RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

emil02in
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la emil02in » 31 jul 2013, 23:07

Utakmica u Širokom će pokazati koliki je domet ove ekipe Rođenih.Jer ako želimo u vrh,a siguran sam da želimo,moramo na ovakvim gostovanjima pokazati hrabrost i odlučnost pa će i rezultat doći.Bez bodova sa ovakvih gostovanja teško se može izboriti gornji dio tabele i evropa.Nadam se da će nas Rođeni obradovati u nedjelju,jer sam siguran da je Ibro dobro proučio ekipu Širokog.Da bogda Široki dobio Udineze onoliko koliko će izgubiti od nas! :lol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 31 jul 2013, 23:30

Poruka od naseg dragog DžENANA DURAKOVIĆA koji je ostavljao srce na terenu za njemu najdraži dres.Inače oni koji nisu upoznati naš Džano je potpisao za ćetveroligaša u Austriji ali nije zaboravio naš Velež čak iz Austrije poručuje da je ROĐENI DO GROBA!!!
Njegova poruka navijačima glasi:

Eh.. Odakle poceti, posto mi je strasno dosadno u ovom trenutku, malo da se i ja pozabavim s onima sto se bave sa mnom u slobodno vrijeme ustvari to je pocesto jer druge brige izgleda nemaju... Najprije prije svega zelim da se zahvalim mojim dragim "prijateljima" dusmanima sto su mi pomogli svojim zuganjem kako sam vec propao slucaj da se vratim fudbalu. Vidjeli ste me i na vrhu i na dnu. Plakali dok sam bio na vrhu koristili se raznoraznim sredstvima da me spustite (mozda FK Velez nije neki vrh, ali za mene kao Mostarca jeste i to je ono na sta sam najvise ponosan u svom zivotu), pa ste se onda nasladjivali sto ispijam kafe na Carini i u Starom gradu i sto tada nisam nigdje igrao. Vase lajanje mi je pomglo da poslozim neke stvari i da se vratim fudbalu i nastavim jos jace i odlucnije nego ikad. Ovim putem vam se svima jako zahvaljujem jer ste me upravo vi dusmani pojedini vratili na moj put. Vec ste poceli zugati kako igram u 4 ligi, ali bujrum dodjite, probajte, pa vidite hocete li vi u njoj ostati Strasno mi je drago da sam i dalje vasa tema. Opet se jedete, a ja se smijem jer u 4 ligi imam bolja primanja, koja meni nisu bitna, nego pola vas u Mostaru i BiH. Naravno ovo vam se ironicno zahvaljujem , a ono sto mislim stvarno o vama to cu da zadrzim za sebe , jer imam mnogo djece i rodbine u raji. Ma ustvari napusite mi se ku... Ovdje imam strasnu priliku da vam pokazem ko sam i sta sam, i to cu uz Allahovu pomoc i napraviti. Jer On je taj koji sve odlucuje i bez Njega nista i ne ide. Zelim da se zahvalim Dragom Allahu sto mi je pruzio priliku da sa dna od dna ponovo dobijem sansu i napravim nesto u onome za sta se nadam da me je i stvorio. Zelim Mu se zahvaliti na tome sto mi je dao tu priliku da nosim Velezov dres. Rekao sam , najveca cast koju jedan Mostarac moze da ima u svom zivotu. Nikad ga se postidio nisam, nigdje ga nisam krio, cak i kad sam bio dijete od 5,6,7,8 godina pa i kad sam bio igrac Veleza. "Baterija" i "uspijeh" navijac nisam nikad bio u zivotu, niti cu biti. Jer kao sto u srcu imate mjesto za jednu zenu tako imate i samo mjesta za jedan fudbalski klub. Velez Mostar. Primtivci ili budite uz Velez kakv jeste ili ne budite nikako uz njega. Nema izgovora Tana, ovaj , onaj... Ako su ikome zla nanjeli onda su meni nanjeli. Oprostio sam preko 30 000 KM duga, zadnja dva transferna roka nisu mi dozvolili ni na PROBU da dodjem iako je to trener Rahimic zahtjevao, pa sam ipak i tada isao na utakmice Veleza i pruzao podrsku. Onda vas lijepo molim da se vratite zajedno svi na tribinu , jer vama nisu mogli nanjeti zla koliko su meni nanjeli. Samo tako i Velez moze da se vrati u vrh, samo tako mozete i otjerati ljude koje zelite da otjerate, ako vam je vec do toga... Ja znam da su u Velezu ljudi koji ne zive za Velez kao ja, oni od Veleza zive. Nece da oprastaju dugove od 3,4 000 KM, a ja oprastam 30 000 KM. Nego to sve rjesavaju putem suda. HALO, RODJENU MAJKU TUZITI!!!???? PA GDJE TO IMA??? Nego dosta o tome, moja poruka ovim dusmanima i ljudima koji dizu ruke od Veleza, malo hrabrosti nije na odmet Kanite se Zrinjskog, kanite se Sirokog Brijega i dr ekipa. Imate klub o kakvom oni mogu samo sanjati. Prva stvar kad sam dosao u Austriju je bilo upoznavanje sa predsjednikom kluba, pitao me poznajes li Baku Sliskovica, Enver Marica, Semira Tucu??? Toliko, bojim se da jedan Austrijanac, pa mislim da u posljednje vrijeme ima vise i Ultrasa koji vise cijene Velez nego pojedinci na Istocnoj obali...
MOSTAR U SRCU, VELEZ DO GROBA!!!

