Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
U Sarajevu se polako zagrijava prostor za uvođenje poreza na sve živo, uskoro se širi i dalje.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Porez na PDVOsim13 je napisao/la:U Sarajevu se polako zagrijava prostor za uvođenje poreza na sve živo, uskoro se širi i dalje.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Zna li neko slucajno gdje kod nas ima kupiti ove cajeve?

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ima u interexukobe24 je napisao/la:Zna li neko slucajno gdje kod nas ima kupiti ove cajeve?
BATMAN HAS NO LIMITS
Hvala, brate!
Sad pitanje za ove Tuzlake - je li ijedan Interex prezivio u Tuzli?

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Throwback
Nije Tz problem i uzrok nedaća bosanske nejači...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zar ga ima u Bosni uopste?kobe24 je napisao/la:Hvala, brate!
Radnici sada u Bingu. Govore bilo im bolje raditi u Interexu i plate bile vece i manje se radilo. Sto je vjerovatno i uzrok propadanja.
Ja ne znam da igdje ima, ali kontam da nisu ostavili koji objekat kao recimo Konzum u Tuzli.tuzlak1987 je napisao/la:Zar ga ima u Bosni uopste?kobe24 je napisao/la:Hvala, brate!
Radnici sada u Bingu. Govore bilo im bolje raditi u Interexu i plate bile vece i manje se radilo. Sto je vjerovatno i uzrok propadanja.
Ma ne dati im u drzavu, jer amo i ovaoko u k.
Evo sinoc onaj idiot u strazburu izresetao ljude, opet odozdo... jbg em nanosi stetu normalnim ljudima iz tog dijela em nanosi stetu svakome ko se presatavlja kao musliman. Ne shvatam ove zemlje zasto to dopustaju, kako je moguce da puataju ih tamo... ne mozes buraz , puatio sam te, prvo krivicno djelo ide deportacija...prvo!
Evo sinoc onaj idiot u strazburu izresetao ljude, opet odozdo... jbg em nanosi stetu normalnim ljudima iz tog dijela em nanosi stetu svakome ko se presatavlja kao musliman. Ne shvatam ove zemlje zasto to dopustaju, kako je moguce da puataju ih tamo... ne mozes buraz , puatio sam te, prvo krivicno djelo ide deportacija...prvo!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
ma nema zajebava te Interex je u stečaju, vidi u Bingo Cityukobe24 je napisao/la:Ja ne znam da igdje ima, ali kontam da nisu ostavili koji objekat kao recimo Konzum u Tuzli.tuzlak1987 je napisao/la:Zar ga ima u Bosni uopste?kobe24 je napisao/la:Hvala, brate!

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Helćo našao igračke za svoj uzrast, od 3-6 god 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I ne očekujem da se ti sjećaš ovih ćafirskih figurica.rio_Ferdy88 je napisao/la:Helćo našao igračke za svoj uzrast, od 3-6 god
- legenda reala
- Kontakt:
Torbicom ga Helćo
jel bio crtani ovaj Helćo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bilo u kinder jajima, kupio sestriću danas neka glupost dođe, liči na Dodika pa se sjetio ovoglegenda reala je napisao/la:Torbicom ga Helćo![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Meni vuču na likove iz onog jednog crtanog, kad popiju onaj neki napitak i skaču ko ludi hahhaha žive u nekom drvetuPenaltiky je napisao/la:Bilo u kinder jajima, kupio sestriću danas neka glupost dođe, liči na Dodika pa se sjetio ovoglegenda reala je napisao/la:Torbicom ga Helćo![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da ti ne vuču na Evokselegenda reala je napisao/la:Meni vuču na likove iz onog jednog crtanog, kad popiju onaj neki napitak i skaču ko ludi hahhaha žive u nekom drvetuPenaltiky je napisao/la:Bilo u kinder jajima, kupio sestriću danas neka glupost dođe, liči na Dodika pa se sjetio ovoglegenda reala je napisao/la:Torbicom ga Helćo![]()
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, MaroonBjelave i 12 gostiju.