Neće sa Dadom biti raskinut ugovor.amko123 je napisao/la:gdje su ona dva forumasa sto su me napadala juce kad sam rekao da ce biti raskinuti ugovori sa stanicem i sadikovicima i hodzurdom,smijali se i govorili nemas ti pojma,vidi se ko ima pojma a ko ne
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ma bitno je da se nesta pljuje i da se priča da ništa ne valja. Sad je problem što idu Hodzurda i Stanić jer više ne mogu protiv Misketa ništa reći poslije govora na skupštini. Prvi put sam čovjeka slušao da govori i fakat se ima šta čuti. Ziv i zdrav nam Miske bio još dugo dugo.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
ne zna se jos hoce li ili nece pokusat ce mu se naci posudba ako ne bude ide raskidRokoko87 je napisao/la:Neće sa Dadom biti raskinut ugovor.amko123 je napisao/la:gdje su ona dva forumasa sto su me napadala juce kad sam rekao da ce biti raskinuti ugovori sa stanicem i sadikovicima i hodzurdom,smijali se i govorili nemas ti pojma,vidi se ko ima pojma a ko ne
- amazon
- Kontakt:
Ostaje Dado, ne smarajte vise.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ko te ba napao?amko123 je napisao/la:gdje su ona dva forumasa sto su me napadala juce kad sam rekao da ce biti raskinuti ugovori sa stanicem i sadikovicima i hodzurdom,smijali se i govorili nemas ti pojma,vidi se ko ima pojma a ko ne

Ako je tebi ono napadanje sta li je tek normalna rasprava, previse si osjetljiv
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ratni profiter, kriminalac u odijelu, kamatar i lazni hadzija, jedini musliman koji je hadz obavio u Turskoj na sluzbenom putu ...carsijaba je napisao/la:

1921'
A u medjuvremenu bavi se i nabijanjem kompleksa te naglim povecanjem pritiska kod osoba koje ga ne mogu smisliti... tj kod onih osoba koje su nebitne i na marginama u drustvu a koje popularno nazivaju ''Gudala''...
Znam, nije to merhametli sa Misketove strane ali sta da se radi....
Znam, nije to merhametli sa Misketove strane ali sta da se radi....
Zadnja izmjena: Peace, dana/u 20 jun 2016, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Hrasno1921
- Kontakt:
Bgm moglo je to bolje i sto se tice izbora materijala ali i dizajna, nekako su mi "kesasti", a oprema za trening je tek druga prica, jednostavno ovo guranje na silu da je nesto super, je previse, vise sam ocekivao ...akisarajevo92 je napisao/la:
1921'
vjerovatno je i vrhunski hipnotizer ili iluzionista, cim je uspio ubjediti clanove skupstine da mu JEDNOGLASNO daju povjerenje i podrsku u radu. a, ako je iko upucen u rad uo i no, to su clanovi skupstine, koji redovno dobijaju izvjestaje o radu, prihodima, rashodima, odradjenim poslovima... da je sve idealno nije, ali je, administrativno, za 10 levela bolje, u odnosu na poslijeratni period, do unazad godinu dana. misimoviceva, osnovna, funkcija u klubu i jeste administrativni segment kluba i s te strane mu se tesko sta moze prigovoriti.Hrasno1921 je napisao/la:Ratni profiter, kriminalac u odijelu, kamatar i lazni hadzija, jedini musliman koji je hadz obavio u Turskoj na sluzbenom putu ...carsijaba je napisao/la:
takodjer, posto iznosis takve tvrdnje o misimovicu, a ja nisam upucen u to, mozes li pojasniti na osnovu cega kazes da je ratni profiter (konkretno, koja firma, koje robe, koji kanali)? na osnovu cega je kriminalac (konkretno, gdje i kada je optuzen ili osuminjecen za nesto)? na osnovu cega je kamatar (kad i kome je davao lovu na kamatu, pozajmica klubu je razjasnjena u vise navrata)? mozes li 100% potvrditi da isti nije obavio hadz, po svim propisima?
