Idi u **** hahahahaAstren je napisao/la:Cijeli video govori o svemu pomalo, a dugu prema drzavvi a na kraju videa se izvinjava -misteru 17 trofeja- što mu nije dao Faksa, tada su svi ustali i skupa pjevali onu borbenu -...i ratara i pastira u violinu kad zasvira..-
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Astren je napisao/la:Cijeli video govori o svemu pomalo, a dugu prema drzavvi a na kraju videa se izvinjava -misteru 17 trofeja- što mu nije dao Faksa, tada su svi ustali i skupa pjevali onu borbenu -...i ratara i pastira u violinu kad zasvira..-

-
- Kontakt:
Misimovic bi trebao da zna da uopšte nije bitno da li je Zeljo jedini u drzavi, regiji, Evropi, svijetu, univerzumu itd. koji jedini za sve koristi virman, koga to uopšte zanima. Evo Dinamo ne koristi pa se ne možeš ni u šali uporediti sa njima i jos dosta klubova, ne koristi ni Zrinjski pa je šampion, a mi koristimo pa nema ni Evrope. Glupost, **** transparentnost ako nema rezultata, fakat bih volio da malo manje koristimo neke floskule koje su nam u zadnje vrijeme postale uzrecice
-
- Kontakt:
To što je neko skontao da Stanić nije kvalitetan igrač u svim segmentima igre nije znak da je taj neko stručnjak. Isto tako Stanić je vrlo polivanten igrač koji će nam trebati u sezoni. Sasvim i dovoljno dobar za ono što nam treba.
-
- Kontakt:
Stvarno trebas biti strucnjak da vidis jel Stanic kvalitetan igrac.Ako cemo se krpit s igracima koji znaju sve igrat a ustvari ne znaju nista kako treba **** ti nas!Rade Paprica 9 je napisao/la:To što je neko skontao da Stanić nije kvalitetan igrač u svim segmentima igre nije znak da je taj neko stručnjak. Isto tako Stanić je vrlo polivanten igrač koji će nam trebati u sezoni. Sasvim i dovoljno dobar za ono što nam treba.
EL GRANDE MISKE!carsijaba je napisao/la:
Kakav govor, vrijedi poslusati vise puta, na sva moguca pitanja zadnjih par mjeseci je covjek odgovorio.

Prije pola godinesii ovdje svrsavao i branio stav o njegovom dovodjenju. Otkud sad ta promjena. Mi postali klub za prolaznike. Pa vise od 20 igraca smo doveli u godinu dana. Vama je to ok?gramparada je napisao/la:Stvarno trebas biti strucnjak da vidis jel Stanic kvalitetan igrac.Ako cemo se krpit s igracima koji znaju sve igrat a ustvari ne znaju nista kako treba **** ti nas!Rade Paprica 9 je napisao/la:To što je neko skontao da Stanić nije kvalitetan igrač u svim segmentima igre nije znak da je taj neko stručnjak. Isto tako Stanić je vrlo polivanten igrač koji će nam trebati u sezoni. Sasvim i dovoljno dobar za ono što nam treba.
Zadnja izmjena: samoplavi, dana/u 20 jun 2016, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sadikovici dosli u januaru?samoplavi je napisao/la:U junu pravimo cistku igraca koje smo doveli u januaru, u januaru smo pravili cistku igraca koje smo doveli u junu. Bravo strucnjaci. I onda jos predsjednik kaze koji ce nam **** sportski direktor, a clanovi skupstine svrsavaju. Bravo jos jednom.

Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
-
- Kontakt:
zamjenio si me s nekim,ne svrsavam po forumima,al u svakom slucaju Stanic je Roberto Karlos za Livaju.samoplavi je napisao/la:Prije pola godinesii ovdje svrsavao i branio stav o njegovom dovodjenju. Otkud sad ta promjena. Mi postali klub za prolaznike. Pa vise od 20 igraca smo doveli u godinu dana. Vama je to ok?gramparada je napisao/la:Stvarno trebas biti strucnjak da vidis jel Stanic kvalitetan igrac.Ako cemo se krpit s igracima koji znaju sve igrat a ustvari ne znaju nista kako treba **** ti nas!Rade Paprica 9 je napisao/la:To što je neko skontao da Stanić nije kvalitetan igrač u svim segmentima igre nije znak da je taj neko stručnjak. Isto tako Stanić je vrlo polivanten igrač koji će nam trebati u sezoni. Sasvim i dovoljno dobar za ono što nam treba.
