FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

BegBasagic

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la BegBasagic » 02 feb 2013, 17:41

Probisvjet je napisao/la:Proslo je sasvim uredu. Treba ici dalje. Ima nas voljnih dati prilog u novcu. Azmira treba podrzati, bice dobro.
Nego Gracic opet zeli sa Olimpicom u Tuzlu, pregovara sa Imamovicem.
Iako sam bio za fuziju, vise nisam. Nismo mi qurava da se neko sa nama igra. Ako treba da propadnemo neka propadnemo dostojanstveno.
Al poslije danasnjeg dana siguran sam da necemo propasti, niti nestati. Ici cemo opet putevima stare slave.
Podrska Azmiru i sretan oporavak! Hvala danas svima koji su dosli! Amin.

slika
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas

"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 02 feb 2013, 17:48

Beze istina je da zeli ovaj put samo da koristi stadion Tusanj da igra utakmice zato s njim i pregovara. Sto se tice sastanka drago mi je da sam vidio mnogo lica poznatih, mnogo ljudi koji vole Slobodu. Ovo sto se predlozilo za 7 dana treba nastaviti raditi, sto se tice Husica vidi se da je covjek gospodin veliki.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 feb 2013, 17:49

ma ne bih ja tako kategorican bio, razumijem ja euforiju poslije danas uspjesnog sastanka, ali i dalje smatram da je onakva neka fuzija najbolje DUGOROCNO rjesenje za nas...vjerujem da mi mozemo spasiti klub od gasenja, i odrzavati ga mozda u drugoj ligi, eventualno i stabilizovati ga, ali ne mogu navijaci svojim donacijama i prilozima te svojim radom stvoriti tim konkurentan za evropu, a budimo realni grad nam nece pomoc. Ako uspijemo ovo sto smo zacrtali danas, a to je spasavanje kluba u ovim okolnostima, trebamo sami sebi dignut spomenik :D a ne zanosit se nekom euforijom.

Gracic je ispao korektan prema nama, nije htio sa budalama da ima posla- ni u jednom momentu se nije igrao s nama , uvijek smo bili na cisto na cemu smo, sad sto nasa skupstina nije bila u stanju da se sastane je posebna prica( i o tome smo na vrijeme informisani opet od Gracica a ne od nasih- o svemu smo od njeg pravovremeno i korektno bili informisani, ni o cem od nasih). Tako da ja fuziju ne bi iskljucivao nego je i dalje gledam kao najsretnije rjesenje, ali SAD NE TREBA PRICATI O TOME, imamo precih problema i dosta hitnog posla. nismo mi nista rijesili danas. Klub ni jedan problem nije rijesio a vrijeme ide, valja radit.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 02 feb 2013, 17:53

Slazem se da problema nismo rijesili, ali treba ovo organizovati i krenuti. Jedan od prisutnih ljudi covjek koji voli Slobodu kasnije kada smo se vracali kuci rekao je da je spreman sam pokloniti Slobodi 30 hiljada maraka, naime on je predsjednik jednog drugog ne "loptaskog" sporta i ceka da vidi kako ce se razviti sve na ustrb svoga kluba jer kaze njegova liga je tmao nekada kasnije.

I jos jedna stvar prestanite srati po ljudima iz Gradacca i slicno, ti ljudi su ljudi ugoste te kako treba zafrkancija ludilo i uvijek su raja. Nemojte biti papci i sabani
Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 02 feb 2013, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 02 feb 2013, 18:00

Najbitnije je da smo se pomaknuli sa mrtve tačke,i da se krenulo raditi.Kako se danas skupilo 300KM pa nije ni 10 minuta prošlo.Ide se polako ka NAPRIJED.

Btw.čestitke momcima na pobijedi.

