NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Radnik je mogao Mladost oderat,al i njima gutavo.Ovako komsijski,Radniku bod za opstanak a Mladosti bod za nadu.Sloboda igrala sa pola snage,ha ha ha,radovali se bodu i ginuli,lomili kao da oni ispadaju.Al posto vise ni oni nisu mogli pokazat od onog jučer,opravdanje se trazi u ko fol nismo zapinjali.Al hajd,ni Azmira neće uvijek biti kao i kod nas Nurdo dok je bio.Nego,razvalit Drinu i poravnat je ko niko do sada.
čovječe, Sloboda da je htjela, dobili biste dva komada i zdravo đaci
al' ajde, živi u vlastitom uvjerenju da su tuzlanska gofna ginula na terenu i da su vas zavalili
al' ajde, živi u vlastitom uvjerenju da su tuzlanska gofna ginula na terenu i da su vas zavalili
Znači Drina su šabani? Pa čovječe dragi da vam nije bilo golmana u Zvorniku ste lagano trebali pući sa bar 4:1.combe80 je napisao/la:Ima nade za ostanak jos... ja konto ispali smo...
idemooooooooooooooooooooooooooooooo toooooooooooooooooooooooooo drenjavaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svi na Banju u srijedu ocekujem da ocepimo i konacno dernemo 2-0, protivnik po mjeri a komsije da su stjele pustit pustile bi, nemudrujte tu pustali ovo ono... sportski su odigrali uzeli bod i cao... nek igraju protiv viteza, drine i sabana nekih derbije iduce godine ako je sudjeno... ha ja.. ali ima nade za nas... netreba nas otpisat evo X mlade obarske godi nam...
ima nade... na BANJU svi...!!!!!!!!!!!!!!!!! kakva je ono posjeta tanka protiv slobode daj ba... nas grad zivi za fudball napunte stadion...
idemo sad... idemoooooooooooooooooooooooooooooooooo toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Musemića kada infarkt ne strefi sto ovi naprijed ne mogu nista,lično sam bio iza njega kada napadače kritikije za nemoć,na kraju ubacuje Ahmetovića imislim Krpića,nisam siguran i daje im instrukcije kako da na kontre zabiju......Ahmetović umalo da poleti ako već na travnjaku ne moze nista.Nego kompromisno,naizmjenično da ispadamo i ulazimo,sada je red na nas pa tako redom....Chinaglia je napisao/la:čovječe, Sloboda da je htjela, dobili biste dva komada i zdravo đaci

Jbg.ko ne bi uvalio da nema golmanadrinamen je napisao/la:Znači Drina su šabani? Pa čovječe dragi da vam nije bilo golmana u Zvorniku ste lagano trebali pući sa bar 4:1.combe80 je napisao/la:Ima nade za ostanak jos... ja konto ispali smo...
idemooooooooooooooooooooooooooooooo toooooooooooooooooooooooooo drenjavaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svi na Banju u srijedu ocekujem da ocepimo i konacno dernemo 2-0, protivnik po mjeri a komsije da su stjele pustit pustile bi, nemudrujte tu pustali ovo ono... sportski su odigrali uzeli bod i cao... nek igraju protiv viteza, drine i sabana nekih derbije iduce godine ako je sudjeno... ha ja.. ali ima nade za nas... netreba nas otpisat evo X mlade obarske godi nam...
ima nade... na BANJU svi...!!!!!!!!!!!!!!!!! kakva je ono posjeta tanka protiv slobode daj ba... nas grad zivi za fudball napunte stadion...
idemo sad... idemoooooooooooooooooooooooooooooooooo toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Moderator
- Kontakt:
Drug moj, tesko ces se prosetati Prvom ligom posto nisi upoznat sa jacinom klubovatheboss_RD07 je napisao/la: Za te pare mozemo sklopiti kadar samo takav i prosetati se prvom federalnom.

Ti tako mislis da ces se prosetati Prvom ligom hahahahhaa

- theboss_RD07
- Kontakt:
Ne pravi se lud. Vjeruj da sam vrlo dobro upoznat sa jacinom klubova u prvoj ligi. E sad, ponovo procitaj moj post i napisi mi imena 5 igraca iz prve federalne lige da realno vrijede vise od 20.000€GracanicaAA je napisao/la:Drug moj, tesko ces se prosetati Prvom ligom posto nisi upoznat sa jacinom klubovatheboss_RD07 je napisao/la: Za te pare mozemo sklopiti kadar samo takav i prosetati se prvom federalnom.![]()
⭐
Na toj utakmici je branio nevjerovatne stvari. Plus je Drina pogodila dvije prečke i dvije stative. Prema tome ne znam čemu toliko potcjenjivanje. U ostalom dolazimo vam za tri dana pa pokažite da ste mnogo bolji ako možete.vatreni je napisao/la: Jbg.ko ne bi uvalio da nema golmana![]()
![]()
....desetak komada se moze uvalit......najmanje.....ajd sada ćemo igrat bez golmana pa uvalite 3,4
![]()
![]()
Ima Smajlović,Delić,Musa.....to su igrači koji vrijede evra i evratheboss_RD07 je napisao/la:Ne pravi se lud. Vjeruj da sam vrlo dobro upoznat sa jacinom klubova u prvoj ligi. E sad, ponovo procitaj moj post i napisi mi imena 5 igraca iz prve federalne lige da realno vrijede vise od 20.000€GracanicaAA je napisao/la:Drug moj, tesko ces se prosetati Prvom ligom posto nisi upoznat sa jacinom klubovatheboss_RD07 je napisao/la: Za te pare mozemo sklopiti kadar samo takav i prosetati se prvom federalnom.![]()