živio ti nama džano ,vole te tvoji ROĐENI

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 avg 2013, 00:40

konjicanin01 je napisao/la:
puza je napisao/la:Danas je odigrana prijateljska utakmica u Konjicu Velež-Igman 2:0 strijelci Dino Hajdarević i Amir Zolj.
Moze se reci sasvim pristojna partija rodjenih,iako se igralo protiv zaista slabasne ekipe igmana ,al ozbiljnost ove ekipe se vidi definitivno.Hajdarovic extra paklen igrac,Ramovic asistirao za prvi gol ,Majkic takodje odlican,sve u svemu uvjeren sam da ce ova momcad osvojit rekordan broj bodova od kako se igra premier liga pogotovo na gostovanjima. Utakmici prisustovao legenda Veleza Meho Kodro.
8-)

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 01 avg 2013, 01:06

anel81m je napisao/la: Juče sam te branio od moRAja ali ti moram reć da sereš ko grlica.Kad sam rekao da nisu ulazili u službene prostorije nisam ništa loše mislio, već da ih zbog toga nije uslikao fotograf.Neznam koji **** ti svakom loncu moraš bit poklopac????
izvini,morao sam :mrgreen:
Cuj branio od moRAje :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 avg 2013, 08:14

Puno srece Dzeni u Austriji. Pravi sportista , pravi Mostarac i Rodjeni.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 avg 2013, 08:51

arhimed89 je napisao/la:
anel81m je napisao/la: Juče sam te branio od moRAja ali ti moram reć da sereš ko grlica.Kad sam rekao da nisu ulazili u službene prostorije nisam ništa loše mislio, već da ih zbog toga nije uslikao fotograf.Neznam koji **** ti svakom loncu moraš bit poklopac????
izvini,morao sam :mrgreen:
Cuj branio od moRAje :mrgreen:
Kad ti već ništa nemože promać da te pitam jesi li znao da su popu Šimi ukrali biciklo?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 avg 2013, 12:07

slika
8-)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 01 avg 2013, 12:12

zizu1991 je napisao/la:slika
8-)
gdje ovo?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 avg 2013, 12:13

Kod razvitka. :)

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 01 avg 2013, 12:14

zizu1991 je napisao/la:Kod razvitka. :)
ovo je 4 bilbord, ako sam upravu? Vrapčići, gl.stanica, bulevar i evo razvitak??
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 avg 2013, 12:17

Ja sam ovakav bilbord tek sinoć prvi put u gradu vidio. Odmah sam odlučio da podjelim s vama. Nisam te ostale vidio tako da ne znam. Znam samo za ovaj. :)

