FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

zenica159
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la zenica159 » 07 mar 2016, 16:01

PiromanBL je napisao/la:
zenica159 je napisao/la:Ima li sanse da vam Vlado Jagodic dodje, volio bih gledati Borac u PL jos dugi niz godina, steta bi bilo da klub kao sto je Borac ispadne u nizi rang. Puno srece i pozdrav iz Zenice :D
Ne, bar dok Bocre nesto ne zabrlja. I meni je Jagoda nekako najprikladniji Borcu od svih ovih sto smo imali, uostalom s njim smo i osvojili titulu. Steta sto su ga svrgli jesenas nakon par losijih rezultata, a sam on je govorio jos prije pocetka prvenstva da ce sa onakvom ekipom kakvu smo imali (sve omladinci i fkkrupljani, dovedeni direktivom ilica, sjeme mu se zatrlo) biti oscilacija. Pobjedili Zelju, postigli gol na Vrapcicima, nakon toga amplituda te oscilacije rezultata pocela da pada, i odmah ga smjenili. A tesko cemo mi naci nekog takvog, da je klasa kao sto je Jagodic, da poznaje stvari u klubu i prije svega da Borac ne smatra nekim tamo usput klubom, cak stavise, igrao je za nas sa generacijom kad smo osvojili kup protiv Rudara '95-te.

Takodje, sve najbolje, da stabilizujete klub i otjerate hostaplere :)
U kvalitete Jagodica smo se u Zenici uvjerili, covjek je omiljen ovdje, kao jos jedan Banjalucanin Kajkut :D Ma stanja u nasa dva kluba su ista i sve dok su na vlasti degenerici i đubrad, da se tako izrazim napretka biti nece, nek nam je sa srecom i da sljedece sezone igramo nas derbi i da se Čelik i Borac rijese hamelja i skarta :D

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 07 mar 2016, 16:10

zenica159 je napisao/la:U kvalitete Jagodica smo se u Zenici uvjerili, covjek je omiljen ovdje, kao jos jedan Banjalucanin Kajkut :D Ma stanja u nasa dva kluba su ista i sve dok su na vlasti degenerici i đubrad, da se tako izrazim napretka biti nece, nek nam je sa srecom i da sljedece sezone igramo nas derbi i da se Čelik i Borac rijese hamelja i skarta :D
Nova uprava sad kod nas, za sad ide nabolje (osim rezultata, ali nije to krivica uprave, ove). Marketing pokrenut napokon, po izvjestajima ljudi iz uprave stabilizuje se klub, vracaju neki dugovi, reprogrami, itd. Cini mi se da nece biti kao do sad sa raznim ilicima, majke mu se naјеbem, i ostalom bagrom :thumbup:
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 07 mar 2016, 17:19

Ma nije strasno ni ispasti vratice se Borac sl sezone odma jaci nego ikad…
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 07 mar 2016, 17:25

Prijedor je napisao/la:Ma nije strasno ni ispasti vratice se Borac sl sezone odma jaci nego ikad…
Ako ne sljedece, za 2 godine sigurno. Cilj je, u sto vjerujem, da ce klub stati na zdrave noge, dobiti normalnu upravu koja ce raditi za dobro kluba, a mislim da smo to vec docekali. Iako, borimo se dok god postoje sanse za opstankom. A postoje. Kakvo je kod vas stanje, ispadate li, ako da, kad imate namjeru da se vratite?
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 07 mar 2016, 17:28

PiromanBL je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Ma nije strasno ni ispasti vratice se Borac sl sezone odma jaci nego ikad…
Ako ne sljedece, za 2 godine sigurno. Cilj je, u sto vjerujem, da ce klub stati na zdrave noge, dobiti normalnu upravu koja ce raditi za dobro kluba, a mislim da smo to vec docekali. Iako, borimo se dok god postoje sanse za opstankom. A postoje. Kakvo je kod vas stanje, ispadate li, ako da, kad imate namjeru da se vratite?
Rudar ispada sto posto... Bice zanimljiva prva liga rs sa rudarem, drinom, mozda borcem... Nema se para u sve klubove neko ulaze kod nas niko nikad i rudnik polako odustaje katastrofa... Najbolje da se ni ne vracaju...
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 07 mar 2016, 23:25

Prijedor je napisao/la:
PiromanBL je napisao/la:
Rudar ispada sto posto... Bice zanimljiva prva liga rs sa rudarem, drinom, mozda borcem... Nema se para u sve klubove neko ulaze kod nas niko nikad i rudnik polako odustaje katastrofa... Najbolje da se ni ne vracaju...
Ma znam... A ovi na vlasti stalno donose neke zakone, zakon o sportu samo pomenut, i ni da se pomakne sa mrtve tacke. Ali bitan je zakon o radu koji ne donosi nista revolucionarno i znatno bolje, a sport nam propada. Jbg.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 mar 2016, 23:38

manite se KUP-a i corava posla..doci ce vam glave...istrcite sa pjetlicima i sto brze ispadnite te se okrenite spasavanju glave...zvijzda je to najbolje osjetila na svojoj kozi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 07 mar 2016, 23:47

staragarda je napisao/la:manite se KUP-a i corava posla..doci ce vam glave...istrcite sa pjetlicima i sto brze ispadnite te se okrenite spasavanju glave...zvijzda je to najbolje osjetila na svojoj kozi
Pa sta fali jos jednom trofeju u vitrinama? :mrgreen: Mada tesko, ali u svakom pogledu valja pokusati. Jbg, pa dosli smo do 4-finala, idemo dokle ide.

