Nije, prvo ce predstaviti nekog igraca, pa onda ce ovo objaviti, mozda jedan, mozda obojica. Nazalost ostaje nam da pravimo zahebanciju a tuzno je.Alipasino je napisao/la:Jel ovo zajebancija za Lendrica i Stevanovic ako nije popisam se na tribinu kancelariju i parking.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Priznaje kako su ih obilazili i čelnici Želje. I ponudili svaku pomoć. Jozo je Željina legenda. Aktuelna uprava čini sve da ispravi nepravde nekih bivših.Hrasno1921 je napisao/la:Vi se sprdate sa nekim stvarima, a isti ovi ljudi iz uprave mu nisu uplacivali doprinose, covjek nije imao zdravtsvenu a na kraju su mu dali i otkaz, da se sjete posjetiti legendu, uruciti mu novcanu pomoc, ali jok nema to ni obraza ni pameti
Vi baš zajasali
Haj daj Boze da bude tako.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne vjerujem da ce oni ici negdje. Cak sam misljenja da ce produziti ugovore. To bi bio pravi potez rukovodstva, produziti im ugovore i podebljati primanja jer su za mene opravdali epitet pojacanja.Alipasino je napisao/la:Jel ovo zajebancija za Lendrica i Stevanovic ako nije popisam se na tribinu kancelariju i parking.
Istina je drug prekrati sebi muke jos veceras i rijesi to.Alipasino je napisao/la:Jel ovo zajebancija za Lendrica i Stevanovic ako nije popisam se na tribinu kancelariju i parking.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ne lupaj, ne lazi, ne obmanjuj, ne izmisljaj i ne troluj temu vise, to bi se moglo samo za tebe reci jer si provaljen, uletio si u pricu kao da si mjesec dana na forumu a ne tek par dana, dobio si ban i odmah novi nick nabacio, to i administracija zna ali te svjesno pusta, malo leteci malo starjkaci itd., ps. provaljen sitokmak19 je napisao/la:Tebe boli briga, imaš 4 nicka i kad te na jednom prospu ti odes na drugi

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Rahmetli Alija BABO i otac nacijeplavousrcu je napisao/la:Tacno ste gori od domacice. Svi vidimo da diletantski radimo sportski dio i da nam treba SD ali vi namjerno u kontru. **** vas vise i Violina i Misimovic i Siljak i Sportsko drustvo i kontriranje. Samo covjeku i jedni i drugi zivce izvucete. Promijenimo u pola godine 20 igraca i ne treba nam poboljsanje u vidu SD. Samo nek ne puca **** vas SDA politika i Alija i Bakir i Saja i Cengic i Koldzo i Buki i familija Latic.Monci je napisao/la:Formiranjem novog stručnog štaba, u ekipi je puni profesionalizam i ne treba nam nikakav sportski direkto, koji bi sigurno koštao najmanje 10 mija mjesečno...plavousrcu je napisao/la:Nama treba dportski direktor. Ne mozemo funkcionisati ovako. Na stranu za.**** i sve ovo sto radio u sportskom dijelu je amaterizam.
Bakir Vođa i jedan jedini
Saja Brat i gospodar Ustikoline
Čengići legende i prvi u Bošnjaka
Buki BRAT JEDAN I JEDINI MEĐU NAJVEĆIM LEGENDAMA ŽELJE
Latići...lijepi naši pisci
i Joe Cole...meni odličan dok je u Čeziju igro....
Sta kaze onaj carsija, spanac bio na treningu i testiranju, jos kaze da ja lazem. Pa stvarno. 

Sad očekujem tvoj odgovor a znam koji ce biti
-
- Kontakt:
Spanac nije bio samo prvi dan,dodjes ujutro u 10 ili 11 h i vidis ko ima pa onda prosipaj neke price,bit ces vjerodostojniji,mozda se neko i upecaHausMan je napisao/la:Sta kaze onaj carsija, spanac bio na treningu i testiranju, jos kaze da ja lazem. Pa stvarno.
Decko znas li ti koji je dan bilo testiranje?
Znači Hervas još nije stigao, hladi jaja boli ga **** 

-
- Kontakt:
Blagojevictokmak19 je napisao/la:
Sad očekujem tvoj odgovor a znam koji ce biti

gramparada je napisao/la: Blagojevic![]()
![]()
e u usta ga je.bem isti hervas

HausMan je napisao/la:Sta kaze onaj carsija, spanac bio na treningu i testiranju, jos kaze da ja lazem. Pa stvarno.
Testiranje-upravo sam napisao tu riječ. Beznadežan slučaj.gramparada je napisao/la:Spanac nije bio samo prvi dan,dodjes ujutro u 10 ili 11 h i vidis ko ima pa onda prosipaj neke price,bit ces vjerodostojniji,mozda se neko i upecaHausMan je napisao/la:Sta kaze onaj carsija, spanac bio na treningu i testiranju, jos kaze da ja lazem. Pa stvarno.
carsijaba je napisao/la:Pitanje za administraciju.HausMan je napisao/la:Spancu dali produzeni vikend da odmori malo, sta ce on na pripremam. Fino da odgleda pocetak evropskog prvenstva, pa mozda dode da odradi koji trening.
Može li se osobi koja LAŽE I OBMANJUJE na ovom forumu reći da je LAŽOVČINA, lopov, jer ko laže taj i krade - kaže stara poslovica?
Španac je i jučer trenirao. Što od sebe praviš veću budaletinu, nego što si? Što obmanjuješ i lažeš osobe koje čitaju ovaj forum? Što će ti to? Mani se laganja, poradi na sebi!
HausMan je napisao/la:Sta kaze onaj carsija, spanac bio na treningu i testiranju, jos kaze da ja lazem. Pa stvarno.
Testiranje-upravo sam napisao tu riječ. Beznadežan slučaj.gramparada je napisao/la:Spanac nije bio samo prvi dan,dodjes ujutro u 10 ili 11 h i vidis ko ima pa onda prosipaj neke price,bit ces vjerodostojniji,mozda se neko i upecaHausMan je napisao/la:Sta kaze onaj carsija, spanac bio na treningu i testiranju, jos kaze da ja lazem. Pa stvarno.
hahahaahahahahaahahahahahahahahaha, majke mi grehota je tebe banovati. Od Blagojevica covjek vidio spancatokmak19 je napisao/la:Očekujem ban.HausMan je napisao/la:Kakav si ti levat. Banuj se sam.
Dobio je dokaz da je Javi Hervas prisustvovao treningu, i opet se javlja i spinuje

Stvarno ima ljudi koji ili nisu sposobni da nešto skontaju ili ne žele.
-
- Kontakt:

Pa jel ovo mogućeHausMan je napisao/la:hahahaahahahahaahahahahahahahahaha, majke mi grehota je tebe banovati. Od Blagojevica covjek vidio spancatokmak19 je napisao/la:Očekujem ban.HausMan je napisao/la:Kakav si ti levat. Banuj se sam.
Dobio je dokaz da je Javi Hervas prisustvovao treningu, i opet se javlja i spinuje![]()

Majke mi ja veca budala od vas. Ljudi ne znaju kako nam izgledaju igraci. 
blob:https://www.facebook.com/12e48bef-bb2b- ... c21b43036c

blob:https://www.facebook.com/12e48bef-bb2b- ... c21b43036c
Zadnja izmjena: HausMan, dana/u 15 jun 2016, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Da si imao sreće Španca si mogao vidjeti i na glavnom terenuHausMan je napisao/la:Majke mi ja veca budala od vas. Ljudi ne znaju kako nam izgledaju igraci.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.