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 01 avg 2013, 16:13

Kada sam neki dan dolazio u Mostar, vidio sam ovakav jedan bilboard kod stanice i pozitivno se iznenadio. Lijep potez vase uprave, ne moze nikada na odmet biti veca ekspozicija.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 avg 2013, 16:33

Samo je pitanje koliko je raje uzelo ove članske/godišnje, a bojim se da nije baš puno.Meni se ideja svidila pravo i odma sam poslao zahtjev i uplatio.Svakako svaku utakmicu idem a i član sam bio zadnjih godina.Sad protiv Slavije gužva na blagajni a ti bez peglanja izvadiš godišnju i prođeš. 8-)

P.S.Negdje sam u nekoj Veležovoj knjizi čitao da smo davne trideset i neke godine prošlog stoljeća imali skoro 4000 članova, danas je nažalost taj broj puno manji.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 01 avg 2013, 16:59

anel81m je napisao/la:Samo je pitanje koliko je raje uzelo ove članske/godišnje, a bojim se da nije baš puno.Meni se ideja svidila pravo i odma sam poslao zahtjev i uplatio.Svakako svaku utakmicu idem a i član sam bio zadnjih godina.Sad protiv Slavije gužva na blagajni a ti bez peglanja izvadiš godišnju i prođeš. 8-)

P.S.Negdje sam u nekoj Veležovoj knjizi čitao da smo davne trideset i neke godine prošlog stoljeća imali skoro 4000 članova, danas je nažalost taj broj puno manji.
Mene su bas ovi bilbordi natjerali da kupim godisnju. Iako nisam mislio ove sezone kupiti.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 01 avg 2013, 17:04

Gdje to?
Zadnja izmjena: cipiripi, dana/u 16 maj 2016, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka me mrze samo da me se boje''

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 01 avg 2013, 17:17

cipiripi je napisao/la:Gdje se ta godišnja može kupiti?
ima druze na oficijelnoj kao neki online obrazac koji se popuni..a onda sacekas nekih 7-10 dana..pa ili te pozovu na tel ili mailom obavijeste da dodjes preuzeti karticu ako si u mostaru..ili ti bude clanska dostavljena postom...

FORZA VELEZ

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 avg 2013, 17:21

da hoće Široki večeras izvući povoljan rezultat, i da ih onda onako nezainteresovane, pokušamo iznenaditi, i klepnuti makar bod, a ako se ukaže prilika, zašto ne i 3.. 8-)

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 avg 2013, 17:29

cipiripi je napisao/la:Gdje se ta godišnja može kupiti?
Možeš isto otići u Vilu Neretva, na prvom spratu imaš Veležov fan shop.Tu možeš odma uplatit ako ti je lakše.Ja sam sve preko interneta odradio, poslao zahtjev, uplatio na žiro račun i kartica bila gotova za nekih 10-15 dana, možda i prije, ja sam je tako nešto preuzeo.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 01 avg 2013, 17:33

Mislim da Velez treba malo vise da reklamira ove clanske i da malo vise uradi na tome da ljude privuce. Mislim da bi se trebale dijeliti i letke na domacim utakmicama a isto tako se moze izaci negdje u Fejicevu na Musalu ili pod Stari most. Trener i nekoliko igraca pa da malo reklamiraju. Mislim da bi to privuklo dosta raje.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 01 avg 2013, 17:55

AlemC85 je napisao/la:da hoće Široki večeras izvući povoljan rezultat, i da ih onda onako nezainteresovane, pokušamo iznenaditi, i klepnuti makar bod, a ako se ukaže prilika, zašto ne i 3.. 8-)
Aleme druze nije siroki Eintracht iz Frankfurta pa da rezultat protiv njih zavisi jesu li oni zainteresovani. Ma brate napast ih svim silama jer imamo dobar napad. Na nama je a ne na njima i ja sam optimist u pozitivan rezultat. FORZA VELEZ
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.