Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nema to nikakve veze. Sinoć sam spomenuo da su zbog razbojništva dvojica malaca od komšije u zatvoru. S njima je još neki mali od vehabije nekog. Danas na suđenju čovjek se ibretio za sina, kako je moguće da je to uradio, svaki namaz klanja, ide u džamiju itd...
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 08 dec 2018, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Eh ok onda, znaci nema fule...ma mislio sam da budes oprezan jer su ovi moji otimaju iz ruku pivePenaltiky je napisao/la:Ako vidiš da se Alfa muškarčina s pivom u ruci, bradom i kosom pozdravlja z kolegicom i stoji s dva ćelava gornjo tuzlaka (ko da postoje drukčijiSage je napisao/la:@Penaltiky, naravno da cu pokazat....ako dodjes javi se, samo oprezno), par metalika i jednom drotinom javi se
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- JohnCleese
- Kontakt:
SihiriDerdiyok je napisao/la:Nema to nikakve veze. Sinoć sam spomenuo da su zbog razbojništva dvojica malaca od komšije u zatvoru. S njima je još neki mali od vehabije nekog. Danas na suđenju čovjek se ibretio za sina, kako je moguće da je to uradio, svaki namaz klanja, ide u džamiju itd...

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
jeftino naplaćujem usluge prevođenja dokumenataDerdiyok je napisao/la:Došao mi neki papir iz Banja Luke u vezi neke ostavštine, i sad pola teksta ekavica a pola ijekavica.
Još piše ako ne možete doći lično da dam punomoć. Ako je punomoć na stranom jeziku, onda se mora prevesti na srpski.

Nije položio vozački ispit, pa udario člana ispitne komisije
Na poligonu za polaganje vozačkih ispita u Livnu jučer je nezadovoljni kandidat P. P. (18) nanio članu komisije B. P. lakše povrede, koje su mu konstatirane i na pregledu u Domu zdravlja Livno.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
kakva tragikomedija
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Možda je popio pive i nije klanjo prije što je otišo na polaganje.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
il je forumas kakav, sve je to isto
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sjeko nokte u akšam
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
FYI ova žena i kćerka što su stradale su mi od kolege, da im Allah podari lijepi Džennet.Osim13 je napisao/la: Riov me post ostavio bez teksta sinoć, na prvu sam mislio da je Hendo pa haj ne čudi me, al od njega inače normala lika baš bezveze šost, da se ne izražavam još više
Jučer sa njim na džumi, i zezali se poslije i danas ovo, šok

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Fakat čovjek ne zna kome bi dao bodove za forumaša

Jel ovi "tvoji" smatraju bosanski stranim jezikom, pošto planiram pisati na bosanskom
Ho'š gdje sutra zvjerat po Lukavici

Šta ćeš mi prevoditi kad rečenicu počinjes sa malim slovom ?FoSte95 je napisao/la:jeftino naplaćujem usluge prevođenja dokumenataDerdiyok je napisao/la:Došao mi neki papir iz Banja Luke u vezi neke ostavštine, i sad pola teksta ekavica a pola ijekavica.
Još piše ako ne možete doći lično da dam punomoć. Ako je punomoć na stranom jeziku, onda se mora prevesti na srpski.

Jel ovi "tvoji" smatraju bosanski stranim jezikom, pošto planiram pisati na bosanskom

® GONGASHI POWERHOUSE ®
hahaha ma razumijeće nekako, ono iz konteksta će shvatiti šta želiš rećiDerdiyok je napisao/la:Fakat čovjek ne zna kome bi dao bodove za forumaša![]()
Šta ćeš mi prevoditi kad rečenicu počinjes sa malim slovom ?FoSte95 je napisao/la:jeftino naplaćujem usluge prevođenja dokumenataDerdiyok je napisao/la:Došao mi neki papir iz Banja Luke u vezi neke ostavštine, i sad pola teksta ekavica a pola ijekavica.

jok, sutra učim u srijedu ispit

ja svojevremeno propičio kroz STOP koji je srecom malo bio sakriven granom drveta pa ovaj nije ni vidiomiki_92 je napisao/la:![]()
Na poligonu za polaganje vozačkih ispita u Livnu jučer je nezadovoljni kandidat P. P. (18) nanio članu komisije B. P. lakše povrede, koje su mu konstatirane i na pregledu u Domu zdravlja Livno.
Zarathustra
FoSte95 je napisao/la:
hahaha ma razumijeće nekako, ono iz konteksta će shvatiti šta želiš reći![]()
Ja ću ubaciti malo i sandžačkih riječi da ih zbunim

Valjda se uči dan prije ispita, a ne par dana prije. Šta ti je? Da nisi bolestan ?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- ASD
- Kontakt:
Ili ti, ili on clanovi SDA, drugog objasnjenja nema.Moggi je napisao/la:ja svojevremeno propičio kroz STOP koji je srecom malo bio sakriven granom drveta pa ovaj nije ni vidiomiki_92 je napisao/la:![]()

ma samo ubaci gdjegod h, zbuniće se momentalnoDerdiyok je napisao/la:FoSte95 je napisao/la:
hahaha ma razumijeće nekako, ono iz konteksta će shvatiti šta želiš reći![]()
Ja ću ubaciti malo i sandžačkih riječi da ih zbunim
Valjda se uči dan prije ispita, a ne par dana prije. Šta ti je? Da nisi bolestan ?

uzmem ja knjigu najmanje dvije sedmice prije ispita, ja sam uzoran student molim lijepo

ASD je napisao/la:Ili ti, ili on clanovi SDA, drugog objasnjenja nema.Moggi je napisao/la: ja svojevremeno propičio kroz STOP koji je srecom malo bio sakriven granom drveta pa ovaj nije ni vidio

Zarathustra
Na TVSA dokumentarac "Sarajevski Vitezovi"
Odbrana naselja heroja
Neka cetalj dvokorak gleda da vidi koje su Sandzaklije dale zivot za odbranu Sarajeva.
Odbrana naselja heroja
Neka cetalj dvokorak gleda da vidi koje su Sandzaklije dale zivot za odbranu Sarajeva.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Neka im Kukanjac objasni ko su Sandzaklije i zasto su se Sandzaklije na Vracama i Grbavici likvidirali na licu mjestaDerdiyok je napisao/la:Na TVSA dokumentarac "Sarajevski Vitezovi"
Odbrana naselja heroja

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.