FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma i trebala je biti zatvorenog tipa utakmica da ne mogu mlatiti bezveze. Ne možeš čovjeku objasniti šta je trening utakmica i da se probaju ljudi. Hoće da se igra tika taka. Ono što je mene danas razocaralo su Mujagić i Stanić jer oni nisu novi tu a loši su bili.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
Hrasno1921 je napisao/la:Bio covjek na jugo-istoku sa jos nekom dvojicom, zasto nebi bio? veliki je Zeljovac, Manijak od glave do pete, covjek koji je klubu donio bruku para, sa druge strane nasa "pojacanja" popusise od Olimpikca ... sramotatokmak19 je napisao/la:zna li neko jel violina gledao utakmicu?
a uzo duplo vise... prozore i vrata uzimo a klubu fakture isporucivo pravi zeljovac nema sta
sporcki podpis
Nije bioHrasno1921 je napisao/la:Bio covjek na jugo-istoku sa jos nekom dvojicom, zasto nebi bio? veliki je Zeljovac, Manijak od glaglave do pete, covjek koji je klubu donio bruku para, sa druge strane nasa "pojacanja" popusise od Olimpikca ... sramotatokmak19 je napisao/la:zna li neko jel violina gledao utakmicu?
Vjerujem da je ovo nesto na moj racun. Jer sam te ja prozvao. Za onakve postove gdje se tjera sa teme ti si licno dijelio banove i opomene. I ne vrsim nikakav pritisak nego ti skrecem paznju. Posto se predstavljas kao pravedna osoba.aleksandar_veliki je napisao/la:Da rascistimo jos jednom. Nece biti banovan niti jedan navijac koji misli da ova Uprava kluba ne radi dobar posao. Isto tako nece biti banovan niti jedan navijac koji smatra da ova Uprava kluba radi izvanredan posao. Dakle, jos jednom podvlacim i jednim i drugim, razliciti stavovi nisu zabranjeni i nema teorije da se zbog istih neko odstrani s foruma. Banovani ce biti oni koji budu vrsili pritisak na administraciju. Mislim da ne trebam crtati.
- savatihotece
- Kontakt:
Ljudi dobro ovo ide. Ne sjećam se kada smo bili jedinstveniji, uostalom to je i Skupština pokazala.
Sve se slaže na jedan ozbiljan način i u ovoj fazi nema hampe i velikog pritiska.
Kostić ima dovoljno vremena da to posloži na način kako on misli da je najbolje i u tome su mu odriješene ruke.
Na njemu je da pokaže šta zna, a čini mi se da je čovjek pun pogodak.
Titula je uvijek bila i biti će Željin cilj, i sa Kostićem i bez Kostića i sa dobrim i sa manje dobrim igračima.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ
Sve se slaže na jedan ozbiljan način i u ovoj fazi nema hampe i velikog pritiska.
Kostić ima dovoljno vremena da to posloži na način kako on misli da je najbolje i u tome su mu odriješene ruke.
Na njemu je da pokaže šta zna, a čini mi se da je čovjek pun pogodak.
Titula je uvijek bila i biti će Željin cilj, i sa Kostićem i bez Kostića i sa dobrim i sa manje dobrim igračima.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Jucer sam bio na utakmici,probao se logovati na wi fi i nisam mogao. Pise da unesem ime prezime malim slovima i br clanske je sifra. Medjutim nisam mogao.moze pomoc.
- amazon
- Kontakt:
amcibald je napisao/la:Jucer sam bio na utakmici,probao se logovati na wi fi i nisam mogao. Pise da unesem ime prezime malim slovima i br clanske je sifra. Medjutim nisam mogao.moze pomoc.
Nije wi fi nikad mogao od početka, čisto sumnjam da sad radi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Meni ide preko šifre od stare clanske. Ako si obnavljao probaj preko br. stare clanske karte.amcibald je napisao/la:Jucer sam bio na utakmici,probao se logovati na wi fi i nisam mogao. Pise da unesem ime prezime malim slovima i br clanske je sifra. Medjutim nisam mogao.moze pomoc.
moglo je uvijek, ja se uvijek ulogujem, moras ime i prezime velikim slovom a ne malimamazon je napisao/la:amcibald je napisao/la:Jucer sam bio na utakmici,probao se logovati na wi fi i nisam mogao. Pise da unesem ime prezime malim slovima i br clanske je sifra. Medjutim nisam mogao.moze pomoc.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- plavousrcu
- Kontakt:
Ivetic bi nam dobro dosao. Steta, igrac kojeg bas gotivim. Ima muda, hoce se potuci, a to ovoj ekipi nedostaje.
- amazon
- Kontakt:
Ivetic za sezonu trazi 17.000-18.000KM, vjerovatno je htio ugovor na 2 godine, a nasi nisu pristali.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
To je bas cifra koju je tesko ispostovati gotovo nemoguceamazon je napisao/la:Ivetic za sezonu trazi 17.000-18.000KM, vjerovatno je htio ugovor na 2 godine, a nasi nisu pristali.