Ako Nurdo i Fadil uzmu stvar u svoje ruke eto zvijezde u skracenu PL 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
100% si u pravu @vatreni,i ja sam bio blizu klupe Slobode,da su mogli i pobijedili bi nas,i nemojte više te šuplje eto kao nisu zatezali...vatreni je napisao/la:Musemića kada infarkt ne strefi sto ovi naprijed ne mogu nista,lično sam bio iza njega kada napadače kritikije za nemoć,na kraju ubacuje Ahmetovića imislim Krpića,nisam siguran i daje im instrukcije kako da na kontre zabiju......Ahmetović umalo da poleti ako već na travnjaku ne moze nista.Nego kompromisno,naizmjenično da ispadamo i ulazimo,sada je red na nas pa tako redom....Chinaglia je napisao/la:čovječe, Sloboda da je htjela, dobili biste dva komada i zdravo đaci
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma na stranu i zatezanje i Sloboda i Zvijezda al brate sta je ono sa terena jbt
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
na kraju polusezone posipali su pijesak(naravno pacijenti su pretjerali)pala je ogromna količina snijega i kiše i drenaža nije mogla da odradi svoj dio zbog pijeska,i ne znam zašto tada nije odgođena utakmica sa Sarajevom ali eto sada šta je tu je uništen je do tada jedan od najboljih terena u državi...staragarda je napisao/la:Ma na stranu i zatezanje i Sloboda i Zvijezda al brate sta je ono sa terena jbt
De ba vidili smo svi kakva je ta velika sloboda koja je prvi ozbiljan udarac imala u 70-toj minuti.
Al nebitna sloboda idemo dalje jos cetiri utakmice ostale,moramo pobijedit Drinu,Veleza i Mladost a u BL uzet bod i ostajemo
Al nebitna sloboda idemo dalje jos cetiri utakmice ostale,moramo pobijedit Drinu,Veleza i Mladost a u BL uzet bod i ostajemo

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
optimistično,ali ne i nemoguće,treba zapeti do zadnjeg kola pa šta bude...NKZ07 je napisao/la:De ba vidili smo svi kakva je ta velika sloboda koja je prvi ozbiljan udarac imala u 70-toj minuti.
Situacija izuzetno teska za nas,ali se treba boriti do zadnjeg kola dokle god postoje i teoreske sanse.Samo posteno do kraja,netreba zanemarit ni pritisak UEFE prema nasem NS kojeg ja ocekujem zbog neregularnosti prvenstva i veceg broja sumnjivih utakmica koje su pod lupom.
Recimo da zvijezda uzme drinu i borac dolazi na 24 boda a drina gubi kod zvijezde i od sirokog i ostaje na 25, vitez isto tako posle ta dva odigrana kola moze imati 26 bodova obarska 25 stim da vitezu prezdanje kolo dolazi sarajevo a zvijezdi nezainteresovani velez ima nade za gradacacane ali realno ekipa je losa al nada jos postoji
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Druze ja ne znam kako izgleda Zvijezda kada dobro igra i ne mogu nista pricati al znam kako izgleda Sloboda i mogu ti slobodno reci bez losih namjera juce se igralo sa rucnom vjeruj mi.NKZ07 je napisao/la:De ba vidili smo svi kakva je ta velika sloboda koja je prvi ozbiljan udarac imala u 70-toj minuti.
Vama zelim da se sto prije vratite ako naravno ispadnete sto ne zelim jer ste uvijek bili odlicni domacini.
samo Sloboda
ama kakva rucna da je bila rucna pustili bi nam da vam damo gol ko sto svako svakom pusta eto vidis nisi corav, vidis sve stimaljka do stimaljke... ali opet kazem svaka cast Slobodi nije pustala i za to respekt...
Drinu deremo 3-0 imam neki osjecaj da ce ocepit... trebali smo i SLobodu dobit ali nece lopta u gol, dva penala sudija neda, Stojanov mrtvaca fula....
mora ocepit u srijedu ....
idemoooooooooooooooooooooooooooooooooooo tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Drinu deremo 3-0 imam neki osjecaj da ce ocepit... trebali smo i SLobodu dobit ali nece lopta u gol, dva penala sudija neda, Stojanov mrtvaca fula....
mora ocepit u srijedu ....
idemoooooooooooooooooooooooooooooooooooo tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
nekazem da se direktno stima ali cim ti izjavis da ides sa juniorima i da ti je prvenstvo svejedno a protiv nas zapinjes ko lud i tad ti je prvenstvo bilo svejedno.... opet zapinjes, kasnije izjavljujes javno da imas alibi i ppopusis 3-0 hahaha... deba jarani... ima nade za Zvijedu jos... u inat svima treba Drinu dernut iz stadiona.... sportski 3-0 pokazat im ko i sta je zvijezda... ima tu potencijala jos... protiv slobode se vidilo na trenutke da ima ali stojali su dobro nisu dali golu prici....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.