NIKO NIKO SAMO SLOBODA,SAMO SLOBODA,SAMO SLOBODA!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 feb 2013, 18:00

A mi od srca želimo da se što prije zamijenimo sa vama :D Da se svako vrati tamo gdje mu je mjesto

@ Nazrnusoli ,Zamolio bih te da se uozbiljis malo ako si "navijac"Slobode i ne uzimaj nas sve u taj svoj post molim te, ja sam gostovo 4 puta na Banja Ilidji i znam da sam se svaki put lijepo proveo tamo, znam da su dobri ljudi i to je to, a ti ako nisi tamo bio to je tvoj problem. Hvala
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 02 feb 2013, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 feb 2013, 18:01

Bilo je mnogo uglednih ljudi i starih navijaca, dosta medija.. Svaka cast njima svima, ne treba se na ovom zaustavit, sljedece subote aBd u jos vecem broju da se okupimo :)
075

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 02 feb 2013, 18:02

TzBulevar87 je napisao/la:Bilo je mnogo uglednih ljudi i starih navijaca, dosta medija.. Svaka cast njima svima, ne treba se na ovom zaustavit, sljedece subote aBd u jos vecem broju da se okupimo :)
Ali fkt,od političara,doktora,sportista,starijih navijača što bi se reklo VETERANI.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 02 feb 2013, 18:05

Ovo vam je priča iz Sarajeva. Gracić je sve obustavio sa Goraždem i okrenuo se Tuzli čim je određeni lik dao ostavku u klubu. Izgleda da je tu kod vas bilo neko smetalo. Ko je to, vi znate najbolje.

nazrnusoli
Kontakt:

Post Postao/la nazrnusoli » 02 feb 2013, 18:16

Gdje su sad oni što su bili najglasniji da ako se ne fuzioniramo sa vukovima da će se Sloboda ugasit do Marta :evil:
Izgleda su i oni bili dio Mesketove ekipe koja je bila zadužena za sijanje straha i dezinformacija među običnom rajom. Ovo danas je novi početak i svjetlo na kraju tunela

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 feb 2013, 18:17

bio..dobro je...drago mi zbog podrske sa tribina i velikog broja ljudi na pripremnoj tekmi te kasnije puna sala BKC...nema zle krvi...bit ce to dobro aBd....zavrsit ovu pricu sa registovanjem udruzenja i krenut konkretno u sakupljanje para...FUKARE su jedina svijetla tacka ovog kluba...DECENIJAMA :twisted: ....spasit cemo klub...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 02 feb 2013, 18:45

Vidim svi su hladne glave i to je najbitnije,ne treba se zanositi ,ovo danas je bio tek početak i ako se ne nastave ovakvi susreti i ovo okupljanje danas neće imati nikakvog značaja.

Raja se malo probudila i samo nastavimo u ovom tonu ,za sve se može naći rješenje.

Sloboda

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 02 feb 2013, 19:00

Osniva se udruženje simpatizera FK Sloboda

Ovo bi bio jedan od glavnih zaključaka danas održane Javne tribine u organizaciji navijačke skupine Fukare i simpatizera FK Sloboda.

Pred prepunom Plavom salom BKC-a, simpatizeri i navijači FK Sloboda su se složili da pod hitno krenu u realizaciju ove ideje jer to daje legitimitet i pravni lagalitet ljudima koji vole ovaj klub i koji mu žele pomoći.

Na samom početku tribine prisutnima se obratio Azmir Husić jedini član uprave FK Sloboda koji još nije podnio ostavku ali i čovjek koji se sve češće spominje kao budući predsjednik ovoga tijela.

On je u svom obraćanju rekao da bi mu bila čast da bude predsjednik Upravnog odbora Slobode ali to je trenutno najnezahvalnija funkcija u ovom gradu. Napomenuo je da je juče održao sastanak i sa Načelnikom a da će mu svoj plan rada izložiti do kraja slijedeće sedmice.

Nakon toga uslijedila su obraćana prisutnih sa konkretnim prijedlozima kako pomoći ovom klubu.

Na kraju diskusija dogovoreno je da se krene u realizaciju osnivanja udruženja “Simptizera FK Sloboda”, a naredni sastanak koji bi trebao biti i osnivačka skupština ovog udruženje trebao bi se održati slijedeću subotu u 17 sati ponovo u Plavoj sali BKC Tuzla.