Cisto sumnjam da tako malo traziamazon je napisao/la:Ivetic za sezonu trazi 17.000-18.000KM, vjerovatno je htio ugovor na 2 godine, a nasi nisu pristali.
To je mjesecno 1500 KM
Ako je trazio toliko onda smo ga morali ispostovati s ugovorom od 2 godine
Znaci li ovo da bi Kramaric mogao otici? Kako sam skontao na Kostic je i Stanica prekrizio.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
Probam iduci put velikim. Hvala.irfo je napisao/la:moglo je uvijek, ja se uvijek ulogujem, moras ime i prezime velikim slovom a ne malimamazon je napisao/la:amcibald je napisao/la:Jucer sam bio na utakmici,probao se logovati na wi fi i nisam mogao. Pise da unesem ime prezime malim slovima i br clanske je sifra. Medjutim nisam mogao.moze pomoc.
Kostic ne racuna ozbiljno na Kramarica. Ako se pronadje dobra rezerva za Husica on ce biti otpusten.briga je napisao/la:Znaci li ovo da bi Kramaric mogao otici? Kako sam skontao na Kostic je i Stanica prekrizio.
- amazon
- Kontakt:
100% toliko je trazio. Samo sto nasi vjerovatno nisu htjeli ugovor na 2 godine, nego vjerovatno 1+1. Jer ima godina i rizik je s njim.DiNno je napisao/la:Cisto sumnjam da tako malo traziamazon je napisao/la:Ivetic za sezonu trazi 17.000-18.000KM, vjerovatno je htio ugovor na 2 godine, a nasi nisu pristali.
To je mjesecno 1500 KM
Ti licno pregovarao s njim p znas koliko je trazio.amazon je napisao/la:100% toliko je trazio. Samo sto nasi vjerovatno nisu htjeli ugovor na 2 godine, nego vjerovatno 1+1. Jer ima godina i rizik je s njim.DiNno je napisao/la:Cisto sumnjam da tako malo traziamazon je napisao/la:Ivetic za sezonu trazi 17.000-18.000KM, vjerovatno je htio ugovor na 2 godine, a nasi nisu pristali.
To je mjesecno 1500 KM
Reci nam amazonka svi imamo 100% povjerenje u tebe.
Ipak si ti nas insajder iz kluba.
Reci nam koga da ocekujemo narednih dana, prica se 3 igraca dolaze s dvocifren broj napusta.
Ono bas bi ti svi bili zahvalni ako nam te info preneses iz prve ruke.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- amazon
- Kontakt:
Kao prvo nisam insajder, kao drugo nisam bio na pregovorima, kao trece poznajem covjeka koji je jako blizak s Iveticem. Slican ugovor je trebao dobiti u Slobodi da ga nije otjerao Musemic. Inace rijetko kad pisem o takvim stvarima ali ono sto znam napisem, kao sto sam napisao za Zahirovica, ako pratis moj rad. 

Ma naravno da pratim ne bih mogao bez njega ipak si ti glavni na ovoj temi...amazon je napisao/la:Kao prvo nisam insajder, kao drugo nisam bio na pregovorima, kao trece poznajem covjeka koji je jako blizak s Iveticem. Slican ugovor je trebao dobiti u Slobodi da ga nije otjerao Musemic. Inace rijetko kad pisem o takvim stvarima ali ono sto znam napisem, kao sto sam napisao za Zahirovica, ako pratis moj rad.
Inspiracija za mladje narastaje, nas prosvjetlitelj, ukazano svijetlo u ovoj tami...
Samo rusi predrasude ali bar jednom u godini odi do Grbavice i pogledaj utakmicu nije sve u forumu

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"