Mene licno ne vrijeđa, vise mi je fascinantno to kako srbi provociraju sami sebe, odnosno pozivaju na klanje svojih predaka i svog naroda, cudno, zar ne.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
S jedne strane pjesmu o izmišljenom liku pjevaju oni čiji pretci su jako dobro prošli pod turskom vlašću. Oni što su ih turci doveli na prostore današnje BiH, a oni kasnije na temelju vjere promijenili sebi naciju i postali srbi. Za te ljude znamo da su bolesnici pa i ne čudi da se pjevaju te pjesmice. S druge strane imamo neke Bošnjake koje vrijeđa pjesma u kojoj se vrijeđa osmansko carstvo... Yebe lud zbunjenog.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Obožavam ovakve bisereZutti je napisao/la: ↑29 nov 2025, 22:50S jedne strane pjesmu o izmišljenom liku pjevaju oni čiji pretci su jako dobro prošli pod turskom vlašću. Oni što su ih turci doveli na prostore današnje BiH, a oni kasnije na temelju vjere promijenili sebi naciju i postali srbi. Za te ljude znamo da su bolesnici pa i ne čudi da se pjevaju te pjesmice. S druge strane imamo neke Bošnjake koje vrijeđa pjesma u kojoj se vrijeđa osmansko carstvo... Yebe lud zbunjenog.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Nema većih Turaka od vlaha, šetanje opanaka 500 godina je ostavilo traga, jbg 
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
KosevoZove
- Kontakt:
Bravo mislio sam da si ti od ovih tvojih malo ozbiljniji forumas sa mozgom, ocigledno da sam se prevario, ali je problem jesmo mi turci , kad mi nesto skandiramo sto je uvjedljivo po vas odmah ide kazna nema logike zar ne?AvantiBL je napisao/la: ↑29 nov 2025, 22:44NećeKosevoZove je napisao/la: ↑29 nov 2025, 22:42Hoceli se kazniti borac za ono navijanje u BL protiv zelje ili ce se to tek tako pustati, a na drugoj strani kaznjavati fks, zeljo, velez , prekidati se utakmice i sl??!!![]()
A što ti to smeta, jeste vi Turci?![]()
Kako je samo uživanje čitati forum večeras, ne znam šta bih prije čitao, ovdje, temu sarajeva ili ovih malih što smo igrali protiv njih![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
To je historija. Činjenica je da stoljećima u Bosni nisu postojali srbi već bošnjaci pravoslavne vjeroispovijesti, a onda se u 19. stoljeću, među pravoslavcima koje su osmanlije dovele da im čuvaju granice države, pojavljuju srbi. Hvala bogu živimo u doba interneta kada su historijski materijali, razni zapisi, knjige i dokumenti dostupni pa se "sve" može saznati, samo ne treba biti zatucan i vjerovati narodnim pričama. Ne očekujem da vi, falsifikatori, kompletne svoje historije, koji obožavate izmišljene likove priznate ovu historiju, vi imate neku svoju, ruku na srce - nedokazanu, ali vi je svakako živite.AvantiBL je napisao/la: ↑29 nov 2025, 22:51Obožavam ovakve bisereZutti je napisao/la: ↑29 nov 2025, 22:50S jedne strane pjesmu o izmišljenom liku pjevaju oni čiji pretci su jako dobro prošli pod turskom vlašću. Oni što su ih turci doveli na prostore današnje BiH, a oni kasnije na temelju vjere promijenili sebi naciju i postali srbi. Za te ljude znamo da su bolesnici pa i ne čudi da se pjevaju te pjesmice. S druge strane imamo neke Bošnjake koje vrijeđa pjesma u kojoj se vrijeđa osmansko carstvo... Yebe lud zbunjenog.![]()
![]()
![]()
Da ne idemo dalje u historiju, "sportski" je forum.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
naslo opravdanje u necemu gdje se poziva na klanje
pa yebo vas otac maloumni
pa yebo vas otac maloumni
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Sta ima kralju, stanje redovno?Hrammm1921 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 09:52Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 09:36S obzirom da ste prije 20ak dana pisali da ispadamo, sad da ce za par kola biti borba za opstanak, dobri smoHrammm1921 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 09:27Ove RAhmetlije se previse nesto digle, spustite se malo, za par sedmica ce opet biti nama je cilj opstanak. Euforija ih pukla a igraju ko qrac. Sreca penal i odnese utakmicu na drugu stranu, to je presudilo , nikakav kvalitet vas niti igra. Nismo imali ni jednog raspolozenog igraca i nasa najgora utakmica ove godine na Grbavici, dovoljno da nas uzmete (zasluzeno)
Nikakva euforija, cisto nasladjivanje vasem najavljivanju pakla za Edu i unaprijed upisanim bodovima
Iduci ponedjeljak smo vec 3 boda iza vas![]()
![]()
kako ce vas spanci iz Prijedora spustiti na zemlju ..
Pa čitava ekipa ŠB se otrovala hranom u hotelu u Sarajevu. Zato su neki igrači izlazili. Nisu mogli vise.KosevoZove je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:41O cemu ti ???
Sto se tice utakmice mi svakako toplo hladno igramo, da je jos jedan iskljucen nase curice ne znaju zabiti i to je to.
Koji hotel?
Kako su igrali ako su otrovani?
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Mozda su im nasi poturili svinjetinu pa im zeludac nije mogao provaritibrig je napisao/la: ↑29 nov 2025, 23:25Pa čitava ekipa ŠB se otrovala hranom u hotelu u Sarajevu. Zato su neki igrači izlazili. Nisu mogli vise.KosevoZove je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:41O cemu ti ???
Sto se tice utakmice mi svakako toplo hladno igramo, da je jos jedan iskljucen nase curice ne znaju zabiti i to je to.
Prije svega, sumnjam da ce se ublehasi iz nase uprave uopste zaliti za sovinisticko navijanje. To prvo.
A i da se odluce, kome da se zale ? Istim onim koji godinama dopustaju sramotna skandiranja i pjesme u BL ? Nije ovo prvi put, niti zadnji nazalost.
Prema tome, nema od te zalbe nista jer nema prave drzave da kazni cetnicku bagru.. Yebo li im i Mladic i Obilic pleme poremeceno .. svaki put kad im Zeljo dođe stoka se povampiri i bude festival nacionalizma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.