sprovede u djelu ... mogli bi mi forumasi jer ocito nemamo pametnijeg posla ali mi nevodimo struku vec samo forumsko laprdanje ...gruezi je napisao/la:Kako ce smetat aliji i silajdzicu kad su to njihovi ljudi placeni da sluze njihove interese... Nisam rekao da ih netreba pozivat nikako nego imati kicmu repke sastavljenu od bosnjaka tako da njihov odaziv ili odbijenica u biti nemijenja nista....kazem ti ako imas kvalitetnog i supertalentovanog srbina u u17 ili u19 racunaj da ces ga izgubit stoga moramo unaprijed imati spremne alternative tj bazu igraca kako domacih tako iz inostranstva koji ce zauzet njihovo mjesto tako da se njihov odlazak neosjeti ....DaVinci je napisao/la:Onda ne trebamo se oslanjati ni na jednog Bosanskog Srbina i Hrvata ... svima njima se j@b@ za BiH ... kao i dobrom broju Bosnjaka ... a to za 'okupirani dio' ... on Vranjesu isto znaci sto tebi BiH ... a ako nije smet'o rahmetli Aliji, Silajdzicu, Ganicu, Sacirbey-u koji su ga aminovali ... sto jos uvijek smeta tebi ... ?gruezi je napisao/la:....a to za crtanje okupiranog dijela bosne je upravo razlog zasto nebi trebali na njih se oslanjat kad gradimo tim...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ne znam sta da ti kazem, druze ... vi sto mislite da RS nikom nista ne znaci kao sto vama ne ne znaci mozete samo biti iz onog drugog entiteta ... mi, kojij je ta 'tvorevina' zapala kao mjesto porijekla itekako znamo kako i koliko se ona voli ... cak cu se usuditi utipkati da Bosanskim Srbima vise znaci RS nego sto Bosnjacima znaci BiH ... znam da je tesko to razumjeti iz Bosnjacke perspektive ali to sto mi ne razumijemo ne znaci da to ne postoji ... znaci samo da mi to tako ne gledamo ...Maestro je napisao/la:@gruezi
I ja ne volim srbadiju i rvate ... ali mi je gust vidjet' da igraju za nas, da se bore za nas, da daju golove za nas i da pobjedjuju za nas ... a ne za Srbiju, Hrvatsku, RS il HZHB ... j@bi me ali to voljam ...

Profilna slika na facebook-u:

-
- Kontakt:
Unuk Skendera Kulenovića.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Zagonetan.Vucevich je napisao/la:Profilna slika na facebook-u:
Ahahah nisi normalan.Drape je napisao/la:Zagonetan.Vucevich je napisao/la:Profilna slika na facebook-u:

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Jos jedan gol Smajlagica za Goricu. Sigurno zanimljiva opcija za sljedeci ciklus U21.
nadam se da ce mi djeca makar docekat da se sadiku oporavi od povrede i pojavi u kadru
Zarathustra
Znacilo je njima i kosovo vise nego manji entitet pa ih prakticno vise nema tamo niti ce ih ikada vise biti... Nazalost njihovu ovakva bosna je njima a bogami i nama i hrvatima omca oko vrata...manji entitet su prakticno 3 enklave sa samo jednim pristojnim gradom koji opet nebi bio njihov da je holbrook dao alji i raletu da je zamjene za tuzlu...kad toliko vole manji entitet sto dolaze radit po tesnju sarajevu i gorazdu....mora da im je dobro u foci rogatici palama i ostalim vukojebinama.... Nebitno...DaVinci je napisao/la:Ne znam sta da ti kazem, druze ... vi sto mislite da RS nikom nista ne znaci kao sto vama ne ne znaci mozete samo biti iz onog drugog entiteta ... mi, kojij je ta 'tvorevina' zapala kao mjesto porijekla itekako znamo kako i koliko se ona voli ... cak cu se usuditi utipkati da Bosanskim Srbima vise znaci RS nego sto Bosnjacima znaci BiH ... znam da je tesko to razumjeti iz Bosnjacke perspektive ali to sto mi ne razumijemo ne znaci da to ne postoji ... znaci samo da mi to tako ne gledamo ...Maestro je napisao/la:@gruezi
I ja ne volim srbadiju i rvate ... ali mi je gust vidjet' da igraju za nas, da se bore za nas, da daju golove za nas i da pobjedjuju za nas ... a ne za Srbiju, Hrvatsku, RS il HZHB ... j@bi me ali to voljam ...
Po meni bilo bi jako bitno povecati skautiranje nase djece po sjevernoj americi a jako puno ih ima koji su talentivani....
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], bavariapivo, BlackRiver1987, CAGarfia, hurem, jasmin10, Proximic, Sheyi, TMovac, zastitaIdentiteta i 44 gosta.