FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

vjeran1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la vjeran1987 » 11 maj 2010, 16:34

Nista jos nije sigurno za prenos,znace se ubrzo sve..Ja mislim da uprava cigana pokusava da napravi pritisak na savez i na medije malo da bi se utakmica igrala pred publikom,da Bog da im to ne uspjelo...

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 11 maj 2010, 16:34

Željovac je napisao/la:
plavimomak je napisao/la:Nece biti prenosa zato sto ce se utakmica igrati pred publikom zapamtite sta sam vam rekao
To je jedino logično, uz neko moguće štimanje utakmice, što je vrlo malo vjerovatno, ako ikako...
Ne vjerujem da ce biti ikakvog stimanja, jer bodovi trebaju i jednim i drugim.
× Plava krv ispod koze ×

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 11 maj 2010, 16:34

Seyo_TM je napisao/la:pa zato sto mi pricamo o treningu a ti govoris o terminu tekme...

Do mene izvinjavam se

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 maj 2010, 16:36

MaliMemo je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
plavimomak je napisao/la:Nece biti prenosa zato sto ce se utakmica igrati pred publikom zapamtite sta sam vam rekao
To je jedino logično, uz neko moguće štimanje utakmice, što je vrlo malo vjerovatno, ako ikako...
Pa možda imaju neki varijantu da naštele sudiju. A moguće i da prave lagani pritisak na savez. U svim varijantama je ovo sramota za FK Sarajevo.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 11 maj 2010, 16:37

chichak je napisao/la:Da Bogda nikad nista ne prenosili...nek prenose odbojku Kakanj-Konjuh Zivinice..
odbojkaski klub konju zivinice ne postoji........ :D :D :D :D

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 11 maj 2010, 16:48

Svi na svijetu teze vecoj gledanosti i promociji samo njima odgovara vise da igraju bez svojih navijaca, smjesno...
Jos sad teže i da ih niko negleda ni na TV-u jadno do bola, to samo moze znaciti ili da prikriju sramotu i nove nerede njihovih u slucaju poraza ili ce im ovaj Pilav šiljiti pa opet žele da sakriju sramotu.
Jadno nema sta, ali sta drugo od firgosa i ocekivati....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 maj 2010, 16:51

Ovo nece biti prijenosa meca sarajevo-Zeljeznicar ???
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 11 maj 2010, 16:52

Ako ne budemo nikako mogli gledati utamicu, onda je to BRUKA za državu... ne samo za grad Sarajevo.

F U J ! ! !
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 maj 2010, 16:53

Vala moja bruka nije!
Njihov klub njihova sramota!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ecif
Kontakt:

Post Postao/la ecif » 11 maj 2010, 16:54

MaliMemo je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Nazalost odgovara objema ekipama bod :(

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 11 maj 2010, 16:55

Seyo_TM je napisao/la:Vala moja bruka nije!
samo nemoj molimte kriviti masu
zato je kriva uprava,dabogda se okretali u grobu
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 11 maj 2010, 16:56

Hairlija je napisao/la:
@ Hairlija

Naravo da masa nije kriva, ovdje se radi o "pojedincima" o vasoj upravi.
× Plava krv ispod koze ×

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 11 maj 2010, 16:58

Poenta je u tome, što njihov klub i njihova uprava BRUKAJU državu, vrijeđaju sve građane ove zemlje sa svojim bahatim ponašanjem.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 maj 2010, 16:58

A sto onda vi nama govorite bilo sta oko 4-5 susnih godina!? Mozemo reci da je uprava kriva, i da nemamo nista sa njom...
Zao mi je, al to je vas klub, vasa uprava...

Senad_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Senad_tm87 » 11 maj 2010, 17:11

Hairlija je napisao/la:

Cuj kriva uprava, a navijaci demolirali stadion. Postoje i drugi nacini kako da natjerate upravu da ode, nije nasilje jedino rijesenje.... A mi idemo po nova 3 boda sa gostovanja :)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 maj 2010, 17:16

Emir Pilav je ove sezone sudio 10 utakmica PL. Od toga su 3 utakmice dobili gosti (Modriča 2:4 Široki, Laktaši 0:1 Zrinjski, Modriča 1:2 Rudar), a 2 puta je bilo neriješeno (Modriča 1:1 Velež, Velež 0:0 Zrinjski). Dao je 41 žuti karton, dakle 4.1 po utakmici (od toga jednom drugi žuti). Dosudio je 2 penala, oba na utakmici Slavija 3:2 Široki (po jedan i za jedne i za druge).
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 11 maj 2010, 17:24

Željo protiv Partizana, Hajduka i Vardara
Fudbalski klub Željezničar dobio je ponude beogradskog Partizana i skopskog Vardara za odigravanje prijateljskih utakmica u glavnim gradovima Srbije, odnosno Makedonije

Fudbalski klub Željezničar dobio je ponude beogradskog Partizana i skopskog Vardara za odigravanje prijateljskih utakmica u glavnim gradovima Srbije, odnosno Makedonije.