Sto se pjetlica tice... Gdje je pomocnio teren, gavranovicu? Po kakvom kamenjaru nasi mladi treniraju? Istina, najavio je Kusturic izradu terena vec od pocetka sezone, tj. proljeca, pa vidjecemo. Me cini mi se da ova uprava ne laze i krade kao one od prije. Kratak je period od par mjesei otkad su na poziciji, ali zasad mi se ne cini losim, osim rezultata, ali to je vec druga prica.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 mar 2016, 12:26

zenica159 je napisao/la:Ima li sanse da vam Vlado Jagodic dodje, volio bih gledati Borac u PL jos dugi niz godina, steta bi bilo da klub kao sto je Borac ispadne u nizi rang. Puno srece i pozdrav iz Zenice :D
Pa zar taj tip još nekom zanimljiv,,,,hvalisavac običan I ništa vise.Da vrijedi imao bih posao,ali lično mislim da je to pročitana knjiga.

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 08 mar 2016, 13:10

pabizo je napisao/la:
Pa zar taj tip još nekom zanimljiv,,,,hvalisavac običan I ništa vise.Da vrijedi imao bih posao,ali lično mislim da je to pročitana knjiga.
Kolikio znam posljednji put Borac je bio prvak pod njegovim vodstvom, tako da nemas potrebe da ga olajavas
Opstanak moramo izboriti

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 08 mar 2016, 13:50

pabizo je napisao/la:
Ti bi imao posao?
Zaјеbavam se, to biH dovoljno govori, tako da psst.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 08 mar 2016, 13:54

Uzgred, premjestaju ogradu na Istoku, pomjerili su onu na sektoru “O“ malo ulijevo, nekih 2,5 m iako su pricali da ce biti 3 m. Trebaju i drugu, koliko sam upoznat. Medjutim ne vidim svrhu te ograde. Domaci navijaci smo, sto na svom stadionu da se osjecamo kao na gostovanju?
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 08 mar 2016, 15:57

edinedin1 je napisao/la:
Kolikio znam posljednji put Borac je bio prvak pod njegovim vodstvom, tako da nemas potrebe da ga olajavas
To nikakav argument nije. Kakvi su sve treneri uzimali titule u bh a da i nisu neki strucnjaci. Druga stvar, kakvu je ekipu imao i ne uzeo titulu.
Po toj logici je dzimi maric odmah iza njega jer je uzeo kup!?
Pogledaj druga 2 angazmana vlade jagodica u borcu, sve ce ti biti jasno. Posebno ovaj drugi, od ekipe koja je kod vinka marinovica bila hit prvenstva on je napravio vrecu za nabijanje...

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 12 mar 2016, 20:36

Lakše se diše.

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 12 mar 2016, 21:27

Borce izgleda radi dobro posao. Mada i igraci su vec uigraniji, ice to sad.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 13 mar 2016, 21:42

Stari prijatelji, morate nam opet valjat. :lol: :clap:

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 13 mar 2016, 22:33

auuuuuuuu bojim se da ce ovaj put "prijateljstvo" da umre :D i to na izuzetno ruzan nacin...
ne zna se kome vise treba, sta sarajko prica po carsiji :D je l' jos uvijek tamo :)

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 13 mar 2016, 23:08

vlakanje je napisao/la:auuuuuuuu bojim se da ce ovaj put "prijateljstvo" da umre :D i to na izuzetno ruzan nacin...
ne zna se kome vise treba, sta sarajko prica po carsiji :D je l' jos uvijek tamo :)
Malo ovdje malo u nogometnom :savezu BiH pa vi vidite .... :lol:

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 14 mar 2016, 08:12

Jbga ako cemo o tome, ko je gdje, imamo i mi nekakvog potpredsjednika u savezu ali od njega slaba vajda do sada :D
Kako god, vjerovatno ce suditi obradovic, zivkovic ili paradzik (ako ne dobije suspeziju)... Otice to u X sto nikome ne odgovara tako da ga mozes je8at.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 14 mar 2016, 09:43

Ma ova utakmica mora zavrsiti sa pobjedom, nasom ili vasom, X nece biti 100%.
Sto se tice sarajake, vjerujem da ce vec danas ili sutra zvati svoje stare prijatelje u Borcu, cisto da vidi sta ima, nista vezano za utakmicu. :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.