ovo nije nikakvo prepucavanje, niti imam namjeru reci da nisi u pravu, ali mi daj argumente i konkretne odgovore na ova pitanja, pa da i ja, a i ostali, koji smatraju da misimovic radi dobar posao u Zelji, postavimo sebi pitanje jesmo li u pravu.
unaprijed hvala na odgovorima.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
sto se dresova tice, nikada opremi nisam davao previse paznje, jer ista ne utice na igru i rezultat, niti nam je svrha hodanje po modnim pistama. ako bih, vec, morao izdvajati, onda je to za mene ona garnitura, isto diadora, koju smo nosili u vrijeme kada smo igrali sa njukastlom.
sto se ove garniture tice, iznenadjen sam i ocekivao nesto sasvim drugacije, jer se najavljivalo da je to poseban dizajn za nas. ok, stavljen je ovaj simbol kluba na grudi i to je nesto sto izdvaja nas dres od drugih. ali, sutra dodjes do generalnog sponzora i tog simbola vise nema, tu dolazi logo gs-
sto se ove garniture tice, iznenadjen sam i ocekivao nesto sasvim drugacije, jer se najavljivalo da je to poseban dizajn za nas. ok, stavljen je ovaj simbol kluba na grudi i to je nesto sto izdvaja nas dres od drugih. ali, sutra dodjes do generalnog sponzora i tog simbola vise nema, tu dolazi logo gs-
Ma nema on pojma. Laz za laz. Mozes misliti kakva je to osoba u stvarnom zivotu. Bez karaktera i obraza. Jadna njegova djeca koja su vec osudjena na propast.starigrad je napisao/la:vjerovatno je i vrhunski hipnotizer ili iluzionista, cim je uspio ubjediti clanove skupstine da mu JEDNOGLASNO daju povjerenje i podrsku u radu. a, ako je iko upucen u rad uo i no, to su clanovi skupstine, koji redovno dobijaju izvjestaje o radu, prihodima, rashodima, odradjenim poslovima... da je sve idealno nije, ali je, administrativno, za 10 levela bolje, u odnosu na poslijeratni period, do unazad godinu dana. misimoviceva, osnovna, funkcija u klubu i jeste administrativni segment kluba i s te strane mu se tesko sta moze prigovoriti.Hrasno1921 je napisao/la:Ratni profiter, kriminalac u odijelu, kamatar i lazni hadzija, jedini musliman koji je hadz obavio u Turskoj na sluzbenom putu ...carsijaba je napisao/la:
takodjer, posto iznosis takve tvrdnje o misimovicu, a ja nisam upucen u to, mozes li pojasniti na osnovu cega kazes da je ratni profiter (konkretno, koja firma, koje robe, koji kanali)? na osnovu cega je kriminalac (konkretno, gdje i kada je optuzen ili osuminjecen za nesto)? na osnovu cega je kamatar (kad i kome je davao lovu na kamatu, pozajmica klubu je razjasnjena u vise navrata)? mozes li 100% potvrditi da isti nije obavio hadz, po svim propisima?
ovo nije nikakvo prepucavanje, niti imam namjeru reci da nisi u pravu, ali mi daj argumente i konkretne odgovore na ova pitanja, pa da i ja, a i ostali, koji smatraju da misimovic radi dobar posao u Zelji, postavimo sebi pitanje jesmo li u pravu.