"U Beogradu ćemo sa Partizanom igrati prijateljsku utakmicu vjerovatno u junu ili julu. Sa Vardarom još nismo dogovorili termin. Također, dogovaramo i prijateljsku utakmicu sa Hajdukom na Grbavici. Međutim, problem je uskladiti termine susreta", rekao je Dželaludin Muharemović, direktor FK Željezničar za sutrašnji broj «Oslobođenja», naših najdugovječnijih dnevnih novina i zvanično najbolje novine planete 1992. godine

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 11 maj 2010, 17:28

koji su to cigani. cekaju sutrasnju odluku FS BiH oko ukidanja suspenzije koseva. ako se ukine suspenzija i navijaci budu mogli prisustvovat utakmici od prenosa nece bit nista. a ako suspenzija ostane onda ce prodat TV prava, al po paprenoj cijeni. samo da sto vise zarade. pitari nije sala. al u svakom slucaju Zeljo ce ih "mlatnut"
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 maj 2010, 17:33

Hoće li protivnici Borca davati sve od sebe?:
Želji za titulu potrebno sedam bodova

Sarajevo ima odličnu ekipu i samo zbog spleta nesretnih okolnosti nisu u vrhu tabele. Po kvalitetu su među tri u državi, hvali menadžer Željezničara narednog protivnika • Protiv Olimpik prvo poluvrijeme solidno, drugo za zaborav

Željezničar je, čini nam se, vozeći samo u drugoj brzini pobijedio Olimpik i tako ostao na prvom mjestu premijerligaške tabele. Mali gradski rivali pokazali su da su i dalje mali i nedorastao suparnik plavom timu, koji je pitanje pobjednika riješio u svega četiri minute - od 21. do 24. minute kada su mrežu Fejzića pogodili Popović i Višća.

Razlika u kvaliteti

Sve poslije, osim povremenih bljeskova Šimića i Bekrića, te jednom Alimanovića, bilo je za zijevanje...

"Pribojavao sam se ove utakmice i u drugom poluvremenu nam je Olimpik zadao malo više problema, ali već smo vodili 2:0 i rezultat nije bio upitan", tvrdi Amar Osim, menadžer plavog tima, koji bi volio da je njegova ekipa i drugo poluvrijeme igrala kao prvo - sa više ambicija da ugrozi gol protivnika.

"Igrači su očito osjetili kako imaju sposobnost da laganijom igrom sačuvaju prednost od dva gola. Više bih volio da su nastavili igrati, ali oni su imali neke svoje ideje i na terenu bolje znaju kako stoje stvari nego oni koji gledaju sa strane. Šta reći? Pobjeda je zaslužena, uz evidentnu razliku u kvaliteti. Možda je Olimpik zaslužio da da jedan gol, ali sa druge strane, i mi smo mogli dati još neki pogodak", kaže Osim, koji je već u 36. minuti igre zamijenio Muamera Svraku zbog povrede.

"Svraka je povrijeđen još u prvoj minuti. Iskrenuo je članak, a Ješe ga je još dodatno nagazio po toj nozi. Vidjećemo kakva je situacija i da li će biti spreman za derbi", rekao je Osim i još jednom ponovio kako njegova ekipa, "čim uspori, djeluje dosta slabije".

Na upit da li će igra iz prvog poluvremena protiv Olimpika biti dovoljna za pobjedu ili bod u duelu sa gradskim rivalima, ili će morati prebaciti u treću, četvrtu ili čak petu brzinu, Osim kaže kako je vječiti derbi sasvim drugačija utakmica.

"Igrači su drugačije motivisani za taj meč. Niko ne kalkuliše", smatra Osim koji ima samo riječi hvale za Sarajevo.

"Sarajevo ima odličnu ekipu i samo zbog spleta nesretnih okolnosti nisu u vrhu tabele. Po kvalitetu su među tri u državi."

Sarajevo se diže (jel ovo novi naziv za spolni organ :mrgreen: )

Osim vjeruje da Željezničar osvaja titulu ukoliko do kraja osvoji sedam bodova, od mogućih devet. To znači da u susretu protiv Sarajeva ni u kom slučaju ne razmišlja o porazu, već o bodu ili čak sva tri. Po trenutnoj formi Željo je u blagoj prednosti, ali Sarajevo je u utakmicama protiv Zrinjskog i Slavije dokazalo da se diže u formi i to pred najvažniju utakmicu u sezoni - gradski derbi.

"Sa sedam bodova smo sto posto prvaci. Ako Borac negdje izgubi bodove, a nadam se da hoće, onda nam treba i manje. Nadam se samo da će protivnici Borca barem na domaćem terenu igrati sto odsto, kako igraju i protiv Želje", zaključio je Osim, u čiju se ekipu, za razliku od susreta protiv Olimpika, vraćaju Sead Bućan i Mirsad Bešlija.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 11 maj 2010, 17:37

umene zeljo je napisao/la:Željo protiv Partizana, Hajduka i Vardara

Fudbalski klub Željezničar dobio je ponude beogradskog Partizana i skopskog Vardara za odigravanje prijateljskih utakmica u glavnim gradovima Srbije, odnosno Makedonije

Fudbalski klub Željezničar dobio je ponude beogradskog Partizana i skopskog Vardara za odigravanje prijateljskih utakmica u glavnim gradovima Srbije, odnosno Makedonije.

"U Beogradu ćemo sa Partizanom igrati prijateljsku utakmicu vjerovatno u junu ili julu. Sa Vardarom još nismo dogovorili termin. Također, dogovaramo i prijateljsku utakmicu sa Hajdukom na Grbavici. Međutim, problem je uskladiti termine susreta", rekao je Dželaludin Muharemović, direktor FK Željezničar za sutrašnji broj «Oslobođenja», naših najdugovječnijih dnevnih novina i zvanično najbolje novine planete 1992. godine
*Hvala Stole
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 11 maj 2010, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Blackwargreymon, Kajkutenjoyer, knoa, Lekqqq1921, Levin i 77 gostiju.