Na taj nacin s frendovima na velikom odmoru mozes raspravljati.briga je napisao/la:Sadikovici dosli u januaru?samoplavi je napisao/la:U junu pravimo cistku igraca koje smo doveli u januaru, u januaru smo pravili cistku igraca koje smo doveli u junu. Bravo strucnjaci. I onda jos predsjednik kaze koji ce nam **** sportski direktor, a clanovi skupstine svrsavaju. Bravo jos jednom.![]()
![]()
![]()
Kasno si ti poceo Zelju da pratis.
-
- Kontakt:
Pa jest dobor si bolje dovest nekog talijana sa puno lošijim cv-em. Staniće je ex reprezentativac i osvajač trofeja u ovoj ligi. Ovu ligu zna igrati.gramparada je napisao/la:Stvarno trebas biti strucnjak da vidis jel Stanic kvalitetan igrac.Ako cemo se krpit s igracima koji znaju sve igrat a ustvari ne znaju nista kako treba **** ti nas!Rade Paprica 9 je napisao/la:To što je neko skontao da Stanić nije kvalitetan igrač u svim segmentima igre nije znak da je taj neko stručnjak. Isto tako Stanić je vrlo polivanten igrač koji će nam trebati u sezoni. Sasvim i dovoljno dobar za ono što nam treba.
-
- Kontakt:
ako nam je ambicija ova liga onda neka ga,a to sto u CV-u ima da je ex reprezentativac okaci macku o rep,za talijani ti ne mogu nista rec nisam ga vidio.Rade Paprica 9 je napisao/la:Pa jest dobor si bolje dovest nekog talijana sa puno lošijim cv-em. Staniće je ex reprezentativac i osvajač trofeja u ovoj ligi. Ovu ligu zna igrati.gramparada je napisao/la:Stvarno trebas biti strucnjak da vidis jel Stanic kvalitetan igrac.Ako cemo se krpit s igracima koji znaju sve igrat a ustvari ne znaju nista kako treba **** ti nas!Rade Paprica 9 je napisao/la:To što je neko skontao da Stanić nije kvalitetan igrač u svim segmentima igre nije znak da je taj neko stručnjak. Isto tako Stanić je vrlo polivanten igrač koji će nam trebati u sezoni. Sasvim i dovoljno dobar za ono što nam treba.
Slucaj Stanic govori u kolikim smo mi fudbalskim ****. Otjeramo ga prije godinu, nakon pola godine ga dovedemo i onda ga opet otjeramo. Postoji li slican slucaj u istoriji ove zanimljive igre?
-
- Kontakt:
situacija je bila specificna,svi znamo kako nam je sezona krenula i gdje smo bili na polusezoni, Mulalic je izricito trazio Stanica,sad se Stanic ne uklapa u viziju novog SS.samoplavi je napisao/la:Slucaj Stanic govori u kolikim smo mi fudbalskim ****. Otjeramo ga, nakon pola godine ga dovedemo i onda ga opet otjeramo. Postoji li slican slucaj u istoriji ove zanimljive igre?
Ne znam sta je problem kakva je to frka oko Stanica i Sadikovica ako je istina,nidje veze ni jedan od njih,nikoga vrijednog pomena mi nismo odpustili.
Zadnja izmjena: gramparada, dana/u 20 jun 2016, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
- amazon
- Kontakt:
pola vas ne zna bil' sralo ili pisalo. Neki dan na treningu nista se ne moze vidjeti, danas sve treba otjerati. Skontajte se..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ovi sto odlaze nisu dosli tek sada vec smo ih gledali i prije treninga i znamo njihove kvalitete. Jedino ne znam za Dadu a ostali nek im je sa srecom.amazon je napisao/la:pola vas ne zna bil' sralo ili pisalo. Neki dan na treningu nista se ne moze vidjeti, danas sve treba otjerati. Skontajte se..
