I to preskočio Lisandra, lol.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nemoj srat
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa bolju tehniku ima Casemiro od ovog Brune, što će se vjerujem i pokazati u drugom poluvremenu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Sigurno da će leđima ispadati jer je Adams korpulentniji i to treba Varane da preuzima, ali i pored toga je čistio dosta lopti i dobro se postavlj'o. Ovo sa Varaneom bi moglo funkcionisati ako se još malo uigraju, ali će trebati vremena zasigurno.
Utd je krenuo dobro, ali su pali i usporili tempo. Mora ovo konkretnije ako misle išta uraditi. Elanga mora napolje, momak je baš netalentovan fudbaler.
Utd je krenuo dobro, ali su pali i usporili tempo. Mora ovo konkretnije ako misle išta uraditi. Elanga mora napolje, momak je baš netalentovan fudbaler.
Gledajuci formu, kvalitetne izvedbe te cijelu organizaciju, klub je vec neko vrijeme na granici urvine.Manchester United have kept a clean sheet in the first half of a Premier League away game for the first time since February against Leeds
Samopouzdanje je potrebno graditi kroz sitne pomake, kao sto je za pocetak i ovaj podatak.
I dalje u udarnoj bez pravog dm-a plus nova pojacanja su gurnuta u vatru, stopljena u sivilo te naravno da je potreban period prilagodbe.
Ipak, vjerujem kako bi vec sada dosta toga bilo bolje samo da Dalot zna centrirati.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Sta se desi a sa Marsijalom? Je li povreda upitaju ili?
Uz duzno postovanje Martinezu i njegovom pozicioniranju, citanju igre...opcenito njegova fudbalska inteligencija je sigurno velika, ali zbog svog hendikepa mislim da on nikad nece bit igrac za klub velikog renomea.
Hajd Haaland, al djecu ce mu praviti fuckin Scamacca ili Mitrovic.
Duela nije dobio dns protiv Chea.
Hajd Haaland, al djecu ce mu praviti fuckin Scamacca ili Mitrovic.
Duela nije dobio dns protiv Chea.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pa Mitar je top 10 napadac svijeta, zar nisi upratio strucnjake s druge strane Drine
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zabi ga mtel igrač
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Kakav udarac 

Bruno pokazuje da je najbolji igrac Uniteda kad GOAT nije u igri.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je lagano mogao biti penal, ali s obzirom da je McT igrao rukom naravno da nije
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A kad je GOAT tu cijeli napad je na nivou napada Vrbanjuse, gad GOATa nema već su se poceli dolaziti sebi i stvarati prilike i loviti na onu sezonu prije GOATa kada su drugi bili. Ako United proda GOATa do kraja prelaznih roka mogli bi biti jedan od kandidata za 4 mjesto s Chelseom i Liverpoolom.
Zadnja izmjena: Sport90, dana/u 27 avg 2022, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
VAR on fire
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
hah
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Možeš raditi šta hoćeš dok nosiš dres Uniteda 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
McT je moze uzet u ruke u sred kaznenog i opet nece biti penala
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ronaldo vjerovatno igra zadnje minute u karijeri za United.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Usao silovatelj, ide preokret Sotona.
Ten toes, I done laps in the trench