Nakon dužeg vremena napokon jedna pozitivna vijest a da je vezana za Slobodu.
Bolja Tuzla

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 feb 2013, 19:38

Zelim da podijelim pozitivne impresije koje nosim od danas i da kazem da je druzenje prošlo mimo svih mojih očekivanja. Također, moram reći da sam ostao zatečen gospodskim ponašanjem Husića te je njegovo prisustvo dalo poseban ton svemu.
Treba biti svjestan činjenice da se sve ovo realizovalo od četvrtka navečer što svemu daje dodatnu pozitivu.
Današnjih skoro hiljadu ljudi na prijateljskoj je dokaz dam je fudbal i Sloboda must have stvar.

Učinjene su polazne tačke i idemo dalje.

p.s. Gradačac i tamošnji ljudi su oduvijek bili sportski prijatelji našeg grada i neka se stidi svako tko taj grad spomene u negativnom kontekstu.
tuzlanska Sloboda

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 02 feb 2013, 19:55

zlajci je napisao/la:Zelim da podijelim pozitivne impresije koje nosim od danas i da kazem da je druzenje prošlo mimo svih mojih očekivanja. Također, moram reći da sam ostao zatečen gospodskim ponašanjem Husića te je njegovo prisustvo dalo poseban ton svemu.
Treba biti svjestan činjenice da se sve ovo realizovalo od četvrtka navečer što svemu daje dodatnu pozitivu.
Današnjih skoro hiljadu ljudi na prijateljskoj je dokaz dam je fudbal i Sloboda must have stvar.

Učinjene su polazne tačke i idemo dalje.

p.s. Gradačac i tamošnji ljudi su oduvijek bili sportski prijatelji našeg grada i neka se stidi svako tko taj grad spomene u negativnom kontekstu.
...i ja sam impresioniran pozitivnim stvarima od danas,sa Tusnja i BKC-a. Nastavljamo sa puno optimizma. Bilo nas je i stare garde,nismo za staro gvozdje. Hvala nasoj mladosti koja je pokazala kako se treba boriti za voljeni klub.

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 02 feb 2013, 19:59

Svaka cast svima koji su dosli,takodje se treba zahvalit dijaspori na pomoci,Svi smo mi Sloboda 8-)
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 feb 2013, 20:58

nazrnusoli je napisao/la:Kad se liga smanji na 10 timova hvala Bogu svako selo neće moći igrati premijer ligu :lol:
ne kontam sto si napravio nick i pises ovako nesto ljudima ?.. momak je dosao ovdje korektno se obratio za razliku od tebe... da i ljudi su za nas sto se tice sporta u ovom trenutku miljama ispred (na nasu zalost)...to sto nas grad zasluzuje bolje i sto smo bili nekad to je vec nesto drugo...upravu si ja bi rado volio da se vrati sve u normalu kao nakon rata kad je TK imao 6 ligasa Slobodu,Zmaj,Gradinu,Lukavac,Buducnost,Drinu pa evo i Zvijezdu koja je poslije usla .. da upravu si kad kazes da bi volio da se vrati sve u normalu bas zbog toga jr smo imali najvise prvoligasa u jednoj ligi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 02 feb 2013, 22:48

Danas dijete koje nema oba roditelja i koji zivi u Domu dade 2 gola za Slobodu.
Veliki navijac Slobode cak je znao na tribini i sa Fukarama navijat.

slika

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 03 feb 2013, 00:48

Dijete je 1996. godiste i iz kadetske selekcije Slobode. Tacno kakvu ovu djecu imamo da se radi onako kako bi trebalo harali bi bosanskim fudbalom :oops:
075

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 feb 2013, 00:51

Ovakva djeca i talenti ne mogu da dođu do izražaja od babinih sinova i sličnih,da se nije desila ova situacija oko Slobode vjerovatno momak nikad nebi dobio šansu u prvom timu,žalosno ybt.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.