- amazon
- Kontakt:
Ja vam neki dan napisem da su svi tanki, i ovi sto su tek dosli. Boli me tuki za Stanica, samo ne treba zaboraviti da je on dobio poziv u reprezentaciju prije povrede. Otjerati Enisa, Hodzurdu za kojeg sam uvijek govorio da je obicno drvo, ovdje mi pisali kako dobro igra. Za plakat sta vi pisete općenito prateci vase stavove od prije, pa i ovih dana.
A sto se tiče Misimovica čovjek je sve objasnio kako jeste, vidi se da razmislja za budućnost ali sportski dio se mora riješiti.
A sto se tiče Misimovica čovjek je sve objasnio kako jeste, vidi se da razmislja za budućnost ali sportski dio se mora riješiti.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Treba nam sportski direktor. Ovo je postalo cirkus. Dodje nam trener svakih pola godine i slaze sebi ekipu. Normalno da potjera igrace od prethodnika i da dovede svoje za koje niko pojma nema kakvi su. Jos ako dodamo da nasi dovedu par igraca bez konsultacija sa trenerom dobijemo cirkus.
Ja ne kontam tebe i to prateci nase stavove. Ja nikad u zivotu nisam pohvalio ni Enisa Sadikovica ni Hodzurdu,a to sto ti imas neke paranoje od nekih likova nije moj problem i mene ne svrstavaj u te torove.
Nisam za odlazak Stanica i Dade, a sto se tice ovih ostalih, neko je vec morao otici. Doduse, Grk i Italijan su totalne nepoznanice i ko zna kako ce se uklopiti, mozda nije pametno da dva stopera odu. Jedan od dvojice je mogao ostati, Bogicevic ili Hodzurda, u slucaju da ovi novi budu bas losi. Cini mi se da upravo na poziciji stopera smo sad najslabiji, a donedavno smo tu bili najjaci.
Ja bih Dadi dao prednost ispred Bekrica na poziciji ofanzivnog veznog, poluspica. A ako cemo igrati sa dva spica, kao sto se najavljuje, mislim da je Dado sa Lendricom mogao igrati naprijed. U evropskim utakmicama dobro se snalazio igrajuci naprijed, jak sut, dobar pas, igra glavom presing. Pored toga, njemu je tek 21 godina, nema veliku platu, a igrac je sa mnogo iskustva za svoje godine.
Stanic je desni bek, koji ukoliko je potrebno moze igrati i krilo, te beka i krilo na lijevoj strani. Uvijek je dobro imati takvog igraca jer duga je sezona, moguce su povrede.
Recimo, dobijemo dobru ponudu za M.Stevanovica koju ne smijemo odbiti, onda ostajemo samo sa Memijom i S.Stevanovicem na desnoj strani. Mozda i Memija ode, ko ce onda igrati? Plus, nazalost povrede su uvijek moguce.
Treba sacekati znavicnu da znamo tacno na cemu smo.
Ja bih Dadi dao prednost ispred Bekrica na poziciji ofanzivnog veznog, poluspica. A ako cemo igrati sa dva spica, kao sto se najavljuje, mislim da je Dado sa Lendricom mogao igrati naprijed. U evropskim utakmicama dobro se snalazio igrajuci naprijed, jak sut, dobar pas, igra glavom presing. Pored toga, njemu je tek 21 godina, nema veliku platu, a igrac je sa mnogo iskustva za svoje godine.
Stanic je desni bek, koji ukoliko je potrebno moze igrati i krilo, te beka i krilo na lijevoj strani. Uvijek je dobro imati takvog igraca jer duga je sezona, moguce su povrede.
Recimo, dobijemo dobru ponudu za M.Stevanovica koju ne smijemo odbiti, onda ostajemo samo sa Memijom i S.Stevanovicem na desnoj strani. Mozda i Memija ode, ko ce onda igrati? Plus, nazalost povrede su uvijek moguce.
Treba sacekati znavicnu da znamo tacno na cemu smo.