@muerte, bez uvrede, ali mi posrednik u ovoj diskusiji nije potreban, niti cu okvalifikovati @hrasno1921, tako kako ga ti predstavljas. ovo nije prvi put da mu recipliram, ali, do sada nisam dobijao odgovore. ponovo mu dajem priliku da iznese argumente za svoje tvrdnje i sam spasi svoj obraz i nama neupucenim pomogne da progledamo na svoje oci.
mislim da su pitanja sasvim jasna i, ako vec ima nepobitne cinjenice za svoje pisanje, ne bi trebao imati problema potkovati pricu argumentima.
do njega je. ja na svoj obraz ne bih dao, jer ako nesto napisem ili kazem, to cu uraditi svjesno, imajuci argumente kao podlogu za napisano ili izreceno.
mislim da su pitanja sasvim jasna i, ako vec ima nepobitne cinjenice za svoje pisanje, ne bi trebao imati problema potkovati pricu argumentima.
do njega je. ja na svoj obraz ne bih dao, jer ako nesto napisem ili kazem, to cu uraditi svjesno, imajuci argumente kao podlogu za napisano ili izreceno.
sutra predstavljanje dresova i novog stopera grka http://www.transfermarkt.de/dimitrios-t ... ler/107582 u 12 SATI
- plavanacija
- Kontakt:
Ovoliku dozu negativnosti koju stvaraju pojedini likovi na ovom forumu je stvarno za psiholosku analizu.
Jako dugo pratim Zelju i ova uprava je uradila dosta odlicnih stvari i imaju punu moju podrsku. Da li su grijesili, imali propuste??? Svi grijese i svi imaju propuste ali 95% stvari koje su obecali na poslovnom planu su odradili, u sportskom aspektu nije sve zavrsilo onako kako se zeljelo.
Mi balkanci fkt moramo osnovne stvari copy-paste od zapadnjaka. Nema nista na foru, postoje planovi za koje je potrebna godina, dvije ili pet. Covjek fino objasnio, nema vise nista na crno, sve ima porijeklo, sta i kako(transparentnost). Temelji su udareni, i nas klub treba da se gleda kao na firmu. Prvenstveno mislim domacu firmu, gdje ljudi rade, zaradjuju, posluju pozitivno, a samim tim ako je poslovni dio stabilan, imas preduslov za sportski dio.
Toliko o toj temi, hajmo se baciti na sljedecu sezonu, igraci, pripreme, stadion, clanske karte, dresovi, itd...
Ako se nastavi supljiranje, jer je neciji ego povrijedjen, ja cu biti primoran da napustim temu, jer cu svoje slobodno vrijeme iskoristiti na bolji nacin, nego da citam ubleharenje pojedinih. I naravno tu negativnost izbacite na neki drugaciji nacin i postedite nas ostale...
Jako dugo pratim Zelju i ova uprava je uradila dosta odlicnih stvari i imaju punu moju podrsku. Da li su grijesili, imali propuste??? Svi grijese i svi imaju propuste ali 95% stvari koje su obecali na poslovnom planu su odradili, u sportskom aspektu nije sve zavrsilo onako kako se zeljelo.
Mi balkanci fkt moramo osnovne stvari copy-paste od zapadnjaka. Nema nista na foru, postoje planovi za koje je potrebna godina, dvije ili pet. Covjek fino objasnio, nema vise nista na crno, sve ima porijeklo, sta i kako(transparentnost). Temelji su udareni, i nas klub treba da se gleda kao na firmu. Prvenstveno mislim domacu firmu, gdje ljudi rade, zaradjuju, posluju pozitivno, a samim tim ako je poslovni dio stabilan, imas preduslov za sportski dio.
Toliko o toj temi, hajmo se baciti na sljedecu sezonu, igraci, pripreme, stadion, clanske karte, dresovi, itd...
Ako se nastavi supljiranje, jer je neciji ego povrijedjen, ja cu biti primoran da napustim temu, jer cu svoje slobodno vrijeme iskoristiti na bolji nacin, nego da citam ubleharenje pojedinih. I naravno tu negativnost izbacite na neki drugaciji nacin i postedite nas ostale...
- Hrasno1921
- Kontakt:
Senad Misimovic je cijeli rat surovao sa Alijom Delimustaficem preko Cenexa, od humanitarne do pljacke imovine Sarajevskih preduzeca i to u sred rata dok su drugi bili na prvim linijama, pa kompaniju Megamix je osnovao upravo od tih para 1997., zamisli iz sred rata izlazi sa milionima DM. i osniva kompaniju !? od cega? koga?starigrad je napisao/la:vjerovatno je i vrhunski hipnotizer ili iluzionista, cim je uspio ubjediti clanove skupstine da mu JEDNOGLASNO daju povjerenje i podrsku u radu. a, ako je iko upucen u rad uo i no, to su clanovi skupstine, koji redovno dobijaju izvjestaje o radu, prihodima, rashodima, odradjenim poslovima... da je sve idealno nije, ali je, administrativno, za 10 levela bolje, u odnosu na poslijeratni period, do unazad godinu dana. misimoviceva, osnovna, funkcija u klubu i jeste administrativni segment kluba i s te strane mu se tesko sta moze prigovoriti.Hrasno1921 je napisao/la:Ratni profiter, kriminalac u odijelu, kamatar i lazni hadzija, jedini musliman koji je hadz obavio u Turskoj na sluzbenom putu ...carsijaba je napisao/la:
Kasnije je kompanija rasla dok nije postigao ovo sto je danas, a lazni hadzija je postao negdje 2008. kada je sa delegacijom privredne komore BIH boravio u Turskoj, dok je bio tamo u porodici je imao neku nesrecu, sta i kako tacno vjeruj mi ne znam, od tog putovanja okrenuo se vjeri i preko noci postao hadzija mada nikada nije otisao na vjerski obred u Meku kako dolikuje.
Lazni hadzija godinama je reketirao preko posrednika kompaniju Logosoft odnosno Faruka Telibecirevica kao i jos neke kompanije koje su u medjuvremenu propale, posudjivao im pare a zauzvrat je na sebe prepisivao imovinu tih firmi koje bi kasnije unistio a imovinu rasprodao, svaki mjesec je od Faruka uzimao 80.000 KM i to sve dok kompanije M;tel nije kupila Logosoft, a sve to je kriminalno a on licno kriminalac, godinama je oko Zelje nikada nije nista ni ponudio niti dao da pomogne Zelji, nego sada preko noci dolazi u klub, instalira svoje ljude u liku i dijelu Mirsada Siljka, covjeka koji je krao od Sipad Komerca do organizacije za pomoc komadantima i borcima BIH pred sudom u Hagu, sve to je svima jasno i nista novo, to zna cijeli grad, a sve to mu je omogucila i stranka SDA od koje se 2012.odvojio ...
Ali polako kada izvede svoj plan i dovede nas sve kolektivno pred svrsen cin za neke stvari ce biti kasno

1921'
@hrasno1921, hvala na odgovorima, koje cu ipak, nekako, pokusati provjeriti.
samo, za jednu stvar, odmah ti mogu reci da nisi u pravu. mirsad siljak je (ispravi me ako grijesim), dosao preko amara i grede, kada misimovic nije uopste pominjan kao bitna karika u klubu.
samo, za jednu stvar, odmah ti mogu reci da nisi u pravu. mirsad siljak je (ispravi me ako grijesim), dosao preko amara i grede, kada misimovic nije uopste pominjan kao bitna karika u klubu.
- amazon
- Kontakt:
Siljak nema veze s Misimovicem, skontajte se.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
to sam i ja napisao. cak mislim da je siljak u nekim rodbinskim vezama sa osimom (barem sam tako nesto cuo i pisalo se ovdje na forumu).amazon je napisao/la:Siljak nema veze s Misimovicem, skontajte se.
- zeljoooooooooo
Ma instalirao ga grande Miske prije nego što ce on doci, da ne bude ofirno previše!starigrad je napisao/la:@hrasno1921, hvala na odgovorima, koje cu ipak, nekako, pokusati provjeriti.